Planday Reviews 347

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich hatte nun 3 Meetings, 2 davon waren sehr spontan möglich zu meinem Glück und jedes einzelene war sehr hilfreich. Mischa macht diese kurzen Termine immer wie eine Schulung und seine Art zu reden u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich bin sehr zufrieden mit dem Support von Misha. Er hat mich bei der Einrichtung von Planday hervorragend unterstützt und war jederzeit hilfsbereit, geduldig und sehr kompetent. Dank seiner Unters... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hade bekymmer i setup:en mellan Fortnox-Planday vilket resulterade i en långbänk för varje gång vi gjorde lönekörningarna. Vi bokade sedan ett möte med Laura på Planday som var riktigt skicklig och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Laura hjälpte oss med vår onboardingprocess när vi gick över till Planday. Laura var grym, det hon inte hade svar på direkt återkom hon med mailledes snabbt därefter. Vi stötte på några tekniska... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Business to Business-service
  2. Bedrijfskundige dienst
  3. Betalingsdienst
  4. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Planday’s the workforce management platform that puts predictability to work, every shift. Manage your team, their schedules, hours, time off, payroll and let them request to swap shifts, from one workspace. It’s your central hub for coordination, collaboration and communication, built to help you protect your bottom line and your team manage their lives.

Contactgegevens

The most powerful shift you can make.

See how Planday simplifies scheduling cuts admin, ensures compliance.

4,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hjälpsam

Väldigt bra och duktig. Hon hjälpte till med allt och hade ett trevligt bemötande.

Hon var mycket kompetent, hjälpsam och hade ett väldigt trevligt bemötande.

15 december 2025

Hej Zuhair,

Tack så mycket för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med den hjälp du fick av Laura.

Tack så mycket för din feedback.

Tack för att du valde Planday.

„Planday – Ein zuverlässiges Tool mit top Support!“

Planday ist für uns zu einem unverzichtbaren Tool im Schichtplan- und Mitarbeitermanagement geworden. Die Bedienung ist intuitiv, übersichtlich und spart enorm viel Zeit im täglichen Ablauf. Besonders hilfreich ist die transparente Schichtplanung, bei der Mitarbeitende jederzeit ihre Einsätze einsehen und direkt Rückmeldungen geben können.

Auch die Kommunikation im Team funktioniert durch die integrierten Nachrichten- und Benachrichtigungsfunktionen deutlich reibungsloser. Änderungen im Dienstplan werden sofort angezeigt, und Missverständnisse gehören der Vergangenheit an.

Ein großes Plus ist außerdem der sehr gute Kundensupport. Anfragen werden schnell, freundlich und kompetent beantwortet – man merkt, dass hier wirklich auf die Bedürfnisse der Nutzer eingegangen wird.

Insgesamt eine moderne, zuverlässige und sehr nutzerfreundliche Lösung, die den Arbeitsalltag wirklich erleichtert. Absolute Empfehlung für alle Unternehmen, die ihre Prozesse effizienter gestalten möchten!

10 december 2025

Hallo AS,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit dem Planday-System zufrieden sind und dass es Ihnen bei allen Aufgaben von der Dienstplanerstellung bis zur Mitarbeiterverwaltung hilft. Wie Sie beschreiben, tun wir im Support alles, um Ihnen zu helfen. Bitte wenden Sie sich an uns, wenn wir etwas für Sie tun können.

Unsere Erfahrung mit Planday

Planday bietet eine übersichtliche Dienstplanverwaltung, eine einfache Zeiterfassung und eine klare Kommunikation zwischen Team und Büro. Die App ist für Mitarbeitende leicht zu bedienen und erleichtert uns im Büro die Planung deutlich. Besonders hilfreich sind die automatische Stundenübersicht und die Möglichkeit, Schichten flexibel anzupassen.

Für unseren Dienst funktioniert Planday insgesamt zuverlässig und spart im Alltag viel Zeit.

9 december 2025

Hallo S.A. GmbH,

vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Planday Ihnen einen besseren Überblick über Ihre Schichtplanung und Zeiterfassung verschafft und die Kommunikation zwischen Ihren Teams verbessert. Es freut uns zu hören, dass Ihnen die Stabilität unseres Systems gefällt und dass Sie damit letztendlich Zeit sparen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Overcomplicated and expensive system

Overcomplicated and expensive system. Poorly organised company. We cancelled before we completed the training as we realised it was not a good system for us. They have been sending incorrect invoices and harassing us for 3 months now. Would not recommend.

1 december 2025

Hi Sean,

Thank you for your feedback, and we’re really sorry for the confusion you experienced. When you let us know the system wasn’t the right fit, we released you early from your contract and credited all invoices as a goodwill gesture. There was a mix-up at our end in the cancellation process which led to the reminders, and we’re sorry for the inconvenience.

We’re glad everything has now been fully resolved, and we’re always here if you need anything further.

Many thanks, Kathryn - Voice of the Customer Manager at Planday

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket nöjd med planday

Mycket nöjd med planday, smidigt att använda för administration och personal. Saknar bara lite uppdaterade integrationer, exempelvis finns för Visma men inte Visma Lön Smart som många byråer går/gått över till. Men det kommer förhoppningsvis, Visma är ju en stor aktör, så om de vore lite snabbare på den pucken/integrationen så hade det vart en klar 5a.
Som kafe/restaurang saknar vi även möjligheten att kunna lägga in dricks, en funktion som också hade uppskattats väldigt mycket, funktionen finns idag hos flera andra schema-system, men den är inte så nödvändig att jag väljer att byta, men hade ändå sparat en del tid. Så hoppas att även det dyker upp i en framtid :)

För övrigt har support vart mycket trevlig och fick jättebra hjälp av Laura när vi startade upp, vilket gjorde hela upplevelsen väldigt smidig.

22 september 2025

Hej Aldrin,

Tack så mycket för din recension. Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med vårt system och vår kundservice, särskilt den hjälp du fick av Laura.

Tack så mycket för din feedback. Jag ska fråga vårt integrationsteam om vi har planer på att inkludera detta i framtiden, och förhoppningsvis kan vi få upp till 5 stjärnor :)

När det gäller din sista punkt har vi manuella lönetillägg som jag tror skulle kunna lösa detta problem. Jag känner dock inte till de exakta kraven för detta i ditt fall, men du är välkommen att kontakta oss för mer information om detta på support@planday.com.

Tack för att du valde Planday.

Plandays Supportteam

PlanDay is fantastic

PlanDay is fantastic, it has made so many processes easier within our business.
Everything is super easy to use, it is clean and simple use for the Back Office Management tasks, but also as a useable app for our staff.
Overwhelmed with the help and support on offer too. the online articles are super handy and easy to understand, but if you do need the extra support, then the AI chat bot is actually useful and when I really need a hand, our account manager Daniel has been amazing at helping me understand the functions and how to use them.
Couldn't reccomend PlanDay enough! Best Rota/HR software I have used!

26 november 2025

Hello Sam,

Thank you very much for your kind review. We're thrilled to hear that Planday has made your life easier. We strive to simplify our system, and guide you in the best way possible for our more complex set-ups. Happy to hear that you utilize our chatbot, and that Daniel has been such a huge help for you.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Its easy to understand and work with

22 november 2025

Hi Simbai,

Thank you very much for your kind review. We're thrilled to hear that you find our system easy to understand and work with.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Planday est un outil fonctionnel

Planday est un outil fonctionnel. Un grand merci à Jean-Eudes Makembe D. qui nous a accompagnés, il est génial et toujours disponible. Nous avons suivi plusieurs sessions de formation avec lui : c'était bien expliqué, un rythme de formation adapté aux participants, une approche personnalisée. Un vrai plaisir d'échanger avec lui.

10 november 2025

Bonjour D. Mantovska,

Merci beaucoup pour votre aimable commentaire. Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de Planday, et en particulier de la formation dispensée par Jean-Eudes. Nous ferons toujours de notre mieux pour vous aider tout au long de votre parcours.

Merci d'avoir choisi Planday.

Cordialement,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

PLANDAY ingen telefonsupport

PLANDAY hastighet och prestanda är inte 100%, vår personalen har ibland problem med att logga in,likaså mycket efterdröjning i appen vid användning, liksom att viss funktionalitet kan vara bristfällig. Supportens svarstider är ett stort problem. De utlovade telefonsupport när vi täckande avtal, som var ett krav för oss. Telefonsupport tog planday bort och samtidigt har de höjt abonnemangspriset flera ggr.

Många av supportrarna skriver på danska och det kan vara problematiskt att förstå när det kommer till tekniken och den hjälp man behöver.

10 november 2025

Hej Malin,

Tack för att du lämnat oss en ärlig recension, det är däremot tråkigt att höra att din erfarenhet lett till en två stjärnor recension. Jag skulle vilja titta närmare på saken och diskutera detta vidare med dig. Vi skulle därför behöva mer information från dig som kan hjälpa mig att hitta din portal, och undersöka de problem du lyfter här.

Du borde ha fått e-post från Trustpilot där mer information om er efterfrågas, till exempel erat företagsnamn, som ni kan fylla i. Ni kan även vända er direkt till oss genom att skicka e-post med ”Trustpilot” i titelraden till support@planday.com.

Jag vill tacka så mycket på förhand, och jag ser fram emot att höra från er så att jag kan förstå precis vad som har gått snett här, så att vi kan jobba på att förbättra upplevelsen i framtiden.

Kathryn Wright,
Senior Manager - Voice of the Customer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Krångligt och långa uppsägningstider

Ganska dyrt för vad man får, svårt att säga upp med lång uppsägningstid och det är ofta som medarbetare klagat på att appen inte fungerar och då är rådet alltid att installera om..

7 november 2025

Hej Nier,

Kathryn Wright,
Senior Manager - Voice of the Customer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich war immer sehr zufrieden mit…

Ich war immer sehr zufrieden mit Planday! Der Support war immer schnell und zielführend. Dort arbeiten super Leute!!

1 november 2025

Hallo VELUE

Planday support

The support from the start with Planday whether it is the onboarding online help desk and support or the recent review support from Oliver has been great. Enables you to check set up is correct and working, and ensure we are maximising the software to the best of its abilities.

15 oktober 2025

Hi Jamey,

Thank you very much for your kind review. We're thrilled to hear that you are satisfied with both our onboarding (especially Oliver), and our support. We will always do our best to help you along the way.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top Funtionen, Top Kundenservice!

9 oktober 2025

Hej Yannick,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at i er tilfredse med vores system og vores kundeservice.

Tak for i har valgt Planday.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel övergång till nytt system.

Övergången till Planday har vart enkel och smärtfri. En gedigen onboarding fångade upp alla frågetecken på vägen. Extra guldstjärna till Laura och Linn som hjälpte oss.
Rekommenderar att "plugga på" inför och under introduktionen för att hitta och få hjälp med de komplexiteter som er verksamhet har i schemahanteringen.

1 april 2025

Antwoord van Planday

Hej, tack för den fina recensionen! Vi är glada att höra att övergången till Planday var enkel för er och att onboarding-processen fungerade så bra. Vi uppskattar dina vänliga ord om Laura och Linn!

Med vänliga hälsningar, Bror från Planday Support Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oliver is very knowledgeable and helped…

Oliver is very knowledgeable and helped me to iron out some issues that we have been having due to incorrect setup.

6 oktober 2025

Hi!

Thank you so much for your kind review – We are so glad to hear that Oliver was able to help you and that you are happy with the solution. We appreciate you taking the time to leave us a review.

Kind regards, Bror from Planday Support Team.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick bra introduktion av Laura och…

Vi fick bra introduktion av Laura och sen har det varit lättarbetat både för backoffice och användare.

30 januari 2025

Hej Marie,
Tack för din recension! Vi är glada att höra att introduktionen med Laura var bra och att systemet är lätt att använda för både backoffice och användare.
Tack för att ni väljer att använda Planday.

Med vänliga hälsningar, Bror från Planday Support Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imponeret over funktionalitet og kundeservice!

Vi er en hjemmehjælpsvirksomhed, og vi bruger Planday til vores planlægning og drift. Jeg har aldrig oplevet problemer, og vi er positivt overraskede over platformens funktionalitet. Selv de mere avancerede muligheder fungerer rigtig godt – eksempelvis automatiske rapporter og API-integration, hvor vi nemt kan eksportere data som sygdomsstatistik. Derudover har vi altid fået en god og hjælpsom service, når vi har haft spørgsmål. Alt i alt et stabilt og brugervenligt system, der understøtter både vores daglige behov og mere komplekse processer.

3 oktober 2025

Hello there,
Thanks for your fantastic review and for the 5-star rating. We are thrilled to hear you're impressed with Planday's functionality and customer service. It's great that our advanced features like automated reports and API-integration are proving useful for your business. We appreciate you highlighting that the system is stable and user-friendly, supporting both your daily needs and more complex processes.

Thanks for choosing us!

Kind regards, Bror from Planday Support Team

Kan varmt rekommendera Laura

Laura hjälpte oss med vår onboardingprocess när vi gick över till Planday.
Vi stötte på några tekniska utmaningar som inte var utvecklade på Planday, men det löste de under sommaren.
Laura är väldigt sympatisk som person, inlyssnande, lösningsorienterad och uppmärksam på våra behov. Kan varmt rekommendera henne!

4 september 2025

Hej Friskis,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at i har været tilfredse med Lauras hjælp. Vi står også altid klar i Supporten hvis i har brug for det mindste.

Tak for i har valgt Planday.

Planday ist mein Baby

Da ich erst eher skeptisch war, bin ich natürlich eher ängstlich und mit einigen Zweifeln an die Thematik rankgegangen. Ich weiß im Nachhinhein garnicht mehr so richtig warum. Planday ist so eine geniale Zeiterfassung, die zudem noch sehr flexibel und individuell anpassbar ist. Ich konnte alles so gestalten wie ich es mir vorgestellt habe. Dank Nico A. war das Onboarding so ein Vergnügen. Auf jedes einzelne Meeting habe ich mich so sehr gefreut, da er mit Leichtigkeit jegliche Zweifel von Bord werfen konnte und meine individuellen Wünsche umsetzen konnte. Alles ohne Telefon. Per Mail stand und steht er mir stets zur Verfügung. Ganz großartig finde ich das Aufnehmen neuer Ideen oder Möglichkeiten. Nichts wird einem "abgeschlagen", ganz im Gegenteil. Ihr seid Offen für Ideen und ich arbeite unheimlich gerne mit euch. Danke und ein riesen DANK geht an Nico!

17 september 2025

Hallo Frau Šahdan-Gülbay

vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit dem Planday-System zufrieden sind und es Ihren Anforderungen entspricht. Es ist schön zu hören, dass Nico Ihnen bei der Einrichtung helfen konnte.

Danke für die gute Betreuung

Ich leite ein kleines Unternehmen und werde durch die Gesetzgebung gezwungen, ein Zeiterfassungssystem anzuschaffen. Ich finde Ihr System klar strukturiert, wenn auch nicht einfach zu erlernen. Dies bezüglich bin ich sehr froh, dass Hr. Zolfaghari mir zur Seite stand. Durch seine sehr gute Einweisung und die Möglichkeit, Unklares im Verlauf klären zu können, ist es uns gelungen, das Programm für die Praxis zu etablieren.

10 september 2025

Hallo Herr Kirschner,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie mit dem Planday-System zufrieden sind. Es ist sehr komplex, daher bin ich froh zu hören, dass Sie die benötigte Hilfe erhalten haben.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.