Kæmpe fornøjelse som altid, dog med et par ekstra guldkorn i dagens anledning! Vores instruktør Casper gør hele oplevelsen sjovere i dag. De små ting som at filme, tage billeder, rense masker mm.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en rigtig god oplevelse - vi kom 27 medarbejdere som skulle gennem teambuilding og der blev medarbejderne fulgt godt afsted af Noah og Frankly - begge gjorde at oplevelsen blev sjov, udfordre... Toon meer
Vi havde et super sjovt arrangement, hvor vores gamemaster Noah guide os igennem og sikrede en god aften. Kan klart anbefales
Vi havde en så fed oplevelse, da vi afholdte vores venindes polterabend her. Mega sjove aktiviteter. En stor tak til vores vært Aryan, som var meget hjælpsom med optagelse af billeder og videoer, og... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Amusementscentrum
- Evenementenmanagementbedrijf
- Klimclub
- Paintball-winkel
- Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Paintball- og eventcenter på Refshaleøen. Paintball, Laser Games, Laserlerdueskydning, Klatrestafet, Høvdingebold, Fodtennis, Sumobrydning, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodboldpool, Teambuilding, Game Room, Grillparty og Mødelokale
Contactgegevens
Refshalevej 177A, 1432, København K, Denemarken
- 3295 3535
- info@paintballarena.dk
- paintballarena.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
God service, og fantastiske aktiviteter - især til et polterabend !
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, og en rigtig sød vært!
Fleksibel og god service
Virkelig fin service, foruden underholdende og godt forklaret ift. de forskellige aktiviteter, så var de fleksible i, at vi kunne prøve forskellige aktiviteter da vores deltagerantal var reduceret!
Varmt anbefales og anden gang jeg/vi bruger dem. Top notch fra polterarbend til institutionsture.
The arena layout was good
The arena layout was good. Little bit slippery but it was superfun!
The Guy named Christian was awesome and very helpful. Would go absolutly back!
Besøg med fritidsklub - Fantastisk oplevelse og rigtig god service.
Vi var på besøg med vores fritidsklub, med 20 børn fra 3. til 5. klasse. Det var en fantastisk oplevelse, alle børnene ville rigtig gerne tilbage igen, og vi havde hverken problemer eller klager på noget tidspunkt.
Vi blev betjent af Nana, som gjorde et fantastisk stykke arbejde, og var super god til at hjælpe både børn og voksne fra start til slut.
10/10, vender tilbage så snart vi får lov af ledelsen til at gøre det igen.
Virkelig sjov oplevelse!
Virkelig sjov oplevelse!
Vi havde en virkelig sjov aften, og det er ikke sidste gang vi kigger forbi :)
Gode introduktioner
Gode introduktioner. Glad energi. God information omkring alt praktisk.
Laser lerdueskydning / Human Football
Vi var 21 mand til en Polterabend og skød laser lerdue samt spillede human football. Alt var super godt bortset fra lerdueskydning, hvor flere geværer ikke virkede korrekt, nogle ramte aldrig medens andre ramte hver gang, også når vi byttede.
Super dag hos Paintball Arena
Super dag hos Paintball Arena, det var 2. gang vi besøgte det til et firma arrangement og bestemt ikke sidste gang.
Vi holde firma event i 2 timer og det…
Vi holde firma event i 2 timer og det var bare fantatisk sjovt og underholdende. Vores vært var god og tog sig tid til os.
Vi afholdte polterabend for 8 personer
Vi afholdte polterabend for 8 personer. Det var en fantastisk oplevelse. Vi havde Mo som vært og han gjorde det super godt. Han var enormt serviceminded og sørgende for at vi havde alt, vi havde brug for. Vi var nogen med briller og dem kunne han sætte ind i hjelmen, så alle kunne være med. Han gjorde det virkelig godt og sikrede at vi havde en god oplevelse. Derudover var han en sjov og venlig vært. Stor ros til ham og stedet! Jeg kommer bestemt igen.
Vi havde en fed polterabend i dag den
Vi havde en fed polterabend i dag den. Vi have Mo dom vært som var venlig, rar og imødekommende! Kan helt klart anbefales
Nemt og gode omgivelser
Nemt og gode omgivelser. Bow combat var sjovt og en rar vært, der endte med at deltage
Had a great time !
Had a great time !! The Girl named Saga, did us good, super fun.
No doubt going back !!
Fujifilm
5 stjerner til Frankly
Vi er endnu engang glade for at have Frankly som vært! Virkelig dygtig til sit arbejde!
Amadou var en kæmpe fornøjelse
Amadou var en kæmpe fornøjelse! God energi hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra ❤️
Fantastisk arrangement til polterabend…
Fantastisk arrangement til polterabend Amadou
Blå mandag
Var som forældre med konfimationsklasse på blå mandag.
Personalet var supersøde og imødekommende.
De unge mennesker blev kyndigt vejledt og taget sig af af Malthe i lasergame og bagefter rodeo. De unge hyggede sig og have det sjovt.
Søde medarbejdere og gode til at…
Søde medarbejdere og gode til at vejlede og guide. Vi kan klart anbefale Laser tag - og hvis ikke man er til det - er dér en kæmpe hal med mange andre muligheder.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, altså Mikkel (aka. Tobias Rahim, var den bedste instruktør! Kæmpe anbefaling.