Banner for Opti

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidigt och bra automatiskt sparande till låg avgift. Dessutom finns ett hållbart val om man vill, jättebra! Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt mig av Opti i över tre år nu. Först började jag ett långsiktigt sparande till dottern. Efter några månader öppnade jag ett eget fondspar. Nu senast har jag kompletterat med ett pensionsspar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt nöjd, har sparat på opti i snart 3år. Riktigt bra att man kan välja risknivå och om fonden ska vara miljövänlig. Enkelt att sätta in pengar med månadssparande och går lätt att justera elle... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beleggingsadvies
  2. Vermogensbeheerdiensten

Geschreven door het bedrijf

Opti är en enkel app som hjälper dig att förbättra hur du sparar dina pengar. Få rätt fonder, till låg avgift och utan krångel.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Opti

Vad härligt att höra! Nora är en 🌟så ska självklart hälsa henne och berätta om ditt fina omdöme. Stort tack 🫶🏽

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nystart

Ska prova detta koncept.

11 april 2026

Antwoord van Opti

Kul att du vill testa Opti, tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Välkommen att maila in till oss på hello@opti.se

Enkelt och långsiktigt

Enkelt och långsiktigt sparande

10 april 2026

Antwoord van Opti

Vad härligt att höra! Tack för att du delar med dig om din upplevelse med Opti 🤩🫶🏽

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra introduktion och vägledning i…

Bra introduktion och vägledning i lättmanövrerad app. Blir spännande att se hur min portfölj utvecklar sig!

10 april 2026

Antwoord van Opti

Vad kul att höra att vi har en bra introduktion och vägledning i appen för ditt sparande🌟 Håller tummarna för god avkastning😉

Tack för fint omdöme!

Gladaste hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidigt och bra automatiskt sparande…

Appen och konceptet är enkelt att förstå. Du svarar på några frågor och sen får du ett rekommenderat sparande för dig. Starta ett månadsspar och sen sköter Opti allt åt dig till en låg avgift.
Jag har använt Opti i några år och är supernöjd med produkten och utvecklingen av mitt sparande.

8 april 2026

Vilket fint omdöme 🫶🏽🤩
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva så utförlig recension!

Det glädjer oss verkligen att höra att du upplever Opti som enkel att förstå och att du uppskattar vår hållbara filosofi.

Stort tack igen♥️

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Svårt att använda och man får inte…

Svårt att använda och man får inte välja själv

17 februari 2026

Antwoord van Opti

Du är varmt välkommen att återkomma till hello@opti.se och utveckla vad du har upplevt som svårt, samt vad du menar med att välja själv.

Vår tjänst är portföljförvaltning, vilket innebär att det är portföljen du väljer samt dess hållbarhetsnivå (om du väljer att frångå rådgivningen).

Du får då en portfölj som ger bästa möjliga avkastning i förhållande till risknivån över tid, ett bättre sparande helt enkelt!

Med vänliga hälsningar

Pedagogiskt upplagt

Pedagogiskt upplagt, lätt att förstå

26 maart 2026

Antwoord van Opti

Det glädjer oss verkligen att höra, bästa betyget att det var lätt att förstå 🤩
Stort tack för ditt fina omdöme!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har precis startat

26 maart 2026

Antwoord van Opti

Vi håller tummarna för en god avkastning och hoppas att du upplevde det lätt att starta igång ditt sparande med oss😃

Braa

Gick kanonbra

Gick kanonbra

12 maart 2026

Vad härligt att höra🤩
Tack för att du delar med dig och för ditt fina omdöme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trodde inte det skulle vara så lätt att…

Trodde inte det skulle vara så lätt att komma igång med ett sparande,

5 maart 2026

Antwoord van Opti

Det glädjer oss verkligen att höra att det var lätt att komma igång! Tack för ett mycket fint betyg 🫶🏽

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick mycket bra bemötande av Anders på…

Fick mycket bra bemötande av Anders på kundtjänst. Tog tid med mig och var mycket serviceinriktad

2 maart 2026

Vad fint att höra🥰
Jag ska genast hälsa min kollega!

Stort tack för att du tog dig tid att recensera oss och för högsta betyget 🫶🏽🙏🏽

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Val av risk

Ny kund- när jag hade knappat in mina uppgifter och att jag sparar med ett längre perspektiv och att jag kan tänka mig alternativ C med en högre risk. När ni skapade min portfölj var det mesta placerat i värdepapper. Hade önskat att jag kunde välja själv oavsett att min ålder är hög.

28 februari 2026

Antwoord van Opti

Tack för din recension och välkommen till oss!

Absolut och självklart kan du välja att frångå rådgivningen och välja risk själv. Dock placeras alltid kapitalet i värdepapper.

Hör gärna av dig till hello@opti.se eller på 08-612 70 70, så hoppas jag kunna hjälpa dig bättre!

Mvh

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värdelöst när man ska ta ut sina…

Värdelöst när man ska ta ut sina pengar! Gjorde ett uttagsbegäran för 12 (TOLV) dagar sen, har fått bara delar av uttagen. Men värsta av allt är att när man har ett pågående uttag (som håller nu i nästan 2 veckor) KAN MAN INTE BEGÄRA NÄSTA UTTAG. Så resten av pengarna är HELT LÅSTA! Nu tar det ytterligare 2 veckor för mig att ta ut allt och avsluta konto. Tack och hej från mig j*a opti

23 februari 2026

Antwoord van Opti

Tack för att du hör av dig, och tråkigt att du inte uppskattar tjänsten.

Jag börjar med att vår tjänst är byggd för långsiktigt sparande. Pengar som man behöver i närtid bör inte utsättas för risk.

Det gör också att vi har bedömt placeringarna som viktigare än handelstiden när det kommer till val av fonder. Fondhandel tar nämligen lika lång tid hos oss som hos någon annan aktör. Vanligtvis tar det cirka 6 vardagar innan alla fonder är sålda.

Ditt uttag har dock påverkats av det kinesiska nyåret. De fonder som handlar på asiatiska börser har då inte kunnat hantera order när börserna varit stängda, vilket har förlängt processen något.

Tråkigt att höra att tjänsten inte passar ditt sparande, men jag önskar dig lycka till framåt och tveka inte att höra av dig om det dyker upp frågor!

Med vänliga hälsningar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att starta upp och kul att se…

Enkelt att starta upp och kul att se hur ditt sparande utvecklas.

20 februari 2026

Antwoord van Opti

Vad kul att höra att det var lätt att starta upp ditt sparande🤩 Stort tack för högsta betyg 🫶🏽

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.