Van mijn zonnenbril van 1 jaar oud liet de coating los polette.com mail gestuurd snel reactie aub foto’s die op gestuurd en eigen schuld verkeerd schoongemaakt mag absoluut niet met lauw water en P... Toon meer
De service is geweldig. DPD had mijn pakket in de Blauwe Kliko afgeleverd tijdens mijn vakantie. Deze was geleegd toen ik thuis kwam. Polette heeft op hun risico opnieuw mijn bril verstuurd. De bril i... Toon meer
Ha! Ik wil team Polette team Amsterdam en Lille enorm bedanken voor alle moeite en aandacht om mijn Lazuli bril weer te kunnenmaken en ik deze weer fijn kan dragen, echt mega blij mee dus complimenten... Toon meer
Ik kon niet goed focussen met de geleverde bril. Aangezien ik dacht dat het de fout van de oogspecialist was heb ik nieuwe glazen besteld en zou hiervoor betalen. Nadien bleek er toch iets fout te zij... Toon meer
Opticien en ligne depuis 2011, polette dessine et produit montures + verres dès 30€ ! Découvrez plus de 2000 montures en ligne et personnalisez avec des verres solaires, unifocaux ou progressives de haute qualité.Visitez nos showrooms pour un test de vue gratuit. ---------------------------------------------- Online optician since 2011, polette designs and produces frames + lenses starting from €30! Discover more than 2,000 frames online and customize them with high-quality sun lenses, single vision or progressive lenses. Visit our showrooms for a free eye test.
Paris, Frankrijk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vandaag bij Polette geweest, ben super blij met mijn keuze. D. heeft mij goed geholpen met haar advies.

Antwoord van polette
De medewerkster hielp heel goed. Fijne service!

Antwoord van polette
Top service, hele aardige en behulpzame medewerkster. She deserves a raise!

Antwoord van polette
Bestelling verzonden naar andere kant van het land ondanks alle correcte gegevens bij de bestelling. Zelf op uit moeten komen. Dan meer dan een maand aan het lijntje gehouden. Enkel vage beloftes. Bestelling niet ontvangen.

Antwoord van polette
Goed en snel geholpen met een probleem met mijn bestelling. Moet mijn bril nog ontvangen, maar over de service ben ik alvast dit tevreden.

Antwoord van polette
Ik bestelde in oktober 2023 een leesbril. Weken later nog steeds geen bril wegens verloren lading. Dan bril zogezegd geleverd maar geen bril gezien. Dan moest ik hem zelf ophalen wat ik geweigerd heb. Uiteindelijk bril geleverd en meting klopt niet. Onbruikbaar dus en nu... maanden later een extra factuur van FedEx van € 34.13. Waarom?? Geen idee? Nooit meer een bril uit China.

Antwoord van polette
Heel tevreden met Polette en met name met Ronny van de afdeling support. Mijn bestelling is ergens in de post kwijtgeraakt. Ronny heeft alles op zijn kop gezet om het pakket boven water te krijgen, heeft het zeer correct afgehandeld. Ondertussen is een nieuwe bril al onderweg. Beleefd, vriendelijk, komt zijn belofte na. Top!

Antwoord van polette
Winkel in Brussel, spreken er geen Nederlands. Lang moeten wachten eer ik aan de beurt was. Uiteindelijk op de tablet zelf een account aanmaken en alles invullen. De bestelling ging 3 weken later toekomen. Uiteindelijk 5 weken moeten wachten. Er is mij duidelijk gemaakt dat ik niet naar de winkel mocht om erachter te vragen en ook van de klantendienst kreeg ik antwoorden zoals: je bril is toegekomen maar de medewerker moet de brillen nog sorteren en inchecken. Heeft uiteindelijk nog 4 dagen geduurd.
Een 30 tal min moeten wachten eer ik mijn bestelling kon ophalen. Ik moest mijn naam schrijven in de gsm van de medewerker. Tussen al de andere namen... niet heel professioneel en niet veel privacy aangezien de volgende klant al de namen kon zien. Ze kwam met mijn bestelling en ging onmiddellijk over naar de volgende klant zonder iets te zeggen.
Brillen aan een betaalbare prijs, maar je moet er wel een prijs voor betalen namelijk geduld hebben en eens je bril aangekocht en betaald is, wordt je niet meer echt als klant behandeld maar als vuil.
Eerste keer maar laatste keer!

Antwoord van polette
Ik doe dit nooit meer. Vanaf nu bestel ik lokaal. Bril gemaakt in China en héél erg lang moeten wachten Ik heb ontzettend veel keren contact opgenomen met de klantendienst die op niks trekt. Elke keer opnieuw uitleggen wat er aan de hand is. Ze sturen je telkens met een kluitje in het riet. Uiteindelijk ontving ik mijn bril na exact 99 dagen. Besteld in december, ontvangen in april. Er werd me gemeld dat de bril bij de douane lag, waar die dan nooit lag volgens de track en trace. Ik hou niet van deze stijl. Je krijgt ook elke keer een antwoord van een 'Laura van Polette'. Ik werd heel boos van deze soort mails die ik daar van kreeg.
Dus geef liever een beetje meer uit en help je lokale opticien/ brillenhandelaar dan dit business model dat op niks trekt.

Antwoord van polette
Het bestellen is top. Je moet in een keer het bedrag betalen en dan hoort je bril er te zijn binnen 2 weken... En dan kan je geen kant meer op. Want levering duur langer dan een maand en nogsteeds geen bril.

Antwoord van polette
Ivana heeft mij heel goed geholpen was een perfecte en simpele shopping ervaring zal zeker terug komen.

Antwoord van polette
Zeer tevreden over mijn bril van Polette en de zeer correcte service. In de winkel was per vergissing een een blinkend zwarte montuur besteld i.p.v. van een mat zwarte. Met de hulp van Ronny van de support desk kreeg ik dezelfde dag nog de juiste montuur in de winkel in Antwerpen. Dank aan Ronny en het tof team in de mooie winkel in Antwerpen

Antwoord van polette
Geen ster! Ten eerste heb ik langer dan 2 maanden gewacht, omdat ze de bril hadden opgestuurd "zogezegd" en hij vast zat bij de doena, maar volgens mijn track & trace nooit daar is geweest, en ten twee nu krijg ik de bril thuis aan in een kindermaat? Schaam jullie diep "Polette" denk dat het tijd wordt dat jullie toegeven dat jullie service op niks trekt.

Antwoord van polette
Een maand geleden heb ik een bril besteld,die ik helaas nog steeds niet heb ontvangen. Ik heb de klantendienst al verschillende keren gecontacteerd, waarbij ik telkens het antwoord krijg dat ze mij binnen de 48 uur zullen contacteren met meer informatie. Tot nu toe nog steeds geen duidelijkheid over wanneer ik mijn bril zal ontvangen.

Bedankt Willy and Ivana voor reparatie
Ik ben echt super tevreden over Polette en heb al een vriendin en mijn moeder net zo enthousiast brillen laten kopen. Ze hebben leuke, goede brillen, vriendelijk personeel in de winkel in Utrecht en goede service!
De bril zelf bevalt prima. Waarom dan 1 ster: omdat er achteraf ineens niet weinig kosten bovenop kwamen van FedEx. Polette zei hierover meermaals dat ik de berichten hierover van FedEx kon negeren. Dit staat ook zo op de site, en zei een chatmedewerker bij extra navraag ook nog eens. Maar de berichten van FedEx werden steeds dreigender. Na toch maar telefonisch navragen bij FedEx bleek dat Polette zelf ook naar FedEx had aangegeven dat de invoerkosten door mij als ontvanger betaald moeten worden. Met andere woorden: als ik Polette's advies om alle aanmaningen te negeren had gevolgd, was dat niet zomaar goedgekomen en had het zelfs heel naar kunnen worden. Erg slecht geregeld en bepaald niet vertrouwenwekkend, dus ik zou er niet nog eens bestellen.

Antwoord van polette
Jammer dat de verkoper van de Antwerpse store ( hij was van Aziatische afkomst ) het belangrijker vindt om nog eerst een hele uitleg te geven over de eetgelegenheden in Antwerpen ipv volgende klanten te helpen, verkoop gemist dus ...

Antwoord van polette
Na 2 weken en vooraf betaling geen bericht van verzending … Chinese oplichters?