Bedrijfsgegevens

2. Badkamerinstallateur
  3. Keukenvernieuwer

Over Pandora Kitchen

Geschreven door het bedrijf

Danmarks største showroom og inspiration til moderne inventar til køkken, bad, bryggers og garderobe!

Vi udvikler skræddersyede løsninger efter kundens behov og bestræber os på at levere kvalitets arbejde til meget konkurrencedygtige priser.

Vi har vores egen produktion i Randbøl af alt fra køkken og bad til skydedøre - kun 500m fra vores showroom. Det giver dig mulighed for at få de fleste ønsker opfyldt og ligesom med vores møbler, kan du få masser af indflydelse på det færdige resultat.

Overvejer du nyt køkken, bad eller bryggers kan du få hjælp af os – Både til design og indretning.

Med mere end 15 års erfaring har Pandora Kitchen være med til at opfylde kunders ønske om nyt liv i hjemmet. Vi laver alt fra køkken, garderobe, skydelåger til bad. Så vi kan forsikre den røde tråd når alt skal tilpasses i jeres hjem.

Skift køkkenlåger og forny dit køkken. En mindre køkkenfornyelse kan gøre en stor forskel for udseendet af dit køkken. Hos Pandora Kitchen ønsker vi at bidrage til en bæredygtig fremtid for både mennesker og miljø. Med vores frontskift, som passer til alle slags køkkener, mindsker man spild og forlænger levetiden på sit eksisterende køkken. Køkkenfornyelse er en hurtig, enkel og billig måde at få dine drømme om nyt køkken opfyldt. Ved blot at udskifte fronter opnår du nemt et flot og billigt resultat.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte skabe til baggangen for 15 år…

Vi købte skabe til baggangen for 15 år siden. Fronterne er stadig flotte uden ridser. Dengang det store skab blev sat op opdagede vi at vi havde glemt at tage højde for et mellemrum ind til væggen, og ringede for at høre om Pandora kunne hjælpe med en løsning. Det ville Pandora lige prøve at undersøge og dagen efter blev der ringet tilbage med et forslag, og Pandora var skarpe på at måle den skæve væg præcis op i udskæringen. Vi tænkte efter 10 år at vi også gerne ville have nye skabe til badeværelset, og heldigvis havde Pandora stadig de klassiske udskæringer, så vi kunne får fronter magen til lågerne i gangen. Desværre havde de ikke de samme greb, men Pandora gik på jagt og vi fik lignende greb, selvom de ikke længere var forhandler af grebene. Så for nylig ville vi gerne have indmaden skiftet ud i vores køkken, men beholde de gamle låger. Vi fik en god pris som altid, og hurtig levering. Personalet er sødt og imødekommende og køre gerne langt for at hente en special lavet låge, hvis en låge er gået skæv. Vi er især glade for kvaliteten, som bare holder og holder.

1 december 2025

Hold jer væk

Hold jer væk, har intet godt at sige om dem.
Forsinket levering, flere ting manglede. Forkerte ting leveret.
Fejl i udskæringer på bordplade. Alt i alt skrækkeligt

1 februari 2025

Antwoord van Pandora Kitchen

Jeg kan ikke se at jeg har handlet med dig. Vil du oplyse dit ordre nummer?

ALT spiller

Enormt konkurencedygtige priser. Yderst kompetent rådgivning. Fremragende kvalitet.
Virkelig god service fra start til slut, og så fik vi vores køkken til den aftalte tid.
Svært at være utilfreds.
Vi giver derfor uden tøven Pandora Kitchen 5 stjerner samt vores allerbedste anbefalinger.

27 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hørte om Pandora Kitchen via nogle venner…

Vi hørte om Pandora Kitchen via nogle venner. Det er vi rigtig glade for. Vi har fået et fantastisk nyt køkken til meget konkurrencedygtig pris. De laver selv skabene, hvilket giver en stor fleksibilitet i indretning. Service og designforståelse er god. Dialog med produktionen har været fantastisk, da jeg selv monterede køkkenet. Hermed mine varmeste anbefalinger.

22 december 2023

Super tilfreds Pandora Kitchen kunde

Så har vi for tredje gang handlet køkken og bad hos Pandora Kitchen. En gang hvor vi selv har målt op (køkken og bad til fritidshus i Skagen) og to gange hvor Pandora Kitchen har været og målt op. Alle tre gang har vi fået en super betjening hele forløbet igennem. Fornuftig pris, alt leveret til aftalt tid og uden mangler og med en super flot service.

16 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre produkter og super god service

Lækre produkter og super god service.
Vi har fået lige det køkken vi ønskede os, og tilpasset vores hus. Virkelig god kvalitet til en god pris. Vi har fået en super god service - både ifm. planlægningen, justeringer og opsætningen af køkkenet.
Vi kan helt klart anbefale Pandora Kicthen.

14 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flot design, INGEN service!

Designet er flot men hvad hjælper det når man ikke får det man bestiller.
2 badeværelser og et bryggers har vi bestilt møbler til, fra deres showroom. For at sikre os at vi fik de farver og designs som passede til vores hjem tog vi ud og bestilte ved personalet. Vi pegede på det vi ønskede os men får alligevel leveret en bænk i forkert farve.

Da jeg ringer og reklamere over fejlen bliver jeg mødt af den mest mangelfulde forståelse og service til dato.
“I har jo har skrevet under på at det er det, som er bestilt” JA TAK, men så regner vi så sandelig også med at det er de rigtige produktnavne der er noteret fra personalet side.!
Lidt ansvarlighed for fejl og service ville klæde firmaet. De har tabt os som fremtidige kunder.

17 oktober 2022

Hej Camilla

Det er beklageligt og selvfølgelig rigtig ærgerligt, du føler dig dårlig behandlet.

Da du ringer til mig første gang, oplyser du, at I mener I har fået en forkert farve på fronter til bænken. Vi laver en aftale om, at I kommer ud i butikken og så ser vi på det sammen.

I butikken ser vi på de forskellige fronter jeg har i butikken og du mener, at I har bestilt massive trælåger. Til dette kan jeg oplyse, at da det er en af mine medarbejdere, der har noteret bestillingen, kan jeg ikke svare på, hvad I talte om og hvilken låge det skulle være. Ud fra prisen kan jeg se, at det ikke er massivt træ der er skrevet op som front. Vi indgår en aftale om, at jeg sender jer prisen på nye fronter og at jeg betaler en ny topplade + frisider samt at montøren skal forbi jer en ekstra gang.

Efter prisen på de nye fronter er sendt, ringer du til mig og beklager dig over servicen og du er uforstående overfor, at jeg ikke har bedt min medarbejder stå skoleret og vi skulle være mere ydmyge overfor dig. Jeg forklarer, at sådan gør jeg ikke overfor mine medarbejdere. Jeg kunne have fastholdt, at I har fået leveret det, der står på ordrebekræftelsen, men i stedet har jeg forsøgt at finde en løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danmarks bedste til gode priser

Danmarks bedste til gode priser. Vi har købt køkken og garderobeskabe og er super tilfredse. Helt igennem professionel vejledning mv.
Vi handler igen ved Pandora, nu hvor vi skal have køkken og skabe til vores sommerhus. Giver vores absolutte bedste anbefaling.

4 september 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Indtil nu, et ærgeligt forløb

Indtil nu, et ærgerligt forløb.

Efter at have bestilt skydelåger, skabsinventar og badeværelses møbler ved Pandora Kitchen, som skulle leveres i denne uge eller næste (18-19, 2021) mangler jeg stadig information om den konkrete leveringsdato, hvilket gør det svært at tage fri til at tage imod leverencen.
Torsdag kom vasken så, men uden varsel - rent held jeg ikke var kørt på arbejde.

Jeg har af et par gange forsøgt at kontakte firmaet vedr. ændringer kort efter bestillingen, her besvarer de først mails når man kontakter dem telefonisk, hvilket er stort set umuligt - det har taget ca. 7 ubesvarede opkald (på forskellige tidspunkter inden for deres åbningstid) inden jeg har været heldig at komme igennem.
De seneste 7 dage har jeg forsøgt at kontakte dem om leveringen på mail, adskillige opkald og ønsket at blive ringet op på deres telefonsvarer, men nu helt uden held.

Det virker desværre til firmaet er vokset fra dem og de derfor mangler både flere medarbejdere og mere effektive systemer.

Produkterne kan jeg altså ikke sige noget om endnu, men alt det forudgående har været en virkelig ærgelig oplevelse.

(Opdatering) produkterne kom i den aftalte leverings uge, varslet ca en time før ankomst.

Konklusion:
Produkterne fejler ikke noget og virker som fornuftig kvalitet, men kundeservicen kunne vi godt have ønsket væsenlig bedre

9 mei 2021

Kære Martin Madsen

Det er beklageligt, at du har haft denne oplevelse.

Det fremgår af bekræftelsen, at du vil blive kontaktet et par dage inden leveringen direkte fra produktionen, og der står også et kontaktnummer. Da du er blevet ringet op med leveringstidspunktet, har du haft mulighed for at sige hvilken dag det passer dig. Vi har ikke kun givet dig en time at løbe på; har du evt. oplyst i telefonen, at du havde mulighed for at være hjemme i løbet af en time? Vi kører ikke ud med varer, inden vi har en aftale.

Bad vask: jeg har tjekket med leverandøren, og der skulle være sendt en sms, dagen inden leveringen. Har du ikke har modtaget denne sms, er det meget beklageligt.

Ændring af mål: som der står i bekræftelsen, kan ordren ikke efterfølgende ændres telefonisk.

Det du ønskede at ændre, var et bad skab til en vask, du selv havde købt. Du havde selv opgivet mål på skabet, det skulle produceres til , hvor du så efterfølgende opdager, at du desværre har opgivet forkerte mål.

Ved ordre-afgivelsen ønskede du, om jeg kunne sende dette bad skab, sammen med ordren på skydedørene, så du ikke skulle vente på det andet badmøbel/bryggers inventar, der var længere leveringstid på.

Jeg har korrekt oplyst, at jeg ikke kunne love at vi kunne få det igennem. Jeg informerede dog produktionen om, skabs-ordren meget gerne skulle produceres samtidig med skydedørs -ordren. På tidspunktet, hvor du skriver en mail til mig og vi taler sammen telefonisk, må jeg desværre oplyse dig, at ordren ikke kan ændres på daværende tidspunkt, da ordren allerede var færdiggjort i produktionen. Dette var du meget uforstående overfor.

Vi har taget din kritik til efterretning og har også ændret vores telefonsvarer, så det ikke er muligt at indtale en besked, men man skal sende en mail med info om, at man gerne vil ringes op.

Jeg håber, trods alt I bliver glade for inventaret

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pandora køkken - fin kvalitet og god service

Vi fik leveret nye køkkenmoduler og tre stk. hvidevarer fra Pandora i december '20.
Køkkenmoduler inkl. tilbehør er af god og solid kvalitet, også hængsler og lukketøj. Alle mål passer, og integrerede låger virker fint og lydefrit. Vi lavede flere ændringer, før den endelige bestilling var på plads, og vi måtte udsætte leveringen fra vores side. Ingen sure miner over det.
Monteringen blev udført håndværksmæssigt fint og samarbejdet mellem smed, elektriker og tømrer blev styret fint af sidstnævnte, Lars Poulsen fra Vorbasse.
Helheden var til en ren 5'er, havde det ikke været for den ene af hvidevarerne, kogemodulet fra Gorenje. Det kan vi ikke anbefale, hvis det fungerer "normalt". Det er Hanne ved at finde ud af for os.
De øvrige hvidevarer, Gorenje køleskab og AEG ovn er vi hidtil fint tilfredse med.
Så, samlet karakter: "4.8", oprundet til 5 stjerner alligevel. Vi vil gerne handle med Pandora igen.

13 februari 2021

fantastisk..service og produkt.

var i butikken og fik en pris på skydelåger, som den absolutte billigste jeg har kunne finde..service i top.

allerede efter 14 dage var låger klar til afhentning.
desværre havde jeg SELV målt forkert på den ene låge, ingen problem ...de hjælper gerne med en løsning.

så alt i alt ..de for fortjent 5 stjerner herfra og vil gerne anbefale dem videre

23 november 2020

Ubehagelig betjening

Ubehagelig betjening. Forkert da det kom. helt umulig at snakke med om en løsning. Har aldrig oplevet noget lignende i en butik.

6 oktober 2020

Hej Ib,

Anita kom i butikken lørdag den 3/10 og gjorde
opmærksom på at der desværre manglede 2 ende sokler. Det er er selvfølgelig meget beklageligt, og hun fik derfor 2 ende sokler med. Anita blev også her gjort opmærksom på, at man selv skal tilpasse soklerne, da vi levere sokler ud i 2400mm længder. Du Ib kom i butikken mandag eftermiddag og ville levere skabene tilbage, da du ikke havde mulighed for selv at tilpasse soklerne. Jeg gjorde igen opmærksom på at vi ikke tilpasser sokler, da det er en montage opgave på stedet. Du sagde at du ikke havde noget at save med og jeg tilbød at tilpasse soklerne mod betaling, det ville du ikke.

Det er selvfølgelig ærgerligt at du føler dig dårligt behandlet.

Bedste hilsner
Hanne

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt i alt en træls oplevelse

Jeg har købt skydelåger hos Pandora og var frem til leveringen meget tilfreds (på trods af forsinkelse). Men da jeg modtog produktet, var det for mig at se, ikke den samme farve, som den farveprøve de havde på deres hjemmeside. Jeg forsøgte at åbne op for en venlig dialog, men de afviste kategorisk overhovedet at tale om det og da slet ikke at forsøge at finde en løsning. Jeg skulle bare “se at få betalt den regning,” skrev de. Jeg tror aldrig, at jeg oplevet så dårlig kundeservice. De skrev at sagen ville ryge til inkasso, hvis ikke jeg betalte. Og jeg havde ærligt ikke overskuddet til at tage den videre. Produktet er fint, det virker - det har bare ikke den farve vi bestilte. Det er ærgerligt. Så konklusionen må være: fint nok produkt - ikke eksisterende kundeservice, hvis der er problemer.

24 februari 2020

Hej Charlotte,

Det er selvfølgelig ærgerligt at I ikke mener I har fået den rigtige farve. I sendte mig en mail hvor I skrev det ønskede farvenummer, på de skydedøre I ønskede. I havde set farven på min hjemmeside. Det fremgår også af shoppen at farverne er vejledende og man kan bestille farveprøver. Vi har produceret skydedørene i special størrelse og i den ønskede farve, derfor har jeg ikke tilbud at tage dørene retur/give afslag i prisen.

Mange hilsner
Hanne

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse

Dejlig oplevelse med indehaver i forbindelse med indretning og tilbud.
Montør af køkkenet var bare utrolig dygtig.
Kan varmt anbefalet til andre på grund af fleksibitet og pris.

8 februari 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.