Besteld via nieuwe bv ( Rinemo) Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas o... Toon meer
Remono
Goeiedag Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht e... Toon meer
Afschuwelijke oplichters!!! Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling zat, antwoord, het is onderweg... Wanneer... Toon meer
Paar maanden geleden twee broeken besteld. Wilde ze annuleren, kon niet meer volgens hen. Tussendoor verschillende betaalverzoeken, inclusief boete, van Klarna ontvangen. Eindelijk mijn broeken o... Toon meer
Mensen keken ook naar
De bestelling is nooit geleverd
De bestelling is nooit geleverd. Oplichters.
Ze verzinnen steeds een smoes
Let op buitenlandse website
Let op buitenlandse website, wilde annuleren maar kon niet omdat je maar 3 uur hebt om te annuleren. Reactie in het Engels en bestelt bij Mivanti achteraf betaling via Klarna. En dan bevestiging van Remono, allemaal dezelfde winkel.
Verzenden vanuit China daarom lange wachttijd en dan een kulverhaal ivm Covid19.
Advies niet kopen/bestellen
Oplichters
Oplichters! Heb Schoenen besteld in December en niets ontvangen. Gek genoeg adverteren ze wel op Instagram???
Ik heb ze gemaild en dit was hun antwoordt.
Daar gaat mijn 50€ 😢 jammer - had echt schoenen nodig..
Hoi .....
Bedankt voor het reiken!
We weten hoe frustrerend het is om te wachten op het door u gewenste pakket en dat spijt ons. We hebben uw bestelling ontvangen en zijn op dit moment bezig. Bestellingen nemen 3-5 werkdagen of meer in beslag om te verwerken na het plaatsen van de bestelling voor de verzending, omdat we niet uitzenden in het weekend en vanwege het grote volume van de bestellingen. Controleer uw inbox of spam-map en we hebben uw orderbevestiging opnieuw verzonden.
Onze standaard verzendtijden duren ongeveer 10-20 werkdagen, maar zijn nog steeds afhankelijk van de locatie van uw adres.
Een notificatie e-mail zal naar u worden verzonden zodra uw item is verzonden. :)
Laat het me weten als je nog vragen hebt. Ik zal u graag helpen!
Mich
Zijn oplichters
Zijn oplichters, waren eerst actief met dezelfde verkoop van schoenen en kleding onder een andere naam, Silvette! Dus wees gewaarschuwd.
Je bent je geld kwijt en ontvangt niks
Ik wacht al vanaf november op mijn…
Ik wacht al vanaf november op mijn bestelling. Gelukkig niets betaald. Altijd via klarna achteraf betalen dan doet het ook geen pijn.
heel slecht
Git was hun antwoord op geld terug en de jas terug. Belachelijk. NOOIT KOPEN.
Allereerst willen wij u bedanken voor uw bestelling en uw vertrouwen in ons. Het spijt ons te horen dat u wilt retourneren Portobello™ | Trendy winterjas voor mannen. Laat ons alstublieft weten waarom u dit product wilt retourneren. Dan zorgen wij ervoor dat dit probleem zich in de toekomst niet meer voordoet. Remono,nl is voortdurend gericht op het verbeteren van de klanttevredenheid en tegelijkertijd zoeken we naar mogelijkheden om het proces te verduurzamen.
Wij willen een win-win situatie creëren. Daarom willen wij u graag een alternatief bieden:
- U mag het product houden en doen wat u wilt: u mag het zelf gebruiken of het aan uw buurman geven.
- U ontvangt een 50% kortingscode voor onze gehele winkel. Met deze code kunt u een ander product naar keuze bestellen tegen een zeer lage prijs.
De bijkomende voordelen zijn:
- U hoeft geen moeite te doen om het product opnieuw in te pakken, een verzendlabel te maken, extra verzendkosten te betalen, naar het postkantoor te gaan en het product op te sturen.
De lokale postvervoerders zouden minder kunnen rijden, wat ook beter is voor het milieu.
- Er is minder kans op verspreiding van het COVID-19 virus.
Waardeloze webshop
Waardeloze webshop! Wat je online ziet is helaas niet wat je krijgt nl. rotzooi! Bovendien is geld terug bij retour onmogelijk. Ze beloven daarentegen wel ea. maar betalen ho maar!
Beter niks bij bestellen!
Geloof dat ik er weer ingetrapt ben
Geloof dat ik er weer ingetrapt ben, niets bij kopen dus!