Banner for PrettyLittleThing

PrettyLittleThing Reviews

110.593
TrustScore 3 uit 5

3,0

Had 3 items besteld maar moest retourneren ivm maat (omruilen kan niet). Dit grapje heeft me 25,- gekost aangezien je de oorspronkelijke verzendkosten en de custom duty niet terug krijgt en retourkost... Toon meer

Allemaal rommel uit China! Alles veel kleiner dan de maat zegt en kwaliteit is verschrikkelijk! Als je het terug wilt sturen moet je totaal ongeveer €30,- betalen onder allerlei rare benoemingen als... Toon meer

Ik zag nadat ik me bestelling had geplaatst best veel slechte reviews. Maar ik heb wel een goede ervaring gehad en wou dat toch wel benoemen, het was super snel binnen gekomen (ik woon in NL) en de ju... Toon meer

Helaas was mijn pakketje telaat aangekomen waardoor ik het moest terugsturen. Na een mailtje met Cameron van de klantendienst heb ik een refund op de verzendkosten en kledij gekregen. Kwaliteit van... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Schoenenwinkel

PrettyLittleThing is the generation-defining style source for every kind of IT girl. With the belief that elevated women’s fashion should be available to all. From classic and timeless women’s clothes to contemporary and cutting edge, designed with you in mind. Our icon? The unicorn. Because we cater to the individual. No two people (or wardrobes) should ever be the same. From trend led women’s clothing and accessories to wardrobe staples that you’ll want to rewear on the regular. Last minute plans? Make outfit dilemmas a thing of the past with PLT Royalty and next day delivery options. No matter the occasion, no matter your schedule. Dress well this season (and next) with PrettyLittleThing.

PrettyLittleThing

Here to help
At PrettyLittleThing, delivering our customer what she wants, when she wants it is everything to us. Got an issue with your order or have something to say? Hit up our customer care. Our team are happy to help 24 hours and aim to get back to your query within 24 hours
Follow us on Social
We’re pretty big on social media. Expect to see all the cool stuff we’re currently loving, the influencers we’re girl crushing on and our unmissable competitions

Our Promises

Fuss free returns

Not feeling your purchase? No worries, return it with our fuss-free returns process.

New season, new styles.

Welcome to your wardrobe refresh. The latest drop has landed.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

111K reviews

Alle reviews

(110.593)

3.617 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pakket tot 2x aan toe kwijt

Pakket tot 2x aan toe kwijt. Heb twee keer iets besteld maar beide keren nooit ontvangen omdat ze in het proces "kwijt zijn geraakt". Heel irritant. De klantenservice antwoordde snel op mijn mails maar heel vaak kreeg ik een soort standaard antwoord of lazen ze helemaal niet wat ik in mijn mail schreef, dus voelde het alsof ik tegen een muur praatte. Dubbel irritant dus. Uiteindelijk wel geld terug ontvangen na heel lang wachten en veel mails verder

1 maart 2023

Hallo Djoeah,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten.

Het spijt me te horen dat u uw recente bestelling van ons merk niet heeft ontvangen. Ik begrijp volledig hoe frustrerend dit voor mij is.

Ik ben echter blij dat ze bij beide gelegenheden, toen ze contact opnamen met onze klantenservice, ervoor konden zorgen dat er een oplossing werd gevonden om u voor beide bestellingen terug te betalen.

Ik wil u verzekeren dat ons merk zich volledig blijft inzetten om al onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt.

Groetjes,
Daniel

Ik heb een jas besteld via paypal alles…

Ik heb een jas besteld via paypal alles netjes aangekomen, nou wou ik nog een bestelling plaatsen staat via paypal dat ik een credit card moet toevoegen anders kan ik niet verder met de betaling. Ik heb geen creditcard en had het bij mijn vorige bestelling ook niet nodig. Hoe kan ik dit oplossen.

1 april 2023

Hoi Tess

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling achter te laten. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt bij het plaatsen van een andere bestelling bij ons via PayPal. We accepteren deze betaalmethode nog steeds bij het plaatsen van bestellingen bij ons, dus als dit niet wordt weergegeven wanneer u de website gebruikt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice die u hierover verder kan adviseren.

Onze beschikbare contactmogelijkheden vindt u hier:

Bedankt
- Dean

Nooit geleverde item

Ik heb een bestelling geplaatst waarvan 1 item ontbrak. Hier heb ik mail contact over gehad maar heb daarna niks meer gehoord… echt heel jammer want heb best lang gewacht en dan is je bestelling incompleet.

18 maart 2023

Hallo Lara,

Het spijt me echt dat je niet al je items hebt ontvangen, maar ik help je graag verder om dit verder voor je te onderzoeken.

Groetjes

NOOIT ONTVANGEN

Ik heb een bestelling geplaatst op 23-02-23 en nog steeds niks binnen! Zodra ik contact op probeer te zoeken met de klantenservice krijg ik gewoon GEEN reactie. Ik heb volgende week vrijdag een 21 dinner en nu daar had ik de bestelling voor geplaatst. Hij zou uiterlijk 3 maart binnen komen en het is nu ondertussen 22 maart

23 februari 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Noor, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten en het spijt me dat deze bestelling je niet heeft bereikt, ik kan je verzekeren dat dit niet de manier is waarop de dingen hier gewoonlijk gaan.

Dit gebeurt hier niet vaak, maar het betekent wel dat we dit hier voor u kunnen oplossen! Ik heb je nu een terugbetaling van £ 62,99 gestuurd en dit zal uiterlijk op 29 maart op je rekening staan, samen met een e-mailbevestiging.

Het spijt ons dat we het pakket bij deze gelegenheid niet konden bezorgen, maar dit is iets dat we samen met de koeriers zullen onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt.

Zorg goed voor nu Noor en ik hoop dat we je snel weer zien, fijne dag - Jack

Erg tevreden maar verkeerde top gestuurd!

Erg tevreden met de levertijd en de kleding, nu is er alleen het verkeerde topje geleverd die ik niet besteld heb. Ik heb evt foto’s ervan en dit klopt niet. Ik hoop dat ik hiermee geholpen kan worden!

20 maart 2023

Hoi Marilene

Bedankt voor deze review, wat vervelend om te horen dat er een verkeerd artikel is ontvangen.
Zodat we dit voor je kunnen onderzoeken, kun je contact opnemen met ons klantenserviceteam via een van onze beschikbare contactmogelijkheden die worden weergegeven op onze Contactpagina hier:

Zij helpen u hier graag bij.

Bedankt - Dean

Na een maand nog steeds geen bestelling…

Na een maand nog steeds geen bestelling gezien, dus geen skipak voor mijn skivakantie en… geen enkele update ontvangen mbt verzending.

5 maart 2023

Antwoord van PrettyLittleThing

Bedankt dat je ons hebt laten weten dat je pakket nog steeds niet bij je is afgeleverd.

Ik zal je absoluut helpen om dit op orde te krijgen. Omdat het zo lang geleden is sinds de laatste tracking-update, betekent dit dat we het pakket als verloren kunnen verklaren.

Dit gebeurt hier niet vaak, maar het betekent wel dat we dit hier voor u kunnen oplossen! Ik heb je nu een terugbetaling van £ 187,99 gestuurd en dit zal uiterlijk op 13 maart op je account verschijnen, samen met een e-mailbevestiging.

Het spijt ons dat we het pakket bij deze gelegenheid niet bij u konden krijgen, maar dit is iets dat we samen met de koeriers zullen onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurt Nogmaals bedankt voor het winkelen bij ons en ik hoop dat we je snel weer zien, zorg voor nu - Jack

NIET NIET NIET BESTELLEN MENSEN!!!!

Heel BIJZONDER !!!! NIET BESTELLEN
Pretty Little Thing heeft volgens mij problemen met onjuiste maten. Een jas gekocht die maat s hoort te zijn maar het is zo groot volgens mij XXL, want voor mijn grote broer is het zelfs te groot. Een hoodie gekocht van maat s vervolgens die maat XL is, ik snap wel dat het oversized was MAAR DIE MODEL DROEG PRC HETZELFDE MAAT. Een top van maat m die xs lijkt te zijn zo klein NIET NORMAAL. Het is hun probleem dat hun gekochte of verzenden producten niet op de juiste maten worden verstuurd. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
152 euro betaald ik ga nooit meer bestellen.

10 februari 2023

Hi Serife,

Thank you for your review, I'm sorry to hear your items didn't fit as expected. If these items are not wanted, please return them to us and our returns team will ensure they are refunded for you once they reach our warehouse. You can log your return using our returns portal here:

Thanks - Dean

Klantendienst doet zijn eigen ding

Slechtste klantendienst!
Mijn bestelling is om onbekende reden nooit geleverd geweest en ik zie in de tracking status dat deze nu onderweg terug is naar PLT. (daar kunnen zij natuurlijk niets aan doen, is fout van de koerierdienst).
Als ik dit meld aan PLT, krijg ik plots een mail dat er enkele items out of stock zijn (de helft van mijn bestelling) en ze dat geld dus hebben teruggestort en dat ze de items die nog wel in stock zijn opnieuw hebben verzonden.
Dat beslissen ze zomaar, zonder eerst met mij te overleggen. Ik heb hier geen goedkeuring voor gegeven en wens gewoon het origineel pakket te ontvangen dat op de terugweg is naar hen. Ik heb dit dan ook zo gemeld aan de klantendienst met de boodschap dat de items niet out of stock zijn, omdat ze IN mijn pakje zitten... Ik krijg hierop antwoord dat ze niets meer kunnen doen omdat er reeds een terugbetaling werd gedaan en een nieuwe order werd aangemaakt... dit allemaal ZONDER eerst te overleggen met mij en dus ook zonder mijn goedkeuring.

6 februari 2023

Hallo, chantal,

Het spijt me echt dat u niet tevreden bent met de oplossing van het terugsturen van uw bestelling, maar ik zou dit graag voor u onderzoeken. Ik heb je een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat aan je bestelling is gekoppeld om dit verder met je te bespreken. Als u vragen heeft over deze e-mail, kunt u de e-mail beantwoorden, zodat ik dit verder voor u kan onderzoeken.

Groetjes

Stelletje irritante oplichters.

Stelletje irritante oplichters.
Ik bestelde hier vroeger vaak, maar had dat al een tijdje niet meer gedaan.
Toch een jas besteld met next day delivery en gekozen voor een pick up locatie in de UK (aangezien ik daar verbleef voor vakantie). Ze hebben het na een week nog niet opgestuurd & weigeren zelfs m’n pakket te annuleren. Ik zit inmiddels gewoon weer in Nederland & PLT werkt totaal niet mee. Ze zeiden me even te wachten tot de 3e & nu werken ze nog steeds niet mee.

Als ik iets bestel ga ik er niet vanuit dat het na een week nog niet is opgestuurd! Zeker niet als ik betaal voor next dat delivery.

27 december 2022

Goed gehulpen

De eerste keer werd mijn pakket niet afgeleverd, toen via twitter contact gehad met de klantenservice. Kreeg gelijk het hele bedrag teruggestort en toen heb ik nog een keer besteld en was het netjes geleverd binnen 1 week. Top!

9 december 2022

geen geld gekregen voor retour

Ik heb begin oktober een jurk geretourneerd, waarna deze twee weken later is aangekomen. Echter heb ik nog steeds geen geld ontvangen voor deze retour en ik heb al meerdere malen contact proberen om te nemen, maar dat loopt steeds dood...

20 oktober 2022

Ik had schoenen besteld

Ik had schoenen besteld, hakken voor op vakantie ik had een schoen gepast en in de koffer gedaan. Kom ik op vakantie zijn het linker schoenen. Ik kan geen contact krijgen met pretty little thing. Heb een bericht gestuurd tot op heden geen reactie. Ik vind het schandalig

9 september 2022

Hallo daar,

Bedankt voor deze recensie, het spijt me te horen dat je problemen hebt gehad met je bestelling en dat het moeilijk is om hierover contact met ons op te nemen. U kunt al onze beschikbare contactmogelijkheden vinden op onze "Contact"-pagina hier:

We streven ernaar om alle verzonden berichten binnen 24 uur te beantwoorden, dus kies het platform dat het beste bij u past. Onze klantenservice helpt u hier graag mee.

Bedankt - Dean

Wacht nog steeds op me pakketje

Wacht nog steeds op me pakketje. Heb maar een van de vijf items binnengekregen ze reageren ook meer nergens op heb ze geprobeerd te contacteren dat lukt niet

5 november 2022

Hallo Melina,

Het spijt me echt dat je niet al je artikelen binnen je bestelling hebt ontvangen, maar ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om dit verder voor je te onderzoeken.

Ik ben doorgegaan en heb je een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat aan je bestelling is gekoppeld om dit verder met je te bespreken. Als u vragen heeft over deze e-mail, kunt u de e-mail beantwoorden, zodat ik dit verder voor u kan onderzoeken.

Wees voorzichtig
Hamza

bestelling nooit ontvangen en geen gehoor klantenservice

Een bestelling geplaatst op 17 september 2022 bij pretty little thing voor een jurk, maar deze nooit ontvangen. Uiteraard wel al betaald! Al meerdere keren het contactformulier op de website ingevuld, maar geen gehoor van pretty little thing.

Inmiddels heeft PLT contact met mij opgenomen en het betaalde bedrag aan mij teruggestort, bedankt!

6 november 2022

Hi Elisa,

I'm really sorry you've not received your order but I can assure you I'm going to do everything I can to get this resolved for you as soon as possible. I've gone ahead and emailed you to the email address linked to your order to discuss this with you further. If you have any questions in regards to this email, please do reply back to the email so I can look into this further for you.

Take Care
Hamza

Nooit meegemaakt dat zelfde maten zo verschillen...

Ik heb een bestelling gedaan van 2 joggings pakken in andere kleur. Ik heb van het bruine setje 2 x een broek besteld een L & XL om zeker te zijn van mijn maat. Hetzelfde geld voor de groene jogging pak.

De body van bruine setje maat L klopt niet lijkt eerder op een xxs. Het kan niet eens overijn borsten heen en waar de body op je heup meestal rust zat letterlijk bij mijn borsten.

Dan de body van het groene setje maat L klopt de maat ook niet van. Want dit viel als een M. Het is raar 2 dezelfde bodys in andere kleur zelfde maat zo erg verschillen.

Dat het een beetje kan verschillen oke maar dit kan echt niet.

Dan verder over de broeken,

bij het bruine setje heb ik 2 x de broek besteld in L en maat XL. Maat XL had ik gepast en viel best strak en kort. En ik dacht dat dus dat ik maar L al helemaal niet ging passen, maar deed dit toch. En maat L viel als een XXL. En het was dezelfde broek maar het kleur verschil was enorm hetzelfde als de maat. Het is ook hier raar in dat een grote maat kleiner van valt en een kleinere maat groter.

Dan zelfde geld voor het groene setje. dat de maten niet kloppen. Het staat in de broek overduidelijk welke maat t is. Maar de maten kloppen niet en valt veel ste klein of te groot.

Heel jammer dit ! Ik ga proberen dit terug te sturen. Maar het is belachelijk dat ik niet fatsoenlijke maten krijg en hier dus nu zelf weer extra kosten voor moet gaan maken. Omdat de maten niet kloppen. Vind heel jammer !

20 oktober 2022

Hallo Savannah

Bedankt voor je review, het spijt me te horen dat de tops van de door jou bestelde sets niet pasten zoals verwacht, we kunnen dit zeker voor je onderzoeken.

Zodat we dit kunnen doen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via een van onze andere contactkanalen die beschikbaar zijn op onze "Contact"-pagina hier:
https://www.prettylittlething.com/contacteer ons

Dank je - Dean

Retour

Ik probeerde mijn bestelling terug te sturen, maar omdat het Rebound is kon dat niet. Ik ben in verschillende postkantoren geweest, maar het lukte niet. Wat kan ik nu doen?

15 oktober 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo daar, bedankt voor uw recensie vandaag met betrekking tot uw recente ervaring met ons merk en uw feedback is altijd welkom.

Kunt u hier contact opnemen met onze klantenservice die dit graag voor u oplost: https://www.prettylittlething.com/contact-us?currency=GBP&qs=

Met vriendelijke groeten - Millie

Bad communication & never recieved order!!

Heb een bestelling geplaatst in augustus voor mijn verjaardag(22 sept) en het zou binnenkomen in de week van 12 sept. Is nu 15 october en heb hem nog steeds niet binnen. Ik had in de tussentijd hun Customer service bot benaderd toen om mijn pakket te traceren. Ze hadden het gemarkeert als lost & zouden een nieuw bestelling sturen. Ook nooit aangekomen en geen idee wat en nu. Bij de track en trace geeft hij nog steeds aan op de site dat hij is geleverd en op de hermes site geeft aan als laatsts dat hij 6 sept bij customs werd gecleared. Weet dus niet meer wat & hoe. Geen updates via de mail en geen communicatie. Super secht! Hoe krijg ik mijn geld terug?!

12 september 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Lor, bedankt voor uw recensie vandaag over uw recente ervaring met ons merk. Uw opmerkingen zijn altijd welkom.

Neem hier contact op met onze klantenservice, die u kan helpen met uw bezorgverzoek, als u dat nog niet heeft gedaan. Als je een update wilt, beantwoord ze dan en ze zullen je graag verder adviseren: https://www.prettylittlething.com/contact-us?currency=GBP&qs=

Met vriendelijke groet - Millie

Voor €80,- besteld en enorm slechte…

Voor €80,- besteld en enorm slechte kwaliteit. Pakketje wil ik retouren en heb ik €5,- voor betaald (ook dat nog) maar krijg ik een rebound retour ticket. Deze kan ik nergens afleveren dus een heel gedoe. Contact opgenomen met klantenservice maar deze mensen kunnen mij niet verder helpen. Zoals ze telkens aangeven en die link waarop je moet klikken. Ik wil mijn geld terug en mijn pakketje retour sturen. Ik bestel nooit meer op deze site. Wat een slechte service. Enorm boos.

6 oktober 2022

Hallo daar,

Bedankt voor deze review, vervelend om te horen dat je problemen hebt met je retourzending.

Ik heb dit onderzocht en kan zien dat het verstrekte label een zelfpostlabel was en dat we hiervoor geen kosten in rekening brengen. Dit is GEEN verzendetiket en moet in plaats daarvan worden gebruikt om uw retourzending naar het adres op het etiket te sturen. Je kunt de koerier van je keuze gebruiken bij het retourneren, maar we hebben geen controle over wat zij in rekening brengen, dus we raden je aan om de goedkoopste methode te vinden die beschikbaar is met tracking.

Bewaar na het retourneren het verzendbewijs dat u heeft gekregen en wacht 29 dagen voordat het pakket ons magazijn bereikt en wordt terugbetaald door ons retourteam.

Fijne dag - Dean