Banner for PrettyLittleThing

PrettyLittleThing Reviews

110.593
TrustScore 3 uit 5

3,0

Had 3 items besteld maar moest retourneren ivm maat (omruilen kan niet). Dit grapje heeft me 25,- gekost aangezien je de oorspronkelijke verzendkosten en de custom duty niet terug krijgt en retourkost... Toon meer

Allemaal rommel uit China! Alles veel kleiner dan de maat zegt en kwaliteit is verschrikkelijk! Als je het terug wilt sturen moet je totaal ongeveer €30,- betalen onder allerlei rare benoemingen als... Toon meer

Ik zag nadat ik me bestelling had geplaatst best veel slechte reviews. Maar ik heb wel een goede ervaring gehad en wou dat toch wel benoemen, het was super snel binnen gekomen (ik woon in NL) en de ju... Toon meer

Helaas was mijn pakketje telaat aangekomen waardoor ik het moest terugsturen. Na een mailtje met Cameron van de klantendienst heb ik een refund op de verzendkosten en kledij gekregen. Kwaliteit van... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Schoenenwinkel

PrettyLittleThing is the generation-defining style source for every kind of IT girl. With the belief that elevated women’s fashion should be available to all. From classic and timeless women’s clothes to contemporary and cutting edge, designed with you in mind. Our icon? The unicorn. Because we cater to the individual. No two people (or wardrobes) should ever be the same. From trend led women’s clothing and accessories to wardrobe staples that you’ll want to rewear on the regular. Last minute plans? Make outfit dilemmas a thing of the past with PLT Royalty and next day delivery options. No matter the occasion, no matter your schedule. Dress well this season (and next) with PrettyLittleThing.

PrettyLittleThing

Here to help
At PrettyLittleThing, delivering our customer what she wants, when she wants it is everything to us. Got an issue with your order or have something to say? Hit up our customer care. Our team are happy to help 24 hours and aim to get back to your query within 24 hours
Follow us on Social
We’re pretty big on social media. Expect to see all the cool stuff we’re currently loving, the influencers we’re girl crushing on and our unmissable competitions

Our Promises

Fuss free returns

Not feeling your purchase? No worries, return it with our fuss-free returns process.

New season, new styles.

Welcome to your wardrobe refresh. The latest drop has landed.

Gemiddeld

3.617 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte site

Slechte site
Om de 30 minuten loggen zij mij automatisch uit en is mijn winkelmandje weer leeg. Ook slaat het niks op in . Mijn favorieten'. De app werkt ook niet goed.

29 december 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Gabriela, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​recensie achter te laten over je recente ervaring met ons merk. We stellen alle feedback op prijs om ons merk/service in de toekomst te helpen verbeteren.

Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt bij het werken met de app. Probeer uw cachegeheugen en cookies te wissen en de app te verwijderen en opnieuw te downloaden. Als alternatief kunt u hiervoor een ander apparaat gebruiken of onze website gebruiken. Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u hier contact met ons opnemen met details over het probleem, zodat we dit kunnen onderzoeken: https://www.prettylittlething.com/contact-us

Met vriendelijke groeten - Millie

Kan iemand mij helpen

Kan iemand mij helpen? Ik wil mijn items retourneren maar het order nummer in combinatie met het mail adres/postcode wordt niet gevonden 😳 Nu blijf ik met spullen achter die ik niet wil

21 december 2023

Ik heb een bestelling geplaatst

Ik heb een bestelling geplaatst. De site gaf 2x aan dat mijn betaling niet gelukt was , echter is het 2x van mijn rekening gegaan en ik heb geen ordernummer ontvangen. Ik heb reeds enkele malen gemaild, maar geen reactie.

13 december 2023

UPDATE:

Hallo,

Bedankt voor het verstrekken van uw gegevens. Controleer uw e-mailinbox. Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd, zodat we dit voor u kunnen oplossen.

Ik kijk ernaar uit om snel van je te horen.

Aimee

------------------------------------------

Hallo Evi,

Bedankt dat je contact hebt opgenomen, het spijt me te horen dat er twee betalingen zijn gedaan voor een bestelling en dat je het bestelnummer niet hebt ontvangen. Ik wil je graag verder helpen met het probleem, daarom heb ik een verzoek voor je verzonden via Trustpilot geef mezelf meer informatie, zodat ik rechtstreeks contact met u kan opnemen.

Samantha

Ik wil van pretty little thing…

Ik wil van pretty little thing bestellen naar Nederland, maar ik kan nergens vinden hoe het nou moet. Heb de app al op Frankrijk gezet, maar het werkt allemaal niet. Hoe moet ik nu bestellen?

7 december 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Aruna, ik hoop dat het goed met je gaat.

Het spijt mij te horen dat u niet zeker weet hoe u uw bestelling naar Nederland moet plaatsen, maar ik kan u hier zeker mee helpen.

Als u via de EU-website winkelt in plaats van via de Franse app, kunt u uw bestelling plaatsen - https://www.prettylittlething.com/?currency=EUR

Met vriendelijke groeten,
Amelia

Ik heb via prettylittlethingnederland…

Ik heb via prettylittlethingnederland een bestelling geplaatst. Volgens mij ben ik opgelicht. Ik kan geen contact opnemen met het bedrijf en heb geen bevestiginsmail ontvangen. Noch een pakketje. Ik kan denk ik fluiten naar mijn geld!

29 november 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

UPDATE: Bedankt voor je reactie bij deze. Ik kan geen bestellingen vinden die aan dit e-mailadres zijn gekoppeld. Kunt u ons elk bewijs van de bestelling/betaling hier sturen, zodat wij u hierover verder kunnen adviseren: https://www.prettylittlething.com/contact-us

Met vriendelijke groeten - Millie
-----------------------------------------------------------------------
Hallo, Bedankt voor uw recensie. Het spijt me te horen dat u geen bevestiging heeft ontvangen van uw recente bestelling.

Om dit voor je te kunnen oplossen, heb ik je een bericht gestuurd via TrustPilot, zodat je kunt antwoorden met je e-mailadres, zodat we het voor je kunnen uitzoeken.

Spreek snel - Aimee

Bestel hier niet.

Na het retourneren van mijn artikelen geen geld terug gekregen. Bevestiging ontvangen dat de geretourneerde artikelen in goede orde zijn ontvangen. 15 keer contact gehad opgenomen met pretty little thing en iedere keer krijg ik het zelfde bericht. Please wait 24 hours en dit al 2 weken lang. Het is 150 euro wat ik terug moet krijgen en ik word gewoon genegeerd. Als ik screenshots kon toevoegen van de gesprekken had ik het gedaan. Nooit meer, het zijn echt oplichters.

17 oktober 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten en het spijt ons te horen dat u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen.

Ik begrijp dat dit bij deze gelegenheid veel langer duurt dan verwacht.

Zoals aangegeven zijn wij echter op de hoogte van een technische fout waardoor een aantal terugbetalingen niet succesvol is verlopen.

Ik kan bevestigen dat ons interne financiële team over de gegevens van uw bestelling beschikt en dat de terugbetalingen binnenkort zullen worden verwerkt.

Voor nu vragen we vriendelijk om uw geduld terwijl ons team eventuele mislukte terugbetalingen verwerkt.

Zodra uw terugbetaling is verwerkt, wordt er een e-mail naar u verzonden om u te laten weten dat dit is gebeurd.

Dank je - Jack

ik wil mijn pakketje retourneren

ik wil mijn pakketje retourneren. als ik het order nummer in wil voeren en de postcode, telefoonnummer of e-mail, geeft het systeem aan dat de order niet bestaat en dat het niet gevonden kan worden..

3 september 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Roos, bedankt voor je recensie van vandaag, ik help je graag verder.

Het spijt me te horen dat u enkele portalproblemen ondervindt, maar zorg ervoor dat u geen spaties aan het begin of einde van de ingevoerde gegevens gebruikt, aangezien onze portal hoofdlettergevoelig is.

Als u meer hulp nodig heeft, kunt u hier contact opnemen met ons team, dat dit voor u kan regelen: https://www.prettylittlething.com/faq

Vriendelijke groeten - Millie

Return problem resolved!

Asha helped me with a problem with returning an item. Thankyou Asha!

30 augustus 2023

Hi Ili

Thank you for leaving such lovely feedback for Asha. It’s great to hear your return issue was resolved in a timely and efficient manner. I'll be sure to pass this review over to Asha on your behalf.

I hope you have a great day and take care.
-Stacy

Heb mijn pakket retour gestuurd

Heb mijn pakket retour gestuurd, moest 25 euro betalen om pakketje terug te sturen naar de UK. Helaas heb ik nog geen terug betaling ontvangen. Vind het erg lang duren nu. Het is al meer dan 3 weken geleden.

31 juli 2023

Hallo Morena,

Het spijt me echt dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen voor je geretourneerde artikelen, maar ik help je graag om dit verder voor je te onderzoeken.

Ik heb je een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat aan je bestelling is gekoppeld om dit verder met je te bespreken. Als u vragen heeft over deze e-mail, kunt u de e-mail beantwoorden, zodat ik dit verder voor u kan onderzoeken.

Groetjes
Hamza

Ik wil mijn pakketje retour sturen

Ik wil mijn pakketje retour sturen. Alleen op de site waar ik de retour in moet dienen werkt de tracking ID niet. Ik probeer contact op te nemen om dit probleem op te lossen, maar met een robot kom je niets verder….

12 augustus 2023

Good afternoon Robin,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten, we stellen uw feedback zeer op prijs, aangezien we altijd op zoek zijn naar manieren waarop we onze services kunnen verbeteren.

Ik zie dat het je nu gelukt is om in te loggen en je retour te regelen.

Thank you
Fiona

Ik wil graag mijn pakketje retourneren…

Ik wil graag mijn pakketje retourneren maar ken hem nergens afgeven omdat dit via rebound gaat?

2 augustus 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Hoi Sara, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​review achter te laten.

Ik heb de retourzending gecontroleerd en deze is geregistreerd met de zelfverzendoptie, dus je moet het label met het retouradres op de voorkant van het pakket plakken en vervolgens een label kopen bij een koerier naar keuze.

Zorg ervoor dat u koeriersdiensten in uw regio bekijkt om er zeker van te zijn dat u de beste prijs krijgt, aangezien deze per bedrijf verschillen. Als je nog andere problemen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice, waar we je verder kunnen helpen.

Ons klantenserviceteam is 7 dagen per week beschikbaar als je iets nodig hebt en al onze contactgegevens voor meerdere platforms zijn hier te vinden: https://www.prettylittlething.com/contact-us

Zorg ervoor dat u een verzendbewijs verzamelt wanneer u het pakket retourneert en bewaar het op een veilige plaats totdat u al uw terugbetalingen heeft ontvangen.

Als je je terugbetaling na 15 dagen nog niet hebt ontvangen, stuur dan een foto van je betalingsbewijs en we kunnen de terugbetaling handmatig voor je verwerken.

Nogmaals bedankt voor het winkelen bij ons en ik hoop dat we je snel weer zien, fijne dag nog - Jack

Bad store DON’T BUY

Ik heb al ongeveer langer dan een maand geleden mijn pakket met ordernummer: 123-1600755-6606249
Ik heb heel veel keren contact opgenomen met de klantenservice, maar niemand kan mij helpen omdat ik mijn verzendbewijs kwijt ben.

Ik moet 35€ terug krijgen en heb ook nog 12€ betaald om het te retourneren.
Als je je maat niet ken bestel niet bij hun. Slechte ervaring

24 juli 2023

Hallo Simone,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling achter te laten, het spijt me te horen dat je je ontvangstbewijs voor de retourzending niet meer hebt.

Aangezien we het pakket nog niet hebben ontvangen in ons magazijn, moeten we de status van de retourzending zien en het ontvangstbewijs fungeert als uw bewijs dat u het pakket naar ons terugstuurt.

We hebben ofwel het opgestuurde ontvangstbewijs of het trackingnummer nodig voor de retourzending die u hebt geadviseerd te hebben teruggestuurd. Ik raad u aan contact op te nemen met de koerier die u gebruikte om te zien of zij u het trackingnummer of een kopie van het ontvangstbewijs kunnen geven.

Items waren VEEL te klein

Items waren een maat M, echter heb ik een maat S normaal gesproken. Deze broek kwam niet eens over mijn knie heen. 18 euro aan verzendkosten betaald voor helemaal niks. Hun maten kloppen echt totaal niet.

27 juni 2023

Goedemiddag,

Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met de grootte van uw bestelling. We raden u aan om contact met ons op te nemen als u nog iets nodig heeft en we helpen u graag verder. U kunt dit op verschillende manieren doen, waaronder e-mail, Facebook en Apple-berichten.

Ik heb 28 mei een retour label gekocht

Ik heb 28 mei een retour label gekocht, die geannuleerd is maar nog steeds geen terugbetaling heb ontvangen. 30 mei heb ik in de ochtend nog een label gekocht, die ik vervolgens niet heb ontvangen via de mail, maar wel van mijn bank is afgeschreven. Dat was dus €10 bijelkaar. 30 mei in de middag heb ik nog een label aangemaakt, dit keer had ik gekozen voor betalen bij afgifte punt want ik wou niet weer betalen, omdat ik bang was dat ik weer geen label zou krijgen, deze heb ik wel ontvangen via de mail.

Ik probeer al 1 maand lang met de customer service te chatten via facebook maar die blijven hetzelfde zeggen. Het geld van 28 (€5) wordt dus teruggestuurd, na 3 weken contact, maar de andere €5 van 30 mei niet. Ze blijven zeggen dat ik maar 2 labels heb aangemaakt, terwijl ik er 3 heb. Het gaat maar om €10, maar alsnog. Ik heb hun bewijs van mijn bank afschrift gestuurd, maar nog steeds geen succes. Bestel nooit meer wat.

Ik heb contact gehad met ING MIJN BANK en die zegt dat het via jullie gaat!!!!! Dus dat jullie zeggen neem contact op met de bank slaat nergens op.

Nogmaals voor de 10e keer gaat het om 2 terugbetalingen in totaal van €10! Niet eentje.

30 mei 2023

Hallo Hatice,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling achter te laten. Het spijt me te horen dat je eerste retourlabel is geannuleerd en dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen.

Ik zie uw contact met de klantenservice hierover en zie dat we de terugbetaling van € 5 hebben overgemaakt voor de eerste retourzending. De beheerder heeft dit opgehaald, maar zij hebben geadviseerd dit te doen uw gegevens nodig hebben om deze terugbetaling aan u uit te voeren.

Wat ik heb gedaan, is je een e-mail sturen met het verzoek om de details te verzenden, zodra ik dit heb, stuur ik dit zodat de terugbetaling aan je kan worden gedaan.

Samantha

Je bestelling wordt helaas NIET geleverd, ook al betaal je €7,99 aan verzendkosten.

Voor mijn vakantie had ik een bestelling gedaan en die kwam helaas niet aan. Na een maand wachten heb ik een terugbetaling gevraagd.

15 mei 2023

Hallo,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten.

Het spijt me te horen dat uw recente bestelling bij ons merk niet is ontvangen. Ik begrijp volledig waarom je een negatief gevoel zou hebben over je ervaring.

Als ik in onze gegevens kijk, kan ik zien dat ons klantenserviceteam heeft geholpen met uw vraag en ervoor heeft gezorgd dat een volledige terugbetaling is gedaan voor de bestelling die niet is ontvangen.

Ik wil u verzekeren dat ons merk zich volledig blijft inzetten om al onze klanten dagelijks de best mogelijke service te bieden.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt.

Groetjes,
Daniel

Altijd super service en super leuke…

Altijd super service en super leuke kleding ! Neem altijd wel een maatje groter... mijn pakketje was zoek en na 1 week wachten niet ontvangen maar binnen 1 dag mijn refund gehad. Super snelle service en reacties bestel hier gewoon elk seizoen weer!

30 mei 2023

Hallo Michele,

Het spijt me echt dat je je bestelling niet hebt ontvangen, maar ik ben blij dat we dit meteen voor je hebben kunnen oplossen door een terugbetaling voor je bestelling te verwerken.

Ik hoop dat je een goede dag hebt.

Groetjes
Hamza

Nooit pakketje ontvangen

Nooit pakketje ontvangen! een paar mails gestuurd maar nooit echt een deftig antwoord hierop gehad. Ik wil mijn geld terug krijgen. Waarom een site maken als al de pakketjes nooit toekomen? Zeer teleurgesteld!

20 mei 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Bonjour Mora, merci d'avoir confirmé les détails la commande , c'est très apprécié. J'ai vérifié le suivi de la commande et une tentative la livraison a été effectuée le 20 mai, ce qui était dans les délais payés.

Cela étant dit, je peux voir que les coursiers ont mis à jour le suivi et qu'une autre la livraison sera tentée le 27 mai.

Assurez-vous de garder un œil sur votre suivi car ce sera le meilleur endroit pour rester entièrement informé sur le colis et il comprend également toutes les informations dont les coursiers ont besoin pour vous informer.

Prenez soin de vous pour l'instant Mora et j'espère que vous aimerez les articles quand ils arriveront. - Jack
____________________________________________________________________________
Hoi Mora, wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik heb je een bericht gestuurd, dus antwoord met je bestelnummer, dan kan ik dit verder voor je uitzoeken - Jack

Nog geen refund

Jas teruggestuurd en nog steeds mijn geld niet terug. Langdurig email contact en nu willen ze dat ik het geschil gaat sluiten op PayPal. Net contact gehad met PayPal en die zeggen dat ik het beslist niet moet doen. Stort mijn geld terug PrettyLittleThing. Ik koop nooit meer bij jullie! Jullie willen dat ik het geschil sluit. Heb nogmaals contact gehad met PayPal en ik moet het beslist niet doen. Wat voor bedrijf zijn jullie PRETTYLITTLETHING!!!!!
Ik weet een betere naam voor jullie.
UGLY BIG THING

20 april 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Janny, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten en het spijt me te horen dat je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen. Ik heb de bestelling gecontroleerd en er is een PayPal-geschil, dus dit verhindert dat de terugbetaling op uw rekening terechtkomt. Zorg ervoor dat u contact opneemt met PayPal en het geschil zo snel mogelijk beëindigt, waarna de terugbetaling op uw rekening zal worden bijgeschreven. Nogmaals bedankt voor het winkelen bij ons en ik hoop dat we je snel weer zien. - Jack

Geen refund van mijn retour!

Bij mijn vorige bestelling al een pakket kwijt, nu problemen met mijn refund en ik wacht inmiddels al 3 weken. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice en iedere keer geven ze me een nieuwe tijd of datum voor hoelang ik moet wachten op een reactie. Klantenservice benaderd via messenger en Facebook en ze reageren gewoon niet! Houden je ook niet op te hoogte verder! Zijn een stelletje oplichters. Slechtste customer service

3 mei 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Chanel, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten en het spijt me voor de vertraging in de bestelling die je bereikt, ik kan je verzekeren dat dit niet de manier is waarop de dingen hier gewoonlijk gaan.

Ik zie dat ons interne team het probleem momenteel aan het onderzoeken is, dus hoewel ik nog geen update kan geven, kunt u er zeker van zijn dat een lid van het team u verder kan adviseren zodra het probleem is opgelost.

Houd voorlopig uw e-mails in de gaten, want dit is de beste plek om op de hoogte te blijven.

Nogmaals bedankt voor het winkelen bij ons Chanel en ik hoop dat we je snel weer zien, zorg goed voor nu. - Jack

I am very happy

I am very happy. what a good and fast service. Thank you Ziaur.

18 april 2023

Hi Tiffanie,

Thanks for getting in touch and taking the time to leave us a review - we really appreciate the feedback.

I'm glad to hear that Ziaur was able to assist you so quickly, and I'll make sure that this kind review is passed on to him as I know he'll really appreciate it.

Jess