Qvesarum Reviews

2.577
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var vanskelig å få ordnet transport med transportør fra hentested Malmø til Oslo. Jeg anbefaler å hente selv dersom varer ønskes til Norge. Imidlertid er Qvesarums produkte supre, og de ansatte e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kein chemischer Geruch, beim Einbrennen ziemliche Rauchentwicklung, mit guter Belüftung kein Problem und optisches Ergebnis sehr gut. Durch Nachpolieren auch keine Farbabgabe mehr. Bin sehr zufrieden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket bra produkter! Men dålig information om när leveransen skulle ske. Det tog lång tid och det kom ingen information om varför eller hur man kunde spåra var beställningen var.

Bedrijfsgegevens

1. Meubelfabrikant
  2. ook in
  3. Bouwbedrijf
  4. Handwerk
  5. Interieurinrichter
  6. Schrijnwerker

Geschreven door het bedrijf

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.577)

369 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt fina bambustolar perfekt till…

Väldigt fina bambustolar perfekt till vårat utekök😀

Hej Anders,
Tack för er fina recension.
Det betyder mycket för oss att ni vill dela med er av er upplevelse.
Vi såg att det verkar ha blivit en liten felskrivning kring produktnamnet i er kommentar, då ert köp hos oss gäller en stege och inte bambustolar. Oavsett hoppas vi att ni är lika nöjda med er stege och att den har hittat sin plats där hemma.
Tack för att ni valde att handla hos oss och varmt välkommen tillbaka.

Bara gott att säga om företaget

Bara gott att säga om företaget

Hej Catrin,
Tack för er fina feedback.
Det gläder oss att ni har en så positiv upplevelse av oss. Vi arbetar varje dag för att erbjuda ett genomtänkt sortiment, bra service och en smidig köpupplevelse från början till slut.
Er återkoppling uppskattas och betyder mycket för hela vårt team. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Snabb leverans.

Snabb leverans och paketet var väl paketerat.

26 juni 2026

Hej Pernilla,
Tack för er fina recension,
Det är väldigt roligt att leveransen gick snabbt och att paketet kom fram väl omhändertaget. Vi lägger stor vikt vid att varje beställning ska packas med omsorg och hanteras tryggt hela vägen fram. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Bra bemötande

Hej Gert,
Tack för ert fina omdöme.
Vad bra att ni känner er nöjd med vårt omhändertagande. Våra kunder förtjänar ett tryggt och personligt bemötande genom hela processen, vi strävar alltid efter att finnas där med vägledning när det behövs. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Where’s my pump?Probably not your fault but I’m still…

Probably not your fault but I’m still waiting on the delivery of the pump and would appreciate some help with finding out why it’s not been delivered yet.

Hi Philip,

I've checked in on your shipment and It looks like It's stuck in Borås the terminal. As soon as I've gotten information DSV I'll update you.
I'm sorry for the delayed delivery.

Very nice products

Very nice products, perfectly produced and quick shipping! Thanks a lot!

Hej Jutta,
It is wonderful to hear that you appreciate both the products and the fast delivery. We put great care into offering products with quality, character, and attention to detail, while also working to ensure a smooth and efficient delivery experience.
Your feedback is truly appreciated and means a lot to us. Thank you and welcome back to us.

Hej Kristina,
Tack för ert fina betyg och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.
Vi ser att ni nämner att det förekommit lite sprickor i fogarna. Vi tar alltid synpunkter på stort allvar och vill gärna förstå mer kring det ni har uppmärksammat, så att vi får möjlighet att följa upp och säkerställa att resultatet motsvarar era förväntningar.
Ni är varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi gärna till att titta närmare på detta.
Tack återigen för ert omdöme, och varmt välkommen tillbaka.

Utmärkt

Snabb, välpackad leverans, bra pris och mycket fint skohorn. Rekommenderas.

Hej Anna,
Tack för er fina recension.
Vad kul att ni känner er nöjd med ert köp hos oss. Vi jobbar aktivt med att erbjuda fina produkter till bra priser och det är alltid kul när vi får så fin feedback.
Ett extra tack för er rekommendation – det uppskattas och betyder mycket för vårt fortsatta arbete.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen tillbaka.

Växthus från qwesarum

Efter leverans så fraktades vårt växthus för montering Lugn och fin var vår tes Efter montering som gjordes i lugn och ro så blev resultatet helt fantastiskt Helt fantastiska produkter om man vill unna sig lite lyx

30 juni 2026

Hej Lars,
Tack för ert topp betyg.
Vad bra att både leveransen och monteringen gick smidigt. Extra glädjande är det att slutresultatet blev precis så bra som ni hade hoppats på.
Vi lägger stor omsorg vid att erbjuda produkter med hög kvalitet och tidlös design – produkter som kan skapa glädje under många år framöver. Att ni beskriver växthuset som en liten lyx i vardagen är ett fantastiskt kvitto på det vi vill förmedla. Tack för er fina recension och varmt välkommen åter.

Bra produkt

Bra produkt, som motsvarar beskrivningen, och snabb leverans.

Hej Maria,
Tack för er fina recension,
Vad kul att ni uppskattar både produkten och den snabba leveransen. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda ett genomtänkt sortiment och en smidig köpupplevelse, där varje beställning hanteras med omsorg hela vägen fram. Tack för att ni lyfter just detta och varmt välkommen tillbaka.

Toppen

Fin produkt bra pris snabb leverans

Hej Maria,
Tack för ert topp-betyg.
Det gläder oss att ni är nöjda med både produkten och leveransen. Att kombinera kvalitativa produkter med snabba och pålitliga leveranser är något vi lägger stor vikt vid varje dag så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för Qvesarum och väggblandare…

Varning för Qvesarum och väggblandare Rodos krom.
Kvaliteten är inte vad man förväntar sig av kromad blandare för 2510:-. Förvånansvärt lätt, trasiga packningar och läckande pip. Rörmokaren dömde ut den direkt och ville inte montera den, men jag hade dock inget ersättningsval för tillfället.
Nu står jag med en läckande kran som Qvesarum inte vill byta ut, trots reklamation.
Köp inte denna produkt, usel kvalitet och rena skämtet, ni vet som när ni packar upp en vara från en tvivelaktig kinesisk webbutik….

Review zonder uitnodiging

Antwoord van Qvesarum

Vad tråkigt att ni inte känner er nöjd och vi beklagar att ni har haft problem med er blandare.
När ni kontaktade oss tog vi omgående ärendet vidare till leverantören för att utreda orsaken till de fel ni beskrivit.
Efter genomgång bedömde leverantören att problemen beror på en defekt keramisk tätning samt att perlatorn behöver bytas. Därför erbjöd vi, utan kostnad, att omgående skicka ut de reservdelar som krävs för att åtgärda blandaren.
Eftersom produkten är monterad och felet enligt leverantören kan avhjälpas genom utbyte av dessa komponenter omfattas ärendet av reklamationshantering, vilket innebär att vi i första hand ska ges möjlighet att avhjälpa felet. Av den anledningen har vi i nuläget inte kunnat erbjuda ett återköp.
Vi kan se att vi inte har fått någon återkoppling på vårt senaste mail och vårt erbjudande om att skicka ut reservdelarna kostnadsfritt kvarstår fortfarande. Vår ambition är självklart att ni ska få en fullt fungerande produkt och vi hjälper er gärna vidare om ni önskar återkomma till oss.

Snabb leverans. Fin produkt

25 juni 2026

Hej AnnaMaria,
Tack för ert fina omdöme.
Det är väldigt roligt att ni är nöjda med både produkten och den snabba leveransen. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda produkter med hög kvalitet och en smidig upplevelse från beställning till leverans. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Produkte

Produkte, service und Versand waren alle erste Klasse! Danke an dieser Stelle!
Mit meiner Übersetzung hapert es ein bisschen 😅

25 juni 2026

Hallo Claudia,
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung und dafür, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen.
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem gesamten Erlebnis so zufrieden sind – von den Produkten und dem Service bis hin zur Lieferung. Wir arbeiten kontinuierlich daran, dass jeder Teil der Kundenreise reibungslos, zuverlässig und durchdacht gestaltet ist.
Ihr Feedback bedeutet uns sehr viel und ist eine schöne Bestätigung unserer Arbeit. Vielen Dank für Ihr Vertrauen – wir freuen uns, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Bra lev.bra produkter!toppen

Bra lev.bra produkter!toppen

23 juni 2026

Hej Lennart,
Tack för ert fina omdöme.
Vad kul att ni är nöjda med både produkterna och leveransen. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda ett genomtänkt sortiment och en smidig leveransupplevelse, så det gläder oss att det uppskattas. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Hej Jeff,
Tack för ert topp-betyg.
Det är väldigt roligt att ni är nöjda med både kvaliteten och utseendet. Vi strävar efter att erbjuda produkter som kombinerar gediget hantverk med en tidlös design, så att de blir lika hållbara som uppskattade i sin miljö. Tack för att ni lämnade ett omdöme och varmt välkommen åter.

Super hurtig

Jeg havde ordren 2 dage efter i Danmark, nemt at finde varen på hjemmesiden OG kunne betale med MobilePay 🥳

4 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Qvesarum

Tack för er fina feedback.
Vad kul att ni upplevde både beställningen och leveransen som smidig. Vi arbetar kontinuerligt för att göra det enkelt att hitta rätt produkter, erbjuda trygga betalningsalternativ och säkerställa snabba leveranser - så extra härligt att ni lyfter just detta. Tack för att ni lämnade ett fint betyg och varmt välkommen tillbaka.

Fick bra hjälp

24 juni 2026

Hej Irene,
Tack för ert toppbetyg.
Det känns bra att ni kände att ni fick bra hjälp. Vi strävar alltid efter att ge personlig och kunnig service, så att det ska kännas tryggt och enkelt genom hela köpupplevelsen. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

22 juni 2026

Hej Agneta,
Tack för ert omdöme och för att ni delar er upplevelse.
Det är väldigt roligt att leveransen upplevdes som snabb. Vi arbetar kontinuerligt för att beställningar ska hanteras effektivt och komma fram så smidigt som möjligt.
Tack för att n tog er tid att lämna en recension och varmt välkomna åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet när den är som bäst👍

Såååå nöjd👍

22 juni 2026

Hej Carina,
Tack för ert härliga omdöme.
Vad roligt att ni är nöjda med er upplevelse hos oss. Det är alltid extra uppskattat när vi får ta del av positiva erfarenheter från våra kunder – det betyder mycket för oss och bekräftar att vårt arbete med produkter, service och leveranser uppskattas.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Dit is Trustpilot