Lynhurtig afsendelse af min bestilling. Og rigtig gode priser. Jeg havde dog tastet forkert varenummer og ville gerne bytte til en anden model. Heller ikke her var der ventetid :-) Kan kun anbefal... Toon meer
Det var lige den vare jeg ville have. God service og hurtig levering. Mvh Regin S. Christensen
Gode produkter til en god pris. Leveringen var forsinket pga varer, der var i restordre. Desværre var der ingen kommunikation om det. Vi valgte netop Prip pga leveringstiden og vores akutte behov -åb... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God oplevelse
God oplevelse, hurtig levering og nogle rigtig fine produkter.
Stort udvalg af varer
Stort udvalg af varer, til rigtige gode priser, samt meget hurtigt levering.👍
Fik hvad jeg havde bestilt
Fik hvad jeg havde bestilt. God kvalitet
Bestilte 10 sorte bøjler
Bestilte 10 sorte bøjler, de kom og var pakket forsvarligt ind.
De har en flot glans.
Bestilt Trådgitter 120 x 60 cm til ophængning på væg og loft
De er så 122,5 x 61,5 og passer så ikke ind i det de var tiltænkt
De bedste tøjbøjler 🤗
Fin søgefunktion.
Havde lige de bøjler jeg ønskede mig.
Hurtig levering.
God kundeservice!
Jeg fik en sygine fra Prip Inventar i gave, og den er super flot, dog så jeg nogle småfejl i den, hvor jeg herefter kontaktede dem med det samme. Prip Inventar er hurtige til at skrive tilbage og løse situationen, så alle er glade! Super kundeservice!
Varen var ikke afprøvet inden afsendelse
De trak pengene for varer de ikke havde…
De trak pengene for varer de ikke havde på lager og ikke sendte
Fik det vi bestilte
Fantastisk service og stor venlighed…
Fantastisk service og stor venlighed fra personalet , og da jeg forespurgte på et produkt der ikke var i sortiment, skaffede de det indenfor en uge
Super service, og jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har modtaget
Derfor 5 stjerner for mig
Altid høffelig betjening
Altid høffelig betjening. Dog en lille fejl da der mangle noget til varen. Ringede og snakkede med dem, og de efter sender dem. Lidt irreterrendene, men vi er alle mennesker. 4-5 da jeg altid mener man kan gøre tingene bedre :-)
Stort udvalg, fair priser og hurtig ekspedition.
Prip har en stort udvalg, fair priser og en meget hurtig ekspedition.
Kan varmt anbefales 👍