Besteld via nieuwe bv ( Rinemo) Pure oplichterij. Rechtstreeks vanuit China, Opgevouwen in een te klein doosje. Veel kleiner dan op de foto, en geen reactie als je wilt retourneren. Ben er helaas o... Toon meer
Remono
Goeiedag Ik heb 31januarie een 2delig pak besteld vandaag eindelijk gekregen in de verpakking van ali exspess waar dat pakje 7.99 kost en bij jouw met verzendkosten 44.95 schadalig zolang gewacht e... Toon meer
Afschuwelijke oplichters!!! Bestelde in januari een trui, nog steeds niets ontvangen. Heb verschillende mails gestuurd om te vragen waar mijn bestelling zat, antwoord, het is onderweg... Wanneer... Toon meer
Paar maanden geleden twee broeken besteld. Wilde ze annuleren, kon niet meer volgens hen. Tussendoor verschillende betaalverzoeken, inclusief boete, van Klarna ontvangen. Eindelijk mijn broeken o... Toon meer
Mensen keken ook naar
Begin januari sneakers besteld nog…
Begin januari sneakers besteld nog steeds niks binnen krijg constant mails bestelling is vertraagd.
Momenteel al 2 weken niks meer gehoord via mail reageren ze niet via link contact reageren ze niet
Achteraf betaald gekozen maar goed die is nog niet betaald maar al wel verlopen helaas kan klarna hier niks aan doen
Nooit meer bestellen wat een k.. bedrijf echt nog nooit mee gemaakt dit
BEDRIEGERS !!
Na meer dan een maand had ik eindelijk mijn bestelling aangekregen. De jas kwam helemaal niet overeen met de foto op de website. Ik heb ondertussen al 3x een mail verstuurd dat ik graag mijn bestelling wil retourneren, maar ik krijg gewoon geen retourformulier. Op hun website staat het volgende "Ben je niet helemaal tevreden met je bestelde artikelen?
Wat ontzettend jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Als de artikelen voldoen aan een aantal voorwaarden kun je deze altijd naar ons retourneren. Uiteraard betalen wij jou dan het aankoopbedrag terug.". IK HEB MIJN AANKOOPBEDRAG IN IEDER GEVAL NOG NIET TERUG GEHAD !!!
NIET betrouwbaar, slechte tot geen service
Schoenen besteld. Krijg constant mails dat de bestelling is vertraagd. Echter bij track and trace staat dat ik het "received" heb op mijn adres, terwijl ik nooit wat heb gekregen en alsnog een mail krijg dat mijn bestelling vertraagd is. Krijg deze week geen reactie meer op mijn mails (als beantwoording of via klantenservice). Bedrijf is niet bereikbaar. Gelukkig heb ik de optie "achteraf betalen via Klarna" gedaan.... Nooit meer iets bestellen dus, zeker NIET betrouwbaar!!!!
UPDATE 13 maart 2021
Schoenen gekregen. Komen uit Azië, voelen simpel aan. Pakketje niet geopend. Wil ze retour sturen, maar kom erachter dat de site niet meer bestaat. Er wordt niet gereageerd op mail. Via Klarna met achteraf betalen, de betaling gepauzeerd. Zij geven aan dat de site wellicht nu Vanero.nl is. Deze site bestaat echter ook niet. Klarna heeft verder geen andere gegevens. Mijn probleem is nu doorgegeven aan de onderzoeksafdeling van Klarna en zij gaan een dossier maken. Ik ga dus niet betalen, maar kan ze ook niet retourneren, aangezien ik geen contact met de "webwinkel" krijg. PURE OPLICHTERIJ!!!!
UPDATE 17 maart:
Eindelijk een reactie terug, hoewel de site nog steeds uit de lucht is. Ik kan het product retourneren, maar moet het terugsturen naar China en de kosten zijn voor mezelf. Even snel gekeken, zou betekenen dat ik ruim 30 Euro aan retourkosten heb, bij een besteld artikel van 40 Euro. Ben geen gekke henkie. Heb ook aangegeven dat ze op de site niet vermeldden dat de producten uit China komen en dat de retourkosten voor jezelf zijn, ga dus niet akkoord!
Heb wat andere reviews gelezen, er zou een retouradres zijn in Den Haag: Wagenstraat 133A, 2512 AT in Den Haag. Ga dus hier mijn spullen naar retour sturen en zeker niet naar China!
Waardeloos
Waardeloos. Trui besteld en na ca 6 weken kreeg ik een berichtje dat het geleverd was bij de buren. Niks dus.
Geen reactie op mijn mails.
NIETS bestellen bij deze site dus !!!
Je kunt je kleding niet retour sturen !!
Wat is dit voor een zaak. Je kunt je kleren niet retour doen!! Kleding komt rechtstreeks van ali express. Bestel hier maar niks want je komt bedrogen uit, geldpikkers.
Oplichters
Dit zijn oplichters, je krijgt niet wat je bestelt, kunt niet retourneren want een retourformulier krijg je niet van ze toegestuurd. Heb heel veel mails gestuurd maar zonder resultaat.
Nu tijd om Radar in te schakelen. Heb ik eerder ingeschakeld voor andere webwinkel en met goed resultaat. Meld daarom al jullie klachten bij hen, dan maken ze er misschien weer een zaak van. Aanpakken deze oplichters!!!
Ik heb schoenen besteld in december en…
Ik heb schoenen besteld in december en zoals iedereen op de vorige reacties, geen reactie op mijn mails, track en trace stelt niks voor.
Dus niet bij hun bestellen
Pure Oplichting REMONO.NL KOOP ER NIETS
Pure Oplichting deze website
heb bestelling van 17/1 nog steeds niet.
Mijn geld heb ik ook niet terug gekregen
Koop daarom nooit niks bij REMONO.NL
Op mijn mails antwoorden ze niet meer.
Heb daarom juridische middelen ingezet
Mvg
Vic
Nooit bestellen..
Nooit bestellen... pure oplichting.
Als jij besteld, bestellen zij op sites als wish.com en wil je wat ruilen zijn ze niet thuis en reageren ze niet meer op je mail.
Frustratie Remono
Op 1 februari jl. schoenen besteld maar nog steeds niets ontvangen. Veelvuldig contact gehad en in laatste bericht staat dat het ook wel een 4 tot 6 weken kan duren!! Vind het heel vervelend en telefoonnummer nergens te vinden.
Heb al zeven keer een retourformulier aangevraagd (voor het geval de maat niet goed is) maar krijg geen reactie. Heb voor achteraf betalen gekozen en al contact met Klara gehad want betaaldatum verloopt morgen, 15 februari a.s. Zij zijn allen hartelijkst en hebben de datum vooruit geschoven naar 1 maart a.s. Maar ben bang dat ik dan nog niets heb ontvangen.
Vind dat Klara geen zaken met dit bedrijf meer moet doen.
Heeft iemand toevallig een kopie retourformulier liggen zodat ik het alsnog ‘ergens’ naar toe kan sturen?
Weet iemand of ik het pakket kan weigeren mocht het ooit nog afgeleverd worden?
In gebreke gesteld
Vandaag 14 feb 2021 ook nog steeds niks ontvangen. Klarna betaling is wel actief . Remono.nl in gebreke gesteld. ( wordt vervolgd )
Update 18 feb 2021 .. Geen Reactie ontvangen door Remono.nl. Inmiddels Klarna gemeld producten niet ontvangen. Rekening gepauzeerd. Eerst ontvangen dan betalen zo werkt Klarna . Klarna stelt onderzoek in .
Douanekosten hoger dan prijs schoenen
Schoenen besteld en betaald. Komt na weken wachten een mail van post.nl om 75 € douanekosten te betalen .pakje komt idd uit China. Daar gaan mijn schoenen
Zo slecht
Zo slecht , opgelicht , kijk uit mensen . Bestel hier niets . Ik kreeg ook het verhaal om de jas aan de buurman te geven . Heb al vele keren geprobeerd met hun in contact te komen voor het retour formulier maar helaas reageren ze niet meer .
Van de makers van Zaluna
Zelfde makers als ZALUNA. Producten die worden gepresenteerd lijken niet eens op degene die afgeleverd worden.
Slechter kan niet
Slechter kan niet, betaling Klarna wordt direct geactiveerd, artikel komt na veelvuldig kontakt niet. Ontwijken alle relevante vragen en houden klanten aan het lijntje. Riekt naar misleiding en oplichting
HIER NOOOOIT IETS BESTELLEN
Damestrui besteld; duurde vier weken voordat deze kwam. De trui is te klein en viel erg tegen qua kwaliteit. Ik ben nu al een week aan het mailen om een retourformulier te krijgen. Ze komen met bizarre voorstellen om maar geen retourformulier te versturen (kon de trui wel aan mijn buurman geven; serieus dit mailden ze). Ze zijn als het om retourneren gaat heel begaan met de Coronacrises en het milieu terwijl de trui uit hoogstwaarschijnlijk via China en Luxemburg bij mij terecht is gekomen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (een telefoonnummer is nergens te vinden). Gelukkig nog niet betaald maar Klarna "dreigt" wel met extra kosten indien ik niet betaal.
Levering duurde lang
Levering duurde lang, product veel te klein. Ziet er wel uit zoals besteld. Maar retourformulier erg lastig te krijgen
Hele slechte webwinkel
Hele slechte webwinkel. Schoenen besteld in maat 42 en kreeg vervolgens maat 46 gestuurd. 3x gemaild met de vraag of ze het retourformulier willen sturen. Totaal geen reacties en helaas kan ik ook geen telefoonnummer vinden op internet.
Ik wacht af, gelukkig nog niet betaald
Nooit meer iets bestellen
Nooit meer iets bestellen! Ik heb schoenen besteld hier voor €40 terwijl ze op Ali staan voor €10 ze zijn nog geen €5 waard, ze geven je ook niet de kans om je product terug te sturen “ik moet ze maar aan de buren geven en het voordeel is dat je ze niet hoeft terug te sturen” is wat ik te horen kreeg
Wat een slechte site
Wat een slechte site. Ik heb mijn bestelling wel ontvangen maar wil hem retourneren, hele slechte kwaliteit. Ik krijg enkele geen reactie waar retour naar toe kan!! Gelukkig nog niet betaald.