Had 3 items besteld maar moest retourneren ivm maat (omruilen kan niet). Dit grapje heeft me 25,- gekost aangezien je de oorspronkelijke verzendkosten en de custom duty niet terug krijgt en retourkost... Toon meer

Allemaal rommel uit China! Alles veel kleiner dan de maat zegt en kwaliteit is verschrikkelijk! Als je het terug wilt sturen moet je totaal ongeveer €30,- betalen onder allerlei rare benoemingen als... Toon meer
Ik zag nadat ik me bestelling had geplaatst best veel slechte reviews. Maar ik heb wel een goede ervaring gehad en wou dat toch wel benoemen, het was super snel binnen gekomen (ik woon in NL) en de ju... Toon meer
Helaas was mijn pakketje telaat aangekomen waardoor ik het moest terugsturen. Na een mailtje met Cameron van de klantendienst heb ik een refund op de verzendkosten en kledij gekregen. Kwaliteit van... Toon meer
PrettyLittleThing is the generation-defining style source for every kind of IT girl. With the belief that elevated women’s fashion should be available to all. From classic and timeless women’s clothes to contemporary and cutting edge, designed with you in mind. Our icon? The unicorn. Because we cater to the individual. No two people (or wardrobes) should ever be the same. From trend led women’s clothing and accessories to wardrobe staples that you’ll want to rewear on the regular. Last minute plans? Make outfit dilemmas a thing of the past with PLT Royalty and next day delivery options. No matter the occasion, no matter your schedule. Dress well this season (and next) with PrettyLittleThing.
PrettyLittleThing
- Here to help
- At PrettyLittleThing, delivering our customer what she wants, when she wants it is everything to us. Got an issue with your order or have something to say? Hit up our customer care. Our team are happy to help 24 hours and aim to get back to your query within 24 hours
- Follow us on Social
- We’re pretty big on social media. Expect to see all the cool stuff we’re currently loving, the influencers we’re girl crushing on and our unmissable competitions
Our Promises
Fuss free returns
Manchester, Verenigd Koninkrijk
- prettylittlething.com
New season, new styles.
Geen Nederlands account
Hoi,
Ik wil graag een account aanmaken en dat doe ik via de app, maar daar kan ik als land geen Nederland kiezen. Ook als ik gewoon via internet naar de site ga lukt het me niet om via Nederland iets te kunnen bestellen/bekijken.

Antwoord van PrettyLittleThing
Ik heb 30-7 een bestelling gedaan bij…
Ik heb 30-7 een bestelling gedaan bij PLT en tot het heden NIKS ontvangen . Kan plt niet bereiken ik kan hermes ( die het pakket leverd) niet bereiken en de bezorg datum is allang voorbij er staat tot nu toe alleen dat het pakket is aangemeld . Ben echt zo boos 70 euro weggegooid

Help
Ik kan geen account maken… ik probeer het telkens en dan blijf ik op de site staan waar ik al mijn gegevens moet invullen. Hoe komt dit? Ik wil graag iets bestellen maar wil eerst een account hebben. En als ik iets bestel moet ik dan ook nog douane kosten betalen?
Dankjewel

Douane kosten
Hey!
Moet ik douane kosten (invoer rechten) betalen over een bestelling van 90,- Euro?

Waar blijft mijn pakket?
Ik heb op 27 juni een bestelling gedaan die uiterlijk 13 juli binnen zou komen. Als ik op de track & trace link klik zie ik dat het pakketje al een week op "aangemeld" staat zonder dat het zich verplaatst naar een sorteercentrum van DHL. Verder staat er alleen "bezorgmoment bekend zodra je pakket bij DHL is". Ik krijg verder ook geen bericht meer wat er aan de hand is en waarom het zo lang duurt. Wat is er aan de hand?

Antwoord van PrettyLittleThing
Express levering nog niet aangekomen
Ik heb op 13/07 een bestelling geplaatst en extra betaald voor express levering. De levering zou ten laatste op vrijdag 16/07 aankomen. Tot op heden niets ontvangen, wanneer ik op de link klik krijg ik de volgende melding: OUT FOR DELIVERY UPS RESOLUTION CODE: ; UPS RESOLUTION DESCRIPTION: THE PACKAGE WILL BE FORWARDED TO A UPS FACILITY IN THE DESTINATION CITY.
En als ik naar UPS ga, staat er bij geschatte levering "Check back tomorrow for an updated delivery date." En dat staat er al sinds gisteren.
Ik heb meer dan 15 euro extra betaald voor snelle levering en ze zou voor of op 16/07 geleverd worden, wat dus niet gebeurd is. Ook krijg ik geen correcte update over waar mijn pakket zich bevindt. Waar is mijn pakket??

Waar is mijn bestelling?
Ik heb 6 juni een grote bestelling gedaan. Mijn ordernummer heb ik tot de dag van vandaag niet binnen en via de track staat dat het in een hub is, maar via een mail van pretty little thing zou het de 14e zijn bezorgt. Ik heb tot de dag van vandaag nog niks gezien. Ik ga 6 juli op vakantie en wil graag dan mijn bestelling hebben ontvangen of minstens mijn geld terug.

Antwoord van PrettyLittleThing
Waarom kun je niet betalen met iDeal ?

Mijn pakket is weg
Ik heb een vraagje. Ik heb me bestelling ontvangen van PLT en 1 item gehouden derest terug gestuurd via Postnl. Er zat een antwoord nummer op Het pakket. Deze order is een flink bedrag en daarom ben ik er stuk van dat ik me geld niet terug krijg. Ik heb een bewijsje meegekregen van post nl dat ik het heb verstuurd. Ik heb me geld terug gehaald maar nu zegt PayPal dat ik niet gelijk heb en halen ze alsnog het geld van me rekening. Ik heb vrij vaak bestelt bij PLT een dit is me nog nooit overkomen. Waar is mijn pakket? En waarom kan PLT niet mij een antwoord geven, terwijl ik heb gemaild, gebeld en gewatsappt.

Ik heb twee vraagjes
Ik heb twee vraagjes ik wil graag bestellen maar zie heel veel nieuws over vliegen is dat probleem er nog en is het ook in Nederland. De tweede vraag is als ik vandaag bestel komt het dan nog optijd aan voor mijn verjaardag 31 mei?

Ik heb een vraag
Ik heb een vraag! Ik wil bestellen maar als ik mijn adres wil invullen staat er Ierland. Ik kan dat niet veranderen in een ander land (Nederland). Weet iemand hoe dit zit??? Ik vertrouw het niet helemaal want misschien sturen ze het dan naar Ierland. Of staat er Ierland omdat het uit Ierland komt?? Help??

Drama retourneren …
Bij retourneren bij post.nl wordt steeds gezegd dat retourneren 12 euro kost. OP de site via het uitgeprinte label zou het 5 euro kosten. Al 2 keer contact opgenomen maar wordt door pretty little thing gezegd dat ik maar moet kijken welk postkantoor het wel accepteerd. Lekker makkelijk. Zeg gewoon op de site of ik naar DHL of dpd of wat moet gaan

Antwoord van PrettyLittleThing
Moet 30 euro invoerrechten betalen..
Moet 30 euro invoerrechten betalen... als ze zeiden dat het niet hoefde.

Antwoord van PrettyLittleThing
Shyrene was lovely and replied to my…
Shyrene was lovely and replied to my WhatsApp very fast :)

Antwoord van PrettyLittleThing
Bijzonder dat deze site nog zoveel…
Bijzonder dat deze site nog zoveel sterren heeft terwijl ik vooral veel slechte recensies lees....
Ik heb een paar weken geleden wat jurkjes besteld, zou het dinsdag krijgen. Niks gezien,en er staat dat het ingepakt is verder niets. Het is wel zo netjes om te laten weten hoe het er voor staat met de bestelling??? Ik vind het niet erg om even te wachten maar hou me op zijn minst op de hoogte!

VRAAG
Even een vraag, ik wil graag wat bestellen voor mijn verjaardag (5 april) maar vraag me af of het dan op tijd binnen is ivm corona enz.....?

Love it
Super leuke kleding besteld op de website! Er waren een paar items te klein dus die heb ik terug gestuurd: via de website kan je voor €5 een label uitprinten als je vanuit EU wilt retouren. (Als je gaat naar de website returns: staat er een vraag: how do I return form Europe and how long does it take? Als je daarop klikt zie je een website waar je het label voor 5euro kunt uitprinten en naar welk POSTNL punt in de buurt je het kan brengen!)
Heb op woensdag 10 maart retour gezonden en is vandaag dinsdag 16 maart al binnen bij het bedrijf.
Ga zeker nog eens bestellen! X

Antwoord van PrettyLittleThing
Hi Ik wil graag ook iets terug…
Hi Ik wil graag ook iets terug retouren. Maar kan nergens meer vinden waar ik het kan afgeven! Zouden jullie AUB een duidelijke afleverpunt in NL op jullie website willen aangeven....

€91 invoerrechten moeten betalen!! Niet normaal
Na dat mijn pakket veelste laat is aangekomen moet ik vervolgens €91 invoerrechten betalen. Dit slaat helemaal nergens op. Ik koop hier nooit meer wat!

Antwoord van PrettyLittleThing
Altijd top kunnen shoppen nooit…
Altijd top kunnen shoppen nooit problemen gehad tot nu! Na meer dan een maand wachten vandaag eindelijk mijn pakket binnen maar dan moet ik €41 aan invoer rechten betalen ?! Nog nooit zoiets eerder meegemaakt! Kom met een oplossing anders ben je deze klant kwijt!