Älskar PureEffects som ger kläder och skor fräschör utan tvätt. Jag använder det både för min egen garderob men också i vår secondhand-butik där kunderna ofelbart kommenterar hur fräscht vi har det.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Smart och hållbar produkt som får kläderna att hålla sig fräscha längre. Rekommenderas skarpt! Även lyckats få bort chokladfläckar på ljus ullmatta mha sprayen.
Har använt Pure effects spray i mer än ett år nu och det funkar så jäkla bra. Nu har jag precis gjort ett inköp av två set med 4 sprayer med olika dofter som jag och min man ska ge till hela familjen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I think more “how to” videos would be useful. I realize it’s not a difficult product to use but when entering into the category, over communicating can be helpful.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Biotech garment care and cleaning products for a simple and sustainable lifestyle. Based on active bacterial culture. - Bioteknologisk klädvård och städprodukter för hemmet - för en enkel och hållbar livsstil. Baserade på aktiv bakteriekultur.
Contactgegevens
Tumstocksvägen 13, 18766, Täby, Zweden
- +46 8 677 74 00
- info@pureeffectsweden.com
- pureeffectsweden.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Self care routine for home and office.
Cleaning in Style. Thanks to pureeffectsweden the cleaning task became an enjoyable one. I was happy to find them since it’s utilizing natures´ principles like using probiotics in cleaning - Biotech. How clever is that?...it is really one of the kind System to clean. I use just a few drops of „all clean“ in spray bottle of water and go over all the surfaces once a day. It’s a good feeling knowing that the bacteria in Home is then balanced, especially with kids at home. The cleaner is not aggressive and so i feel safe with it even on leather sofa or wooden surfaces. On glass or shiny metal surfaces there is no strikes or residue afterward. And the house smells so natural fresh. Its like having a self care routine, only for my environment. Absolutely genius product.
Fantastiska produkter som tar bort lukt …
Fantastiska produkter som tar bort lukt och som verkligen gör rent på djupet! Att produkterna dessutom är miljövänliga och snyggt förpackade gör att de blir lyxiga och självklara inslag i vårt hem!
Grymma produkter som arbetar effektivt …
Grymma produkter som arbetar effektivt och det bästa av allt är att de är miljövänliga. Jag har använt Pure Effect i flera år och kommer aldrig gå tillbaka till andra märken. De här produkterna gör verkligen rent på riktigt!
Pure Effect har riktigt bra produkter!
Pure Effect All Clean är en riktigt bra produkt som vi använder både i köket dagligen (finns inget som bättre tar bort stänk runt spisen) samt vid rengöring av lite mer speciella saker som tex. instrumentbrädan i bilen eller behandling av hallonfläckar på mormors duk.
Jag gillar även deras Clothing Mist som gjort att jag inte behöver springa hos kemtvätten lika ofta som förut. Funkar jättebra på tex. kavajer och finare plagg som sidenblusar.
This is one of my favorite companies
This is one of my favorite companies. I have a hard time not telling everyone about it and that is not like me at all. I have ordered from them three times now. Their products are amazing, last a long time and work really well. I think I have tried all their products. Their customer service is also superb! So kind and generous, and the packing is so well thought out.
Älskar Pure Effects produkter
Älskar Pure Effects produkter! 😃✨✨
Toppen att undvika kemikalier med småbarn och givetvis för miljöns skull.
Den enda rätta produkten att städa med, ungefär som swish, vad gjorde vi innan det kom .....
Jag kan varmt rekommendera dessa produkter för städning och uppfräschning av diverse sjalar och skor mm. Att städa med goda bakterier istället för kemikalier känns så rätt och så bra! Dessutom räcker de länge vilket minskar restprodukter i återvinningen! Helt klart det enda städmedlet som gäller i min strävan om minskad klimatpåverkan!!!
Jag använder PE till allt möjligt
Jag använder PE till allt möjligt, men framförallt för att minska antalet tvättar, mängd tvättmedel och lägre temperaturer. PE gör förarbetet och löser upp smuts så man slipper använda aggressiva fläckborttagningsmedel. Vill skydda mina barn från en massa onödiga kemikalier och hemma kan jag ju påverka själv vilka rengöringsmedel vi använder. Liten ansträngning för att bidra till en friskare hemmiljö och samtidigt bättre värld.
Äntligen något som hjälper mot träningsväskan och andra tonårsdofter😊
Superbra produkter och superbra att doseringen har blivit smidigare!
Jag har alltid ett par sprayflaskor stående, en i köket och en i badrummet. Supersmidigt att spraya och torka av efter matlagning.
I badrummet luktar det lite ofräscht mellan storstädningarna, speciellt kring toaletten. Det enklaste botemedlet är att lyfta på båda sitsarna och spraya av och lämna en stund och sedan torka av. Med Pure effect blir det fräscht. Med Ajax blir det kladdigt.
Tredje bonusen är sonens amerikanska fotbollsskydd och skor. Normalt sett luktar de APA. Med textilmisten har det faktiskt blivit möjligt att vistas i samma lägenhet som träningsväskan efter några omgångar på utrustningen.
Nu skulle jag vilja ha något bra ljus som ”suger upp dålig doft”, liksom ”tobaksljus” som man kan hittar i USA. Keep up the good work! Det ni gör är fantastiskt!

Antwoord van Pure Effect
Jag använder inget annat än Pure …
Jag använder inget annat än Pure Effects produkter till vårt hem, gällande städning mm.

Fantastiska produkter
Pure effect är jättebra - vi har använt detta fantastiska städmedel i flera år och är verkligen nöjda - produkterna rengör effektivt och så bra att man också vet att det också är miljövänligt - känns bra både för barnen, framtiden och miljön. Deras luktborttagare (shoemist och clothingmist) är också mkt uppskattade här hemma då vi har barn som spelar fotboll och åker skridskor:-)

Antwoord van Pure Effect
Vi har använt Pute Effect en längre tid …
Vi har använt Pute Effect en längre tid och är väldigt nöjda. Känns bra att använda miljövänliga och bra rengöringsprodukter

Älskar dessa produkter
Älskar dessa produkter. Beställde hela kittet, med golv, toalett och allrengöring. Samt två flaskor. Har en nere och på ovanvåningen. Allrengöringen (lilla flaskan) har som lovat hållit drygt ett halvår och då har jag inte direkt snålat med spruten från de två flaskorna. Allt blir skinande rent. Inte sett röken av någon rödmögel i duschen (det som blir av tvål och hudrester, blä) och sprejar även i kattlådan med jämna mellanrum. Funkar verkligen toppen! Jag är ett riktigt städfreak. Körde alltid klorin på toan förut men har blivit lite mer miljömedveten på senare dar och vill inte förstöra varken miljön eller vårt hem med starka rengöringsmedel som klorin och cilit bang och annat onödigt. Med två små barn känns dessa medlet snällt men ändå sjukt effektiva.

Antwoord van Pure Effect
Pure Effects produkter är fantastiska!
Pure Effects produkter är fantastiska! Det borde vara en självklarhet att använda miljövänliga rengöringsprodukter 2018, framför allt när Pure Effects produkter rengör bättre och luktar godare än ”vanliga” rengöringsmedel. På riktigt! En favorit till garderoben är Pure Effects Clothing och Shoe Mist. Jag använder produkterna på alltifrån den fina kashmirtröjan till träningsskorna. Try it you’ll love it! ;)

Antwoord van Pure Effect
I tried using Pure Effect Clothing Mist …
I tried using Pure Effect Clothing Mist on delicate materials that I dry clean only, such as my Prada Cashmere and silk cardigan and my Missoni coat and my Hermes cashmere scarf, to freshen them up and as an alternative to dry clean. I don't like to have them dry cleaned all the time, because it destroys and wears on the delicate and expensive materials. To my really great satisfaction, all garments looked and smelled so fresh and delicately and felt clean after use. On my Prada cashmere and silk cardigan, I sprayed in particular under the arms of the cardigan, since there was unfortunately (!) smell from the armpits. The smell from the armpits on the cardigan had vanished as if by magic - or really just biotechnology, after using Pure Effect Clothing Mist! Also the mist itself smells so wonderful. Bottomline is that I am really satisfied with this product and will be using this going forward on my delicate materials. I can truly recommend Pure Effect Clothing Mist from Pure Effect Sweden.

Antwoord van Pure Effect
Klimatsmarta, miljövänliga och effektiva produkter
Pure Effects produkter är enastående – som städning ska vara: Klimatsmart och effektiv. Service och kundbemötande är toppen. Jag tycker att jag numera inte kan rengöra med något annat än Pure Effects produkter och är så nöjd! Använder samtliga produkter så gott som varje dag eller varje vecka.

Rengöring utan sunkkemikalier
Skönt med rengöring som gör rent utan att det luktar kemikalier. Vi använder All clean hemma till all städning i princip. Snygg flaska också. Min favorit är Clothing mist på resa när man inte har tvättmaskin.

Pure Effect är bästa medlet
Pure Effect är bästa medlet! Använder det till all städning hemma, men det är även oslagbart på alla slags fläckar. Röda såsar, fett, vin och blåbär går bort. Ibland behöver fläckarna sprejas extra och ligga en stund, men det går bort, så nöjd!! Och bra för miljön dessutom, kan varmt rekommendera det!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.