Att beställa här ifrån var så lätt och produkterna var av sjukt hög kvalitet som lovat, speciellt latex ballongerna. Detta var till min födelsedag och allt blev bara magiskt. Jag är otroligt nöjd med... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställt flera olika produkter för kalaset, banderoller, konfetti, girlanger, dukar och ljus. Det var väl packad och paketerat. Något som jag skulle rekommendera om man verkligen vill ha stort utbud... Toon meer
Varorna kom försent, 1-3 dagars leverans stod det på hemsidan och dom skickade 1 vecka efter lagd order. Skulle haft till ett speciellt event. Försökte skriva och kontakta dom för att stoppa leverans... Toon meer
Wow, jag är så imponerad! Allt jag beställde var precis som på bilderna, till och med bättre. Leveransen var supersnabb och gästerna älskade detaljerna på festen. Jag kommer definitivt beställa härif... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Cadeauverpakkingenwinkel
- Winkel voor bruiloftsaandenkens
Over Partylagret
Geschreven door het bedrijf
Partylagret är stället där du hittar allt för festen! 🎉 Oavsett om du planerar ett minnesvärt bröllop 💍, en kul födelsedagsfest 🎂 eller ett proffsigt företagsevent 🎈, har vi det som behövs för att festen ska bli lyckad! 💃🕺
Vi erbjuder ett stort utbud av ballonger 🎈, miljövänliga konfettikanoner 🌿🎊, isfacklor 🔥, tomtebloss ✨ och LED-skumstavar 🌟. Här hittar du allt du behöver för att fixa festen precis som du vill ha den. 💥
Vi vet att ingen vill vänta på festprylar – därför satsar vi på snabba leveranser 🚚💨 och bra service 👏, så att du kan lägga tiden på det roliga istället. Våra produkter håller hög kvalitet och vi hjälper gärna till med tips för att festen ska bli en succé! 🎉
Beställ enkelt online och få dina favoriter hemlevererade. På Partylagret är varje dag en fest och varje fest blir något att minnas! 🎈 Bra kvalitet, snabb service och massor av festglädje – allt på ett ställe!
Contactgegevens
Bojvägen 6, 945 33, Rosvik, Zweden
- 0920-550620
- info@partylagret.com
- partylagret.com
Heeft 36% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dåligt
Fick ej min beställning och inga svar på mail eller chatt om status på den, förrän jag tog kontakt med klarna och bad dem hjälpa mig, då plötsligt gick allt väldigt fort, men ändå nästan 3 veckor försenat.

Grymma produkter!
Grymma produkter!! Would recommend. Snabb service!

Antwoord van Partylagret
Superbra service och leveransen gick…
Superbra service och leveransen gick fort! Rekommenderar stark och kommer 100% köpa härifrån igen! Tack bästa Partylagret :)

Snabb leverans och toppenprodukter
Snabb leverans och toppenprodukter! :)

Antwoord van Partylagret
Snabb leverans! Pyntet blev jättebra och precis som jag tänkt mig!! Rekommenderar!

10/10
Riktigt bra utbud, trevlig personal, smidig beställning och leverans!

Bäst på fest!
Härliga och ärliga! Grym service och svarar fort på mail, paketet kom fort! Bästa att beställa pynt från!

Dålig företag,inte professionellt alls
Jag vet inte hur ska börja för att jag är så arg och hoppas verkligen att den här företaget gå konkurs o stängs för att ni ljuger för folk och jätte otrevliga.Ni kan inte erkänna att ni har fel,om jag hade kunnat ge 0stjärna som betyg hade jag gjort det för att ni är så dåliga på eran jobb.Jag beställde massor artiklar för 1 vecka sen på era hemsida eftersom som jag planerar min dotter’s kalas den här helg och ni skickade inte det tills jag ringde er igår o så sedan ni skickade dom igår ,Ett sånt stort paket med bara två artiklar.Jag har betalat mer än 1000kr och ni skicka bara 2 artiklar.Igår skrev jag att erat företag var inte bluff,det är stämmer inte men det är långt ifrån på tanken hur ni sköter och bemöter kunder o hantera leveransen. Ni ringde o bad mig mig att tar bort min recension eftersom ni skulle lösa det men ni misslyckades vad ni sa.Jag har en massor att säga men allt som kan säga just nu är att skicka mina artiklar nu eller ge tillbaka mina pengar på en gång.JAG SKULLE INTE REKOMMENDERA ALLS DENNA FÖRETAG .SKÄMS PÅ ER

Lätt att beställa
Lätt att beställa. Bra kvalitet på de sidenband jag beställde och ett väldigt bra pris.
Mycket snabb leverans

Snabb leverans. Men……..
Snabb leverans. Men när jag öppnade förpackningen så satt en del av startplattan kvar i förpackningen. Jag fick bryta loss delen av startplattan och limma ihop det hela. Ingen höjdare till köp.

Antwoord van Partylagret
Bilden av bollen stämde inte alls med…
Bilden av bollen stämde inte alls med verkligheten.
Bollar skall vara RUNDA

Bra service
Bra service, allt du behöver till kalas, fest osv finns på partylagret!
Lär beställa fler gånger från de.
Väldigt nöjd kund!

Fusk!!
Jag beställde några ballonger från denna butik förra veckan, men de har fortfarande inte skickats. Varje gång jag ringer deras kontor svarar en man, och när jag klagar på att mina varor inte har skickats, säger han alltid att han ska återkomma, vilket han aldrig gör. Jag har blivit så trött på detta att jag bad om en återbetalning. När jag ringde bad han om mitt swish-nummer för att återbetala pengarna, men han vägrade att skicka det direkt. Han sa att han bara kunde skicka det om en timme, men det gjorde han inte. Jag fortsätter att ringa, men ingen svarar. Det här företaget är en FUSK! Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag.

Lurad
Bluff? Jag har betalat beställningen och inte fått några varor. Uselt. Ingen återkoppling öht trots mailat, ringt, skrivit DM på instagram. Går inte att nå.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.