Bedrijf heeft geantwoord
Firma zarabia na szkodach które były podczas wydania pojazdu. Pracownik spóźnił się 4 godziny na wydanie. Dzwoniąc na infolinię cały czas byłam zrzucana że zaraz będzie kierowca.
Jestem zadowolona i każdemu polecam wypożyczalnię One Rent. Na etapie otrzymania oferty a potem samej realizacji najmu wszystko w najlepszym porządku. Samochód został podstawiony o czasie, co ważne,... Toon meer
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oszusty podpisując z nimi umowę te gówniarzy co na przyjmowali pod twoim podpisem dopisują jeszcze inny adres gdzie auto jest odbierane aby naliczać z km potem auto przy oddaniu !! Uważajcie chachmęty złodzieje nawet nie macie podglądu co oni piszą i dopisują! To jest naciąganie klienta
nie polecam, kierowca kazał zostawić nam kluczyki na kole ponieważ nie był wstanie przyjechać na odbiór punktualnie. finalnie zjawił się dwie godziny później. prosiłam na infolinii kontakt kogoś z góry to oczywiście takiego kontaktu nie było, gdzieś to mają bo najważniejsze jest że auto wydane i kasa leci. Jak pracownikowi może przyjść do głowy powiedzieć klientowi żeby zostawiał kluczyki na kole. dramat kogo tutaj zatrudniają
Nie polecam firmy.
- usuwa negatywne opinie (z Google Maps wszystkie zniknęły) z innych portali też usuwają (każą każdemu pracownikowi zgłaszać)
- obciążają pracowników za wydane brudne pojazdy (jedno wydanie na 14:00 a drugie na 15:00 w centrum Warszawy, nie jest to możliwe do zrealizowania i obciążania za spóźnienia się do klientow albo za wydanie brudnego pojazdu.
- KOORDYNATORZY (Janek) zmusza nas agentów do robienia nadgodzin. Jeśli mam dyspozycje do 16:00 to zmusza do wydania auta o 17;00.
- dyrektor stosuje mobbing na pracownikach
- firma okłamuje klientów że samochód dostaną na 16:00 a realnie dostają na 19:00. I klienci są źli na nas agentów a jest to wina firmy że na tą samą godzinę wrzucają nam zlecenia.
Jeśli kolejny raz moja opinia zostanie usunięta to będę i tak walczył o prawdę.
Proszę nie usuwać negatywnych opinii z platformy gowork.
Sprawa i tak została zgłoszona do odpowiednich instytucji z dowodami.
Nie polecam wypożyczalni One rent same problemy brak dostępnych aut o danym segmencie. Otrzymałem Auto segment niżej niż posiadam miał być na 2-3 dni czekam już ponad tydzień. Gdy już udało się zorganizować Auto wypożyczalnia nie potrafi dostosować się do klienta w celu podstawienia auta tylko wymyśla co chwilę inne godziny postawienia auta. Z kierowcą który miał mi podstawić Auto już było wszystko dogadane na konkretną godzinę. Osoba przydzielająca zlecenia pozmieniała wszystko. Zero jakiejkolwiek organizacji. Auto przydzielono mi jako zastępcze z oc sprawcy. Gdybym miał możliwość kolejny raz nie wziąłbym auta z tej wypożyczalni.

Antwoord van One Rent
Tragedia, zaproponowali mi auto z assistance AUDI klasy niższej jak mi przysługuje tj. premium odmówiłem po czym anulowali podstawienie bez informacji.

Antwoord van One Rent
Katastrofa!!! Nie polecam od nich aut, kontaktu, nic - z daleka ludzie omijajcie takich!
Dzwonią późno wieczór, że nie mogą podstawić auta, że kierowca miał problem, by przy odbiorze- wcisnąć nam, że został ( a był wcześniej) uszkodzony, etc…
Faktury wysyłają do pracownika, pomimo, że powinni dopytać, kto jest kim, itd.!
Bez kontaktu, wysyłają faktury - do pracownika, a później wzywają do płatności, poprzez firmę windykacyjną!!!
ODRADZAM KONTAKT Z NIMI
PS.
Dziwi mnie fakt, że ubezpieczalnia z nimi współpracuje!!! SZOK

Antwoord van One Rent
Bardzo dobra komunikacja z firmą. Auto zastępcze podstawione i odebrane na czas. Zgodne z klasą mojego auta, nowe, czyste i w bogatej konfiguracji. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zero problemów.

Antwoord van One Rent
Przede wszystkim cena i jakość spełniły moje oczekiwania. Obsługa na wysokim poziomie. Bardzo dobry kontakt z pracownikami firmy. Bardzo miło, bardzo uprzejmie i bardzo profesjonalnie :)

Antwoord van One Rent
Obsługa bardzo dobra, Pan Marcin, który wydał samochód był miły.

Antwoord van One Rent
Wszystko ok, jestem zadowolona ze współpracy. Polecam

Antwoord van One Rent
No i kolejny raz auto z OneRent. Jakub Ł dziękuję za szybką reakcję i pomoc w zorganizowaniu auta w ciągu godziny. Auto zastępcze dostałam szybciej niż przyjechała laweta 😂. Polecam

Antwoord van One Rent
Polecam z całego serca! Szybki kontakt z obsługą klienta, solidnie wszystko zostało nam wytłumaczone. Nasz rodzinny wyjazd został uratowany dzięki szybkiemu podstawieniu auta zastępczego oraz szybkiej realizacji. Pojazd był czysty i bez żadnych zastrzeżeń. Dziękujemy jeszcze raz.❤️

Antwoord van One Rent
Машину выдали быстро.Состояние идеальное.Цены адекватные,залог вернули без проблем.Рекомендую

Antwoord van One Rent
Podstawienie auta na czas, zatankowane i umyte a także ładne, nowe auto

Antwoord van One Rent
Po awarii mojego auta i od holowaniu, Oczekiwanie na samochód zastępczy (4 godziny)bardzo wydłużone i na koniec całej historii samochód nie został podstawiony ,mało tego nawet nie było o tym żadnej informacji ,firma całkowicie nieodpowiedzialna pozostawiając mnie i rodzinę na lodzie,gdzieś na pustkowiu ,obsługa niekompetentna,znam imię i nazwisko koordynatora ale nie jestem zawistny ,żeby robić komuś podgórke ,ale jedno jest pewne ,że karma wraca i osoba odpowiedzialna za tą sytuację napewno doświadczy podobnej bądź gorszej
Nie polecam tej firmy nikomu ,poprostu tak się z ludźmi nie postępuje

Antwoord van One Rent
Cała procedura najmu auta przebiegała świetnie, trwały kontakt, uprzejma obsługa odpowiadała na każde nurtujące mnie pytanie. W szczególności podziękowania dla konsultanta Pana Jakuba Ł. Polecam!

Antwoord van One Rent
Nie polecam i ostrzegam oszuści pełna gębą ,celowo ukrywają wprowadzają w błąd o warunkach stanach aut a potem na pustych ekranach tabletów każą podpisywać coś czego klient nie widzi !
Ich obsługa telefoniczna to dno i patogila z gówniarzy którzy łżą jak ps y jeden przez drugiego !

Antwoord van One Rent
Z całego serca polecam wypożyczalnie samochodów one-rent. Bardzo miła obsługa . Jestem mega zadowolona.

Antwoord van One Rent
Lees meer over geverifieerde reviews.