Ruffel och båg, tro inte på vad säljarna säger. Efter 12 månader var ”vinsten” på kontot drygt 80:- och de betalar inte ut mindre än 100:-. Det ger mer att kasta pengarna rakt i soporna, det är bättre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mitt råd till andra som har tänkt att köpa Polar Lotto är att ni hellre köper en Triss Lott för chansen att vinna är mycket högre där. Då behöver ni inte betala samma faktura två gånger heller som jag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jo tjejen jag pratade med sa (för jag hade bråttom skulle med en buss) att det inte gör något att säga som jag sa ”ville inte ha någon lott” hon säger att det går att avsäga sig lotten om jag inte vil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag har inte kunnat avbeställa PolarLotto! Trots att jag gjort flera försök!!!!

Antwoord van PolarLotto
Dessvärre är det mycket dyrt och jag upplever att chansen att vinna är mycket låg.

Antwoord van PolarLotto
Har varit med en längre tid. Inga större vinster. Få kronor.
Känner mig ganska blåst!
Är man inte med, inga lotter ingen vinst men 🤔
Efter min avtalstid - inte mer!

Antwoord van PolarLotto
Jag är mycket nöjd med den kontakten jag hade på kundtjänst. Han var mycket tillmötesgående i mina frågor både i mail och telefon.
Bra information ang kommande vinstutdelningar!

Antwoord van PolarLotto
Kul spel många vinst chanser men inga vinster

Antwoord van PolarLotto
Har avslutat efter 6 månader.vinsten blev hela 70 kr.när jag vill ta ut pengarna jag vunnit så är jag tvungen att betala in 130 kr för att få ta ut min dyrköpta vinst.
Ett varningens finger till alla andra detta är 2000-talets pyramid spel.

Antwoord van PolarLotto
Inga vinster. JO Jag har vunnit typ 53. Kr. Aj aj vad rik och lurad man blev, när jag gick med.
Tack men aldrig mer.

Antwoord van PolarLotto
Jag råkade ut för oförutsedd stor utgift.
Ringde kundtjänst de ordnade så jag blev löst från min prenumeration.
Skickade in ett dokument, som jag fick hjälp med att kunna vidarebefordra till dem.
En mycket tålmodig Sebastian lotsade mig hela vägen.
Andra jag talat med har också varit trevliga.

Antwoord van PolarLotto
Lev uppring av en säljare som var mycket på med en skarp röst.
Jag sa nej flera gånger.
Sista nej så fick jag en utskällning att jag tagit hans tid i anspråk på 9 minuter.
Några dagar senare fick jag en faktura??
Skall polisanmäla

Antwoord van PolarLotto
Blev uppringd av en säljare som inte låtit mig säga nej, menar att jag inte förstått om jag säger nej. Jag har förstått, dum är jag inte men jag vill ändå inte vara med. Och ni får faktiskt respektera det.

Antwoord van PolarLotto
VANN 43 TUSEN KRONOR!!! Tack polarlotto, trodde inte på konceptet först. det var en trevlig person som ringde och grattade mig på vinsten NU SKA JAG TILL THAILAND MED MANNEN OCH SONEN!!

Ja hej! Har haft en väldigt rimlig spelupplevelse här ! Inga stora vinster men
4,5 tusen har ju trillat in än Sålänge så man klagar inte.
Hoppas fler kan skriva positiva kommentarer för det är inte bolagets fel om man förlorar heller…
Mvh Thomas Nygren

Antwoord van PolarLotto
Sebastian är världens bästa!! Räddar ens liv när man inte har råd! Guld värd är han! 1000 guldstjärnor från mig❤️❤️
Tack bästa Sebastian all lycka till dig, puss o kram!!

På 1år 12x418:- =5.016:-
har jag vunnit 165:-
En riktigt tråkig erfarenhet!
Elisabeth

Antwoord van PolarLotto
Något sämre utdelning än detta får man leta efter.. 5 månader och "vunnit" 27 kronor. Betalar 818 kr per månad.. snacka om att blivit blåst. Guld och gröna skogar utlovat.. har 1000 rader och bara det som kommer ut där bak.. .. akta er noga för att gå på denna aggressiva försäljning.. FY och det andra ord..

Antwoord van PolarLotto
Blev uppringd av en säljare som inte lyssnade på att jag sa”Nej” flera gånger i samtalet. Hon påminde MIG om att hålla en god ton när det i själva verket var hon som med hög och bestämd röst försökte sälja på mig lotter.
Oförskämt!

Antwoord van PolarLotto
Väldigt ”argsint” sätt att försöka sälja sina lotter. Lyssnade inte alls och förstod inte ett nej! Tur att jag var hemma hos min gamla mamma och kunde sätta stopp! Fult att gå på äldre och försöka prata omkull.

Antwoord van PolarLotto
funkar bra, fler vinster än postkod där jag var med innan. inga miljonbelopp än, men 13k sammanlagt under de 4 senaste månaderna, mycket nöjd! trevliga säljare också

Är med i spelet 618 kronor i sex månader
Nu har det gått 4 månader, jag gick med för att jag var naiv och kunde inte säga nej, och Polar Lotto ringde många gånger i flera år trott jag bad varje gång att inte ringa mig.
Jag bara räknar dagar för att det blir sex månader och slutar med Polar lotto bedrägeriet.