Kregen bij binnenkomst mooie kortings bonnen. Hadden een mooie dure tafel uitgezocht maar,mochten bonnen niet inleveren want het was geen huismerk. Daar het nergens op de kortingsbonnen vermeld sta... Toon meer

2 jaar geleden een dure tafel gekocht bij Piet (blijkt nu "De Meubelman" te heten). En onlangs een flinke scheur in het tafelblad ontdekt, hun gooien het op een verkeerde vochtigheids graad maar da... Toon meer

Slechte klantenservice Ik heb in het filiaal purmerend een hocker besteld in januari. Medewerker daar heeft mij heel vriendelijk geholpen en wat korting op gegeven. Alleen bij de factuur en aanbetal... Toon meer

50% aanbetaling bij aankoop en € 60,00 vrachtkosten zijn eigenlijk al klant onvriendelijk genoeg.... Bij aflevering bleek het onderstel van mijn fauteuil niet waterpas te zijn maar toch heb ik het vo... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Kregen bij binnenkomst mooie kortings…

Kregen bij binnenkomst mooie kortings bonnen.
Hadden een mooie dure tafel uitgezocht maar,mochten bonnen niet inleveren want het was geen huismerk. Daar het nergens op de kortingsbonnen vermeld staat , is dit zeer misleidend.
Dus blij gemaakt met een dode mus.staat duidelijk jouw Pietsvoordeelvouchers en daar waren we toch.

12 september 2025

Scheur in tafelblad

En onlangs een flinke scheur in het tafelblad ontdekt, hun gooien het op een verkeerde vochtigheids graad maar daar is geen bewijs van, lang verhaal kort geen garantie want hout is een natuur product, baal hier zo van, ze bieden aan om bij hun een vochtigheidsmeter te kopen, nou ik koop er helemaal niks meer.

En nee meneer Piet de scheur hersteld zich niet zelf meer.

4 september 2025

Ontzettend veel gedoe met kast - slechte klantenservice en levering, komen afspraken niet na

Tot 5 maal toe een nieuwe afspraak moeten maken voor een kast. Dan kan hij niet geleverd worden, dan is er 1 onderdeel niet leverbaar, eenmaal geleverd was een deur niet goed afgelakt. Ze zouden een nieuwe deur leveren, dat bleek ineens te zijn dat ze de deur komen bijschilderen (ik ben al bang voor het kleurverschil). Ik heb netjes telefonisch een afspraak gemaakt hoe laat ik thuis ben, vervolgens komen ze veel eerder, niet zoals afgesproken, laten ze een pot verf achter in de brievenbus. Vervolgens kan ik dus voor een 5e keer opnieuw een afspraak maken om thuis te blijven (ten koste van mijn werk) zodat ze de deur komen verven, want als je hem zelf verft; vervalt de garantie. Ik ben benieuwd of ze een 6e keer moeten komen voor het kleurverschil wat dit gaat opleveren.... Het gaat om een kleine kast van 2800 euro, leuk zo'n gedoe om zo'n kast! Voortaan maar weer naar IKEA....

6 september 2023

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice
Ik heb in het filiaal purmerend een hocker besteld in januari. Medewerker daar heeft mij heel vriendelijk geholpen en wat korting op gegeven. Alleen bij de factuur en aanbetaling merkte ik later dat er ook een fles protexx van €32 is toegevoegd aan de prijs zonder dit door te geven tijdens het opmaken van de factuur. Ik heb meerdere malen de klantenservice gemaild maar tot op heden geen reactie. Slechte klantenservice!!

10 maart 2023

Mooie bank bij montel Waalwijk

Vandaag voor een bank bij montel Waalwijk geweest.
Prima en vriendelijk geholpen door R. Wooning.
Hij heeft alle opties laten zien en beleven van hoogte,diepte en rugleuning van de bank.
Ook met de keuze van leren bekleding alles goed uitgelegd.
Wij hopen dat uiteindelijk de bank ook net zo geweldig is, als we nu in de winkel beleefd hebben.
In december zullen we het weten, want dan kan hij geplaatst worden.

6 augustus 2020

Bij deze wil ik mijn dank en vreugde uiten

Bij deze wil ik mijn dank en vreugde uiten aan de heren Hans Rietveld en Ivan Ivancecic. Zij hebben ons bijzonder coulant geholpen nadat bij een eerder aan ons geleverde bank enkele fabrieksfouten werden geconstateerd. Er werd direct heel positief gereageerd door de heer Hans Rietveld die ons een zeer goed alternatief aanbood. Samen het de heer Ivan Ivancevic zijn wij tot een passende oplossing gekomen.
Ivan is een zeer bekwame verkoper met veel geduld en verstand van zaken. Tevens wil ik ook de heer Nick Keghani en mevrouw Karin van den Broek bedanken voor hun enorme inzet.
Zeer tevreden klant Dorrith Smid Tilburg

16 februari 2020

Lang gezocht, veel ervaring opgedaan, maar nergens zo goed geadviseerd als bij Pietklerkx!

Wij hebben een lange zoektocht achter de rug naar een juiste fauteuil en hebben ons daarvoor in veel zaken georiënteerd. Nergens zijn we zo volledig geïnformeerd over de mogelijkheden, en vooral: deze verkoper gaf informatie over hoe de maat van de stoel al dan niet bij mij paste; de kniehoogte, in hoeverre de voeten op de grond steunden, wat de consequentie zal zijn als de rugleuning naar achter wordt geplaatst etc. Een tien met een griffel voor deze zaak!

17 maart 2019

grote keuze

Deze week een bank en 2 relaxstoelen gekocht bij Piet Klerkx in Waawijk. Heel goed geholpen door Tristan, een fijne verkoper die kennis van zaken heeft en je niets aanpraat. Ondanks grootte van de winkel toch overzichtelijk.

13 oktober 2018

Op zich goede meubelzaak

Op zich goede meubelzaak. We hadden 2 weken geleden een afspraak met Diana Amsterdam Arena,die ons zou helpen met een woonadvies en inrichting. Ze zou ons na afloop een wooninrichtingtekening sturen per mail en ook kijken of bepaalde tafels zouden passen. Helaas nog geen antwoord gekregen. Verkoop gedaan en niet meer interessant. Je bent een lopend pinautomaat voor ze. We hopen dat het een misverstand is. Want ook bij de spamfilter hebben we per mail niets binnen gekregen. Erg jammer Inmiddels onze tafel gekocht bij een ander. We hebben wel 4 eetkamerstoelen besteld bij Piet Klerkx Hopelijk houdt Piet Klercx zich wel aan zijn afspraak. Laten we hopen dat de stoelen wel naar onze zin zijn. Want zo jammer dit....

4 september 2018

Heel goed geholpen door Mani bij Piet Klerkx in Utrecht

De winkel in Utrecht heeft prachtige spullen en is smaakvol ingericht. De verkoper die mij hielp, Mani, verstaat zijn vak echt goed. Deskundig en enthousiasme dat hij weet over te brengen op mij als klant. Geen gedoe. Je voelt je in goede handen bij Piet!

22 juli 2018

Goed advies door een geweldige verkoper.

Op zondagmiddag gaan kijken in de winkel in Waalwijk voor het inrichten van mijn woonkamer. Bij binnenkomst vriendelijk gegroet en een klein plattegrondje gekregen om ons door deze geweldig grote winkel te begeleiden. Na een klein beetje te hebben gelopen worden we gegroet door een medewerker genaamd Ron. Met een vlotte babbel en en vrolijk humeur hielp hij ons de benodigde meubels uit te zoeken. Door veel vragen en een ton ervaring had hij de precieze stijl die ik voor ogen had in zijn hoofd. Wat begon met een eetkamertafel is uitgegroeid tot mijn volledige woonkamer interieur. En alles in precies de stijl zoals ik hem in mijn hoofd had. Erg goed geholpen in een prachtige winkel dus.

22 maart 2018

Super!

Hartelijke ontvangst in de winkel in Waalwijk en heel goed geholpen door Tristan. Een bevlogen verkoper met oog voor de klant.

18 maart 2018

Zeer geslaagde shopping

Vrijdag avond besloten om even bij Piet Klerkx Waalwijk te gaan KIJKEN.
Goede ontvangst en uitleg gekregen.
Na wat rondkijken kregen we persoonlijke rondleiding van mevr. Joyce Lieshout. Zij kon ons heel gericht laten zien waar we naar op zoek waren.
Gelijk een afspraak gemaakt voor de zaterdag en goed geslaagd: nieuwe bank en eettafel + stoelen.
Komen graag nog eens terug.

17 februari 2018

De ontvangst in filiaal Utrecht was al …

De ontvangst in filiaal Utrecht was al perfect. Er werd ons koffie aangeboden met een plakje cake met slagroom. Daarna konden we op ons gemak door de winkel lopen om te kijken naar een bank. Toen we net op het punt stonden om hulp te vragen kwam de verkoper Mani ons al tegemoet om te vragen of wij hulp nodig hadden. Hij heeft ons daarna op een vakkundige wijze adviezen gegeven, met als resultaat dat ik een prachtige bank en een mooie draaistoel heb gekocht. Bedankt voor de goede adviezen en hulp!

30 januari 2018

Wij zijn hier goed geholpen op de afdeling van Montel

Wij zijn hier goed geholpen op de afdeling van Montel, We hebben goed advies gekregen betreffende onze wensen en uiteindelijk bij een fijne bank uitgekomen. Geen opdringerig gedrag, maar gewoon in gemoedelijke sfeer geholpen door Lenssa Dummi. Goede uitleg gekregen over alle mogelijkheden van de bank Tosca en uiteindelijk deze ook gekocht.

28 januari 2018

Is dit jouw bedrijf?