Besteld via nieuwe bv ( Rinemo) Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas o... Toon meer
Remono
Goeiedag Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht e... Toon meer
Afschuwelijke oplichters!!! Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling zat, antwoord, het is onderweg... Wanneer... Toon meer
Paar maanden geleden twee broeken besteld. Wilde ze annuleren, kon niet meer volgens hen. Tussendoor verschillende betaalverzoeken, inclusief boete, van Klarna ontvangen. Eindelijk mijn broeken o... Toon meer
Mensen keken ook naar
Besteld via nieuwe bv ( Rinemo)
Besteld via nieuwe bv ( Rinemo)
Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas ook een keer ingetrapt.
Koop dan maar gewoon in Nederland
Oplichters
Oplichters. Bestellen gewoon rechtstreeks uit China, wat je zelf ook kan. Zeggen levertijd van 2 dagen. En duurt maanden. Jammer dat dit soort nep bedrijven zo makkelijk opgezet kunnen worden..
Slecht bedrijf (uiteindelijk uit…
Slecht bedrijf (uiteindelijk uit china).!!
Je krijgt ipv 2 dagen het pas na 3 maanden. En dan ook nogeens veel te klein, en anders dan besteld..
Oplichting.nl
Een broek en een pull besteld waarvan…
Een broek en een pull besteld waarvan ik het terug had opgestuurd ( valt groter uit). Zelf kon ik de optie retourneren aangeven bij de track en trace en nog steeds erna wilt Klarna mij aanklagen bij alektum groep waarvan ik al het bewijs heb voor de retour en waarvan Remono opeens op mijn mails antwoord ‘ bedankt maar wij accepteren geen retours meer’ na 3 maanden en vervolgens is hun mail adres niet meer geldig. Schandalig dit!!!!
Malafide organisatie
Malafide organisatie. Leveren niet het bestelde artikel en geen mogelijkheid tot retourneren
Klaren net zo corrupt als Remono
Ben al maanden bezig om mijn bestelling te retourneren. Krijg nergens een retour label en klarna wil mij ook niet helpen. Waardeloze organisatie die klarna.
Belachelijk dat klarna met remono en of…
Belachelijk dat klarna met remono en of mivanti llp samenwerkt.
Heb uiteindelijk een retouradres ontvangen via klarna voor een bestelling van remono.
Deze bestelling is 2.5 maande later ontvangen en is totaal niet de blouse die ik besteld had. De retourkosten naar China zijn net zo duur als de blouse.
Ik heb klarne gebeld maar totaal geen medewerking. Ik heb geen blouse besteld in China maar remono wel wellicht bij alliexpress met een dikke marge.
We hebben hier te maken met dropshipping
wat volgens klarna legaal is. Nou klarna bedankt jullie zijn net zo crimineel.
Vandaag na bijna 3 mnd mijn twee…
Vandaag na bijna 3 mnd mijn twee kledingstukken gekregen die nergens op lijken naar wat ik besteld heb. Ontvangen van n vaag adres (wel met n kaartje van Remono, naar geen retour etiket geen retour adres ). Ik heb Klarna zojuist ingelicht om me te helpen. Wat moet ik met die stukken kleding , waarnaar toe retourneren en zeker niet betalen. Wat n shit zooi. Hebben jullie tips waar ik die zooi naar toe kan retourneren ? Nooit maar dan nooit meer bestellen op dit soort vage sites die je voorbij ziet komen op Facebook
Ik krijg hier een pull dat ik niet heb…
Ik krijg hier een pull dat ik niet heb besteld , waar halen jullie het vandaan om iets te zenden dat ik zeker nooit zou bestellen laat staan te dragen en dan nog nergens een adres vinden voor retour zending dus ik ben echt opgelicht
retouradres onvindbaar
Heb de bestelde items eindelijk ontvangen, gelukkig via Klarna voor afterpay gekozen. De produkten gaan alle 4 retour, maar geen retouradres te vinden, site al weken uit de lucht. Probleem gemeld bij Klarna, betaling uitgesteld en onderzoek loopt. Nu maar afwachten of er überhaupt nog een teken van leven komt van Remono. Ik heb meteen een mail naar het bij mij bekende mailadres gestuurd dat ik wil retourneren maar het adres niet kan vinden. Komt meteen zo een standaard mail op terug dat het erg druk is enz enz. Dus ik wil snel en op tijd retourneren, ruim voor de 30 dagen bedenktijd, maar weet alleen niet waarheen.
Wat een k.u.t bedrijf
Wat een teri.ng bedrijf, ik heb nog nooit zo een k.ut bedrijf meegemaakt als remono. Ik heb een email gestuurd betreft het retourneren van een ontvangen product die na 3 maanden geleverd is. Tot op heden niks van hun mogen ontvangen
Jas besteld op 12 februari
Jas besteld op 12 februari, gelukkig gekozen voor Afhter pay, natuurlijk wel een betalingsherinnering ontvangen van Klarna. Zij hebben een pauze stop in gelast.
Op 2 april ontvangen, zit totaal geen pasvorm in. Dus moet retour, maar geen contact te krijgen betreffende retourformulier.
Ga anders mijn rechtsbijstandverzekering maar inschakelen!
alles aan dit bedrijf is slecht
Na 2 maanden schoenen ontvangen. Kleur lijkt totaal niet op plaatje. Maat onmogelijk, ik kom er niet eens in met mn voeten. Terugsturen kan naar dit adres:
'Rechts op de 1e verdieping,
Mingmen Lisa Leather Factory
Straat: Luogang Qi Road East Road, Junhe Street
District: Baiyun District
Stad: Guangzhou'
waar slaat dit op, rechts 1e verdieping. lijkt wel bananasplit. Schandalig dat dit bedrijf nog producten verkoopt in nederland.
Heb nog steeds mijn niets binnengekregen bestelling niet…
Heb nog steeds mijn bestelling niet binnen maar krijg wel de rekening gepresenteerd nou die ga. Ik echt niet betalen hoor mvg J.berends
retourzending Remono waardeloos
Ben inmiddels al weken per mail in overleg met Remono, want ik wil de verkeerd geleverde broek (zwart XL ipv groen M) terugsturen. heb uiteindelijk een adres in China (!!) gekregen. Verzendkosten a €30 voor eigen rekening (staat op de site zeggen ze maar site is al maanden niet meer bereikbaar). die ga ik dus niet betalen, Fout ligt niet bij mij. Klarna gepauzeerd, maar die zullen zich binnenkort wel melden verwacht ik. Heeft iemand nog tips wat nu te doen?
naar welk adres kan ik de bestelde jas…
naar welk adres kan ik de bestelde jas retour sturen adres graag en dit binnen de week graag, daar deze te klein is
Broek besteld duurde 2 maanden eer ik…
Broek besteld duurde 2 maanden eer ik die kreeg.
Had al wel betaald. Reageerde niet op mijn mails.
Slechte kwaliteit broek. Zomerbroek maar zal hem ws niet dragen.
Ziet er werkelijk anders uit dan op het plaatje. In tussentijd, dat mijn bestelling liep, zijn ze van naam veranderd. Werkelijk oplichters. Bestel hier NIET
Zeer slecht
Zeer slecht. Bestelling zou op bepaalde datum bezorgd worden na 3 weken wachten en mailen, maar helaas voor niets thuis gebleven.
Het adres zou niet kloppen en mijn bestelling ging retour afzender. Dit is al 3 weken geleden.Ik geloof er niet meer in en heb spijt al betaald te hebben.
Meerdere keren mailen en geen antwoord krijgen en dan eindelijk een vraag om mijn juiste adres. Twee x alles doorgeven en nu verzocht mij niet meer te mailen want ik heb er genoeg af. Ik geloof er niet meer in.
Jullie zijn oplichters
Jullie zijn oplichters. Ik had de laarzen besteld en ik wou het terug retouren. De tijd was binnen 14 dagen terug retouren maar jullie deden er lang over om de laarzen te ontvangen. De bedoeling was is dat ik binnen 14 dagen de laarzen ontvang, maar ik heb het na twee weken later na 14 dagen ontvangen. En omdat jullie er lang over deden om de laarzen te sturen, had ik jullie een email gestuurd dat ik de laarzen niet meer wilde. Op jullie website staat dat ik 14 dagen de tijd heb om er over na te denken of ik het wil retouren. En toen ik het heb ontvangen had ik naar jullie gestuurd dat ik het niet meer wil omdat het een heel slechte kwaliteit was. Op jullie website staat dat ik een retour bewijs krijg als ik het wil retouren en de bedoeling was niet dat ik het zelf retour. Ik heb de laarzen van een Nederlandse website besteld en niet van een Chineeze website. Als ik het had gewist dat het van China was, dan had ik het sowiso niet besteld. Daarom is het jullie probleem en niet die mijne.
Pure oplichterij
Pure oplichterij! Slechte kwaliteit, reacties in 3 talen, andere naam (Vanero) en retourzenden naar Cuba voor mijn rekening!