Kregen bij binnenkomst mooie kortings bonnen. Hadden een mooie dure tafel uitgezocht maar,mochten bonnen niet inleveren want het was geen huismerk. Daar het nergens op de kortingsbonnen vermeld sta... Toon meer

2 jaar geleden een dure tafel gekocht bij Piet (blijkt nu "De Meubelman" te heten). En onlangs een flinke scheur in het tafelblad ontdekt, hun gooien het op een verkeerde vochtigheids graad maar da... Toon meer

Slechte klantenservice Ik heb in het filiaal purmerend een hocker besteld in januari. Medewerker daar heeft mij heel vriendelijk geholpen en wat korting op gegeven. Alleen bij de factuur en aanbetal... Toon meer

50% aanbetaling bij aankoop en € 60,00 vrachtkosten zijn eigenlijk al klant onvriendelijk genoeg.... Bij aflevering bleek het onderstel van mijn fauteuil niet waterpas te zijn maar toch heb ik het vo... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen druk tot een snelle verkoop/koop

Carolien was heel behulpzaam en gaf goed advies bij de keuze van de meubels. En heel erg fijn, we konden thuis alles nog eens op een rijtje zetten voordat de koop definitief was. Dat gaf de doorslag om de knoop door te hakken en tot koop over te gaan.

23 juli 2017

op een uitstekende manier geholpen

Wij zijn op een uitstekende manier geholpen door mevr. Dimitrov. Ze was niet opdringerig en heeft d.m.v. goed doorvragen onze wensen goed in kaart gebracht. Vervolgens heeft ze - heel alert - ons een passend aanbod gedaan, waardoor onze keuze aanzienlijk werd vergemakkelijkt.

30 juni 2017

Top: Bruni Vissers

Wij zijn bij Piet Klerkx geholpen door Bruni Vissers.
We werden in de watten gelegd met een kopje koffie met appeltaart wat door ons zeer gewaardeerd werd! Wij hadden belangstelling voor een bank van Musterring. Ze wist ons zeer goed voor te lichten en had dan ook veel kennis van zaken. Het was dan ook een zeer prettige gesprek waarbij we tot zaken zijn kunnen komen.
Bedankt Bruni voor wat je voor ons hebt kunnen regelen!

25 juni 2017

Meubels gekocht op tweede pinksterdag

Na twee fijne en goede sessies te hebben gehad met de interieur ontwerper Ronald. Zijn we dus naar meubels gaan zoeken. In eerste instantie kwamen we bij een bank uit waar we vriendelijk werden ontvangen door Victorija Dimitrov. Zij heeft werkelijk alletijd voor ons genomen en alles en iedereen erbij gehaald om ons zo goed mogelijk te helpen. Ronald de interieur ontwerper werd er nog even bijgehaald, evenals andere deskundige op andere vlakken. Niets was teveel gevraagd voor Victorija, meubels werden verzet en of bij elkaar gezet. Uiteindelijk hebben we een bank, kast en tv meubel gekocht en zijn zeer tevreden naar buiten gegaan. Bedankt voor alles, Han en Sandra

7 juni 2017

Meubels kopen Waalwijk

Wij werden vriendelijk ontvangen met een kop koffie en appeltaart door Jo van Hanenberg. Hij heeft eerst goed naar onze wensen geluisterd en ons daarna een mooie selectie meubels laten zien die bij onze wensen passen.
Daarna zijn we tot koop overgegaan.
Duidelijke uitleg gekregen over de gang van zaken.
Nu wachten of de levering ook zo soepel verloopt.

13 mei 2017

Nieuwe huiskamer meubels.

Nieuwe huiskamer meubels.
Na eerst een rondleiding en iets lekker bij de koffie en hapjes;
Eerst contact met verkoper Yassin, goede uitleg met de stelling van grote
van de kamer en de toekomstige meubels komen tot de bestellingen ook noem wij hier de verkoopster Henny die ook de kleur schakering gaf aan ons ( ook een vakvrouw!in alles)
Zo zijn we tot de koop gekomen.
Met vr. groet.

24 april 2017

Filiaal Rotterdam

We zijn naar filiaal Rotterdam gegaan om eerst te oriënteren, maar uiteindelijk de bank toch gekocht. We werden goed geholpen. Alle medewerkers die we tegen kwamen tijdens het rondkijken waren zeer vriendelijk.
We kregen een goede en uitgebreid uitleg over verschillende materialen van Melissa, voordelen en de nadelen. Daarna konden we weer verder rond kijken zonder enige aandringen. Shirley was heel erg behulpzaam en geduldig met ons. We zijn zeer tevreden.

3 april 2017

Ontzettend goed advies en hulp

We hebben heel goede en duidelijke hulp gekregen bij het uitzoeken van onze meubels. De verkoper (Marco, Waalwijk) nam echt de tijd voor ons, drong niets op en dacht heel erg met ons mee.

25 maart 2017

Service beneden alle peil filiaal Waalwijk

Bij aflevering bleek het onderstel van mijn fauteuil niet waterpas te zijn maar toch heb ik het volledige aankoopbedrag moeten voldoen. Er zou een nieuw onderstel besteld en gemonteerd worden. Na oeverloos mailen en bellen kwam er na 5 maanden eindelijk een monteur met een nieuw frame; dit bleek hetzelfde euvel te hebben...! Klantendienst is erg ongeinteresseerd en nalatig, heb ook geen enkel excuus gekregen. Wederom mailen en bellen zonder respons. Uiteindelijk heb ik na een half jaar zelf contact opgenomen met de fabrikant en deze heeft de klacht binnen een week opgelost. Ze zouden dit communiceren met Klerckx en daarvan heb ik geen enkel woord meer vernomen, echt schandalig!! Ik kan niet zeggen dat het een plezier was om zaken te doen met Piet Klerckx Waalwijk, maar een ervaring was het zeker! Die zien mij NOOIT meer!!

19 maart 2017

Aankoop hoekbank C903MK

16 februari bij Piet Klerkx in Amersfoort geweest. Waren op zoek naar een nieuwe hoekbank. We zijn enorm en vriendelijk geholpen door dhr. G. Houwaard. We hebben weer gekozen voor een bank van Montel. Prijs/kwaliteit is uitstekend van Montel. De levering van de bank was al na 3 weken. De bezorgers, die uit Waalwijk kwamen, hebben goede service verleend. Piet Klerkx bedankt voor de enorme goede service!

9 maart 2017

Zeer goede service

In: Waalwijk - Pietklercx

Wij zijn geholpen door Marleen van de Pluim, en zijn er zeer tevreden over.
Legt goed uit en helpt ook goed.
Verder is het pand leuk en sfeervol ingericht en staat alles goed aangegeven en hebben ze vriendelijk personeel.

5 maart 2017

Fijn geholpen!

In: Rotterdam, Woonmall Alexandrium

Niet opdringerig en geen welkomstceremonie!
We konden rustig in de rondte kijken en na het stellen van vragen werden we weer met rust gelaten.
Dat winkelt erg prettig en zorgt ervoor dat je niet direct weer naar buiten wilt. Gebeurd maar te vaak.
Ik wil zelf kijken en kiezen!
Hierdoor wel tot een aankoop overgegaan dus! Freek Witberg heeft ons uitstekend geholpen en maakte een mooie prijsgarantie. Je merkt dat hij al een hele tijd mee loopt in de branche en weet wat de behoefte van een "koper" is.

22 februari 2017

Vakkundig geholpen

Netjes en vakkundig geholpen door Murat Mercan en Hanneke bij de koop van een eettafel met stoelen. Gastvrije opstelling en de ruimte gekregen om een goede keuze te maken. We mochten ook een eetkamerstoel meenemen om te kijken hoe deze bij onze vloer stond.

19 februari 2017

Bank en Eetkamerstoelen

We werden geholpen door verkoopadviseur Tristan Boot. Zeer vriendelijk, behulpzaam, deskundig en geduldig adviserend. Heeft ons goed geholpen om tot een goede keuze te komen.

17 februari 2017

Is dit jouw bedrijf?