Remono

Besteld via nieuwe bv ( Rinemo) Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas o... Toon meer

Goeiedag Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht e... Toon meer

Afschuwelijke oplichters!!! Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling zat, antwoord, het is onderweg... Wanneer... Toon meer

Paar maanden geleden twee broeken besteld. Wilde ze annuleren, kon niet meer volgens hen. Tussendoor verschillende betaalverzoeken, inclusief boete, van Klarna ontvangen. Eindelijk mijn broeken o... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opgelicht

Bij Remono in januari al broeken en schoenen besteld . Nooit gekregen wel betaald. N a vele apjes en berichten achter te laten . Kreeg ik de beloftes dat het onderweg was . Ben gewoon opgelicht .weg geld. Pffff .Dus trap er niet in .

8 maart 2021

Wel betaald, niet gekregen.

Een trui besteld op 12 februari en nooit ontvangen. Via track & trace niets te vinden. De site ligt eruit. € 39,99 weggegooid. Ze gooien alles op corona!!!!!!

O sterren voor Remono

O sterren voor Remono. Slechtetot geen communicatie per mail..
en de schoenen nog niet binnen die ik in dec heb besteld ! Waardeloos !
Bende oplichters , dus mensen hier niets bestellen je krijgt geen product , en je bent je geld kwijt ....

1ster is nog te veel

1ster is nog te veel. Zeef slechte levering en ze voldoen niet aan hun eigen voorwaarden. Ik had een jas XL besteld welke veel te klein bleek te zijn. Volgens hun voorwaarden kun je dan retourformulier opvragen, kun je de goederen terug sturen en krijgt men het aankoop bedrag terug. Het opvragen van dit retourformulier was al moeilijk. Ik kreeg een mail van ene Frances met het volgende voorstel: ik kon de jas houden en ermee doen wat ik wilde en kreeg dan 50% van het aankoop bedrag terug. Hier ging ik niet mee akkoord daar hun voorschriften aangeven dat ik het gehele aankoop bedrag terug krijg. Volgende voorstel van Frances: je mag de houden en ermee doen wat je wilt en je krijgt 75% van je aankoopbedrag terug. Ook hier ging ik niet mee akkoord. Nu blijkt de webshop uit de lucht gehaald te zijn en kan ik fluiten naar mijn aankoopbedrag. Gedupeerde dus. Bij roep ik dan ook alle gedupeerden op om aangifte te doen tegen deze website zodat we gezamenlijk een statement kunnen maken en gezamenlijk staan we sterker. Het kan niet zo zijn dat deze mensen wegkomen met die zeer slechte praktijken. Gelukkig heb ik alle mailwisselingen en screenshots nog. Teven zijn de IP adressen vanwaar men de mails verstuurd heeft bewaard. Dus vandaar eindelijk een waardering van -10 sterren. OPLICHTERS
LET OP de website REMONO bestaat niet meer maar zij gaan verder onder een andere naam. Zo kunnen ze blijkbaar door blijven gaan met oplichtingspraktijk. Kijk dus uit voor VANERO.NL

Levertijd

Ik heb in december schoenen besteld. Ze zijn alleen nog onderweg... jaja. Gelukkig niet betaald vooraf. Denk dat ik naar de schoenen kan fluiten. Kreeg vandaag wel een mail. Daarin stond dat ik rustig af moest wachten omdat de levertijd 10 tot 20 dagen kan zijn. Ik vraag me dan alleen af over welk jaar ze het dan hebben. Want volgens mij is het vanaf december al wat langer dan 20 werkdagen geleden. Dus zolang ik niets ontvang...1 ster. Eigenlijk liever 0 sterren.

7 maart 2021

24 januari een broek besteld en…

24 januari een broek besteld en betaald, na herhaalde mails hierover nog steeds geen broek ontvangen en er wordt geweigerd terug te betalen. Nu is de site uit de lucht en zijn ze verder gegaan als Vanero.nl , zelfde site, zelfde nieuwsbrief (die ik ineens natuurlijk ontvang), zelfde contactgegevens. Bestel hier niet!!! Is een scam!

7 maart 2021

Zeer slecht zit al maanden te wachten…

Zeer slecht zit al maanden te wachten op een trui is hij eindelijk in de woonplaats aangekomen maar daarna ligt de site om te kijken waar mijn trui zich bevind eruit en remono niet meer via mail te bereiken.... gelukkig met after pay gedaan dus ik betaal ook niet

6 maart 2021

Remono

Ik heb nog steeds mijn schoenen van €40 niet binnen, al maanden op aan het wachten! Krijg steeds mails dat er vertraging is opgelopen door Corona en alsmaar reclame in mijn inbox. Ik heb ze ook gemaild via hun site (want kon helaas niet bellen) waar mijn post blijft...geen reactie! Wil ik vandaag nog een keer mijn track and trace checken...blijkt de site uit de lucht te zijn! En ik kan nu de site van Remono zelf ook niet meer openen! Ik ben dus wss opgelicht!

5 maart 2021

Begin januari schoenen besteld en…

Begin januari schoenen besteld en betaald! Kreeg netjes een e-mail met bevestiging en track trace. Ik zie dat het vanuit een ander land moest worden verscheept. Maar bleef op verzenden staan, nog een e-mail gekregen dat er vertraging was. En ondertussen kreeg ik wel telkens nieuwe reclame ontvangen met kortingen. Gisteren dacht ik het word toch nu wel een keer tijd voor de schoenen. Ik wil dus de link openen met de trace code..... pagina kan niet geladen worden. Website is uit de lucht, Facebook pagina weg, instapagina weg..... en dus ik denk ook weg geld.

Opgelicht voor 30 euro, ooit moest eens de eerste keer zijn zucht pffff!!!

Dus pas op!!!!!!! OPLICHTERS

Slecht

Ik heb een jas bij ze besteld. Betaling via Klarna gelukkig.
Ik heb de jas wel ontvangen maar hij moet retour want hij is te klein. Contact gehad en ze wouden weten waarom de jas retour moest. Dat gemeld en ik wacht nog steeds op een retourformulier. Paar keer gemaild. Maar geen reactie. En Ik zag dat de site uit de lucht is.

5 maart 2021

Begin februari schoenen besteld en…

Begin februari schoenen besteld en betaald. Kreeg ontvangstbevestiging en track and trace wat niet werkte. Mail gestuurd (2x) geen reactie op gehad. Nu zag ik dat hun site uit de lucht is en ze verder gaan onder een andere naam. Ben bang dat ik én naar de schoenen én naar mn geld kan fluiten. Waardeloos bedrijf!!

Oplichters!

1 ster teveel eigenlijk. Ook wij zijn opgelicht door deze klootzakken. In december 7 colltruien besteld en er is nooit iets aangekomen. Telkens mailtjes dat de bestelling vertraging had opgelopen maar nu is de site uit de lucht. Iemand enig idee wat je kunt doen om nog kans te maken om je geld terug te krijgen? Aangifte doen bij de politie kan, maar daar beland je toch onderop de stapel en hoor je niks meer van.

Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen, op mail reageren ze niet meer en de site is uit de lucht, onbetrouwbaar en dus niet bestellen. Ik dacht vanwege afterpay is het wel te vertrouwen en ik dacht ik betaal pas als ik iets ontvangen hebt maar niks ontvangen.

Oplichters

Stelletje oplichters zijn het. Geld kwijt en geen product!
Site is uit de lucht. Gaan gewoon verder onder nieuwe naam. Dit weet ik omdat ik nog een mail gestuurd had waar mijn bestelling blijft. Hierop krijg ik een ontvangstbevestiging met het nieuwe bedrijfsnaam. Echter reageren ho maar!
Aangifte bij de politie ga ik zeker doen, maar ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.