Elsker-elsker-elsker Plant København! Jeg bliver aldrig skuffet, når jeg handler hos jer! (Denne gang endnu et smukt lille Johannesbrødtræ (det sidste på jeres website). Altid ekstremt hurtig le... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... Toon meer
Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var e... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.
Contactgegevens
Jægersborggade 27, 2200, København N, Denemarken
- + 4553380938
- info@plantkbh.dk
- plantkbh.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God service
Modtog nogle urtepotter, hvor nogle var gået i stykker undervejs.
Det blev hurtigt løst med en ny pakke.
God pris på potterne i øvrigt.
Super god oplevelse med første køb her
Jeg havde en super god oplevelse med køb af 2 fine planter, samt en pakke med fugt måler, gødning & jord mix. Der kom endda et håndskrevet kort med information om hvordan jeg kunne give min plante en god start ✨💞👍🪴
Pakken kom hurtigt indenfor 2-4 dage & begge planter var i god stand, den ene havde endda en masse stiklinger ved sig ☺️😌
It is always a pleasure to shop here
It is always a pleasure to shop here. I get helpful information on what to do, if I’m in doubt.
And not to mention the beautiful plants you have, are beyond magnificent!
Thank you for yet another great plant 🙏🏾🌸💗
Fantastisk kundeservice og lynhurtig…
Fantastisk kundeservice og lynhurtig forsendelse.
Jeg giver mindst 10 stjerner
Jeg giver mindst 10 stjerner. Dejligt nemt at handle på deres hjemmeside, super venlig, behagelig service og god - og planten er SÅ flot. Prøv dem.

Antwoord van Plant København
Super service
Super service. Søde medarbejdere. God kvalitet. Hurtig levering.
Her kan du trygt handle.
🍀Skøn nærværende lille butik der passer…
🍀Skøn nærværende lille butik der passer godt på planterne 🍀og har mange virkelig fine grønne forkælelser🌱🪴
Virkelig smukke planter og hurtig…
Virkelig smukke planter og hurtig forsendelse. Kan kun anbefales 🙏
Super lækker plante shop med hurtig…
Super lækker plante shop med hurtig levering 👍🏻😃
God hjemmeside
God hjemmeside, fine planter. Pakket ordentligt ind under transport.
10/10!!
De er altid vildt venlige og hjælpsomme. Tingene går bare super hurtigt, og der er altid styr på det. De har et mega fedt udvalg, og man kan fornemme, at de oprigtigt holder af, hvad de laver!
Meget flotte planter
Hurtig levering fine varer
Jeg bestilte en bregne og en smuk…
Jeg bestilte en bregne og en smuk skjuler. Som super god service havde Plant København pottet min bregne om, så den passede til skjuleren, som var købt et par numre større end den potte som bregnen oprindeligt kom med. Alt var pakket godt ind og ankom dagen efter jeg havde bestilt. Kan virkelig anbefales.
Dit is Trustpilot