Kæmpe fornøjelse som altid, dog med et par ekstra guldkorn i dagens anledning! Vores instruktør Casper gør hele oplevelsen sjovere i dag. De små ting som at filme, tage billeder, rense masker mm.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en rigtig god oplevelse - vi kom 27 medarbejdere som skulle gennem teambuilding og der blev medarbejderne fulgt godt afsted af Noah og Frankly - begge gjorde at oplevelsen blev sjov, udfordre... Toon meer
Vi havde et super sjovt arrangement, hvor vores gamemaster Noah guide os igennem og sikrede en god aften. Kan klart anbefales
Vi havde en så fed oplevelse, da vi afholdte vores venindes polterabend her. Mega sjove aktiviteter. En stor tak til vores vært Aryan, som var meget hjælpsom med optagelse af billeder og videoer, og... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Amusementscentrum
- Evenementenmanagementbedrijf
- Klimclub
- Paintball-winkel
- Verhuur van conferentie- en vergaderzalen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Paintball- og eventcenter på Refshaleøen. Paintball, Laser Games, Laserlerdueskydning, Klatrestafet, Høvdingebold, Fodtennis, Sumobrydning, Sumostafet, Human Football, Gladiatorkamp, Rodeotyr, Fodbolddart, Fodboldpool, Teambuilding, Game Room, Grillparty og Mødelokale
Contactgegevens
Refshalevej 177A, 1432, København K, Denemarken
- 3295 3535
- info@paintballarena.dk
- paintballarena.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastic experience with the laser…
Fantastic experience with the laser game today, gathering a group of 10 for my son’s birthday. Memorable and just pure joy. Thanks for the team for the good spirit and coordination all along.
Vi havde den bedste aften med…
Vi havde den bedste aften med lasergame. 14 kollegaer afsted. Ville klart komme igen.
Utrolig fed oplevelse
For at være ærlig, så var det helt igennem perfekt. Jeg afholdte en tur derind, i forbindelse med min 18 års fødselsdag. Vi blev taget godt imod og anvist fint. Spillet i sig selv oversteg alle vores forventninger, da det vare langt mere livligt og godt indrettet i forhold til hvad vi nu havde regnet med.
Derudover, spillede to ansatte faktisk også med på vores bane, og det var ligeudsagt pîsse fedt. Man kunne mærke engagementet, og energien, som bestemt var der.
Det var uden tvivl ikke sidste gang jeg kommer derover. Mega fed oplevelse!!
En kæmpe succes
En kæmpe succes! Kompetent personale som gjorde hvad de kunne for at det skulle være en god oplevelse. Varm anbefaling herfra
Vi havde en fantastisk oplevelse hos…
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Paintball Arena! Vores vært Ali gjorde dagen helt speciel – han var både imødekommende, professionel og sørgede for, at vi følte os trygge og havde det sjovt hele vejen igennem. Han forklarede reglerne på en måde, så alle kunne være med, og han sørgede for god stemning fra start til slut.
Selve banen var fedt indrettet, udstyret fungerede perfekt, og vi fik virkelig sved på panden. Kan varmt anbefale Paintball Arena til alle, der vil have en sjov og actionfyldt dag – især hvis Ali er jeres vært!
Amazing experience and we had a great…
Amazing experience and we had a great host Alan !Personel was really helpful and guiding to our experience!5\5 !would do it again
Desværre virkede point systemet ikke på…
Desværre virkede point systemet ikke på lerdue skydning så vi måtte til sidst give op.
Fodbold dart blev uden guidance og boldene var så slidte at det næsten ikke virkede.
En lidt slidt trist oplevelse.
God team dag
Vi havde en fredag eftermiddag med teambuilding og paintball, og på trods af regnvejr fik vi smilet frem. Instruktøren Malte var sød og rummede alle vores forskelligheder. Og tog sig tid til at forklare og guide os igennem de forskellige aktiviteter.
Paintball Arena har noget for enhver smag, og et godt sted at bruge nogle timer med venner eller som os på en temadag med kollegaer.
Tak for denne gang
Vores søde og fleksible vært gjorde at…
Vores søde og fleksible vært gjorde at vi havde den fedeste polterabend
Company party
Company party, everyone had a fantastic time! We got to do 3 hours of very fun activities, our party host Malte was great at keeping the mood up, and the grill dinner was very cozy and tasty. Wonderful afternoon, we will come back.
Great Experience
Philip was a brilliant instructor and we had a great day!
Lasertag og fodbold
Vi skulle spille lasertag og human football. Aktiviteterne var i sig selv gode, men medarbejderen der skulle give os intro og hjælpe til, virkede ikke til stede. Han var ikke behjælpelig da en pistol ikke virkede. Under human football sad han på sin telefon, så der skulle kaldes på ham hver gang der skulle ny bold på banen.
Vi havde booket "game room" efter aktiviteterne, det kan ikke anbefales.
What an amazing place
What an amazing place.
Bow combat was the most fun I ever had shooting at others. :D
Vi havde en super fed dag
Vi havde en super fed dag, sammen med jeres instruktør/vært Philip.
Varme anbefalinger her fra
Tag et andet sted hen, hvis muligt.
Var til anden polterabend i 2025 hos Paintball Arena, og det var sgu lige så skuffende som første gang.
Første gang spillede vi bowcombat og noget brydekamp, da den ellers bookede paintball var optaget. Det var egentlig fint nok, og vi gik med til ændringen, men kæft en skuffende oplevelse, buer og pile er gået i stykker, masker var ulækre fra tidligere gæster og man skal aktivt lede efter pile på banen, fordi der er så få. Forståeligt når man løbende skyder et par stykker væk, men der kunne medarbejderen jo gå rundt og samle lidt ind i stedet for at stå og glo på sin telefon. Vi endte sidste runde med mindre end 1 pil per mand, skide sjovt bare at løbe rundt med sin bue...
Her anden gang blev det så heldigvis til Paintball, men det var igen en skuffende oplevelse med meget små dragter i "koreansk xl" som medarbejdere sagde grinene, igen klamme masker og ingen hansker. Våbene og banen var ikke bedre, hvor der var flere fejl på våbene undervejs og en så våd bane at man skulle liste rundt med mere fokus på ikke at vælte end at spille spillet.
Toiletterne, omklædning og generelt faciliteterne trænger til en ordentlig hovedrengøring og løbende oprydning.
Medarbejderne er ellers søde og tålmodige på trods af deres unge alder, det ligner dog der mangler en voksen til at få tingene rigtig i mål.
Rigtig god oplevelse
Vi afholdt firmaarrangement hos Paintball arena, hvor vi havde bow combat og teambuilding. Vi var så heldige at have Karoline som vært og hun var rigtig sød og sørgede for at alle fik en god oplevelse! Vi kommer helt sikkert igen
Virkelig god service og sjove…
Virkelig god service og sjove aktiviteter😇
Vi havde den bedste oplevelse
Vi havde den bedste oplevelse sammen med den sjoveste og dygtigste instruktør, Franklin. Vi valgte teambuilding kombineret med humanfodbold, og det var virkelig en oplevelse, vi aldrig vil glemme.
Rigtig sjov oplevelse
Rigtig sjov oplevelse. Sød, venlig og meget tålmodig vært.
It was fantastic
It was fantastic! We had so much fun , we are a group of teachers from a school and we did bow combat and team building . Everyone was able to participate no matter what athletic ability and really good team building games ! Our host was fantastic, flexible and encouraging. We had a blast , we will be back.