Ik ben erg tevreden over Outlaws Amsterdam. Ze hebben een enorme collectie ringen, kettingen en hangers. Natuurlijk is niet alles wat ze maken mijn persoonlijke stijl, maar juist doordat het ass... Toon meer
Een prachtig juweel van OUTLAWS Amsterdam. Kwalitatief en zeer mooi zoals beschreven…..een echte aanrader, dit zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn bij OUTLAWS Amsterdam.
11 ringen, 2 armbanden en 1 ketting... Op dit moment 2 armbanden en een ring onderweg... Duidelijk dat het kwailiteit is!
De klanten service reageerd altijd binnen een (werk)dag en dan proberen ze je altijd zo goed mogelijk te helpen. Ik had een ring retour gestuurd maar perongeluk in het verkeerde doosje, daardoor... Toon meer
OUTLAWS. Amsterdam, is an Amsterdam based webshop, established in 2018 by two young entrepreneurs from Amsterdam. Thinking about life and bringing value to people, we realized that nowadays it’s all about exclusive brands. However, we think different. We believe you don't need expensive brands to express who you are. You express yourself by your style and the person behind that style. “If evolution is outlawed, only outlaws will evolve.”
Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duidelijke webshop, goede reactie snelheid van medewerkers op mails. Retourneren of wisselen is geen probleem.
mooie spullen! leuk ingepakt
Iets langere levertijd, maar dat is geen probleem verder

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Een tijdje terug een paar ringen besteld hier.. dat doe ik dus nooit meer! Ten eerste zijn het gewoon drop shipments van Ali express en ze doen hun uiterste best om dat zo goed mogelijk te verbergen op de site. (Je betaald dus €39 voor een ring waar je op Ali express €3 voor betaald) daarnaast kreeg ik ook nog een de verkeerde maten opgestuurd.. ik heb na contact gemaakt te hebben met de ‘klantenservice’ mijn verkeerde product terug gestuurd, dat is inmiddels een dikke maand geleden maar ik heb nog geen retour bevestiging of iets dergelijks gehad. Ik heb meerdere keren contact gemaakt met de klantenservice en ook via instagram DM, vervolgens heb ik alle verzend info van de door mij opgestuurde en betaalde retour aan hun gegeven maar ik heb geen reactie ontvangen waar ik iets mee kan. Ik heb er inmiddels vrede mee dat ik naar een vervangend product (of naar m’n geld) kan fluiten maar doe jezelf een plezier en koop hier niks.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Een bedrijf dat zich voordoet als Nederlands, maar ondertussen gewoon dropshipt uit China. Ik ben inmiddels bijna twee maanden verder en heb nog steeds niks ontvangen. De klantenservice laat behoorlijk wat te wensen over. De website doet alsof bestellingen binnen Nederland een dag later zijn verzonden, maar mijn pakketje is van China (dropshippers dus, waar ze ook niet transparant over zijn) naar Nederland gegaan en is nu ergens in Luxemburg. Mijn tip: bestel zelf via AliExpress of zoek een bedrijf dat zich wel netjes aan afspraken houdt en niet dropshipt. Al met al een extreem slechte ervaring met een waardeloos bedrijf.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Heel blij met de zojuist ontvangen producten echt topkwaliteit en de granata ketting is groter dan verwacht echt super.
Prima site en prima levering.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
2x besteld inmiddels, prima afgehandeld als je een beetje geduld heb.
Mooie ringen, solide en goed afgewerkt met een duidelijke maattabel. Zeer blij mee. Inmiddels 7 stuks in huis. Zou mooi zijn als er een voorraad komt zodat er sneller geleverd kan worden.
Grt Matthijs

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
The service was very fast and friendly. Keep up the good work!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Het was een beetje een gedoe aan het begin met de ring maar uiteindelijk netjes ontvangen binnen 3 weken maar ik had helaas een ring met beschadigingen en dit heb ik gemeld nu krijg ik een nieuwe ring opgestuurd en voor alles wat er om heen is gebeurd krijg ik ook nog eens een extra gratis ring naar keuze! Super opgelost en nu afwachten op de andere ringen! Thanks a lot en we komen snel weer!
Chantal & Jazz
Order 12346

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Op 8 februari een bestelling geplaatst, op 6 maart de bestelling binnen gekregen. Ik heb eerder een review geschreven dat ik de levertijd en communicatie belachelijk amateuristisch vond, maar ik moet toegeven als je je bestelling dan toch binnen 30 dagen krijg, kun je er eigenlijk niet veel van zeggen. Bedankt Outlaw Amsterdam, let op: er valt wel nog veel te verbeteren.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Een meer dan betrouwbare handelaar. Één die echt doet wat ze schrijven. Ik heb al diverse malen besteld, en altijd goed geholpen. Omruilen is geen enkel probleem.
Ik bestel zeker vaker.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
3 keer een mail gestuurd waar m’n bestelling blijft, maar totaal geen reactie terug.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
7-1-2021 mijn eerste bestelling gedaan. Vandaag 11-1-2021 m'n ring mogen ontvangen. Veel sneller dan verwacht aangezien de topdrukte bij koeriersdiensten. Toppiej! Op naar de volgende bestelling

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Geweldige items!! Goede kwaliteit en ze zien er goed uit! Precies wat ik zoek

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Een order geplaatst van boven de 50€ was een cadeau maar nog niks ontvangen!
Al twee mailtjes gestuurd maar geen antwoord op
Mag toch hopen dat ze zeer gauw binnen komen!!!!!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Hele dikke site met mooie sieraden. Heb nu de maatringen besteld om erachter tekomen welke vingermaten ik heb. Dan ga ik zekereen paar mooie ringen bestellen want ze zijn echt bruut. gr peter

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Great rings, amazing designs and my hands are filled up with them.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Een van de beter sieraad sites die k ken!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Quick shipping and amazing rings. Good quality and looking good.

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
deze winkel is voorbeeldig. het ontwerp op de website is duidelijk! het bestelde sieraad maakt een goede en kwalitatief hoogwaardige indruk waardoor de prijs-prestatieverhouding super bevredigend is! groeten uit de Nederrijn maak Amsterdam!

Antwoord van OUTLAWS. Amsterdam
Ring tot op heden nog niet mogen ontvangen. 16 oktober besteld en meer dan een maand later nog geen zicht op een levering....
Ongetwijfeld zullen leveringen vanuit hun voorraad in Nederland sneller gaan maar shipping vanuit China is ronduit bagger.
We krijgen wel steeds de track en tracé code maar die geeft niks aan over levering, is al 3 weken in NL blijkbaar...
Helaas kun je niet zien of de ring die je wilt op voorraad is of dat ie dus direct uit de fabriek in China komt. Misschien kan Outlaws hier wel een filter optie van maken of überhaupt voorraad info aangeven in de shop. Appeltje eitjes lijkt me met de plug-ins die ze tegenwoordig hebben in shop carts...
Ik had de ring zo graag gewild maar het is me nog niet gegund :(