Besteld via nieuwe bv ( Rinemo) Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas o... Toon meer
Remono
Goeiedag Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht e... Toon meer
Afschuwelijke oplichters!!! Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling zat, antwoord, het is onderweg... Wanneer... Toon meer
Paar maanden geleden twee broeken besteld. Wilde ze annuleren, kon niet meer volgens hen. Tussendoor verschillende betaalverzoeken, inclusief boete, van Klarna ontvangen. Eindelijk mijn broeken o... Toon meer
Mensen keken ook naar
Ook ik wacht al bijna 2 maanden op een…
Ook ik wacht al bijna 2 maanden op een blouse,betaald maar niets ontvangen! Website uit de lucht. Eens maar nooit weer.
wat n oplichters gelukkig nog niet…
wat n oplichters gelukkig nog niet betaald ik betaal altijd via klarna daar kreeg ik bericht van dat ik 28 maart moet betalen ik heb schoenen besteld cesar maat 42 op 26 januari kreeg 8 weken later schoenen maat 40 maar niet die ik had besteld ook geen retour adres als ik had geweten dat het spul uit china komt had ik niks besteld Remono niks bestellen daar
Oplichting is het wat hun doen ivb…
Oplichting is het wat hun doen ivb kleding sturen die niet besteld zijn en dan zeggen is onderweg al 4weken nooit meer
Niet betrouwbaar
Schoenen geleverd aan de prijs van 50 euro juist dezelfde op andere site aan 15 euro wat een bedrog
Oplichters
Oplichters! Schoenen besteld en betaald, nooit ontvangen. Ze reageren niet op je mail behalve een automatisch gegenereerde mail dat de klantenservice het druk heeft bla bla. Kortom geld kwijt.
Bestelling wordt niet geleverd en…
Bestelling wordt niet geleverd en website uit de lucht. Waarschuwing voor een ieder!
Bestelling 27187783 nog steeds niet…
Bestelling 27187783 nog steeds niet binnen. Ik word aan het lijntje gehouden oplichting waarschijnlijk. Zo doe je geen zaken
BESTEL HIER NOOIT WAT...
Bestelling wel ontvangen, niet mogelijk om een retour formulier te ontvangen, wel een beveiligde mail ontvangen dat ik het geld retour zou krijgen maar sinds dien zijn ze niet meer te bereiken....
BESTEL HIER NOOIT WAT.....
Je kan dan beter je geld meteen in de prullenbak gooien..
Trui besteld van 40 euro
Trui besteld van 40 euro, vod uit China ontvangen.
Maat XL en dit past een kind nog niet, oplichters zijn het want dat wordt er niet bij verteld dat het uit China komt want dan had ik het niet besteld.
Helaas een bestelling geplaatst en…
Helaas een bestelling geplaatst en uiteraard niet geleverd gekregen. Ik had ook geen reviews gelezen (dom dom dom) Nu 46,- kwijt. De website bestaat inmiddels ook niet meer.....
Afschuwelijke oplichters!!!
Afschuwelijke oplichters!!!
Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen.
Wanneer je naar Track&Trace gaat is die website langs geen kanten bereikbaar, uit de ether gehaald intussen....
Dus, men weze gewaarschuwd!!!
Een bende Nederlandse oplichters, bweurk... 🤮🤮🤮
Opgelicht!
Opgelicht!
Krijg gewoon de slappe lach! Enkellaarsjes van leer besteld 11 feb.
16 maart krijg ik ze binnen van volkomen verkeerde kleur,mode en stof....49.95 betaald. Bij zoeken naar retour adres....bestaat niet meer. Op naar de kringloop dan maar!
Geen retourmogelijkheden. Radiostilte
Broek besteld. Totaal verkeerde maat ontvangen. Geen website of klantendienst meer. Geen retourmogelijkheden.
Op 4 februari 2021 een bestelling…
Op 4 februari 2021 een bestelling gedaan en betaald. Maar liefst € 44,95
Kreeg een geautomatiseerde bevestigingsmail met daarbij vermeld dat ze erg blij met me zijn (!!!)
Vandaag weer een mail gestuurd waar m'n bestelling blijft. Krijg een in het Engels gestelde mail terug met het excuus dat het erg druk is en zo snel mogelijk antwoord krijg op mijn vragen...
Kan de bestelling ook niet via track en trace volgen, die pagina doet het niet.
Ik hoop dat het pakket nog komt maar vrees het ergste!
Het is een gelikte site om iets te bestellen maar dit was de eerste en ook de laatste bestelling die ik daar doe.
Vandaag, 17 maart mijn bestelling dan toch ontvangen. Het zouden leren laarsjes moeten zijn, het zijn laarsjes maar absoluut niet van leer, goedkope plastic troep uit China. En de maat klopt ook niet. Had maat 39 besteld, ze hebben daar in China erg kleine voetjes wat maat 39 betreft!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Trui ontvangen die van Alie blijkt te komen. Lijkt niet op de foto en de site is niet meer bereikbaar dus retour kan ook niet meer. Niets bestellen bij dit bedrijf.
Niet intrappen
Niet intrappen. Zijn oplichters. Als je wilt terugsturen, beloven ze eerst een tegoedbon van 50% waarmee je nog een bestelling kunt plaatsen. Dan beloven ze het halve bedrag over te maken en mag je het product houden. Vervolgens mag je het direct naar China sturen en vervolgens hoor je nooit meer iets.
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!! Ik ben nu al een maand bezig de schoenen terug te sturen maar ik word van het kasje naar de muur gestuurd. Nu mag ik het ineens wel terug sturen maar dan op mijn kosten naar China?! Dit is dus een webshop die producten rechtstreeks uit China naar de klanten verstuurd. Geen Nederlands bedrijf dus!
In februari 2021 een jas besteld
In februari 2021 een jas besteld. Wil de bestelstatus volgen, maar kan de pagina niet laden en de site bestaat niet meer. 49.95€ wss verloren. Normaal moest ik het al ontvangen. 😡😡😡
Goeiedag
Goeiedag
Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht en gewoon voor de gek gehouden nooit zal ik nog wat bestellen oplichters
0 sterren. OPLICHTERS!! Wacht al maanden op mijn schoenen, ze beantwoorden geen e-mails, niks gehoord behalve veel reclame emails!!!
Site bestaat niet meer, maar is nu Vanero. Beantwoord geen e-mails.