One & Only Musicals Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi skulle have set “Den eneste ene” d. 1/4-26, men den blev aflyst grundet sygdom i castet. Vi købte så nye billetter til d. 4/4. Alt i alt en god forestilling, der var meget tro mod filmen med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Went to see Den eneste ene in Tivoli this past weekend, and it was a blast. The cast was spot on and all the iconic catch phrases made an appearance. Stage setting was minimal and ingenious, the overa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God enkel kulisse! Vi kendte handlingen , så det var let at følge med for min datter. Gode skuespilpræstationer , der havde mange af de kendte gode replikker . Super gode dansere , især mændende .... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god forestilling. Dygtige skuespillere og dansere. Eugen Miu er ikke kun god danser men også en god abortlæge. Dejlig forestilling- tak til alle medvirkende. Skøn Sus, skøn Stella, skøn niller,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Theater
  2. Theaterproductie

Geschreven door het bedrijf

One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

297 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Så den eneste ene

Så den eneste ene. Super dejlig og sjov oplevelse.
Super professionelle skuespillere og samgere.
Teatret fungerer godt, gode toiletforhold.
Dejligt med det flotte akvarium.
Vi kommer igen.

Kære Jette,
Mange tak. Vi er glade for du havde en god oplevelse.

Fantastisk forestilling

Fantastisk forestilling. God opsætning. Det var jo hele filmen ordret nærmest på ægte humoristisk måde, og med lækker dans også. Alle medvirkende gjorde det super godt. Sjov og meget underholdende. Klar anbefaling herfra.

Kære Birgitte,
Mange tak. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Fantastisk forestilling
1:1 ift filmen, men stadig løst på en meget fin måde.

Kære Mette,
Mange tak. Vi er glade for du havde en god oplevelse.

Rigtig god forestilling

Rigtig god forestilling, alle var super dygtige.

Kære Ghita,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg følte mig meget underholdt

Jeg følte mig meget underholdt - jeg synes man har ramt filmens stemning flot - både ved valg af skuespillere og et meget veldansende team. God lyd og genial baggrundskulisse. Absolut en flot og underholdende opsætning - TILLYKKE <3

Kære Heidi,
Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for du havde en skøn oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Musical var en super oplevelse, men…

Musical var en super oplevelse.
Derimod var siddepladser, betjening i baren samt aflevering af pantglas under al kritisk. Vi betalte 595,- pr. billet for pladser, hvor sæderne stod lige bag hinanden, så ingen kunne se scenen med mindre at man rykkede sig fra side til side i sædet. Baren kunne ikke følge med salget før fristillingen og pantmaskinen gav kun pant tilbage på halvdelen af glasene på grund af dårlige klistermærker. Vi har nu personer i teateret - dyr og dårlig oplevelse

Antwoord van One & Only Musicals

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at forestillingen levede op til dine forvetninger.

En skøn oplevelse

En skøn oplevelse. Specielt for vort barnebarn Laura på 14 år, var det en dejlig oplevelse. Meget glad for skuespillernes præstation.

Kære Frimann,
Vi er glade for I havde en dejlig oplevelse.

Godt underholdt

Forrygende morsom og flot eksekveret af såvel skuespillere som ensemble. Synes at det var tydeligt at Silas Holst har haft en fantastisk instruktion ind over. Alle oneliners som man husker fra filmen sad lige i køkkenskabet

12 maart 2026

Kære Tenna,
Tusinde tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon underholdning, som at se filmen

Et rigtig godt stykke, underhold hele vejen igennem og man kunne virkelig følge filmen igennem stykket. Skuespillerne var perfekt castet til rollen og deres replikker som taget ud af filmen, 100% fantastisk, når det er så ikonisk et stykke. Tak for en fantastisk aften

6 maart 2026

Kære Mette,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Næsten perfekt

Jeg giver 4 stjerner fordi jeg var underholdt, af dygtige skuespillere der kunne synge og danse.. jeg grinte og havde en god aften..

Lidt for meget danse fyld og så blev man nogle gange blindet af skarpt lys mod publikum, som ik gav helt mening.

12 maart 2026

Kære Bennie,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forestillingen levede slet ikke op til…

Forestillingen levede slet ikke op til forventningerne.
Der var nogle skønne øjeblikke, men alt for meget skuffede.
Og er desuden virkelig ked af at forestillingen er rykket til Tivoli . Falkonersalen er helt klart at foretrække, så få gerne jeres forestillinger tilbage🤞

5 maart 2026

Kære Pernille,
Vi er kede af forestillingen ikke levede op til jeres forventninger. Vi håber at se jer igen til en af vores andre forestillinger.

Dejlig aften

Dejlig aften.
Formidabel præstation af skuespillerne, skønne sange og musik.
Super scenografi.
Ren nydelse at se og høre på.

11 maart 2026

Kære Lene,

Jeg var meget skuffet

Jeg var meget skuffet. Havde købt dyre billetter til min mor og jeg og salen var tom og alt for mange ligegyldige sange der ikke passede ind i den velkendte historie. Den ville for meget men gav for lidt. På intet tidspunkt var jeg rørt eller ægte underholdt. Synes ellers One and only plejer at levere.

11 maart 2026

Kære Mia,
Vi er kede af du ikke fik den oplevelse du havde håbet på. Vi håber du vil komme igen en anden gang.

Vi så Den Eneste Ene i går - kan ikke anbefales

Vi så Den Eneste Ene i går. Et par dygtige sangere (primært ensamble), og fint skuespil, men det er et stykke jeg ikke vil anbefale.
Selve forestillingen er ikke ret god, dårlig koreografi, og med billetpriser på 500+ kr for billige pladser, forventer jeg en bedre opsætning og bedre cast. Den dårligste musical vi har set i 10 år. Måske skal musical ses på Det Ny Teater - erfaringen med opsætninger i Tivoli har ofte været skuffende.
Lille ting - de sodavand vi fik var flade - ikke 46 kr værd.

Kære Signe,
Vi er kede af Den Eneste Ene ikke levede op til jeres forventninger. Vi håber dog på at se jer igen en anden gang.

Fantastisk optræden

Fantastisk optræden. Virkelig god oplevelse

Kære Tina,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Min kone og jeg var meget skuffede

Min kone og jeg var meget skuffede. For høj dårlig lyd og får lidt teater oplevelse over det. Der manglede nerve og godt skuespil.
En dyr aften og kørsel fra det sydsjællandske med oplevelsen af en dårlig aften på vej hjem.

7 maart 2026

Kære Kim,
Vi er kede af jeres oplevelse ikke blev som forventet. Vi håber på at se jer igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var inde os se Den Eneste Ene 8/3 26…

Vi var inde os se Den Eneste Ene 8/3 26 og vilken forestilling vi fik lov at opleve.
Super dygtige mennesker. Og så var den jo også rigtig sjov, ligesom filmen for så mange år siden.
Her blev vi bare blæst godt igennem af skøn musik og sang.
Tusind tak. Sanne og Anette. Amager.

Kære Anette,
Vi er så glade for din anmeldelse. Tusinde tak.