Remono

Besteld via nieuwe bv ( Rinemo) Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas o... Toon meer

Goeiedag Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht e... Toon meer

Afschuwelijke oplichters!!! Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling zat, antwoord, het is onderweg... Wanneer... Toon meer

Paar maanden geleden twee broeken besteld. Wilde ze annuleren, kon niet meer volgens hen. Tussendoor verschillende betaalverzoeken, inclusief boete, van Klarna ontvangen. Eindelijk mijn broeken o... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Na 6 weken trui ontvangen

Na 6 weken trui ontvangen. Totaal anders dan op de foto. Komt uit China, zie ook Ali express. Gelukkig Klarna op pauze gezet en steeds gemaild met het bedrijf dat ik mijn order wil annuleren en dat ik nietvzal betalen. Steeds een aut.antwoord van de customer service. Niet bestellen en zeker niet betalen. Typisch gevalletje van dropshipping fraude.

12 maart 2021

Slechte zaak

Slechte zaak. Vanaf januari wacht ik op mijn schoenen. Ik heb ze helaas al betaald. Hoe krijg ik mijn geld terug? Waar kan ik zijn? Heel slecht dit. Wel betalen maar je bestelling niet ontvangen.

12 maart 2021

NIETS BESTELLEN!!

UPDATE: Op 30 maart'21 bestelling ontvangen maar kwaliteit is echt zeeeeeeeer slecht!

Begin februari bestelling geplaatst. Binnen 15 minuten na de bestelling gelijk een e-mail gestuurd dat ik wilde annuleren (zag toen namelijk de negatieve reviews). Na 6 dagen kreeg ik een 'reactie', dat ik de bestelling niet meer kon annuleren aangezien er 3 uur verstreken zijn na de bestelling. Ik kon je uit de e-mail opmaken dat het een standaard e-mail was en geen reactie op mijn daadwerkelijke vragen. Toen ik nogmaals reageerde met het verzoek tot annulering kreeg ik als reactie: 'Sorry, maakt u geen zorgen. We doen echt ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen'. Tot op heden nog steeds niets ontvangen en zie nu ook inderdaad dat de site uit de lucht is.....

Januari een broek besteld

Januari een broek besteld, Nog steeds niets ontvangen. Gooien alles op corona. Nu blijkt dat de site uit de lucht is. Weg geld. Oplichters. Facebook doe hier iets aan.
Mij werd geadviseerd om aangifte te doen, en melding te maken bij consuwijzer.

11 maart 2021

Zie velen negatieve reacties over…

Zie velen negatieve reacties over Remono. Ook ik ben teleurgesteld in dit bedrijf. Uiteindelijk toen ik na 1,5 maand mijn bestelling nog niet binnen had maar wel mailtjes kreeg over dat door Covid19 de bestelling op zich liet wachten, mail gestuurd om de bestelling te annuleren. Kreeg direct hierop een mail terug dat ik niet kon annuleren. Had dit binnen 3 uur na de bestelling moeten doen. Dit is onzin. Remono houd zich niet aan termijn levering dus ik sta in mijn recht om te annuleren.
Ik had gekozen voor afterpay. Site is nu uit de lucht. Dus ik betaal niks. Hoef het ook niets meer te ontvangen Heb immers de bestelling geannuleerd.

Oplichters

Oplichters. Wacht al maanden op m’n broek. Moet van Instagram en FB verwijderd worden. Mensen trap er niet in.

Oplichters

Oplichters. Koop hier niets want je bent je geld gegarandeerd kwijt. Onbegrijpelijk dat zo'n bedrijf nog steeds z'n gang kan gaan. Trap er dus niet in!

10 maart 2021

Zo slecht !

Ik heb eind januari schoenen besteld en nog steeds niet ontvangen. Ik heb alleen een bevestigings mail gekregen en verder niks. De site van remono is uit de lucht en ze gaan nu verder onder de naam ‘vanero’. Toen ik heb gedreigd met de politie heb ik uiteindelijk een mail gekregen van ‘remono’ dat ze niks kunnen doen aan de vertraging. Ik wacht nog steeds op mijn schoenen.... niks kopen bij hun !

ik heb voor 124

ik heb voor 124, euro bestel op 2-2-2021 en niks ik vol mij belazerd ,ik bestel nooit meer wat op internet ,naar de winkels dan kan je het zien ,en achteraf betalen ,heel fout dit bedrijf

Zeer slecht bedrijf.

Zeer slecht bedrijf.
Ik heb hier schoenen besteld en daar weken op moeten wachten.
Toen het aankwam in een verfrommeld chinees pakketje, bleek de kwaliteit zeer slecht te zijn en de kleur afwijkend. Terugsturen was geen optie. Al weken met een afhandeling bezig.

9 maart 2021

Malefide firma. Bestel hier niet!!!

Jas besteld maat xl, krijg je een jas in kindermaat direct verstuurd vanaf een of andere fabriek in China. Volgens de website kun je binnen 14 dagen retourneren. Echter als je gebruik wil maken van dit recht, dan moet je smeken om een retour formulier en een maand later krijg je een bericht dat je het op eigen kosten terug mag sturen naar China. Let goed op! Bestel niet bij dit bedrijf! Het is een malefide firma!

8 maart 2021

23 jan een broek besteld voor 40 euro…

23 jan een broek besteld voor 40 euro en nog steeds niks ontvangen. Verschillende mails gestuurd en dan krijg je een antwoord dat het door corona langer kan duren, maar verder geen inhoudelijke informatie over je bestelling. Als je op fb onder hun bericht reageerd halen ze die ook weg. Laatst een mail gehad dat hij onderweg was naar mijn woonplaats, maar als je nu gaat kijken is de site uit de lucht. Verder gegaan met een andere naam zonder dat te vermelden aan je kopers. Vanero heet het nu, ziet er precies het zelfde uit. Nu daar maar een mail gestuurd dat ik meer informatie wil of me geld terug. Maar zalvast geen reactie op komen. Vuile oplichters. Nooit daar bestellen dus.

8 maart 2021

Het terugsturen naar het adres in Den…

Het terugsturen naar het adres in Den Haag lijkt te werken. Ik kreeg van Klarna een mail dat de betaling wordt teruggestort. Daarom, stuur je artikelen terug naar Wagenstraat 133A 2512 AT Den Haag. Ze ontkennen eerst de ontvangst van het artikel maar na doordrammen (en de afgifte bevestiging van Post.nl meerdere keren te hebben gemaild) toch het geld terug (tenminste, daar ga ik nu maar even vanuit)