Besteld via nieuwe bv ( Rinemo) Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas o... Toon meer
Remono
Goeiedag Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht e... Toon meer
Afschuwelijke oplichters!!! Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling zat, antwoord, het is onderweg... Wanneer... Toon meer
Paar maanden geleden twee broeken besteld. Wilde ze annuleren, kon niet meer volgens hen. Tussendoor verschillende betaalverzoeken, inclusief boete, van Klarna ontvangen. Eindelijk mijn broeken o... Toon meer
Mensen keken ook naar
Eeen jurk besteld zo mooi op plaatje 8…
Eeen jurk besteld zo mooi op plaatje 8 weken gewacht toch nog binnen gekregen ziet er niet uit !!!! wil mijn geld terug 39,95 gelukkig creditcard besteld.Site nergens meer te vinden
12 februari 2 truien besteld nu net…
12 februari 2 truien besteld nu net binnen
Ben al weken aan t mailen en reageren zeer slecht op de mail
Gelukkig achteraf betalen gedaan
Dus ik betaal niets nu .
Ze kunnen het bij mij ophalen
Begin januari broek besteld
Begin januari broek besteld. Achteraf betalen gelukkig.
Na 2 maanden ontvangen. Natuurlijk veel te klein.
Chinese maten😂😂. Terugsturen kan naar China, maar dat doe ik niet. Krijg iedere keer zelfde antwoord. Alleen bij terugsturen naar China krijgt u uw geld terug. Zie voorwaarden op de site. Helaas is de site niet online.😤
Heb nog niet betaald en zal dat ook niet doen.
Ze komen het maar halen.🤪
Heel slecht
Heel slecht. 5 februari 2021 laarzen gekocht en tot nu toe niet ontvangen. De aankoopsite is er niet meer.
Ik verwacht ze niet meer te ontvangen.
Bestel niets hier!
Aangifte doen met z'n allen is misschien een idee.
Heel slecht
Heel slecht, koop hier niks, verkeerd artikel gekregen, krijg geen geld terug . Terug sturen kan naar China maar dan zijn wel de 23 euro verzendkosten voor eigen rekening
5.2.2021 jas besteld
5.2.2021 jas besteld, naderhand niets meergehoort, ik ga er van uit dat ik die jas nooit zal krijgen .Aan een winterjas in de zomer heb ook niets. Dus als ik iedereen mag waarschuwen bestel er niets.
Ik wil ze niet eens 1 stergeven
Ik wil ze niet eens 1 ster geven, stelletje oplichters gelukkig voor after pay gekozen. Nooit zal ik meer via hen wat bestellen 2maanden verder en kooltruien nog niet ontvangen en het is bijna zomer, en Klarna die stuurt ook is een betaalverzoek no way dat ik ga betalen.
Nieteens een ster waard
Nieteens een ster waard. Ik zou wensen dat er van hun ster een flinke rond wordt gemaakt met een bezemsteel oid. Oplichters dat ze zijn
Oooh... Ik ben er met laarsjes ook in getrapt. Gelukkig gekozen voor afterpay maar zelf dat lijkt niet te werken en zeggen nu dat ik ze retour moet sturen pas dan kunnen zij iets doen. Wat nu....
Deze reactie kreeg ik van remono:
Dank u voor uw contact!
Het spijt ons te horen dat u het door u bestelde artikel wilt retourneren.
Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat al onze klanten een fantastische ervaring hebben met onze producten, schieten we soms tekort. Dat gezegd hebbende, staan we wel achter ons Terugbetalingsbeleid en willen we de dingen graag rechtzetten.
U kunt het artikel naar ons terugsturen, u bent dan zelf verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen. Stuur ons een bevestiging dat u ze hebt teruggestuurd, en zodra we het item/de items ontvangen zullen we uw volledige terugbetaling verwerken.
Als je de artikelen wilt terugsturen, stuur ze dan naar:
Adres: :Rechts op de 1e verdieping, Mingmen Lisa Leather Factory
Straat: Luogang Qi Road East Road, Junhe Street
District: Baiyun District
Stad: Guangzhou
Provincie: Guangdong
Land: China
Postcode: 510410
Ik hoop dat dit helpt! Laat het me weten als je nog andere vragen of zorgen hebt.
Groeten,
Ook heel lang moeten wachten op de…
Ook heel lang moeten wachten op de enkellaarsjes ik kan de rits niet dicht doen dit ligt natuurlijk aan mijn benen ik heb nog niks betaald en zou ze terug sturen maar ik vind nergens een adres hoe moet ik dit nu doen ik ben niet van zinnens om ze te houden want ik kan ze toch niet dragen vind het spijtig dat er geen adres op staat
Koop niks van Remono
Koop niks van Remono. Geen retour beleid. @Klarna waarom verbinden jullie je naam aan Remono? Oplichters zijn het. Goederen lijken in de verste verte niet op de foto waarop het wordt aangeboden. En als het niet past mag je ze op eigen kosten terugsturen naar China. Dit kan toch niet?
Na bijna 2 maand handtas ontvangen
Na bijna 2 maand handtas ontvangen, dikke brol plastiek en zo stijf. Daarbij kan je dezelfde handtas vinden bij wish voor de helft van de prijs. Oplichters tot en met. Zeker niets kopen want als je dan al je bestelling krijgt is het zijn geld zeker niet waard koop liever in de winkel, voor wat meer geld of niet dan ben je zeker wat je koopt. Laat deze mensen niet rijk worden op jullie kap.
Jas besteld niets ontvangen
Jas besteld niets ontvangen, gelukkig achteraf betalen met Klarna denk je!
Klarna moet ook zijn verantwoording nemen en niet alleen aanmaning pauzeren en de klant het zelf laten uitzoeken.
Remona of onderlichtende namen zijn niet meer te achterhalen zaols Mivanti-Vanereo etc.
Ga alsjeblieft niet met bedrijf in zeezee.
Ga alsjeblieft niet met bedrijf in zee.
Nergens kun je lezen dat alles uit china komt,vervolgens krijg je je spullen.
Lijken totaal niet op wat je besteld hebt.
Retouneren,dat kan.
Wel naar china,echt wat een oplichting.
Snap inderdaad niet dat klarna hier mee in zee gaat.
Vind dat dit bedrijf REMONO op moet doeken.
Voordat er nog meer mensen hier in trappen.
Niet doen
Niet doen, slechte ervaring mee. Vodje ontvangen uit China. Begrijp niet dat Klarna ik zee gaat met zo'n bedrijfje.
Oplichters zijn het 😔
Als ik de diverse berichten lees (en ik…
Als ik de diverse berichten lees (en ik heb ook veel te laat twee lelijke Chinese vodden ontvangen) lijkt me dat Klarna ook mag stoppen met dit soort oplichters te werken. Hierdoor dacht ik dat ket betrouwbaar zou zijn. Klarna reageert 1 x dat je het zelf moet regelen met de klant en pauzeren tijdelijk de facturatie. Daarna reageren ze steeds hetzelfde.. Is in behandeling... Zelf contact opnemen. Ze gaan daarna nergens meer op in. Ook niet te vertrouwen!!!
Kan ik nog minder dan 1 ster geven
Kan ik nog minder dan 1 ster geven? Na 6 weken eindelijk de blouse ontvangen, die wel XXL lijkt i.p.v. S.
Ik ga de moeite niet doen om te proberen om de blouse terug te sturen. Nooit meer!
Laarsjes bestelt die ineens niet meer…
Laarsjes bestelt die ineens niet meer leverbaar bleken. Dus geannuleerd en gelukkig nog geen geld overgemaakt. Kregen twee weken later alsnog de laarsjes. Althans wat er voor door moest gaan. Baager van plastic en ook nog flink beschadigd. Wel een week later de rekeniong van Klarna, die dus nooit betaald gaat worden Je kunt niks retouneren want het bedrijf bestaat ineens niet meer. Vreemde zaak dat een bank, want zo noemen ze zich bij Klarna in zee gaat met zulke bedriegers.
Helaas moet ik 1 ster aangeven maar dat…
Helaas moet ik 1 ster aangeven maar dat zijn ze absoluut niet waard! Heel lang gewacht op bestelling, uitstel voor klarna gevraagd. Bestelling eindelijk binnen maar wat een flutkwaliteit zeg! Dat je dit durft te verkopen, bah!! En terug sturen onmogelijk want ze reageren nergens op!
Shit
Shit. Ben er ook ingevallen via libk op facebook
Heel Lang gewacht en voor de die die op hun broek nog wachten, het is de moeite niet. Ik heb het bet gekregen en die vliegt direct in vuilbak. Stinky, slecht kwaliteit, brol made in China grrrrr 40 euros 😠