Lynhurtig afsendelse af min bestilling. Og rigtig gode priser. Jeg havde dog tastet forkert varenummer og ville gerne bytte til en anden model. Heller ikke her var der ventetid :-) Kan kun anbefal... Toon meer
Det var lige den vare jeg ville have. God service og hurtig levering. Mvh Regin S. Christensen
Gode produkter til en god pris. Leveringen var forsinket pga varer, der var i restordre. Desværre var der ingen kommunikation om det. Vi valgte netop Prip pga leveringstiden og vores akutte behov -åb... Toon meer
Jeg fik en sygine fra Prip Inventar i gave, og den er super flot, dog så jeg nogle småfejl i den, hvor jeg herefter kontaktede dem med det samme. Prip Inventar er hurtige til at skrive tilbage og løse... Toon meer
Det var lige den vare jeg ville have
Super hurtig forsendelse og service
Lynhurtig afsendelse af min bestilling. Og rigtig gode priser.
Kan kun anbefale Prip Inventar
Billige artikler og hurtig levering
Billige artikler og hurtig levering. 4 Tente hjul afsendt samme dag, kan varmt anbefales
Hurtig og god service.
Gode produkter til en god pris.
Gode produkter til en god pris.
Leveringen var forsinket pga varer, der var i restordre. Desværre var der ingen kommunikation om det. Vi valgte netop Prip pga leveringstiden og vores akutte behov -åbning af butik.
Hurtig nem bestilling og levering
Hurtig nem bestilling og levering, konkurencedygtige priser og tilbud.
Hurtig levering og en god service.
levede op til forventninger
levering, vare og hjemmeside levede op til forventninger
super service og fik sendt min ordre…
super service og fik sendt min ordre hurtigt
Hurtig levering og super service.
Hurtig levering og super service.
Kan kun anbefales.
Fornøjelse at købe fra professional…
Fornøjelse at købe fra professional sælger...
Søde og hjælpsomme
Søde og hjælpsomme, nemme at komme i kontakt med. Svare hurtigt både mail og telefon.
Meget hjælpsomme, da der var problemer med en fargtmand.
Hurtig levering og god indpakning
Hurtig levering og god indpakning
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering, og varene var virkelig omhyggeligt pakket ind.
Nemt at bestille og hurtig levering
Hurtig levering