Ik kreeg duidelijk bericht wanneer die zou worden bezorgd maar ik was niet thuis, maar toen ik aankwam bij me appartement lag het paket rustig in de hal op mij aan het wachten op de grond. Terwijl hij... Toon meer

Snelle en vriendelijke bezorger. Nog eens duurzaam op de fiets. Enige is wel dat de tijdsindicatie van bezorging heel breed is, handiger zou zijn in realtime volgen of een betere indicatie van ochte... Toon meer

Onprofessioneel en zeer slordig. Je kunt absoluut niet terugvallen op een klantenservice, want die is er gewoonweg niet. En als je iemand te pakket krijgt via de mail kunnen ze niks voor je betekenen.... Toon meer

Ik kreeg keurig bericht via de mail wanneer het pakketje bezorgd zou worden met de mogelijkheid een andere datum te kiezen , wat ik ook gedaan heb. Pakket kwam op aan gegeven dag en tijdstip,dat was p... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening

We ship parcels extremely fast and sustainable to your front-door! We aim to make your delivery experience amazing and make you smile with every parcel we deliver.

3,3

Gemiddeld

2K reviews

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. De bezorger kwam op de afgesproken tijd. Hij belde aan ondanks een brievenbus pakket. Was zeer beleefd grote wardeering. Heel vaak wordt het in de brievenbus gedaan wat ik niet oke vind. Vriendelijke medewerker zoals het hoort. Top collega!!
PAC9CWTE2S

Antwoord van Packaly

Heel fijn om te horen! We zullen de complimenten doorgeven aan de bezorger

Zouden 2 pakketten worden geleverd

Zouden 2 pakketten worden geleverd, maar er kwam er maar 1 daadwerkelijk aan. Wel 2 bezorg bevestigingen gekregen, wat een onzin. Na mijn klacht staat er ineens dat het pakket een aantal dagen later komt, waarom een bezorg bevestiging dan?!

Antwoord van Packaly

Hi Senna, dat is inderdaad een beetje vreemd, we hebben om meer informatie gevraagd zodat we kunnen kijken hoe dit kan!

Ongelofelijk slecht!

Ik heb een melding gekregen dat mijn pakketje binnen is gekomen rond 15.00, maar ik was niet thuis en toen ik eindelijk thuis was (21.00) kon ik het pakketje niet vinden. Dus ik open mijn voordeur en ja hoor daar lag hij al 6 uur lang op mijn trappetje buiten! Belachelijk het is dat ik in een nette beurt woon waar niemand hem mee pakt. Maar dit kan zo niet! Afschuwelijk!!!

Antwoord van Packaly

Hi Marah, Dat is inderdaad niet de bedoeling! We hebben om meer informatie gevraagd zodat we dit kunnen oppakken!

Prima

Werd goed op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering. Aardige bezorger.

Antwoord van Packaly

Dat is goed om te horen, bedankt voor het delen!

Mijn pakketje is voor de deur neergezet…

Mijn pakketje is voor de deur neergezet terwijl niemand thuis was. Ik vind dit jammer ze hadden mijn pakketje op z’n minst aan de buren kunnen geven.

Antwoord van Packaly

Hi Hind, we hebben gevraagd om meer informatie, want dat is inderdaad niet de bedoeling!

Pakket is bezorgd

Pakket is bezorgd, paste net aan door de brievenbus heen want mijn klep is nu stuk.

Antwoord van Packaly

Hi Eline, we helpen je graag verder hiermee, kan je ons berichten op support@packaly.com?

Was goed netjes op tijd en netjes voor…

Was goed netjes op tijd en netjes voor de deur afgegeven vriendelijke bezorger

Antwoord van Packaly

Hi Gonul! Dank voor het achterlaten van deze mooie review. Veel plezier met je pakket📦

Top!

Top! Aardige bezorgster ook.

Antwoord van Packaly

Hi! Wat fijn om te horen! We gaan de complimenten doorgeven aan de koerier, nogmaals bedankt! Veel plezier met het pakket gewenst!

woensdag besteld

woensdag besteld, zou donderdag bezorgd worden,
toen werd het vrijdag en toen werd het zaterdag.
Eindelijk ontvangen, was het stuk, teruggegaan naar
de winkel van Blokker, en kon het gelukkig omruilen.

Antwoord van Packaly

Hi Hans en Ali! Dat is vervelend om te horen en ook is het zeker niet de bedoeling dat pakketen zo worden afgeleverd, zou je contact kunnen opnemen met ons via support@packaly.com, zodat we kunnen achterhalen wat er is gebeurd? Alvast bedankt!

Mijn pakketje was in een kast met…

Mijn pakketje was in een kast met boeken voor de buurt gedumpt om de hoek van mijn huis.. een buurman zag het toevallig liggen.. Heel vreemd en niet zo sjiek : (

Antwoord van Packaly

Hi Kim, Dat is inderdaad niet netjes en niet zoals wij de pakketten normaliter bezorgen, zou je je pac code met ons willen delen? We pakken dit namelijk graag verder op! Alvast bedankt.

Goedemorgen

Goedemorgen, de bezorger ging niet verder dan de balie. Kleine moeite om in de lift te stappen en het pakket af te leveren op het afleveradres. Dat noem ik geen service. Maar gekeken naar de reviews mag ik blij zijn dat de bezorger het niet op de stoep heeft gelegd.

Is dit PACROR1P90 de code die jullie zoeken?

8 augustus 2024

Antwoord van Packaly

Hi! Dank voor het doorgeven en excuses hiervoor. Dit is niet hoe de pakketten bezorgd mogen worden. Wij pakken dit intern op en maken hier melding van bij de desbetreffende koerier. Zou je je PAC code met ons willen delen?

Kleding los in de bus

Heel erg slecht. Kleding uit de verpakking gehaald en in de brievenbus gedumpt. Ik vond m’n kleding los in de brievenbus en beschadigd

7 augustus 2024

Antwoord van Packaly

Hi! Dit is inderdaad niet acceptabel. We hebben gevraagd om meer informatie zodat wij direct de bezorger hierop kunnen aanspreken en navragen waarom dit zo is gebeurd. Kun je ons laten weten over welk pakket dit gaat via support@packaly.com? Wij ontvangen graag het ordernummer. Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Helaas is het pakket in de trappenhal…

Helaas is het pakket in de trappenhal bezorgd terwijl ik sta te wachten tot er iemand komt. Erg asociaal

10 augustus 2024

Antwoord van Packaly

Hi Nikita, dit is niet de bedoeling inderdaad, We hebben gevraagd om meer informatie zodat we hier naar kunnen kijken en dit in de toekomst kunnen voorkomen, kan je ons laten weten over welk pakket dit gaat via support@packaly.com?

Pakketje niet afgeleverd

Pakketje niet afgeleverd , maar in de hal neer gelegd

9 augustus 2024

Antwoord van Packaly

Hi Sandra, excuses hiervoor. Dit is niet de service die wij willen verlenen. Heb je voor ons het PAC ordernummer, zodat wij direct de bezorger hierop kunnen aanspreken en onze service hierdoor kunnen verbeteren. Alvast bedankt!