Da vi besøgte Plankoa Home, var det egentligt bare for at se deres udstilling af spiseborde, men efter et behageligt møde med Oliver, endte vi med at bestille et stort flot planke bord af valnød. Det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har netop modtaget vores flotte, nye plankebord fra Plankoa Home, og det har hele vejen igennem været en positiv oplevelse. Vi fik god vejledning og relevante svar, samt en hurtig levering kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var fokus på mig som kunde med det samme, betjeningen var nærværende og behagelig og Oliver pejlede sig hurtigt ind på vores behov. Selvom der ikke var det sofabord vi efterspurgte, var der opfin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Så fik vi besøg igen af Plankoa (August) Hvor han levede vores nye sofabord og det er i samme fantastiske kvalitet som vores spisebord som vi købte for ca 2 år siden. Jeg kan stærkt anbefale Planko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vi har besøgt butikken i Rødovre flere gange efter anbefaling fra familie. Hver gang blevet mødt af venligt personale, som er fagligt dygtige og gode til at vejlede. Har i dag modtaget vores bord, så flot, virkelig god kvalitet. Kan varmt anbefale Plankoa.

Antwoord van Plankoa Home
Vi har handlet hos Plankoa flere gange og nyder dagligt vores unikke og smukke borde. Servicen er helt i top, der gives god vejledning og leveringen er upåklagelig!

Antwoord van Plankoa Home
Stor anbefaling af Plankoa Home herfra. Vi fik leveret et smukt rundt egetræsbord med vinkelkanter. God kvalitet, leveringstiden overholdt og ikke mindst super service. De 3 brødre gør hele processen til en god oplevelse.

Antwoord van Plankoa Home
Fantastisk service, vi er super tilfredse med vores flotte spisebord og stole. Vi vil helt sikkert anbefale jer. Tak til jer😊

Antwoord van Plankoa Home
Købte et Sildebensbord mørkolieret med x stel i eg på 2,8x1m.
Da de kom var det flottere og mere veludført en vi huskede fra det vi så i deres showroom. Er så glade og tilfredse med vores bord og deres service

Antwoord van Plankoa Home
Fra min første henvendelse til jeg modtog de hylder/CD-reoler, jeg havde udset mig, mødte jeg effektivitet, godt humør og service fra øverste hylde (så at sige). Mester leverede selv reolerne, til tiden og helt som aftalt.

Antwoord van Plankoa Home
Flotte møbler i super kvalitet. Rigtig god oplevelse at handle hos Plankoa.

Antwoord van Plankoa Home
Jeg har købt og modtaget det skønneste spisebord + stole. Så glad for mine nye møbler! Kundeservice var i top og alt hvad der blev lovet og aftalt blev holdt til punkt og prikke!!! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Plankoa 😊 Kan kun anbefales. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem!!!

Antwoord van Plankoa Home
En helt igennem fantastisk kundeservice – både før og efter købet af vores flotte Silleben-bord.
Da leveringstiden på bordet var cirka 4 uger og ikke passede med vores indflytning, var de utroligt hjælpsomme og sørgede for at levere det til vores daværende adresse samme dag.
Efter de 4 uger blev vi i tvivl om, hvorvidt vi havde fået den rigtige farve, da vi huskede den som værende lysere. Vi kontaktede derfor kundeservice(August) og fik en grundig og imødekommende forklaring på nuancerne i et hvidolieret bord. Samtidig blev vi tilbudt at komme forbi og få bekræftet vores tvivl.
Det viste sig naturligvis, at vi havde fået den helt rigtige farve.
Servicen har været i top hele vejen igennem – en kæmpe anbefaling herfra!

Antwoord van Plankoa Home
Jeg tog ind til Plankoa Homes udstilling i Rødovre og blev virkelig positivt overrasket over hvor mange forskellige Plankeborde, der er i udstillingen.
Jeg fik meget god og grundig vejledning og sparring af August. Han fangede hurtigt hvilket look jeg bedst kan lide. Jeg har i dag modtaget det smukkeste bord, der passer lige til min smag. Og kvaliteten er helt i top. Og service og levering har været perfekt. Kan på det varmeste anbefale at købe Plankebord hos Plankoa.

Antwoord van Plankoa Home
Gode, professionelle og hurtig levering. Jeg er utroligt glade for mine stole af høj kvalitet og gode at sidde i. De passer perfekt i hjemmet.

Antwoord van Plankoa Home
Flot og solidt vitrineskab.
God levering, og hurtigt.

Antwoord van Plankoa Home
Vi er glade for det valg vi gjorde vedr. bord. De var i butikken hjælpsomme med præsentation af muligheder. Levering gik som aftalt, bordet bliv båret ind i stuen og det står meget smukt.

Antwoord van Plankoa Home
Det er anden gang at vi handler hos Plankoa Home. Vi har været meget tilfredse med begge forløb inkl. køb af produkt. Plankoa Home består af et team som har erfaring med deres produkter og er gode til at give råd og kyndig vejledning. Stor ros for jeres hjælpsomhed og altid meget hurtige feedback. Produkterne har gentagne gange levede op til vores meget høje forventninger.
I kan trygt handle hos Plankoa Home. I vil ikke fortryde jeres køb.

Antwoord van Plankoa Home
Vi har købt vores plankebord hos Plankoa og vi er SÅ glade og tilfredse. Vi tog fordi deres showroom i Rødovre, hvor vi gik god vejledning. Bordet er så smukt - vi er meget meget glade. Plankoa kan varmt anbefales 😊

Antwoord van Plankoa Home
Super flot bord, personalet meget hjælpsomme
Hurtig levering. Alt tilfredsstillende.

God og venlig betjening
Hurtig levering af vitrineskabet på vores adresse
Giver firmaet vores bedste anbefaling

Antwoord van Plankoa Home
Det er fantastiske møbler Plankoa har og kundeservicen er i top.
Vi købte spisebord med stole og de 3 unge fyre, som har firmaet, kom og samlede det i vores stue.
Showroomet er fyldt med flotte møbler, så absolut værd at kigge på, hvis man kigger efter nyt.

Antwoord van Plankoa Home
Fantastisk oplevelse! Jeg har modtaget både et spisebord og et stuebord, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Begge borde var samlet helt perfekt og ser utrolig flotte ud. Alt var præcis som aftalt, både levering og resultat. Det er tydeligt, at der er styr på håndværket. Jeg kan varmt anbefale dem til andre!

Antwoord van Plankoa Home
Rigtig god vejledning og serviceminded betjening og er meget flot bord i planke eg, som passer flot til vores nye spisestuestole og vores stue som helhed. Vi regner med at have et smukt spisebord i god kvalitet mange år frem