Pure Effect Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Älskar PureEffects som ger kläder och skor fräschör utan tvätt. Jag använder det både för min egen garderob men också i vår secondhand-butik där kunderna ofelbart kommenterar hur fräscht vi har det.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smart och hållbar produkt som får kläderna att hålla sig fräscha längre. Rekommenderas skarpt! Även lyckats få bort chokladfläckar på ljus ullmatta mha sprayen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt Pure effects spray i mer än ett år nu och det funkar så jäkla bra. Nu har jag precis gjort ett inköp av två set med 4 sprayer med olika dofter som jag och min man ska ge till hela familjen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I think more “how to” videos would be useful. I realize it’s not a difficult product to use but when entering into the category, over communicating can be helpful.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Biotech garment care and cleaning products for a simple and sustainable lifestyle. Based on active bacterial culture. - Bioteknologisk klädvård och städprodukter för hemmet - för en enkel och hållbar livsstil. Baserade på aktiv bakteriekultur.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Just what I needed

Just what I needed! My bathroom is so fresh now!

19 juli 2022

Antwoord van Pure Effect

Yeay, happy to hear and tnx for sharing!

Very easy to order

Very easy to order! Delivery time was fast!

14 juli 2022

Super Lars! When you’re happy we are, have a great summer! /Linda

Perfekt

Det här företaget har många riktigt bra produkter, deras clothing och shoe mist kan vara något av det bästa som någonsin hänt.

30 mei 2022

Antwoord van Pure Effect

Tack för din feedback Natasha, så glad att du gillar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så nöjd med alla produkter

Så nöjd med alla produkter. Använder inget annat rengöringsmedel. Clothing & Shoemist är så bra på exempelvis kavajer o jeans eller andra kläder man vill hålla fräscha.

26 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I love all your products!

I love all your products! So happy that I can buy very effective cleaning products that I don't get an allergic reaction from.

13 februari 2022

Antwoord van Pure Effect

Super happy to see your great experience Veronica!

Perfekt!

Perfekt! Snabb och smidig leverans av väldigt bra paketerade varor, beställde All Clean och Clean floor. Jag har använt Pure Effects produkter i flera år nu och är så nöjd! Gillar skarpt att dessa produkter verkligen fungerar, att de tar bort smuts och lukt så effektivt på djupet. Vidare tycker jag om att jag inte behöver ha massa flaskor och burkar av alla möjliga rengörningsmedel för olika ändamål utan klarar mig med två flaskor för att städa hela hemmet.

12 februari 2022

Bra produkter

Bra produkter. Har hundar pure effect tar bort all dålig lukt. Love it ♥️💛💚

15 februari 2021

Antwoord van Pure Effect

Underbart, tack för din fina feedback Ann-Marie!

Älskar Pure Effect!

Allrengöringen funkar bra på det mesta, men jag tycker inte att den fungerar på toaletten. Men enligt företaget kan det ta lite tid innan de rätta bakterierna vinner "bakteriekriget" så jag fortsätter använda produkterna allrengöring, golvrengöring och badrumsrengöring. Ska beställa två extra sprayflaskor allrengöring nu så att jag kan ha en i varje badrum samt köket. Uppskattar verkligen bra svar på mina frågor från Pure Effect!
Uppdatering 2022: Har använt Pure Effect en längre tid nu och älskar det! Så effektivt, miljövänligt och praktiskt! Kompletterar bara med såpa när jag vill städa med hink och trasa - inga andra rengöringsprodukter behövs i städskåpet!

26 januari 2021

Antwoord van Pure Effect

Hej Annika tack för din feedback och vad roligt att du gillar All Clean. Som du säger behövs den ibland kompletteras med en surare produkt som Clean Bath för att komma tillrätta med kalk och avlagringar.
I vilken kanal/till vilken adress skrev du till oss? Vi uppskattar verkligen alla tillfällen till möten med våra kunder och gör allt för att vara både snabba och utförliga, därför känns det viktigt att ta reda på var det kan ha gått fel. /Vänligen Linda
Uppdatering juni 2022: underbart Annika, tack för att du delar! För tillblandning hink och trasa finns också Clean Floor som komplement - den är designad med ett dosmått för att dosera i hink. Effektiv på grövre smuts/fett men lite mindre effektiv på urea/toalettlukt. Men såpa är ju också härligt, man hittar sin egen bästa kombo! Soliga hälsningar Linda

Hello from London!

Hello from London!

Thank you so much for the order I received. This product is sold out in London so I'm so glad I can buy directly from your website Thank you also for the small sample you included and handwritten note :-).

Will definitely. order more clothing mist again soon.

Thank you!

9 maart 2020

Kan inte vara utan det!

Bäst! Behövs inga andra produkter! Använder det i köket, i badrummet, i hela huset, på elektriska apparater som inte tål disk, till fönsterputs, på datorer och glasögon. Har inga kemikalier hemma sedan 2016 då vi började använda Puré Effect. Har man provat en gång, kan man inte vara utan det!

5 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen städeffekt utan Pure Effect!

Ingen städeffekt utan Pure Effect.
Alla Pure Effect produkter som jag köpte är riktiga städprodukter och ger alltid effektiva städresultat. Pure Effect produkter är bästa. Clean Floor hade blivit min favorit. Alltså jag kör Clean Floor på allt istället för All Clean. Clean Floor har gett fantastiska och skinande städresultat på golvet men också i köket, badrum och alla övriga ytor hemma hos mig och hos mina kunder. Jag driver egen städfirma och betalningen räknas per timme. Det innebär att jag måste snabba på när jag städar så att kunden får mycket för pengarna. Jag når alltid denna mål tack vare Pure Effect produkter... Rättare sagt jag får lättare skinande städresultat på rekordtider jämför med förr.
Jag rekommenderar starkt Pure Effect produkter till alla.

13 november 2019

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.