Banner for PrettyLittleThing

PrettyLittleThing Reviews

110.595
TrustScore 3 uit 5

3,0

Had 3 items besteld maar moest retourneren ivm maat (omruilen kan niet). Dit grapje heeft me 25,- gekost aangezien je de oorspronkelijke verzendkosten en de custom duty niet terug krijgt en retourkost... Toon meer

Allemaal rommel uit China! Alles veel kleiner dan de maat zegt en kwaliteit is verschrikkelijk! Als je het terug wilt sturen moet je totaal ongeveer €30,- betalen onder allerlei rare benoemingen als... Toon meer

Ik zag nadat ik me bestelling had geplaatst best veel slechte reviews. Maar ik heb wel een goede ervaring gehad en wou dat toch wel benoemen, het was super snel binnen gekomen (ik woon in NL) en de ju... Toon meer

Helaas was mijn pakketje telaat aangekomen waardoor ik het moest terugsturen. Na een mailtje met Cameron van de klantendienst heb ik een refund op de verzendkosten en kledij gekregen. Kwaliteit van... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires
  4. Schoenenwinkel

PrettyLittleThing is the generation-defining style source for every kind of IT girl. With the belief that elevated women’s fashion should be available to all. From classic and timeless women’s clothes to contemporary and cutting edge, designed with you in mind. Our icon? The unicorn. Because we cater to the individual. No two people (or wardrobes) should ever be the same. From trend led women’s clothing and accessories to wardrobe staples that you’ll want to rewear on the regular. Last minute plans? Make outfit dilemmas a thing of the past with PLT Royalty and next day delivery options. No matter the occasion, no matter your schedule. Dress well this season (and next) with PrettyLittleThing.

PrettyLittleThing

Here to help
At PrettyLittleThing, delivering our customer what she wants, when she wants it is everything to us. Got an issue with your order or have something to say? Hit up our customer care. Our team are happy to help 24 hours and aim to get back to your query within 24 hours
Follow us on Social
We’re pretty big on social media. Expect to see all the cool stuff we’re currently loving, the influencers we’re girl crushing on and our unmissable competitions

Our Promises

Fuss free returns

Not feeling your purchase? No worries, return it with our fuss-free returns process.

New season, new styles.

Welcome to your wardrobe refresh. The latest drop has landed.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

111K reviews

Alle reviews

(110.595)

3.624 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling te laat ondanks extra betaling voor levering en items missen, klantenservice onbereikbaar

Ik heb een bestelling bij jullie geplaatst en extra betaald voor een snellere levering, die op of voor 4 maart bezorgd zou worden. Nu ontvang ik vandaag pas mijn pakket. Tot mijn verbazing zit er in het pakket maar één topje, terwijl ik 15 andere items nog heb besteld en al voor heb betaald. Heb al contact met DHL opgenomen en die zeggen dat ik met jullie contact op moet nemen. Maar contact met jullie klantenservice is onmogelijk. Ik hoop zo met jullie in contact te kunnen komen

7 maart 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hoi Myrthe, ik hoop dat het goed met je gaat. Het spijt me te horen dat u zoveel items van uw bestelling mist en dat uw bestelling later is aangekomen dan zou moeten. Ik begrijp volledig dat dit niet is wat u verwachtte, vooral omdat ik kan zien dat u het onmogelijk vond om hierover contact op te nemen met onze klantenservice. U heeft er goed aan gedaan mij hiervan op de hoogte te stellen en ik ga dit meteen voor u uitzoeken. Ik heb even gekeken en ik zie dat je hier gisteren al met onze klantenservice over hebt gesproken en ik zie dat het lijkt alsof dit nu voor je is opgelost. Zoals ik kan zien, is de terugbetaling voor de artikelen die je niet hebt ontvangen verwerkt. Als je meer hulp nodig hebt met betrekking tot deze kwestie, neem dan contact op met onze klantenservice via de link hier: https://www.prettylittlething.com/contact-us we helpen je graag verder. Wees voorzichtig en blijf veilig – Lindsay

HOE RETOUREN??

Ik ben al dagen bezig met het proberen van het retouren van mij pakketje. De retourlabel die ik heb ontvangen via de mail is nergens bekend. Hoe moet ik nou het pakket opsturen? Wat is het nut van de retourlabel??? Help me ik wil het zo snel mogelijk terug verzenden!!

23 februari 2022

Hi Busra,

I'm sorry to hear you're having issues returning your order.

Please can you get in touch with our customer service team through email or our social media platforms and we'll certainly look into this further for you.

Thanks,
Hakim

Retourneren

Ik wil graag items retourneren maar postnl en dhl willen het niet aannemen omdat het naar rebound moet. Ik heb jullie hier al over bericht op fb maar jullie vallen steeds in herhaling met jullie antwoorden. Ik heb via mijn account de label gemaakt ect dus daar ligt het echt niet aan. Kan ik wel een keer door jullie helpen worden. Het gaat namelijk om best wel veel centjes aan spullen wat ik wil retourneren.

22 februari 2022

Hi,
Sorry to hear you're having issues returning your order.

I've had a look and the customer service team have contacted you in regards to the issue if you're still unsure I would advise to reply and we will assist you further.

Thanks,
Hakim

retourneren lukt niet, gat in item.

Hallo, ik heb 2 kledingstukken wat ik wil retourneren maar dat lukt niet.
In een kledingstuk die ik kreeg zat een gat aan beide kanten wat ik niet fijn vond dus wil ik het terugsturen.
Retouren lukt niet want als ik mijn ordernummer intyp komt er te staan ‘order not found’
Terwijl als ik het normaal opzoek wel de order tevoorschijn komt met wat ik heb besteld.
Ik heb al een mail gestuurd maar geen reactie helaas.
Kunnen jullie mij aub helpen ?

20 februari 2022

Hallo Shefaly,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten.

Het spijt me echt te horen dat een van de artikelen die u heeft gekocht bij uw recente bestelling bij ons merk, in een defecte staat is ontvangen, ik begrijp volledig dat dit niet ideaal is. Wees gerust: als u kunt voorkomen dat u een defect artikel terugstuurt naar ons merk en deze kwestie onder de aandacht van onze klantenservice wilt brengen, door uzelf uw bestelinformatie en een foto van het defect te verstrekken, zullen zij dat doen u verder kunnen helpen.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via de onderstaande link:

Let op: als u toch een ander artikel uit de bestelling wilt retourneren, stuur dan een screenshot van de foutmelding die u ontvangt wanneer u probeert uw retourzending in te loggen, zodat onze klantenservice kan helpen bij het inloggen uw terugkeer.

Hallo,

Hallo,

Bijna een maand geleden items besteld die via rebound terug moeten. Geen enkel postkantoor neemt dit aan. Ik probeer al een maand contact te krijgen maar tot vandaag geen reactie. Ik weet niet waar ik dit pakket moet afgeven

9 februari 2022

Antwoord van PrettyLittleThing

Hallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

Om te retourneren, hoef je alleen maar in te loggen op onze portal met je bestelnummer en e-mailadres, te selecteren welk artikel je retourneert en waarom, en je kunt dan een retourlabel afdrukken. Zorg ervoor dat alle letters in het bestelnummer in hoofdletters zijn en dat u het e-mailadres gebruikt om de bestelling te plaatsen!

Zodra dit is gebeurd, plak je het label op het pakket met de artikelen erin (tags moeten er nog aan) en stuur je het terug via de postdienst.

Als je na 15 dagen nog geen updates hebt ontvangen, laat het ons dan weten, zodat we de terugbetalingen handmatig voor je kunnen verwerken. Het verstrekte label komt in aanmerking voor elke postdienst in Nederland

Nogmaals bedankt voor het winkelen bij ons en ik hoop dat we je in de toekomst weer zien, nog een fijne dag. - Jack

Verkeerd item & geen gehoor

Ik heb 10-1 items besteld, nadat ik het binnen heb gekregen kwam ik erachter dat er een leren broek in maat 44(?) in mijn pakket zat met het label van mijn bestelde top. Hier is blijkbaar wat misgegaan en ik zou deze broek en nog wat andere items willen retourneren. Heb 4 keer een bericht geschreven bij contact op hun website en ook een klacht ingediend maar ik krijg al weken geen gehoor. Ik had de top voor een speciale gelegenheid nodig dus ik hoef hem nu niet meer te ontvangen, maar ik zou het wel netjes vinden als de retour gecompenseerd zou worden. Retour sturen is namelijk echt enorm duur. Mijn ordernummer is 122-0095198-8880595 . Hopelijk reageert PLT nu wel op mijn klacht, ik ben een trouwe klant maar als dit niet opgelost wordt zijn ze mij kwijt!

3 februari 2022

Hallo

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​recensie achter te laten en ons op de hoogte te stellen van het verkeerde artikel, ik kan je verzekeren dat dit niet de manier is waarop dingen hier normaal gaan!

We kunnen zeker het juiste artikel krijgen, maar zou u dit in de tussentijd naar ons terug kunnen sturen?

Het enige wat we nodig hebben, is dat u het ontvangen artikel retourneert. Zodra de tracking voor het geretourneerde artikel begint te updaten, kunnen we het juiste item op onze snelste verzendmethode laten verzenden zonder extra kosten voor u.

Zodra je het verkeerde artikel hebt geretourneerd, hoef je alleen maar een foto van het verzendbewijs naar onze klantenservice te sturen, die op meerdere sociale-mediaplatforms te bereiken is, en dan kunnen we het juiste artikel meteen naar je opsturen.

Hieronder staan ​​de links naar het retourgedeelte en onze contactpagina waar alle informatie over hoe wij bereikbaar zijn te vinden is. Om u te laten weten dat we bij deze gelegenheid alle kosten voor het retourneren dekken. We hebben alleen het ontvangstbewijs nodig waarop de kosten worden vermeld:

Ik hoop dat je snel contact met ons kunt opnemen met de bon, alvast een fijne dag in de tussentijd! -Jack

Klarna

Hoi,
Bij de checkout staat er geen klarna bij mij en dit is de eerste keer dat ik bij pretty little thing bestel. Maar het word wel op jullie site aangegeven dat het mogelijk is

30 januari 2022

Hallo Khadija,

Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met de betaalmethoden die beschikbaar zijn op onze website. Ik begrijp heel goed dat dit niet ideaal is.

Wees gerust dat u elk probleem dat u op onze website tegenkomt, kunt melden aan onze klantenservice door een foto/screenshot te verstrekken van de beschikbare betalingsopties bij het afrekenen. U kunt deze actie voltooien door de onderstaande link te volgen:

U kunt er zeker van zijn dat zodra ze zijn opgehaald door een van onze klantenservicemedewerkers, ze de kwestie zullen onderzoeken en ervoor zullen zorgen dat er een oplossing wordt gevonden.

Ik hoop dat je een geweldige dag hebt.

Daniel

Ik probeer mijn pakketje retour te…

Ik probeer mijn pakketje retour te sturen maar geen enkel post pakket punt kan het versturen.
Kunnen jullie mij helpen om mijn spullen te retourneren.
Ik heb jullie gemaild, maar daar reageren jullie niet op :-(

Na je reactie hier, waarin je aangeeft te mailen... heb ik nog steeds geen mail ontvangen :-(

27 januari 2022

Hallo Jeroen,

Het spijt me echt dat je moeite hebt om je artikelen naar ons terug te sturen voor een terugbetaling. Ik kan je verzekeren dat ik er alles aan zal doen om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen. Ik ben doorgegaan en heb je een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat aan je bestelling is gekoppeld om dit verder met je te bespreken. Als u vragen heeft over deze e-mail, kunt u de e-mail beantwoorden, zodat ik dit verder voor u kan onderzoeken.

Groetjes,
Hamza

is het waar als ik extra geld betaal

is het waar als ik extra geld betaal
om het binnen 2/3 werk dagen te laten leveren dat het ineens veel later binnen komt? das namelijk zonde van me geld want het is last minute en dus echt nodig binnen 2 dagen!!??

11 januari 2022

Hallo Aurelie,

Het spijt me echt dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zou dit graag verder voor je oplossen, maar ik heb wat meer details van je nodig om dit te kunnen onderzoeken.

Zou je kunnen reageren op het bericht dat je van Trustpilot hebt ontvangen met het verzoek om meer informatie.

We hebben je bestelnummer en e-mailadres nodig die aan je bestelling zijn gekoppeld.

Groetjes,
Hamza

Zeer slechte arbeidsomstandigheden.

Net filmpje van Zembla gezien waarin rokjes worden gemaakt voor prettylittlething onder zeer slechte arbeidsomstandigheden in Engeland. 3 Gbp per uur, 1e 2 weken proefperiode onbetaald. Schandalig.

6 januari 2022

Gister een bestelling geplaatst met…

Gister een bestelling geplaatst met Nederland Express Delivery á €21,-. Deze gaf aan dat het 30-12 uiterlijk 31-12 geleverd zou worden.

Nu net krijg ik een mail dat mijn pakketje pas maandag 3-01 wordt geleverd! Gelijk met DHL gebeld of ik het misschien kon ophalen ergens en zij gaven aan dat het pakketje nog in de UK ligt!

Wat een oplichters. Vragen de hoofdprijs voor volgende dag levering en kunnen niks nakomen!

30 december 2021

Retourproces kan beter

Beste,

Ik wacht al een tijd op mijn retourformulier. Overigens werkt de site niet optimaal. Kan iemand mij helpen met het aanmelden van mijn retour en een adres label waar ik mijn retour heen kan sturen. Dank alvast.

Groeten,
Jade

20 december 2021

Heb een account aangemaakt krijg een…

Heb een account aangemaakt krijg een code voor gratis levering en 25% korting. Maar kortingscode doet het niet. Paar keer contact opgezocht geen reacties. Ik wil gewoon alleen die 25% korting. Het duurt te lang met de klantenservice. Je kan ze alleen via social media bereiken

9 december 2021

Ik heb een kleedje die te klein is en…

Ik heb een kleedje die te klein is en ik wil die graag retouren wat kan ik doen?

16 november 2021

Hallo Marleen,
U kunt ongewenste artikelen aan ons retourneren via onze retourpagina hier:

Als u hier meer hulp bij nodig heeft, of voor toekomstige vragen, kunt u onze contactmogelijkheden hier vinden: https://www.prettylittlething.com/contact-us Ons klantenserviceteam helpt u graag verder. Bedankt - Dean

Hier bestel ik dus NOOIT meer

Hier bestel ik dus NOOIT meer, 2 jurkjes besteld en kreeg ze binnen, 1 met een gigantisch groot gat erin!!!? Hoe kan je een kapot product opsturen? Zit hier dan geen controle op? Verschrikkelijk.

10 november 2021

Hallo Celeste,

Het spijt me te horen over de ervaring die u heeft opgedaan bij het openen van uw recente bestelling van ons merk, aangezien u heeft aangegeven dat beide artikelen in een defecte staat zijn ontvangen.

Laat me u verzekeren dat we alle beweringen over de kwaliteit van artikelen die van ons merk zijn ontvangen zeer serieus nemen en kunnen bevestigen dat als u deze kwestie escaleert naar onze klantenservice, gebruik makend van uw voorkeurscontactpersoon uit de opties op de link hieronder, met foto van deze fouten, zullen we ervoor zorgen dat deze kwestie zo snel mogelijk voor u wordt opgelost:

Daniel

Ik kreeg mijn bestelling netjes op tijd…

Ik kreeg mijn bestelling netjes op tijd thuis gestuurd , maar helaas zijn de maten niet goed
Nu heb ik 3 kleren en een paar schoenen die ik graag wil retourneren!
Weet iemand hoe dit moet ?

3 november 2021

Hallo Sab,

Ik ben erg blij te horen dat uw bestelling binnen het geadverteerde tijdsbestek is afgeleverd. Het spijt me echter te horen dat sommige artikelen niet de beste pasvorm hebben en moeten worden geretourneerd voor een terugbetaling.

Dat is helemaal geen probleem, u bent van harte welkom om informatie te vinden over hoe u een retourzending naar ons merk kunt voltooien, via de onderstaande link:

Als u problemen ondervindt bij het invullen van uw retourzending, bent u van harte welkom om deze kwestie onder de aandacht van onze klantenservice te brengen voor verdere hulp, door de onderstaande link te volgen:

Daniel

Ik heb paar weken geleden een pakketje…

Ik heb paar weken geleden een pakketje besteld er staat dat het 20 september aan zou komen en het is er nog steeds niet

6 oktober 2021

Hallo Fabienne,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je pakket nog moet aankomen. Het spijt me dit te horen!

Kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de volgende link: https://www.prettylittlething.com/contact-us, zij kunnen u hier verder mee helpen.

Bedankt,

Amelia

Alleen maar defecte items ontvangen

Ik heb 4 artikelen gekocht en letterlijk allemaal kapot. Alsof iemand voor mij ze al gebruikt had en gesloopt. Niet normaal.

30 september 2021

Antwoord van PrettyLittleThing

Goedemorgen Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten, we waarderen je feedback omdat we altijd op zoek zijn naar manieren waarop we kunnen verbeteren.

Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent met de artikelen die u heeft ontvangen. Neem contact op met onze klantenservice via de onderstaande link. Zij zullen afbeeldingen van de artikelen en de problemen moeten zien en zij zullen u graag verder adviseren .

Fijne dag en doe voorzichtig, Fiona

Bestelling geplaatst op 20 aug en is…

Bestelling geplaatst op 20 aug en is nog steeds niet binnen. Kan ze op geen enkele manier bereiken! Link van Track&trace werkt ook niet.

3 september 2021

Hallo Mei Mei,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten, maar het spijt me te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Als we kijken naar de tracking en zien dat deze nog niet door de koerier is ingescand, lijkt het alsof de koerier een kleine vertraging ondervindt bij het verwerken van het pakket, maar ze zullen hun best doen om deze vertraging op te lossen en natuurlijk , uw pakket wordt bij u afgeleverd.

Het beste is om de tracking in de gaten te houden en als er voor 6 september geen verdere updates zijn, neem dan contact met ons op en we kunnen kijken of we de artikelen opnieuw kunnen bestellen zonder extra kosten of we kunnen een volledige vergoeding. U kunt er zeker van zijn dat u niet uit uw zak komt te zitten.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via deze link hier; https://www.prettylittlething.com/contact-us

Wees voorzichtig.

Amelia