PolarLotto Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ruffel och båg, tro inte på vad säljarna säger. Efter 12 månader var ”vinsten” på kontot drygt 80:- och de betalar inte ut mindre än 100:-. Det ger mer att kasta pengarna rakt i soporna, det är bättre... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mitt råd till andra som har tänkt att köpa Polar Lotto är att ni hellre köper en Triss Lott för chansen att vinna är mycket högre där. Då behöver ni inte betala samma faktura två gånger heller som jag... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jo tjejen jag pratade med sa (för jag hade bråttom skulle med en buss) att det inte gör något att säga som jag sa ”ville inte ha någon lott” hon säger att det går att avsäga sig lotten om jag inte vil... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu har jag varit med sedan februari. Deras kundtjänst tar god tid på sig för att svara (14 dagar). Deras webplats är fullständigt obegriplig. Jag får inte intrycket att jag ens deltar i något lottospe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kansspelaanbieder

Geschreven door het bedrijf

PolarLotto är ett svenskägt lottoföretag som erbjuder lottobetting - där alla svenskar kan slå vad om utfallet i internationella lotterier, som exempelvis amerikanska PowerBall eller spanska El Gordo. Vi erbjuder både singelrader eller möjligheten att spela i grupp - "syndikat" - för ökade vinstchanser. PolarLotto har en svensk spellicens från Spelinspektionen, med licensnummer 22Si1630. (Läs mer på www.spelinspektionen.se) Om du har ytterligare frågor, titta gärna in på www.polarlotto.com eller www.polarlotto.se!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag har inte kunnat avbeställa…

Jag har inte kunnat avbeställa PolarLotto! Trots att jag gjort flera försök!!!!

15 januari 2025

Antwoord van PolarLotto

Vi hjälper dig mer än gärna med ditt ärende! För att hjälpa dig får du gärna kontakta oss via mejl till support@polarlotto.se eller telefon på 010 - 888 55 90. Våra öppettider är 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Teamet på PolarLotto önskar dig en trevlig kväll!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dessvärre är det mycket dyrt och jag…

Dessvärre är det mycket dyrt och jag upplever att chansen att vinna är mycket låg.

17 januari 2025

Hej Kjell,
Vad tråkigt att det inte blivit någon större vinst ännu! Tyvärr kan vi inte påverka utfallet i själva lotteriet, men för att öka era chanser får ni spela med flera tusentals vinstchanser varje månad!
Finns det något vi kan hjälpa dig med får du gärna kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Teamet på PolarLotto önskar dig en trevlig kväll och hoppas få överaska dig med en storvinst inom kort!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har varit med en längre tid

Har varit med en längre tid. Inga större vinster. Få kronor.
Känner mig ganska blåst!
Är man inte med, inga lotter ingen vinst men 🤔
Efter min avtalstid - inte mer!

17 januari 2025

Hej Birgitta,
Tråkigt att höra att det inte blivit någon större vinst ännu! Det går såklart inte att säga när en större vinst kommer att inträffa i ett lotteri, men har det inte blivit något stort än håller vi såklart tummarna på att det kommer in en storvinst inom kort!
Teamet på PolarLotto håller fortsatt tummarna och önskar dig en fin dag!

Trevlig person

Hej Dennis,
Kul att höra att du känt dig bra bemött! Du är alltid välkommen att kontakta oss om det skulle dyka upp några frågor eller funderingar längs vägen!
Teamet på PolarLotto önskar dig en fin dag och ett stort lycka till!

PolarLotto kunnigt och pålitligt

Jag är mycket nöjd med den kontakten jag hade på kundtjänst. Han var mycket tillmötesgående i mina frågor både i mail och telefon.
Bra information ang kommande vinstutdelningar!

31 mei 2024

Hej Lisbeth,
Vi uppskattar att du känner dig bra bemött av vår kundtjänst! Vi siktar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt. Finns det något mer vi kan hjälpa till med framöver är du alltid välkommen att kontakta oss.
Teamet på PolarLotto håller fortsatt tummarna och önskar dig en fin dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kul spel många vinst chanser men inga…

Kul spel många vinst chanser men inga vinster

25 december 2024

Hej Stig,
Vad kul att du fått testa på våran specialkampanj! Det är såklart tråkigt om det inte kommit in någon större vinst ännu, men vi ser till att hålla tummarna under hela din kampanj så att vi förhoppningsvis får gratulera dig till en storvinst inom kort!
Finns det något mer vi kan hjälpa dig med kan du alltid nå oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Teamet på PolarLotto önskar dig en fin dag och ett stort lycka till!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har avslutat efter 6 månader.vinsten…

Har avslutat efter 6 månader.vinsten blev hela 70 kr.när jag vill ta ut pengarna jag vunnit så är jag tvungen att betala in 130 kr för att få ta ut min dyrköpta vinst.
Ett varningens finger till alla andra detta är 2000-talets pyramid spel.

15 januari 2025

Hej Sven-Åke,
Vad tråkigt att höra att det inte blivit någon större vinst för din del. Det är inget pyramidspel, utan ett lotteri och därför kan vi tyvärr inte påverka utfallet. Det enda vi kan påverka är chansen att vinna stort, vilket vi gör genom andelsspel som gör det möjligt att spela med tusentals vinstchanser varje månad.
Det var tråkigt att det inte blivit någon större vinst denna gång, men finns det något mer vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss!
Vi på PolarLotto önskar dig en fortsatt fin dag!

Inga vinster

Inga vinster. JO Jag har vunnit typ 53. Kr. Aj aj vad rik och lurad man blev, när jag gick med.
Tack men aldrig mer.

10 januari 2025

Hej Susanna,
Det var tråkigt att höra att det inte hunnit bli någon större vinst för dig ännu. Då det är ett lotteri kan vi tyvärr inte påverka utfallet, men ser förstås till att påverka chansen att vinna en större vinst - detta gör vi med hjälp av andelsspel som låter dig spela med tusentals vinstchanser varje månad.
Finns det något mer vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag.
Vi på PolarLotto håller fortsatt tummarna och önskar dig en trevlig helg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag råkade ut för en stor utgift

Jag råkade ut för oförutsedd stor utgift.
Ringde kundtjänst de ordnade så jag blev löst från min prenumeration.
Skickade in ett dokument, som jag fick hjälp med att kunna vidarebefordra till dem.
En mycket tålmodig Sebastian lotsade mig hela vägen.
Andra jag talat med har också varit trevliga.

7 januari 2025

Hej Marie,
Vad kul och höra att du fått ett bra bemötande av oss, och att du fått hjälp med ditt ärende!
Teamet på PolarLotto önskar dig en riktigt trevlig helg!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lev uppring av en säljare som var…

Lev uppring av en säljare som var mycket på med en skarp röst.
Jag sa nej flera gånger.
Sista nej så fick jag en utskällning att jag tagit hans tid i anspråk på 9 minuter.
Några dagar senare fick jag en faktura??
Skall polisanmäla

27 december 2024

Hej Pia,
Det är väldigt tråkigt att du haft en sämre upplevelse och vi hjälper dig mer än gärna om något har blivit fel. Vänligen kontakta oss på vårt kundtjänstnummer som är 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så hjälper vi dig vidare.
Vi på PolarLotto önskar dig en trevlig helg!

Respekterar inte ett nej

Blev uppringd av en säljare som inte låtit mig säga nej, menar att jag inte förstått om jag säger nej. Jag har förstått, dum är jag inte men jag vill ändå inte vara med. Och ni får faktiskt respektera det.

4 december 2024

Hej Sylvia,
Det är väldigt tråkigt att höra att du känt dig dåligt bemött av vår säljavdelning.
Önskar du inte bli uppringd av oss framöver får du gärna ta kontakt med oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så hjälper vi dig vidare!

VANN 43 TUSEN KRONOR!!

VANN 43 TUSEN KRONOR!!! Tack polarlotto, trodde inte på konceptet först. det var en trevlig person som ringde och grattade mig på vinsten NU SKA JAG TILL THAILAND MED MANNEN OCH SONEN!!

29 november 2024

Hej Maria,
Stort grattis till vinsten! Hoppas ni får en riktig härlig semester, så hoppas vi på ännu en storvinst inom kort!
Teamet på PolarLotto önskar dig en riktigt trevlig helg!

Bra spelsystem!

Ja hej! Har haft en väldigt rimlig spelupplevelse här ! Inga stora vinster men
4,5 tusen har ju trillat in än Sålänge så man klagar inte.
Hoppas fler kan skriva positiva kommentarer för det är inte bolagets fel om man förlorar heller…
Mvh Thomas Nygren

20 november 2024

Hej Thomas,
Vad kul att höra att det har kommit in lite större vinster för din del! Vi önskar dig en trevlig kväll och håller fortsatt tummarna att det kommer in en riktig storvinst inom kort!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sebastian är världens bästa!

Sebastian är världens bästa!! Räddar ens liv när man inte har råd! Guld värd är han! 1000 guldstjärnor från mig❤️❤️
Tack bästa Sebastian all lycka till dig, puss o kram!!

26 november 2024

Hej Alicia,
Vad kul att höra att vi kunde hjälpa till! Vi siktar alltid efter att ha så nöjda kunder som möjligt. Finns det något mer vi kan hjälpa till med framöver är du alltid välkommen att kontakta oss.
Vi önskar dig en trevlig kväll!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Förlust för mig

På 1år 12x418:- =5.016:-
har jag vunnit 165:-
En riktigt tråkig erfarenhet!
Elisabeth

24 november 2024

Antwoord van PolarLotto

Det var såklart tråkigt att höra att det inte har blivit någon större vinst i just din grupp. Då det är ett lotteri kan vi tyvärr inte påverka utfallet, och vissa vinner stort medan andra kanske får mindre vinster. Det enda vi kan påverka är chansen att faktiskt vinna stort - detta gör vi med hjälp av andelsspel som låter dig spela med tusentals vinstchanser varje månad, men det är tråkigt att det inte resulterade i något större för din del.
Finns det något mer vi kan hjälpa dig med är du alltid välkommen att kontakta oss.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Något sämre utdelning än detta får man…

Något sämre utdelning än detta får man leta efter.. 5 månader och "vunnit" 27 kronor. Betalar 818 kr per månad.. snacka om att blivit blåst. Guld och gröna skogar utlovat.. har 1000 rader och bara det som kommer ut där bak.. .. akta er noga för att gå på denna aggressiva försäljning.. FY och det andra ord..

19 november 2024

Hej Mikael,
Det är tråkigt att just din grupp inte har vunnit någon större vinst ännu. Då det är ett lotteri kan vi tyvärr inte påverka utfallet, utan det vi kan påverka är chansen att vinna stort vilket vi gör genom att du får spela med flera tusentals vinstchanser varje månad. Vi kan rekommendera dig att logga in på ditt spelkonto med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad och se om det kommer in någon större vinst!
Finns något annat vi kan hjälpa dig med kan du alltid kontakta oss på 010 - 888 55 90 med öppettiderna 9-17 måndag till torsdag, fredag 9-15 och lunchstängt mellan 13-14 alla dagar.
Vi önskar dig en trevlig kväll och håller tummarna för en större vinst inom kort!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev uppringd av en säljare som inte…

Blev uppringd av en säljare som inte lyssnade på att jag sa”Nej” flera gånger i samtalet. Hon påminde MIG om att hålla en god ton när det i själva verket var hon som med hög och bestämd röst försökte sälja på mig lotter.
Oförskämt!

Hej Ylva,
Det är tråkigt att höra att du har känt dig dåligt bemött av vår säljavdelning. Önskar du att inte få fler samtal av oss får du gärna ta kontakt med oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så hjälper vi dig vidare!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Väldigt ”argsint” sätt att försöka…

Väldigt ”argsint” sätt att försöka sälja sina lotter. Lyssnade inte alls och förstod inte ett nej! Tur att jag var hemma hos min gamla mamma och kunde sätta stopp! Fult att gå på äldre och försöka prata omkull.

Hej Ulrica,
Det är tråkigt att höra att din mor inte har blivit bra bemött av vår säljavdelning. Önskar ni att inte få fler samtal av oss får ni gärna ta kontakt med oss på 010 - 888 55 90 med öppettider 09-17 måndag till torsdag, fredagar 09-15 och lunchstängt mellan 13-14 varje dag, så hjälper vi dig vidare!
Vi på PolarLotto önskar er en trevlig kväll!

bra med vinster

funkar bra, fler vinster än postkod där jag var med innan. inga miljonbelopp än, men 13k sammanlagt under de 4 senaste månaderna, mycket nöjd! trevliga säljare också

1 november 2024

Hej Jakob,
Vad kul och höra att du är nöjd och att det har hunnit bli lite vinster under tiden du varit med. Vi håller fortsatt tummarna för fler vinster och hoppas på en riktig storvinst inom kort!
Teamet på PolarLotto önskar dig en trevlig kväll!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Är med i spelet 618 kronor i sex…

Är med i spelet 618 kronor i sex månader
Nu har det gått 4 månader, jag gick med för att jag var naiv och kunde inte säga nej, och Polar Lotto ringde många gånger i flera år trott jag bad varje gång att inte ringa mig.
Jag bara räknar dagar för att det blir sex månader och slutar med Polar lotto bedrägeriet.

10 november 2024

Hej Mostafa,
Det är tråkigt att du känner dig missnöjd. Om du ännu inte varit inloggad kan vi rekommendera dig att gå in på vår hemsida för att följa dina rader, dragningar och vinster. Behöver du hjälp med detta eller om det finns något annat vi kan hjälpa dig med kan du alltid kontakta oss på 010 - 888 55 90 med öppettiderna 9-17 måndag till torsdag, fredag 9-15 och lunchstängt mellan 13-14 alla dagar.
Vi önskar dig en trevlig kväll!

Dit is Trustpilot