POWER.dk - Køge Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Gammel Lyngvej 23B, 4600 Køge, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købsoplevelsen har været nem og velfungerende og den unge mand der udleverede varen var super sød og hjælpsom. Har dog ikke brugt komfuret endnu så...😂 men det er flot.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Havde bestilt click og collect, fik en besked om at varen var klar til afhentning, går ind betaler, kører om til udlevering. Min varer er ikke blevet plukket, den står på øverste hylde på ude lageret... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Indleverede Septer tablet 64 GB som ikke ville tænde Efter ca. 10 får jeg den ombyttet til en ny Septer tablet som dobbelt så stor på 128 GB uden mer-betaling Det er udstrakt service Ved begge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde et defekt headset som jeg indleverede til power i Køge. Hurtigt blev fejlen anerkendt og jeg kunne skifte til et nyt da fejlen ikke kunne repareres. Det hele gik hurtigt og alle medarbejd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(3.340)

32.916 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Købte et 65"OLED LG TV

Købte et 65"OLED LG TV.
Alt forløb uden problemer, så 5 stjerner herfra :-)

18 augustus 2026

Hej Finn,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre, at alt forløb uden problemer fra start til slut. Et 65" OLED LG TV er et rigtig flot valg, og vi håber, du får mange gode oplevelser med det. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej Anne,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og sød betjening hos os i Køge. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os virkelig at fortsætte med at levere en god service hver dag. Vi håber, at vi byder dig velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super god betjening og hurtig betaling…

Super god betjening og hurtig betaling / levering. Men udlevering der foregik bagved, men det var svært at finde den rigtige port for udlevering af varen, da ingen skilte sat op... (i Køge)

18 augustus 2026

Hej Nickolas,

Mange tak for din anmeldelse og de venlige ord om betjeningen og den hurtige betaling! Det er dejligt at høre, når oplevelsen i butikken har været god.

Vareudlevering i Køge foregår på bagsiden af bygningen, så man skal gå eller køre rundt om bygningen for at finde udleveringspunktet. Vi forstår godt, at det kan være svært at finde den rigtige port, når skiltningen ikke er tydelig nok, og vi sætter pris på, at du deler dette med os.

Vi håber, at du alligevel kom godt hjem med dine varer, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i POWER Køge.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig computerhandel

Super god og hurtig computerhandel. Nemt og godt med fin forståelse for mit behov

16 augustus 2026

Hej Johan,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du havde en super god og hurtig oplevelse hos os i Køge. Det betyder meget for os, at du fandt det nemt og godt, og at du oplevede en fin forståelse for dit behov. Vi sætter stor pris på din tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super venlig og hjælpsom sælger der…

super venlig og hjælpsom sælger der vidste meget om produkterne i hans afdeling.

4 augustus 2026

Hej Martin,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om en oplevelse, hvor man møder en sælger, der både er venlig og har styr på produkterne. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Køge.

Meget fin service

Meget fin service. Meget hjælpsom.

17 augustus 2026

Hej Birgitte,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de venlige ord om din oplevelse hos os i Køge. Det glæder os virkelig at høre, at du blev godt modtaget og fik den hjælp, du havde brug for. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

God pris

God pris, hurtig ekspedition

8 augustus 2026

Hej Pall,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en god pris og hurtig ekspedition i vores butik i Køge. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig, tålmodig og dygtig support medarbejder i Køge power

Vi havde udfordring med en ny iPhone 17 , der ikke kunne overføre data fra min gamle mobil. Vi blev mødt af en ung mand , som hjalp os og brugt virkelig meget tid på at løse problem . Han gjorde så godt. Han var support medarbejder og gjorde det meget godt.

11 augustus 2026

Hej Persheng,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik så god hjælp i vores POWER-butik i Køge, da I stod over for udfordringer med overførsel af data til jeres nye iPhone. Det vidner om stor dedikation, når en medarbejder tager sig god tid og går det ekstra skridt for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Vi er rigtig glade for, at oplevelsen blev positiv, og at I fik løst problemet. Din feedback betyder meget for os og er en flot anerkendelse af den indsats, der ydes i butikken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle købe en oplader for min datter. Fik god vejledning og det helt rigtige produkt med hjem.

14 augustus 2026

Hej Tine,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning og kom hjem med præcis den rigtige oplader til din datter. Det er altid rart, når man føler sig hjulpet godt igennem i butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Køge.

God kommunikation

Hej Claus,

Mange tak for den fantastiske feedback og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og god kommunikation i vores butik i Køge. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådan en positiv tilbagemelding betyder rigtig meget for os og motiverer hele teamet i Køge til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden gang.

God service i butikken

God service i butikken

16 augustus 2026

Hej Bruno,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er altid dejligt at høre, at du har oplevet god service i vores butik i Køge. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Sød og venlig betjening

Sød og venlig betjening, havde styr på det hele 👍

14 augustus 2026

Hej Jette,

Mange tak for den vidunderlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en sød og venlig betjening i vores Køge-butik, og at alt kørte gnidningsfrit. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi fik ikke den vare vi efterspurgte

Vi fik ikke den vare vi efterspurgte
Vi skulle købe en kontroller til pc
Ekspedienten virkede ikke særlig venlig eller motiveret til at betjene os, nok fordi han stod og skulle til frokost.
han stak os en kontroller, som han mente var den bedste.
Det viste sig at vi slet ikke kunne bruge den uden kabler, vi blev ikke vist disse kabler, og kunne jo så ikke bruge kontrolleren
Vi har returneret købet.
Vi har købt en bedre og billigere kontroller et andet sted og vi kommer ikke tilbage som kunnet i power igen.

13 augustus 2026

Hej Annette,

Det er ærgerligt at høre, at I ikke fik den hjælp og vejledning, I havde brug for, da I skulle købe en pc-kontroller i vores Køge-butik. 😊 Vi forstår godt frustrationen over at gå hjem med en kontroller, der ikke kunne bruges uden de nødvendige kabler, og at informationen om dette ikke blev tydelig formidlet i butikken.

Din oplevelse af betjeningen og manglen på vejledning tager vi meget alvorligt, og vi vil tage feedbacken videre internt for at gennemgå vores betjenings- og vejledningsrutiner i butikken. 💬 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at I skal have hos os.

Vi håber alligevel, at I en anden gang vil give os muligheden for at vise, at vi kan gøre det bedre. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hej Jørn,

Mange tak for din fantastiske vurdering og 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede korrekt og venlig betjening hos os i Køge. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at levere. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang.

Rigtig god ekspedition

Rigtig god ekspedition - i selve butikken i Køge og online da jeg bestilt WIIM - Tusind tak for en rigtig god oplevelse :)

12 augustus 2026

Hej Derek,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse både i butikken i Køge og online. Vi sætter stor pris på din ros til ekspeditionen, og det gør os utrolig glade, at du er tilfreds med dit besøg hos os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Faglig dygtig ekspedition

Faglig dygtig ekspedition. Fik hvad jeg efterspurgte.

11 augustus 2026

Hej Jeanette,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du fik præcis det, du efterspurgte, og at du oplevede en faglig dygtig ekspedition hos os i Køge. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, som motiverer os til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sød ung mand meget meget…

Fantastisk sød ung mand meget meget hjælpsom 😁

Hej kunde,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik en så god og hjælpsom oplevelse i vores butik i Køge. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var så nemt at bestille min…

Det var så nemt at bestille min støvsuger der stod alt om den der er
Relevant for mig
Den kom hurtigt så ikke sidste gang
Jeg handler hos jer

6 augustus 2026

Hej Pia,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at det var nemt at bestille, at informationen om støvsugeren var relevant, og at leveringen kom hurtigt.

Vi sætter stor pris på, at du handler hos os igen.

Ok AirPods til god pris

Gode høretelefoner med god kvalitet til en god pris

12 augustus 2026

Hej Kia,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du er glad for dine høretelefoner og oplever god kvalitet til en god pris. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Good service

Hej Arnoldas,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Køge.