Da vi besøgte Plankoa Home, var det egentligt bare for at se deres udstilling af spiseborde, men efter et behageligt møde med Oliver, endte vi med at bestille et stort flot planke bord af valnød. Det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har netop modtaget vores flotte, nye plankebord fra Plankoa Home, og det har hele vejen igennem været en positiv oplevelse. Vi fik god vejledning og relevante svar, samt en hurtig levering kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var fokus på mig som kunde med det samme, betjeningen var nærværende og behagelig og Oliver pejlede sig hurtigt ind på vores behov. Selvom der ikke var det sofabord vi efterspurgte, var der opfin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Så fik vi besøg igen af Plankoa (August) Hvor han levede vores nye sofabord og det er i samme fantastiske kvalitet som vores spisebord som vi købte for ca 2 år siden. Jeg kan stærkt anbefale Planko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Plankoa er essensen af super service og høj kvalitet. Vi oplevede en stor imødekommenhed samt forståelse af vores ønske om en speciel skåret bordplade. Den blev leveret flere uger før planlagt tid, og den levede op til vores forventninger. Vi sidder tilbage med en fantastisk købsoplevelse og kan varmt anbefale Plankoa.

Fantastik god service
Skønne fragtmænd der leverede med venlighed
Vi handler hos jer en anden gang

Antwoord van Plankoa Home
De lækreste træmøbler, hvor det er tydeligt, at der bliver lagt stort arbejde i sådan et håndværk. Jeg kommer klart igen.

Antwoord van Plankoa Home
Virkelig nice produkter! Virkelig god service! Kæmpe anbefaling at købe sine nye møbler hos drengene fra Plankoa.

Antwoord van Plankoa Home
Var en tur forbi Plankoas showroom og fandt et super flot valnødsbord. Kvaliteten var helt i top og det samme var deres service! Jeg kan klart anbefale at handle hos Plankoa :)

Antwoord van Plankoa Home
Modtog et nyt egetræsbord fra Plankoa tilbage i juni måned. Kvaliteten, servicen, produkterne var i top klasse. Man kan trygt handle hos Plankoa.

Antwoord van Plankoa Home
Plankebord? Hvor skal man handle og hvordan skal man gribe det an? De spørgsmål blev besvaret på fornemste vis da vi besøgte Plankoa i Rødovre. Jeg havde skrevet en mail en aften og fik svar med det samme! Allerede der det første point.
Vi tog til virksomheden og blev taget godt imod og så fik vi ellers forklaret de forskellige produkter, plejen og hvad vi kunne forvente! En helt igennem professionel og fremragende håndtering af os som kunder. Det er altid en stor fornøjelse at møde personer der ved hvad de taler om, brænder igennem lærredet af begejstring og bare er “på”! Det er også dejligt at opleve at købmandsskabet forsat er intakt og der kan handles indenfor rimelighedens grænser! Stor cadeau til virksomhedens ejer for en helt igennem forrygende oplevelse. Vi glæder os til får vores nye plankebord. De varmeste anbefalinger fra os til at bruge Plankoa, skulle du være i markedet for et smukt plankebord! De levere et for tiden meget sagt - men ikke udlevet - service! Fuldt hus på alle hylder! Tak for oplevelsen…

Antwoord van Plankoa Home
Super flot bordplade bestilt efter mål, god kommunikation, og flinke medarbejdere.
Vi mødte i deres showroom, blev taget godt imod, og fik forhandlet en fornuftig aftale. Købte endda yderligere en færdig bordplade (og ben) i showroomet med et betydeligt afslag i prisen.
Super søde og hjælpsomme ved leveringen, som kom til tiden. Gnidningsfrit og med god kommunikation hele vejen igennem.
Skulle man toppe den i forvejen flotte kransekage med noget pynt, havde det nok været et billede af det færdige plankebord, før det blev pakket til levering. Måske endda plankerne før bordet laves. Det var ikke noget jeg selv var kommet i tanke om måske havde været dejligt.
Savnede også at vide noget mere om træet der blot blev beskrevet som europæisk valnød. Men jo alt i alt stadig udgør en fantastisk flot bordplade. Skulle I vide mere må i hjertens gerne række ud.
God oplevelse. Man får hvad man bestiller, og god service til.

Antwoord van Plankoa Home
Super hurtigt svar på mail, fair pris og levering til døren, på trods af at vi bor på Bomrholm!
Meget smukt planke sofabord :-)

Antwoord van Plankoa Home
Vi har købt et plankebord hos Plankoa og fik en super fin service. Da vi skulle have bord og stole leveret, holdt der en lastbil og blokerede ved vores indkørsel pga genboens boligbyggeri, så Plankoa bar det hele ind i stuen.

Antwoord van Plankoa Home
Købt super flot sofabord i valnøddetræ - specieltlavet efter mål
Super service fra start til slut 😊

Antwoord van Plankoa Home
Tak for god rådgivning, høj service og ikke mindst et ultimativt lækkert plankebord i valnødtræ som giver sjæl og varme til en ny tilbygning i glas og stål.

Antwoord van Plankoa Home
Købte et bord hos dem, fantastisk kvalitet, god kundeservice, havde nogle spørgsmål, hvor jeg ringede ind til dem og de var lyn hurtige og kunne svare på alle spørgsmål - kæmpe anbefaling

Antwoord van Plankoa Home
Fantastisk positiv oplevelse , god service og flotte borde . Bare godt hele vejen igennem . Vh Ulla trans

Antwoord van Plankoa Home
Virkelig god service og produkter at meget høj kvalitet 😍

Antwoord van Plankoa Home
Vi bestilte det om søndagen og fik det leverede om onsdagen super flot bord. Og super service 🙂🙂👍🏻

Antwoord van Plankoa Home
Vi er enormt glade for vores flotte bord og har kun positive ting at sige om oplevelsen med at handle hos Plankoa.
Sød, kompetent betjening og vejledning hele vejen igennem.

Antwoord van Plankoa Home
Besøgte Plankoa`s showroom i Rødovre et par gange.
Valget faldt på et smukt bord i massiv egetræ i en flot flot nuance som passede perfekt til vores hjem. Har inden købet været grundig og set på mange borde fra forskellige firmaer . Plankoa har et fint udvalg af borde som de lagerfører - vi hentede bordet få dage efter aftalen var på plads. Det lidt vildt da stort set alle andre firmaer har 3-4 ugers leveringstid,
Valget faldt på Plankoa fordi til prisen er var det helt klart det bedste valg - både hvad angår kvalitet finish / design og ikke mindst service som var helt i top. Stor anbefaling herfra :)

Antwoord van Plankoa Home
Kanon service og kvalitet til fornuftige priser! Kan klart anbefales 😊

Antwoord van Plankoa Home
Dejligt at besøge Plankoas showroom, hvor man kan se og mærke alle de lækre træsorter. Fik god rådgivning og vejledning af Oliver, så vi kunne vælge den type planke der var rigtig for os. Vi valgte en lang planke af valnød til et skrivebord. Planken blev leveret til tiden og som ekstra service båret på plads! Planken er så flot, hver gang vi passerer den, er det svært at lade være med lige at lade hænderne glide hen over det smukke træ:-) Kan varmt anbefale Plankoa!