Elsker-elsker-elsker Plant København! Jeg bliver aldrig skuffet, når jeg handler hos jer! (Denne gang endnu et smukt lille Johannesbrødtræ (det sidste på jeres website). Altid ekstremt hurtig le... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... Toon meer
Jeg havde en super god oplevelse med køb af 2 fine planter, samt en pakke med fugt måler, gødning & jord mix. Der kom endda et håndskrevet kort med information om hvordan jeg kunne give min plante en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.
Contactgegevens
Jægersborggade 27, 2200, København N, Denemarken
- + 4553380938
- info@plantkbh.dk
- plantkbh.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Elsker-elsker-elsker Plant København
Elsker-elsker-elsker Plant København!
Altid ekstremt hurtig levering og altid intakte planter/potter/jord i kassen, på trods af lang transport💪🏻🌱
Og så er der et lille kort med en personlig hilsen i kassen, der får mig til at føle, jeg som kunde betyder noget for jer - tak for det ☺️
Glade hilsner fra Jeannie
Hurtig og god kvalit
Jeg modtog en plante i alt for dårlig…
Jeg modtog en plante i alt for dårlig kvalitet. Planten var ved at gå ud. Herefter hørte jeg først på 2 dagen via mail, over min reklamation. Dagen efter modtagelsen og reklamationen forsøgte jeg forgæves løbende hele dagen, at komme i med jeg.
Da det endelig lykkedes fik jeg efter en del mailkorrespondance mine penge retur, da ikke ikke havde en ny plante. Fint at få pengene retur, men alt for svært at komme i kontakt med jer.

Antwoord van Plant København
Smukt 🌱
Smukt 🌱
Bestilte 3 planter fredag. Lørdag ankom de. Store og flotte planter. Kan klart anbefale at handle her. Det er ikke sidste gang jeg gør det
Smukke planter
Smukke planter, fair priser, lynhurtig levering og super godt pakket.
I’ll be back 😊
Planter - Særligt med en butik:
Særligt med en butik:
- med planter af så stor variation
- med fin og god kvalitet
- hurtig behandling af bestilling
- God vejledning i butikken
Tak
Kvalitet i top
Det er altid flotte planter der bliver leveret, pakket nænsomt. Det er så dejligt at få en pakke fra Plant. Kundeservice er i top
Det var en dejlig oplevelse
Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var en nice tuch. Stor anbefaling herfra!
Fantastisk hjemmeside!
Fantastisk hjemmeside med så godt udvalg, alt var pakket rigtig godt ind og ankom super hurtigt🤩 Kommer absolut til, at bestille igen!
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse
Alt levede op til håb og forventninger. Nu nyder jeg både deres duft og udseende i stue og badeværelse. Vil helt sikkert snart handle hos dem igen.
Super god service
Super god service, skønne planter der var rigtig godt pakket ind og en håndskrevet kort fra Sofie😃 - det kalder man super kundeservice👍🏻
Venlig og hurtig betjening
Venlig og hurtig betjening. Varerne bliver leveret dagen efter bestilling og er af god kvalitet. Firmaet kan kun anbefales.
Alt var perfekt
Alt var perfekt! Hjemmeside, leveringstid, forsendelse og selve produktet! Jeg kommer igen❤️
Hurtig og god service pakkede planterne…
Hurtig og god service pakkede planterne så de lige var til at hente og vi kunne havebord med i toget
Venlig og hurtig betjening
Venlig og hurtig betjening. Stor flexibilitet ved ændring af bestilling.