Qvesarum Reviews

2.577
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var vanskelig å få ordnet transport med transportør fra hentested Malmø til Oslo. Jeg anbefaler å hente selv dersom varer ønskes til Norge. Imidlertid er Qvesarums produkte supre, og de ansatte e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kein chemischer Geruch, beim Einbrennen ziemliche Rauchentwicklung, mit guter Belüftung kein Problem und optisches Ergebnis sehr gut. Durch Nachpolieren auch keine Farbabgabe mehr. Bin sehr zufrieden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mycket bra produkter! Men dålig information om när leveransen skulle ske. Det tog lång tid och det kom ingen information om varför eller hur man kunde spåra var beställningen var.

Bedrijfsgegevens

1. Meubelfabrikant
  2. ook in
  3. Bouwbedrijf
  4. Handwerk
  5. Interieurinrichter
  6. Schrijnwerker

Geschreven door het bedrijf

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.577)

369 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hej Sven,
Tack för ert toppen-betyg.
Vad kul att ni uppskattade vårt bemötande. För oss är det viktigt att varje kontakt med oss känns trevlig, personlig och professionell - oavsett om det gäller en fråga inför ett köp eller hjälp längs vägen. Tack för att ni lämnade så fina ord och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra service!

Snabb leverans och bra service!

29 juli 2026

Hej Karin,
Tack för er fina feedback.
Vad kul att ni känner er nöjd med vår service och vårt utbud.
Vi jobbar hårt för att våra leveranser skall komma fram snabbt och smidigt, då det är tacksamt att ni lyfter fram detta.
Tack för ert fina betyg och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra pris och snabb leverans!

Bra pris och snabb leverans!

27 juli 2026

Hej Magnus,
Tack för ert toppbetyg.
Det gläder oss att ni uppskattade både priset och den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett attraktivt sortiment med bra priser och samtidigt göra köpupplevelsen så smidig som möjligt från beställning till leverans, så det är extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kommunikation och hantering av min…

Bra kommunikation och hantering av min order.

Hej Carina,
Tack för ert fina omdöme.
Vad kul att ni känner er nöjd med den service vi erbjuder. Vi arbetar alltid för att skapa en trygg och smidig köpupplevelse, där tydlig återkoppling och ett gott bemötande är en viktig del genom hela processen. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb återkoppling och bemötande av…

Snabb återkoppling och bemötande av kundtjänst.

Hej Kennet,
Tack för ert toppbetyg.
Det gläder oss att höra att ni uppskattade vår snabba återkoppling och vårt bemötande. Vi värdesätter varje kundkontakt och strävar alltid efter att vara tillgängliga, hjälpsamma och ge ett personligt stöd när frågor uppstår. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ufuldstændig leverance blev hurtigt…

Ufuldstændig leverance blev hurtigt kompletteret

23 juli 2026

Hej Jens,

Tack för er fina feedback.
Vi beklagar att leveransen initialt inte var komplett, men uppskattar att ni uppmärksammar att det som saknades kunde kompletteras snabbt. Vi strävar alltid efter att hantera eventuella frågor som kan uppstå längs vägen på ett smidigt och lösningsorienterat sätt, så att våra kunder får en så bra helhetsupplevelse som möjligt.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En blomspruta med mossgrön plåt och…

En blomspruta med mossgrön plåt och mässing var omöjlig att få tag i, förutom hos Qvesarum.

23 juli 2026

Hej Daniel,
Tack för er underbara recension.
Det gläder oss att ni hittade precis den blomspruta ni sökte. Vi strävar efter att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment med unika produkter, som passar i både funktion och inredning. Tack för att ni tog er tid att lämna ett fint betyg och varmt välkommen tillbaka.

Hej Malin,
Tack för ert fina betyg.
Det gläder oss att ni är nöjda med både den snabba leveransen och er nya produkt. Vi arbetar alltid för att erbjuda en smidig köpupplevelse och produkter av hög kvalitet. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ska kunden vara kundservice?

Fick min beställning av en ”Lady” blandare och diskmaskinsstopp efter tre månader. Olika ursäkter om varför det var så lång leveranstid. Materialbrist ena gången. Semestertider andra gången. Beställde i april… Jag var tvungen att kontakta butiken varje gång Klarna-fakturan höll på att förfalla. Ena gången blev jag hänvisad till Klarna men butiken hade löst det själv vid första tillfället. Faktura. Skickades ut när jag la beställningen, inte när produkten skickades. Trevligt bemötande men det var jag som fick vara drivande i all kontakt.

Hej Claes,
Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse och för att ni samtidigt lyfter fram det trevliga bemötandet.
Vi beklagar att leveranstiden blev betydligt längre än förväntat och att kommunikationen kring detta inte upplevdes så smidig som den önskas ha varit. Vi har förståelse för att en försenad leverans, tillsammans med frågor kring fakturahanteringen, kan skapa oro - vilket vi inte vill. Vår ambition är att våra kunder ska känna sig trygga genom hela köpprocessen, från beställning till leverans. Vi uppskattar er återkoppling, då den hjälper oss att se över våra rutiner och hur vi kan bli tydligare i vår information vid längre leveranstider.
Tack för ert tålamod och för ert förtroende.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Att man får varan innan denna frågan…

Att man får varan innan denna frågan kommer. Har inte fått något.

Hej Daniel,
Vad tråkigt att ni inte känner er nöjd. Vi förstår självklart att man vill ha möjlighet att ta emot och gå igenom sin beställning innan man lämnar ett omdöme.
Vi vill gärna förtydliga att vår recensionsförfrågan normalt skickas ut först efter att ordern enligt våra rutiner ska ha varit tillgänglig för mottagande, antingen via ombud eller leveransadress. I ert fall ser vi att ordern skickades vidare till ert ombud kort efter att den lades, men vi beklagar om informationen kring leveransen inte har nått fram tydligt till er. Vi kan se att paketet fortfarande finns kvar hos ombudet i väntan på uthämtning.
Vi har skickat ett separat meddelande med information om var er order finns att hämta och hoppas att ni snart får möjlighet att ta emot era varor.
Vi hoppas att ni blir nöjd med era produkter och finns självklart tillgängliga om det skulle finnas några frågor eller om vi kan hjälpa till på något sätt. Tack för ert tålamod och för ert förtroende.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og manglende ordre

Jeg har købt et spejl på hjemmesiden hvor der stod omkring 4 ugers leveringstid. Jeg har nu ventet 3 måneder. Uden at få en afklaring på hvornår mit spejl kommer. De har skrevet to gange at det er forsinket. Nu sender de den samme autosvar mail hver dag, med at de ikke har glemt mig. De har allerede trukket pengene som er næsten 4000kr selvom min ordre slet ikke er sendt. Jeg har skrevet flere gange og spurgt om status men får bare det samme auto svar. Ikke god service

20 juli 2026

Hej Emilie,
Vad tråkigt att ni inte känner er nöjd.
Vi beklagar att er beställning har tagit betydligt längre tid än vad som ursprungligen angavs och har full förståelse för att den långa väntetiden har varit frustrerande. Förseningen beror på att spegeln har varit restnoterad hos producenten, vilket dessvärre har påverkat leveranstiden mer än vad vi hade önskat. Kort efter att beställningen lades informerade vi er om den förlängda leveranstiden och ni valde då att invänta leveransen, vilket vi uppskattar.

Vi beklagar samtidigt om våra uppdateringar har upplevts som opersonliga eller otillräckliga. Vår avsikt har varit att hålla er informerad under väntetiden, men vi tar till oss av er feedback och förstår att ni hade önskat mer konkreta besked. Er beställning är nu på väg och ni har även fått ett separat mejl med uppdaterad information om leveransen.
Vi beklagar återigen väntetiden och hoppas att spegeln kommer att motsvara era förväntningar när den väl är på plats. Tack för ert tålamod och för att ni delat med er av era synpunkter – de är värdefulla för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Snabbt

hej och hejdå

6 juli 2026

Hej Lennart,
Tack för ert betyg.
Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna en kommentar och hoppas att allt fungerat bra med ert köp.
Tack och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans! Röret passade perfekt!

10 juli 2026

Antwoord van Qvesarum

Tack för ert fina omdöme.
Det gläder oss att leveransen gick snabbt och att röret passade för ert projekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som motsvarar våra kunders behov och en smidig köpupplevelse från beställning till leverans.
Tack för ert förtroende, ert betyg och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

dårlig tilbagemelding

dårlig tilbagemelding, 1 uge siden jeg endte reklamation, intet hørt

6 juli 2026

Hej Bo!

Tack för ditt meddelande!

Vi beklagar för utebliven återkoppling!

Jag förstod det som att det har gått sönder en del plattor i leveransen. Självklart ersätter vi dig för detta!

Jag ordnar en ersättningsorder på 1kvm åt dig som skickas inom de närmsta dagarna!

Återigen vill be om ursäkt för den sena återkopplingen.

Tveka inte på att höra av dig vid frågor eller funderinga

Önskar dig en fin dag vidare!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det spiller maksimalt at handle med…

Det spiller maksimalt at handle med Qvesarum,
Produktet svare 100% til mine forventninger, og kom to dage efter min bestilling. Da det vare en tung vare, så havde Qvesarum embaleret den grundigt, således ankommet uden skader - fremragende service

Hej Lederen,
Tack för ert fantastiska omdöme och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.
Det gläder oss mycket att produkten motsvarade era förväntningar och att leveransen gick smidigt. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter ska packas omsorgsfullt och transporteras på ett tryggt sätt, särskilt när det gäller större och ömtåligare varor.
Tack för ert förtroende och för de fina orden om vår service. Vi hoppas att ni får mycket glädje av er produkt och hälsar er varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vitrinskåpet är väldigt fint och…

Vitrinskåpet är väldigt fint och leveransen var snabb.
En stjärna minus eftersom kundtjänsten inte svarar på den feedback jag mailat efter leverans.

Hej Johan,
Tack för ert fina betyg.
Det gläder oss att ni är nöjda med produkten och att leveransen gick snabbt. Samtidigt beklagar vi att ni inte har fått återkoppling på er feedback. Vi tar självklart all feedback på stort allvar och vill gärna säkerställa att frågor och synpunkter får den uppmärksamhet de förtjänar.
Tack för att ni uppmärksammar oss på detta. Vi uppskattar ert förtroende och hoppas att ni får mycket glädje av ert nya vitrinskåp.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen tillbaka.

Snabbt o enkelt

Snabbt o enkelt. Inget att klaga på. Handlar gärna där igen.
Vänligen Elisabeth

Hej Elisabeth,
Tack för ert toppbetyg.
Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder, från beställning till leverans - så det är extra kul att ni lufter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna er feedback och varmt välkommen åter.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Küchenregal mit Glasbehältern hat leider Kunststoffbehälter!

Ich habe das „Küchenregal mit Glasbehältern“ in der großen Version bestellt. Der Bestellvorgang war problemlos. Die Lieferung per Spedition hat auch funktioniert, wobei leider keinerlei Kontakt mit der Spedition zur genauen Abstimmung des Liefertermins möglich war. Daher habe ich einfach eine Abstellgenehmigung erteilt (an der Haustür ausgehängt), was dann auch funktioniert hat. Was mich aber wirklich geärgert hat, ist die Tatsache, dass das Regal gar keine Glasbehälter hat, sondern Kunststoffbehälter. Hätte ich das vorher gewusst, hätte ich das Produkt wahrscheinlich nicht bestellt. Auf der Internetseite werden nämlich explizit Glasbehälter erwähnt. Das ist irreführend! Da das Regal insgesamt jedoch ganz hübsch ist und ich bei anderen Anbietern keine adäquate Alternative finde, werde ich das Regal behalten. Trotzdem sollte der Text auf der Internetseite dringend geändert werden!

14 juli 2026

Hallo,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr Feedback mitzuteilen.
Es freut uns zu hören, dass Sie den Bestellvorgang und die Lieferung als reibungslos empfunden haben. Gleichzeitig bedauern wir sehr, dass die Produktinformationen nicht vollständig mit dem tatsächlichen Produkt übereingestimmt haben. Wir haben volles Verständnis dafür, dass die Materialwahl der Behälter ein wichtiger Bestandteil des Gesamteindrucks des Produkts ist.

Wir danken Ihnen, dass Sie uns darauf aufmerksam gemacht haben. Ihr Feedback hat uns dabei geholfen, die Produktinformationen zu verbessern. Wir haben die Beschreibung auf unserer Website inzwischen angepasst, sodass sie die tatsächliche Ausführung und die verwendeten Materialien besser widerspiegelt.

Als Dank dafür, dass Sie uns auf diesen Punkt hingewiesen haben, werden wir heute eine Erstattung der Versandkosten als Entschädigung veranlassen. Wir hoffen, dass dies zu einer besseren Gesamterfahrung beiträgt.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrer Küchenregal.

Ni är så tillmötesgående och så snygga

Ni är så tillmötesgående och så snygga
ska se nu hur ni fixar att jag får mina varor som inte kommit fram...

Hej Jim,
Tack för ert fina omdöme. Det gläder oss att ni uppskattar vårt bemötande, vi värdesätter varje kundkontakt och strävar alltid efter att vara tillgängliga, hjälpsamma och hitta lösningar när frågor uppstår längs vägen.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Vi uppskattar ert förtroende och hoppas att ni får mycket glädje av era varor.

Dörrstopp i gjutjärn

Gillar verkligen hunden (halva hunden) som dörrstopp, väger tillräckligt mycket för att hålla dörren i vinden.

Hej Ritva,
Tack för ert toppbetyg.
Vad kul att ni känner er nöjd med ert köp hos oss.
Vi tycker själva att det är extra roligt med produkter som inte bara fyller en funktion, utan också tillför en personlig detalj och karaktär till hemmet.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Dit is Trustpilot