Een fijne betrouwbare dienstverlening waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Vriendelijk en klantgericht. Als flexibele huurder zou het prettig zijn als er meer aandacht zou kunnen beste... Toon meer
De wc’s zijn ronduit smerig en worden totaal niet onderhouden. Een kapotte lamp wordt wekenlang niet gerepareerd. Daarnaast zijn 2 van de 4 koffiezetapparaten al sinds begin januari kapot (vandaag 8... Toon meer
Voor mij een prima ervaring. Ik had een virtueel kantoor nodig met vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel. 2juli vorig jaar een zwaar ongeluk gehad dus moest alles opzeggen. Contract opge... Toon meer
Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.
Verenigde Staten
- regus.com

Antwoord van Regus
Ezel stoot zich geen 2x aan dezelfde steen...
Vorig jaar informatie gaan opvragen, omtrent het outsourcen van onze inkomende telefoons, een effectief online secretariaat waarbij de telefoons aangenomen worden en beantwoord worden. Na bezoek en ondertekening contract nooit meer iets van gehoord...zelf in de waan dat ze niet geïnteresseerd waren in mijn project. Naar aanleiding van een bezoek aan mijn spam-box kwam ik er vorige maand achter dat ik sinds september vorig jaar iedere maand een factuur krijg...voor wat ? voor niets, nada noppes. Via mail aangegeven wat ik aan de hand heb, situatie uitgelegd, maar hier werd heel duidelijk dat je maar een nummer bent. U heeft wel getekend meneer, dit kreeg ik als antwoord...Ik heb geen enkel telefonisch contact meer gehad, geen enkel schrijven van hun gehad, helemaal niets ! En nu zou ik +/- 3000 euro moeten betalen...Ik heb dit in het verleden ook enorm veel miserie gehad met hun kantoor in Brussel... Blijf hier weg...

Onbeschoft
In eerste instantie, was ik geïnteresseerd om een co-working en een adres registratie bij Regus af te nemen. Ik werd eerst gebeld door een robotservice, met stilte aan de andere kant. Tweede gesprek kreeg ik te horen dat ik maar in mijn mailbox moest kijken voor brouchure, daar zou alles in staan en toen verbrak "medewerker" de lijn.
Gelukkig zijn er andere co-working spaces in mijn buurt om terecht te kunnen.

Rekenen buitensporige extra kosten
Rekenen buitensporige kosten voor de eindschoonmaak en herstelkosten. Voor een kantoorruimte van een paar vierkante meter, die amper is gebruikt, meer dan 200 euro schoonmaakkosten rekenen is bizar. Wanneer je om een uitsplitsing van de kosten vraagt dan duurt het een eeuwigheid voordat ze die geven. Ondertussen proberen ze het bedrag al meermaals af te schrijven, terwijl de discussie nog bezig is en ze geen uitsplitsing opsturen.
Ook zijn de schoonmaakkosten per vierkante meter ineens hoger dan waar akkoord voor is gegeven. Ze wijzigen gewoon eenzijdig de voorwaarden.
EEN ABSOLUTE AFRADER DUS!
Zo te zien zijn wij niet de enige met dergelijke ervaring...

Zeer onprofessionele communicatie
Naar aanleiding van een klacht is er op een zeer onprofessionele manier getracht contact op te nemen.
Regus stuurt mails zonder duidelijk een bedrijfsnaam en zonder een duidleijk handschrift. Vervolgens wordt er ook nog zeer onprofessioneel gecommuniceerd.
Wij boeken nooit weer bij Regus. Deze organisatie faalt aan alle kanten.

Slechte voorwaarden
De dames van de receptie doen goed hun best en willen je ook daadwerkelijk goed helpen!. Alleen de voorwaarden die regus stelt zijn behoorlijk apart wat betreft de huurprijzen deze zijn ze absurd hoog. En de regus personen die hoger staan werken ook niet mee en negeren je volkomen als je wat wil.

Organisatie is volledig onbetrouwbaar
Organisatie is volledig onbetrouwbaar. Komt de afspraken niet na. Is onbereikbaar als er klachten zijn.

NIET MEE IN ZEE GAAN!!!!
momenteel huren wij als medische organisatie een kantoor in het pand van Regus. wat een drama! en zeker niet aan te raden aan ondernemers. Buiten alle ongemakkelijkheden op locatie werkt er ook een klantenservice die ver buiten de norm valt voor wat wij betalen. Ook is ons contract wederom verlegd voor een jaar waar wij absoluut niet akkoord mee zijn gegaan! je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en ze zijn helaas alleen maar op geld uit! Er wordt totaal niet meegedacht en overal gaan deuren dicht om dingen met ze regelen. Ook het regelen van automatische incasso of simpelweg inloggen op je mijn regus is al te veel gevraagd en krijg je de ene error na de ander!
De contract opzegging is aan de balie geregeld met het team wat blijkbaar in december in eens allemaal was vertrokken en we een heel nieuw team zagen zitten. Hierbij hebben wij aangegeven graag om tafel te willen zodat we het contract naar maand op maand konden zetten. Door dat het hele nieuwe team ingewerkt moest worden en geen verstand hadden van zaken stond de afspraak gepland op 5 mei.. laten we nou voor 3 mei het contract moeten omzetten. Om dit nu voor elkaar te krijgen is een no-go niemand wil je helpen niemand wil wat voor je doen. Zeer triest bedrijf en pas op met ze!! Wij gaan een gerechtelijke procedure starten want er valt hier ons niks te verwijten. Het is super triest en jammer dat ze een bedrijf dat elk weekend klaarstaat op evenementen voor alle bezoekers zo behandelen. Buiten dat wij een contract hebben nu van een jaar is er een wachtlijst aan nieuwe huurders! zet deze in ons kantoor en laat ons aub gaan!!!!
De reactie onder aan deze review van Regus slaat nergens op! Door het grote verloop van medewerkers en het falende systeem zitten wij aan een contract vast! Zoals al eerder gezegd kunnen wij niet inloggen en hebben we na de mail direct contact gezocht met 2 mensen van het center team!! Die personen zijn plots vertrokken en het nieuwe team had geen idee hoe dit in zijn werk ging. Dus slappe reactie en totaal niet volgens het boekje!

Antwoord van Regus
Ik stuur een mail om gecontacteerd te…
Ik stuur een mail om gecontacteerd te worden ivm het huren van een kantoorruimte. Toen ze me belden was ik niet bereikbaar. Wanneer ik dan terugbel zegt de enkel Franstalige man aan de lijn dat hij me niet kan helpen want ik heb al contact gehad met hen.... He!? Wat een amateurisme zeg!
Laat al maar.

Antwoord van Regus
Een ronduit slechte ervaring met name de afdeling sales is een drama
Ik ben een aantal jaar geleden klant geweest. Toen was alles goed geregeld. Dit jaar heb ik een zeer negatieve ervaring. De kwaliteit en klantgerichtheid is echt onder de maat. Met name de afdeling sales is ronduit brutaal en bot. Er zijn in de markt veel betere partijen dan Regus. Doe eerst goed je huiswerk voordat je iets afsluit bij Regus!

Antwoord van Regus
Als je (tijdelijk) kantoorruimte zoek beveel ik Regus NIET aan!!
Wat mij is opgevallen?
* slechte communicatie
* veel fouten in de facturatie en onduidelijk
* vaak geen melk aanwezig in het koffie apparaat
terwijl je er wel voor betaald
* wordt einde contract circa € 200,- in rekening gebracht voor het opknappen van het kantoor terwijl er niets aan op te knappen valt (geen beschadigingen ), er wordt dan verwezen naar de algemene voorwaarden. Ik vind dit flessentrekkerij!!
* er wordt een postservice ( meer dan € 500,- voor 3 maanden) in rekening gebracht terwijl ik daar niet om heb gevraagd
* er wordt niet of heel weinig aan schoonmaak gedaan

Antwoord van Regus
Ze zijn zeer correct en heel…
Ze zijn zeer correct en heel vriendelijk erg behulpzaam bedankt daarvoor ik ben erg blij dat ik daar klant ben
Er wordt vanuit het niets e-mails…
Er wordt vanuit het niets e-mails verstuurd over KYC procedures en dat de huur beedindigd is. Vervolgens geef je aan dat er nooit verzocht is om documenten en krijg je wederom geen antwoord en weer een email met een termination van het huurcontract. Vervolgens bel je om hier navraag over te doen en weten ze zelf niet eens hoe het zit. Zou worden teruggebeld en je raad het al... Niet terug gebeld. Pas dus op als je hier gaat huren. Het contract wordt zomaar gestopt zonder dat je hier wat aan kunt doen. Zeer kwalijk! -klacht is inmiddels netjes opgelost.

Vermijd deze organisatie
Ik heb niet eerder een organisatie meegemaakt waar bureaucratie en inefficiëntie in deze mate de overhand hebben. Het laten terugbetalen van een borg kost me inmiddels al 6 maanden. Ik heb talloze formulieren ingevuld en veelvuldig dezelfde vragen moeten beantwoorden omdat het teruglezen van eerdere correspondentie bij de Regus klantenservice schijnbaar niet tot de mogelijkheden behoort.
Er is me sinds September nu drie of vier keer toegezegd dat alle informatie in order was en de betaling binnen 5/7 werkdagen zou worden voltooid. En iedere keer als ik enkele weken later opnieuw contact opnam werd ik genoodzaakt een nieuwe ticket aan te maken.
Mocht iemand van Regus meelezen, de drie meest recente zaaknummers zijn C-352266-J8V2, C-10919672-W5Y0 en C-538872-B3X6. Wellicht heeft dit effect.
Update: Na ruim 7 maanden, 5 tickets en 6 klantenservice medewerkers heb ik de refund ontvangen.

Antwoord van Regus
De dames van de receptie weten echt…
De dames van de receptie weten echt alles en zijn zeer behulpzaam. Samen zijn ze een goed team en dat merk je. Ik huur een dagkantoor, die veel ruimte en privacy heeft.
Freundliches
Freundliches, sehr hilfsbereites und kompetentes Team unterstützt uns und unsere Kunden.
Moeizame start gehad
Moeizame start gehad omdat de documenten incompleet bleken en de afdeling hierdoor mijn abb nog niet op actief had gezet. ik heb eind januari, dus na bijna 1 maand pas gebruik kunnen maken van de diensten terwijl ik er wel voor heb betaald en ik mijn abb al 6 maanden van te voren had geregeld. Dit was erg vervelend.
Verschillende malen een flexkantoor…
Verschillende malen een flexkantoor gehuurd met onze eenmanszaak. Nu naar een BV gegaan en onmogelijk om in het 1e jaar een creditcard aan te vragen. Bij Regus kan alleen met creditcard worden betaald. Ook nadat je contact met ze opneemt. Waardeloos. Komend jaar dus geen kantoren meer bij Regus.