Banner for PrettyLittleThing

PrettyLittleThing Reviews

110.594
TrustScore 3 uit 5

3,0

Had 3 items besteld maar moest retourneren ivm maat (omruilen kan niet). Dit grapje heeft me 25,- gekost aangezien je de oorspronkelijke verzendkosten en de custom duty niet terug krijgt en retourkost... Toon meer

Allemaal rommel uit China! Alles veel kleiner dan de maat zegt en kwaliteit is verschrikkelijk! Als je het terug wilt sturen moet je totaal ongeveer €30,- betalen onder allerlei rare benoemingen als... Toon meer

Ik zag nadat ik me bestelling had geplaatst best veel slechte reviews. Maar ik heb wel een goede ervaring gehad en wou dat toch wel benoemen, het was super snel binnen gekomen (ik woon in NL) en de ju... Toon meer

Helaas was mijn pakketje telaat aangekomen waardoor ik het moest terugsturen. Na een mailtje met Cameron van de klantendienst heb ik een refund op de verzendkosten en kledij gekregen. Kwaliteit van... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Schoenenwinkel

PrettyLittleThing is the generation-defining style source for every kind of IT girl. With the belief that elevated women’s fashion should be available to all. From classic and timeless women’s clothes to contemporary and cutting edge, designed with you in mind. Our icon? The unicorn. Because we cater to the individual. No two people (or wardrobes) should ever be the same. From trend led women’s clothing and accessories to wardrobe staples that you’ll want to rewear on the regular. Last minute plans? Make outfit dilemmas a thing of the past with PLT Royalty and next day delivery options. No matter the occasion, no matter your schedule. Dress well this season (and next) with PrettyLittleThing.

PrettyLittleThing

Here to help
At PrettyLittleThing, delivering our customer what she wants, when she wants it is everything to us. Got an issue with your order or have something to say? Hit up our customer care. Our team are happy to help 24 hours and aim to get back to your query within 24 hours
Follow us on Social
We’re pretty big on social media. Expect to see all the cool stuff we’re currently loving, the influencers we’re girl crushing on and our unmissable competitions

Our Promises

Fuss free returns

Not feeling your purchase? No worries, return it with our fuss-free returns process.

New season, new styles.

Welcome to your wardrobe refresh. The latest drop has landed.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

111K reviews

Alle reviews

(110.594)

3.617 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb een hele andere jurk gekregen…

Ik heb een hele andere jurk gekregen dan die ik had besteld. Het is ook een rode jurk maar totaal anders en net echt niet mooi. Ik wil op z’n minst de goede jurk opgestuurd krijgen!

7 oktober 2022

Hello Rebecca,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten, we stellen uw feedback zeer op prijs omdat we altijd op zoek zijn naar manieren waarop we onze diensten kunnen verbeteren.

Het spijt me te horen dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder.

U kunt dit op een aantal manieren doen via de link die ik hieronder heb opgenomen.

Take care,
Fiona

Ik wil graag wat terug sturen van PLT…

Ik wil graag wat terug sturen van PLT maar post nl en dhl nemen het niet aan.. hoe moet ik dat nou doen dan?

7 oktober 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo, ik hoop dat het goed met je gaat. Heel erg bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen en dat je me op de hoogte hebt gesteld van het probleem dat je hebt gehad met het retourneren van je bestelling. Geen probleem, ik help je graag verder met deze kwestie. Eventuele retourinformatie is te vinden via de link hier: https://www.prettylittlething.com/returns-policy Echter, zoals ik kan zien heb je aangegeven dat PostNL en DHL de retourzending niet accepteren. Let op, als je de zelf-post retourservice hebt gekozen. U moet de retourzending betalen voordat de koerier het pakket naar ons terug kan sturen. Retourneren gebeurt op eigen kosten van de klant en we kunnen dit niet dekken. Als je hier nog vragen over hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via de link hier: https://www.prettylittlething.com/contact-us Dan zal een lid van ons team je zeker verder helpen. Pas op - Lindsay

Een vraagje ik wil graag weten hoe ik…

Een vraagje ik wil graag weten hoe ik een kledingstukje kan retourneren ik heb via UPS gekregen

30 september 2022

Hoi Emilia,

Bedankt voor deze beoordeling. U kunt hier een retour aanmelden via ons retourportaal:

Mocht je hier problemen mee hebben of nog vragen hebben, laat het dan aan onze klantenservice weten, zij helpen je graag verder. U vindt al onze beschikbare contactmogelijkheden hier:

Bedankt - Dean

SLECHTSTE WEBSHOP OOIT, BETALEN UW EIGEN GELD AL 2 MAANDEN NIET TERUG!!!!

ZE BETALEN MIJ NIET TERUG, ZIJN ECHTE OPLICHTERS MENSEN. GAAT OM EEN BESTELLING VAN 24 JULI EN TOT HEDEN GEEN TERUGBETALING, GEEN ZEVER ZIJN OPLICHTERS!!! KOOP HIER NIET!!! UIT ERVARING IS DEZE TOT NU TOE ALLERSLECHTSTE WEBSHOP OOIT. LEUGENS TELKENS VAN TOT DAN HEB JE ZEKER JE LEVERING OH NEE OEPS IS VERLOREN, TERUGBETALING ZEKER TOT DAN WAT TELKENS NIET KLOPT. ZE LATEN WETEN DAT HUN DIENST DRUK HEEFT MET TERUGBETALINGEN VERWERKEN EN WIJ VOOR ONS EIGEN GELD GEDULD MOETEN OEFENEN, BELACHELIJK ZEGT GENOEG OVER DEZE WEBSHOP. AARZEL NIET MET SHOPPEN HIER INDIEN GELD TE VEEL. IK WIL NU PER MAIL EEN BEWIJS ONTVANGEN VAN MIJN TERUGBETALING BEDRAG VAN 277,14 EURO OPLICHTERS!!!
************
ZE LATEN NU WETEN DAT ZE MIJN TERUGBETALING NOG STEEDS NIET HEBBEN VERWERKT EN VANDAAG WEER IS DOORGEGEVEN ZAL MOETEN WACHTEN TOT UITERST 22 SEPTEMBER!!! KOOP HIER NIKS PRODUCT IS IDD ALS SHEIN GOEDKOOP PRUL VOOR AL UW GELD NIKS WAARD, KWALITEIT ZERO, EN KRIJGT BIJ PROBLEMEN UW EIGEN GELD VAN DEZE OPLICHTERS NIET TERUG!!!! HOOP DAT DEZE WEBSHOP SNEL ZIJN VERDIENDE LOON KRIJGT!!! HOE ZIELIG DAT PLT NOOD HEEFT AAN DIT GELD EN ONS EIGEN GELD TIJDIG NIET KAN OVERMAKEN, FINANCIEEL SLECHT ZEKER, OCHARM!!

**********
ZWIJG OPLICHTERS BEN JULLIE ZEVER AL LANG MOE, 2 MAANDEN LANG ZIT IK OP MIJN GELD TE WACHTEN!!! UW BANK ZAL DIT DAT DOEN ZWIJG OKÉ OPLICHTERS, MIJN BANK DOET ZIJN WERK PERFECT PROBLEEM WAS BIJ JULLIE OPLICHTERS OKÉ, DRINGT PRECIES NIET DOOR, IS JULLIE FOUT DAT IK MIJN GELD TOT HEDEN NIET HEB. ZIELIGE WEBSHOP MET GOEDKOOP PRUL EN OOK FINANCIEEL PROBLEMEN OOK NOG PRECIES, HOPELIJK SNEL VEEL ERGER!!! IK WIL MIJN GELD REST LEES IK NIET, ZWIJG EN BETAAL, LEER MIJ NIET DE LES VAN BANK ENZO OKÉ. 11 EURO VAN DEZE ZELFDE BESTELLING WAS TERUGBETAALD JULLIE ZIJN GEFAALD ZWIJG DUS!!!!!!

24 juli 2022

Hallo Ebru,

Ik heb net voor je gekeken en kan zien dat je terugbetaling voor deze bestelling is verwerkt op 14.09.2022. Het zal teruggestort zijn op de kaart waarmee u betaald heeft, en zal uiterlijk op 22.09.2022 zijn gewist. Als het tussen deze datums niet op uw afschrift staat, controleer dan ook de datum waarop u de oorspronkelijke bestelling op 28.07.2022 heeft gedaan, aangezien sommige kaartuitgevers in plaats daarvan een terugbetaling zullen crediteren tegen die datum.

Aangezien de teruggave is verwerkt, moet u contact opnemen met uw bank als deze niet op een van deze datums wordt weergegeven, die u kan helpen uw teruggave te vinden.

Hoewel ik begrijp dat u niet graag wacht tot het geld is vrijgemaakt, is dit geen tijdsbestek dat we kunnen versnellen. De banken hebben een verwerkingstijd van 5 dagen en daarom hebben we u gevraagd om tot 22 september te wachten. Als we uw geld onmiddellijk zouden kunnen overmaken, zouden we dat absoluut doen!

Ik zie ook dat mijn collega Hakim u eerder vandaag een e-mail heeft gestuurd met het bewijs dat de terugbetaling is verwerkt zoals gevraagd.

Beste wensen,
- Georgie

Pakket op tijd! Maar hoe retourneer ik help!

Pakket is optijd aangekomen heel fijn! Maar een paar van mijn items zijn te klein en deze wil ik retourneren, hoe doe ik dit alleen precies? Ik heb de label al aangemaakt en ik hoef in principe mijn pakket alleen te versturen, maar doe ik dit naar een PostNL punt of DHL? Tijdens het aanmaken van de label kon k alleen een paar DHL punten kiezen maar op de label staat post NL. En ik zie in verschillende reviews dat geen van beiden de pakketten accepteert omdat het van Rebound komt, wat moet ik doen?

Update: ik heb het pakketje gewoon heel makkelijk kunnen leveren bij post NL, en geld al binnen 1 dag terug :)

13 september 2022

Hi Hena, Hallo Hena,

Het spijt me echt dat je moeite hebt om je artikelen naar ons terug te sturen voor een terugbetaling. Neem dan contact met ons op via een van onze sociale platforms, zodat we dit verder voor je kunnen onderzoeken en je hopelijk zo snel mogelijk antwoord op je vragen kunnen geven:

Wees voorzichtig
Hamza

I'm really sorry you're struggling to return your items back to us for a refund. Please do contact us through one of our Social Platforms so we are able to look into this further for you and hopefully able to provide you with answers to your questions as soon as possible:

Take Care
Hamza

Mijn pakketje moest 16 augustus zijn…

Mijn pakketje moest 16 augustus zijn geleverd bij mij thuis.
Heb het nog steeds niet gekregen en we zijn al 2 weken verder !!!!
Ik wil mijn geld terug!!!

Ik kan niet meer zien waar mijn pakketje is.

24 augustus 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo daar, bedankt voor uw recensie vandaag over deze kwestie, ik zal u graag helpen hierover te adviseren.

Als u alstublieft contact zou kunnen opnemen met onze klantenservice met uw bestelnummer en vraag, zullen zij dit graag voor u oplossen: https://www.prettylittlething.com/faq

Veel dank -Millie

Ik kan nergens mijn pakket retour…

Ik kan nergens mijn pakket retour sturen. Niet bij PostNL en ook niet bij DHL. Ik wil graag me geld terug. Heb 400 euro uitgegeven en de kwaliteit was echt om van te huilen. Ik wil echt mijn geld terug want dit is zonde.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen? De email die op internet staat is niet de juist email adress. Er kunnen daar geen mails naar gestuurd worden en ik kan alleen chatten met een robot en niet met een medewerker. Heel irritant dit.

23 augustus 2022

Hi,

I'm sorry to hear you're having issues returnng your order.

Please can you get in touch with our customer service team and we'll certainly assist you further.

Thanks,
Hakim

2 maanden nog steeds geen oplossing!!!

Zo daar ben ik dan weer bijna 2 maanden later.. op 10 juli heb ik een bestelling gedaan met spoedlevering. Pakket zou zogenaamd next day bezorgd worden en ik zou 3 dagen later op vakantie gaan. Dit is dus niet gebeurd, ik heb ook op tijd aangegeven dat ze mijn pakket niet eens op de post hebben gedaan. Dus vroeg of ze het konden annuleren, sinds ze helemaal nog niks met mijn bestelling hadden gedaan. Dit kon met geen mogelijkheid. Mooie praatjes dat ik het kon terugsturen blabla. Ik heb duidelijk aangegeven dat er niemand kan zijn die het aan kon nemen!!! Pakket is bezorgd naar ophaalpunt. Niemand heeft het opgehaald en 7 dagen later is het weer teruggestuurd. Ik heb nooit een email of bevestiging van ontvangst ontvangen.
Medewerker hieronder bij mijn eerste klacht, zei dat ik contact kon opnemen van link die ze had gestuurd. Bullsht. Is een virtuele robot die mij niet kan helpen!!! Klantenservice is echt shit!! Ik wil mijn bedrag incl verzendkosten voor spoedlevering terug!

20 augustus 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo Duygu, ik hoop dat het goed met je gaat. Het spijt me echt te horen dat u een probleem heeft gehad met uw bestelling die niet binnen de geselecteerde termijn arriveerde en voor de klantenservice die u heeft ontvangen. Ik begrijp volledig dat je deze bestelling op tijd voor je vakantie wilde hebben, dus je pakket is niet opgehaald bij het afhaalpunt. Ik help u graag verder met deze kwestie. U kunt erop vertrouwen dat al uw feedback ter harte is genomen, omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze services waar nodig te verbeteren. Ik ben nu verder gegaan en heb u een e-mail gestuurd met betrekking tot deze kwestie. Houd uw spam/ongewenste map in de gaten, want de e-mail kan daarin verschijnen. Pas op - Lindsay

Trui S is XXL + een heel ander vervormde shirt gekregen!!

Ik heb kleding besteld waarvan 1 S trui zo der capuchon. Ik kreeg dit trui een XXL, terwijl zelfs op het label van de trui stond (S)
Dit klopt helemaal niet! Mijn vriend en ik passen allebei in die trui en er is zelfs nog ruimte over! Zo groot is het!
Daarnaast heb ik nog een zwart wit shirt topje besteld, ik kreeg een heel ander kleur en de gat waar je hoofd uitkomt is zelfs te klein! Niemand zijn hoofd past daar echt niet doorheen! Dit kan toch niet!!

18 augustus 2022

Hallo Sevita,

Het spijt me echt dat je verkeerde artikelen in je bestelling hebt ontvangen, maar ik kan je verzekeren dat ik er alles aan zal doen om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Ik ben doorgegaan en heb je een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat aan je bestelling is gekoppeld om dit verder met je te bespreken. Beantwoord de e-mail met de relevante informatie, zodat ik dit verder voor u kan onderzoeken.

Wees voorzichtig
Hamza

Geld niet terug gekregen!

Bestelling niet compleet ik miste 7 items van de 13. 1 item gehouden en €373 betaald en minder dan helft terug gekregen. Klantenservice is heel slecht met reageren. Ze begrijpen niet wat je bedoelt te zeggen. Laatste keer dat ik hier heb besteld.

18 augustus 2022

Hallo Etienne

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten en het spijt me te horen dat er items ontbreken in je bestelling, ik kan je verzekeren dat dit niet de manier is waarop dingen hier normaal gaan!

Als je je ordernummer naar onze klantenservice zou kunnen sturen, kunnen we dit zeker verder met je uitzoeken.

We hebben een klantenserviceteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is en we zijn bereikbaar op verschillende sociale media-accounts via deze link hier - https://www.prettylittlething.com/contact-us

Ik hoop dat je snel contact met ons kunt opnemen, nog een fijne dag in de tussentijd! - Jack

Ik heb een bestelling geplaatst met…

Ik heb een bestelling geplaatst met expres levering tot nu toe is mijn pakket nog niet verzonden ik heb zaterdag een trouwfeest en kan er nu niet heen omdat ik mijn jurk sws niet eerder krijg!!!! Voor wat bieden jullie een express levering aan als jullie de belofte niet kunnen nakomen!!

11 augustus 2022

Hallo Tracy,

Bedankt voor je review en het doorgeven van je recente bestelling.

Het spijt me te horen als je je pakket niet hebt ontvangen wanneer je de items voor een bruiloft nodig hebt We onderzoeken het graag verder voor je, hieronder vind je al onze contactgegevens van de klantenservice:

Email - customer.services@prettylittlething.com
Twitter- @OfficialPLT_CS
Facebook- Prettylittlething

Ik heb 24 juli iets besteld

Ik heb 24 juli iets besteld, een standaard verzending betaald. Ik kan mijn spullen niet traceren en kan niemand bereiken om mijn geld terug te krijgen. Ik zoek e-mails nergens te vinden. Ik zie vele ook het zelfde probleem doorlopen hier. Ik wil mijn geld terug dit is triest voor woorden!!

10 augustus 2022

Hallo Ike,

Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen dat je je pakket niet hebt ontvangen.

Ik heb gecontroleerd en kan zien dat je op onze website in Ierland hebt besteld, dus je pakket is naar Ierland verzonden.

Omdat de koerier daar niet kon afleveren, is het pakket naar ons teruggestuurd. Aangezien dit het geval is, heb ik uw artikelen terugbetaald die zaterdag op uw PayPal-rekening zullen staan.

Als u opnieuw wilt bestellen, plaatst u de bestelling op onze EU-website - https://www.prettylittlething.com/

Ook vindt u hieronder al onze contactgegevens als u nog vragen heeft.

Refund

Ik heb op 20-07 voor het eerst wat besteld bij PLT. Dit is ook direct de laatste keer.

Na mijn bestelling kreeg ik een mail waarin staat dat ik mijn bestelling op of voor 26-07 ontvang. Op de website staat 5 tot 10 werkdagen dus was ik erg blij dat het zo snel binnen kwam.

Op 26-07 helaas niks binnen gekregen en kon ik mijn pakket ook niet traceren. Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat ik 72 uur moet wachten op 27-07. Ondertussen had ik nog steeds geen mogelijkheid mijn pakket te traceren en dit heb ik ook gemeld.

Op 30-07 heb ik weer contact opgenomen omdat ik mijn pakket nog steeds niet kon traceren en verder ook geen update heb gekregen. Ik kreeg toen te horen dat ik moet wachten tot 03-08 omdat de standaard levering naar Nederland 5 tot 10 werkdagen is. Nog steeds geen mogelijkheid mijn pakket te traceren en geen idee wat er aan de hand is. Vervolgens neem ik weer contact op en laat weten dat de situatie niet gewijzigd is. Tot mijn grote verbazing krijg ik te horen dat ik moet wachten tot 11-08.

Ik laat weten de jurken dan niet te meer te willen. Ik heb ze optijd besteld en heb ze nodig voor 05-08 en 06-08. Klantenservice laat weten niks voor mij te kunnen doen. Ik geef aan nog steeds geen update te hebben en het niet eens te zijn met 11-08.

Op donderdag 04-08 neem ik weer contact op omdat ik mijn pakket nog steeds niet kan volgen en ik nog steeds niet verder ben. Vervolgens zegt iemand van klantenservice dat mijn pakket kwijt is en kan kiezen voor mijn geld terug of de items opnieuw laten versturen. Ik geef nogmaals aan de items niet meer te willen omdat ik ze niet op de gewenste datum zal ontvangen. Ik geef aan dat ik mijn geld terug wil.

Dit is blijkbaar niet voldoende want daarna krijg ik te horen dat dat niet kan. Ik benader klantenservice via een ander kanaal en moet eerst nog een collega overtuigen dat dit ook echt gezegd is dat ik mijn geld terug wil. Na een heen en weer krijg ik te horen dat de persoon die dit toe heeft gezegd nieuw is en het niet kan.

De frustratie ligt nu erg hoog. Om het nog erger te maken moet ik blijkbaar ooknog zelf betalen als ik mijn items terug stuur.

Ik dien per mail een klacht in en krijg een mail terug. In deze mail staat dat ik tot 06-08 moet wachten.

Ik kan dus mijn pakket niet volgen, niet communiceren met klantenservice en geen klacht indienen want de persoon die reageert op mijn mail gaat helemaal niet in op mijn klacht. Ik krijg alleen te horen sorry to hear about your delay. Ik ben hier dus niet mee geholpen. Het hele proces is waardeloos en iedereen zegt wat anders. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik bij PLT een bestelling doe.

*******

Bedankt voor je terugkoppeling maar hoe kan ik tevreden zijn met de reactie die ik krijg op mijn klacht als ze niet erop ingaat. Dat het vertraagd is weten we nu wel. Dat ik het niet wil is ook duidelijk.

Zijn geeft in de mail aan 6 augustus nu geef jij weer aan 11 augustus. Nog steeds een onduidelijke communicatie.

5 augustus 2022

Hallo daar,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling achter te laten. Het spijt me te horen dat je pakket een vertraging heeft opgelopen bij het bereiken van je en onze klantenservice heeft geen duidelijke informatie over deze pakketten verstrekt.

Zoals u in uw recensie vermeldde, kan standaard verzending naar Nederland tot 10 werkdagen duren en dit maakte de verwachte bezorgdatum van uw pakketten 3 augustus. Het spijt me dat de bestelling niet binnen dit tijdsbestek bij u is aangekomen, maar aangezien de pakketten vanuit ons magazijn zijn verzonden en nog steeds naar verwachting zullen worden afgeleverd, moeten we de koerier meer tijd geven om deze pakketten bij u te krijgen .

Ik begrijp dat ons team dat verschillende datums aanbiedt frustrerend kan zijn, en mijn excuses voor de service die u bij deze gelegenheid hebt gekregen, die zeker niet aan onze gebruikelijke standaard voldoet. Wees gerust, de koerier zal hard werken om het pakket te laten bezorgen, maar als dit niet voor 11 augustus bij u is en er geen verdere updates zijn geweest over de tracking, kunnen we dit pakket als verloren voor u verklaren en zal meer dan blij zijn om het pakket terug te krijgen.

Met betrekking tot het openen van een klacht, aangezien ons klantenserviceteam alle klachten afhandelt, accepteer alstublieft de antwoorden die we op uw berichten hebben gestuurd als bevestiging hiervan.

Bedankt - Dean

NOOIT MEER

NOOIT MEER! 28 juli een bestelling geplaatst voor 150€ en voor express levering gekozen (extra kosten!) het zou binnen 1 werkdag worden verzonden. Niet dus. Ik ga op vakantie en wilde jurkjes meenemen. Gaat dus niet meer lukken. Track en trace geeft aan dat alleen nog een label is aangemaakt (5 dagen later!) Jij kan geen mail sturen naar hun, ook niet bellen. Heel klant onvriendelijk!

1 augustus 2022

Hoi Anna,

Bedankt voor je review en feedback.

Het spijt me te horen dat uw bestelling u nog niet heeft bereikt. Ik heb het verder voor je onderzocht en zie dat onze klantenservice contact heeft opgenomen om te adviseren over de bezorging.

We hebben ook de bezorgkosten voor je terugbetaald. We vragen je geduld om een langere levering mogelijk te maken. Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Super slecht

Ik had jurken besteld voor een bruiloft welke er voor of op 19 juli zouden zijn (bruiloft was 24 juli), heb de jurken pas 26 juli ontvangen!... Er was geen communicatie over updates en terugsturen is een drama!!!.... Een van de jurken is zelfs kapot! Nooooooooit meer!

28 juli 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hoi Iris, ik hoop dat het goed met je gaat. Heel erg bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen. Het spijt me te horen over uw recente ervaring met betrekking tot de communicatie en dat een van uw jurken kapot is aangekomen. Ik begrijp volledig dat uw bestelling na de bruiloft is aangekomen. Ik kan u verzekeren dat het laatste wat we willen is dat u hierdoor weer bij ons winkelt. Ik help u graag verder met deze kwestie. Ik heb je bestelling bekeken en zie dat je voor standaardlevering hebt gekozen. Houd er rekening mee dat de standaard levering tussen de 5-10 werkdagen kan duren om u te bereiken. U kunt dit zien via de link hier: https://www.prettylittlething.com/delivery-information Als je de jurken niet langer nodig hebt, raden we je aan ze terug te sturen voor een terugbetaling, wat kan worden gedaan via de link hier: https://www.prettylittlething.com/returns-policy Zoals ik kan zien, heb je gezegd dat een jurk kapot is aangekomen. Ik ben doorgegaan en heb u hierover een e-mail gestuurd. Houd uw spam/ongewenste map in de gaten, want de e-mail kan daarin verschijnen. Pas op - Lindsay

Hoe kan ik pakket retour met rebound in…

Hoe kan ik pakket retour met rebound in Nederland want post nl zegt kan niet

27 juli 2022

Hallo daar.

Je hoeft alleen maar in te loggen op ons portaal met je bestelnummer en e-mailadres, te selecteren welk artikel je retourneert en waarom, en dan kun je een retouretiket afdrukken. Zorg ervoor dat alle letters in het bestelnummer in hoofdletters zijn en dat u het e-mailadres gebruikt om de bestelling te plaatsen!

Plak het label op het pakje met de artikelen erin (de labels moeten er nog aan zitten) en stuur het terug via de post. Voor het geval u thuis geen etiket kunt afdrukken, kunt u in de winkel een retourlabel afdrukken. Deze opties vindt u nadat de artikelen zijn aangemeld voor retourzending.

Als u na 15 dagen nog niets heeft ontvangen, laat het ons dan weten, dan kunnen wij de terugbetalingen handmatig voor u verwerken.

Gewoon om u te laten weten, elke kaart betaling wordt geaccepteerd voor de terugkeer, niet alleen credit cards!

Nogmaals bedankt voor het winkelen bij ons en ik hoop dat we je snel weer zien - Jack

retour kost 35 euro

Ik heb enkele broeken besteld in maat 38 maar die lijken wel maat 44... Ik zou ze willen retour sturen maar in het pakketje zit nog voor 68 euro maar retouren kost 35 euro?? Er stond bij als je al betaald en via Bpost terugzend, je maar 5 euro moet betalen. Maar volgens de post komen hier nog douanekosten bij ook, klopt dat?

27 juli 2022

Hallo Noa,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten.

Het spijt me te horen dat u niet onder de indruk was van de maatvoering van het gekochte artikel, dus u wilt graag terugsturen naar ons merk.

Ik kan bevestigen dat elke retour die wordt verwerkt via ons retourportaal, waar een prepaid label kan worden gekocht, u geen douanekosten of invoerkosten hoeft te betalen. U kunt deze actie voltooien via de onderstaande link:

Als u meer hulp nodig heeft bij het voltooien van deze actie, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de onderstaande link:

Ik hoop dat je een mooie dag hebt.

Wees voorzichtig,
Daniel

Retour

Ik probeer mijn pakketje retour te sturen. Dit is echter een drama!! Ik heb het retourlabel ontvangen van rebound, maar geen een pakket punt kan dit verzenden.
Ik hoor graag hoe ik dit alsnog retour kan sturen!!

24 juli 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo des, bedankt voor uw recensie vandaag. Het spijt me te horen dat je problemen hebt met retourneren, maar neem hier contact op met onze klantenservice die je kan helpen: https://www.prettylittlething.com/contact-us?currency=GBP&qs=

Veel dank -Millie

Slechte communicatie en levering!!

Ik heb 20 euro betaald voor de Express levering zodat het optijd binnen zou komen voor mijn vakantie. Toen ik het bestelde stond er dat het aankomende maandag komt maar heb nog geen 1 mail ontvangen, zelfs geen bevestigingsmail waardoor ik niks weet over mijn bestelling en waar ik aan toe ben. Ik ga dinsdag op vakantie dus heb de kleding wel echt nodig. Echt super slechte levering dus, en dat voor 20 euro!! Verder ook erg slechte communicatie aangezien ze je totaal niet op de hoogte houden doormidden van bijv een mailtje ofzo. Echt vreselijk… baal hier enorm van!! Hierdoor weet ik dat ik hier een volgende keer (helaas) niet weer zal bestellen.

18 juli 2022

Hallo,

Bedankt dat je contact hebt opgenomen, het spijt me te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen, ik begrijp hoe je je moet voelen omdat je een tijdje hebt gewacht en de artikelen nodig hebt voor je vakantie, we zouden graag helpen dit voor je te regelen.

Kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de onderstaande link met uw bestelnummer, zodat we u kunnen helpen dit verder op te lossen.

Spreek snel,
Abbie

Express delivery komt gewoon niet op tijd??!!

Beste Florina, Ik heb het chartreuse draped sleeve strap detail bodycon dress besteld op 11 juli. Ik heb gekozen voor een versnelde verzending voor 20 pond. Het pakketje zou geleverd worden op of voor donderdag 14 juli, maar het pakketje is niet binnen gekomen. Ik heb vanavond een gala waar ik het jurkje voor heb besteld, dus het jurkje is te laat. Ik heb extra betaald om het oprijd te laten bezorgen "express delivery" : 122-1923766-9700803 ordernummer. Ik heb niks voor niks 20 pond extra betaald, waar blijft mijn pakketje?? Als ik dit had geweten had ik nooooit 20 pond betaald.

14 juli 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo daar, bedankt voor uw recensie van ons merk vandaag.

Kunt u alstublieft zo vriendelijk zijn om contact op te nemen met onze klantenservice hier met uw vraag en zij kunnen dit voor u regelen: https://www.prettylittlething.com/contact-us?currency=GBP&qs=