Een fijne betrouwbare dienstverlening waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Vriendelijk en klantgericht. Als flexibele huurder zou het prettig zijn als er meer aandacht zou kunnen beste... Toon meer
De wc’s zijn ronduit smerig en worden totaal niet onderhouden. Een kapotte lamp wordt wekenlang niet gerepareerd. Daarnaast zijn 2 van de 4 koffiezetapparaten al sinds begin januari kapot (vandaag 8... Toon meer
Voor mij een prima ervaring. Ik had een virtueel kantoor nodig met vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel. 2juli vorig jaar een zwaar ongeluk gehad dus moest alles opzeggen. Contract opge... Toon meer
Moeizame start gehad omdat de documenten incompleet bleken en de afdeling hierdoor mijn abb nog niet op actief had gezet. ik heb eind januari, dus na bijna 1 maand pas gebruik kunnen maken van de dien... Toon meer
Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.
Verenigde Staten
- regus.com
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Vuile oplichters
Vuile oplichters, krijg geen contact. Wel opeens bij een review een reactie 😂. Lees de negatieve reviews! Meerdere slechte ervaringen.

Antwoord van Regus
Fijne ervaring met uitstekende serviceIk heb hier een directiekamer gehuurd…
Ik heb hier een directiekamer gehuurd voor een vertrouwelijk gesprek met vier personen. De ontvangst was warm en professioneel. De dames van de receptie waren reuze aardig, correct en servicegericht. Alles verliep soepel en discreet. Ik ben erg enthousiast over hun service en kom hier zeker terug.
Vertrouwde gezichten, dat is prettig!
Het prettige is dat er een vaste bezetting is van mensen achter de balie en de dames gaan uitstekend om met bijv. de postverwerking. Ik ervaar de contacten en service van Regus Utrecht Zen building als zeer prettig en correct!
Thuiskomen op je werkplek
Kantoorruimte op een toplocatie met een servicegericht topteam.
Fijne kantooromgeving met goede service.
Fijne kantooromgeving met goede service. Wat ik vooral waardeer is de inzet van het management om alles soepel en professioneel te laten verlopen. Dat merk je in de dagelijkse gang van zaken.
Een betrouwbare plek voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte.
Mooie kantoren en goede service
Wil je failliet met je vennootschap neem een kantoor bij Regus
Ik kan het niet mooier verwoorden maar als je graag failliet wilt gaan met een vennootschap, moet je een kantoor nemen bij Regus. Sinds 27/11/25 de BV geopend en nog altijd in de compliance check die overigens totaal niet antwoorden of te bereiken zijn. Ze hebben enkel een mailadres en geen andere contactmogelijkheden zoals een telefoonnummer. De enigste die je kan bereiken telefonisch is de receptie en het salesteam, maar die kunnen je niet verder helpen want de compliance afdeling staat er los van. Even ter info zolang je in de compliance check zit krijg je je eigen post niet. Al zo vaak contact gehad met zowel de belastingdienst als ook de KVK en die geven aan dat alle documenten die aangeleverd werden door ons kloppen en ze zelf niet snappen wat er aan de hand is met Regus. Maarja zolang je geen post ontvangt kun je ook geen zaken doen want alle gegevens en correspondentie van zowel KVK, de bank en de belastingdienst zit, etc houden zij vast. Belachelijk dat geen toegang hebt tot je eigen post & alle services, zolang de compliance loopt. Maar wel ondertussen maandelijks gewoon betalen en die betaalverzoeken zijn altijd op tijd. Voor wie bewijzen wil van dit absurde verhaal, alles staat gedocumenteerd. Laat een comment achter en ik stuur je met plezier alles door.

Oplichters
Oplichters, verkooppraters en leugenaars!! Pas aub op! Elk ander bedrijf is beter dan deze rotzooi. Arrogante en onbegripvolle medewerkers!

Vriendelijk personeel
Goed en snel geholpen
"Zeer negatieve ervaring
"Zeer negatieve ervaring: Ondoorzichtige facturatie en starre contracten"
"Onze ervaring met Regus (Groningen) voor de vestiging van onze holdings is helaas zeer teleurstellend. Het onboardingsproces duurde ruim twee maanden en de administratieve afhandeling is onduidelijk; zo werden er dubbele kosten in rekening gebracht ondanks een forse aanbetaling.
De contractvoorwaarden zijn bovendien erg klantonvriendelijk. Door automatische verlengingen zonder expliciete toestemming zit ik nu vast aan een contract tot maart 2026, terwijl de samenwerking voor ons niet naar behoren verloopt. Ik adviseer collega-ondernemers om elders te kijken voor een virtueel kant

Antwoord van Regus
Regus vraagt om een beoordeling op…
Regus vraagt om een beoordeling op Trustpilot, ik doe dit normaal niet, maar als Regus het zelf vraagt, bij deze.
In het kort voor Regus Einsteinlaan en The Den Rijswijk:
• Zowel het personeel als de huurders uiten vele klachten aan de Regus organisatie die niet worden opgelost. Mooie brochures maar in de praktijk:
• niet buiten bedrijfstijden werkende klimaatinstallatie (elektrische kacheltjes meenemen)
• slecht werkende klimaatinstallatie (30 ℃ in de zomer)
• ernstig vervuild tapijt
• ernstig vervuilde ramen (meer dan een jaar niet gewassen)
• het niet nakomen van afspraken
• het niet nakomen van overeenkomsten
• het na 5 maanden nog steeds niet op orde hebben van de pantry, receptie, et cetera

Regus Lange Lozanastraat 142 2018 Antwerpen
Lokale opvolging op kantoor niveau is absoluut top!
Bedankt Mara
Heel aangenaam en persoonlijk
Regus is een bureaucratische…
Regus is een bureaucratische organisatie die totaal geen oog heeft voor de klant. Na veelvuldig verkeerde facturen gestuurd te hebben, zonder excuses, volgde dit jaar een 'late fee' voor een factuur over een periode die nog niet begonnen was (!) en waarvoor nog geen herinnering was gestuurd.
Klap op de vuurpijl was een vergoeding van 35 euro voor 'eindschoonmaak' voor een virtual (!) office.
Wat een zelfzuchtige amateurs.

professioneel en prettig
Maffia praktijken
Maffia praktijken. Zetten je contract stop zonder enige vorm van uitleg en sturen Debt collections op je af met een zogenaamde grote som die je nog moet betalen. Als je naar de factuur daarvan vraagt en de eerdere communicatie hieromtrent, zwijgen ze. Ze bellen met een nummer op een zeer laat tijdstip en weigeren te communiceren per email. Wanneer je de factuur betwist reageren ze alsnog niet en ook op Testaankoop reageren ze niet. Nooit maar dan ook NOOIT met Regus iets beginnen, want ze plukken je kaal.

Antwoord van Regus
Kantoorruimtes zijn super, website niet zo super.
Kantoorruimtes zijn super, website is zeer slecht met veel problemen, verspringen van schermen en tijden etc bij het boeken.