Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt at bestille - utrolig stor fleksibilitet i afhentning og levering. Du er hele tiden klar over hvad der sker, hvad det koster og hvornår din cykel er klar. Havde en misforståelse omkring afh... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service, og de er så dygtige til deres arbejde. Jeg har tidligere fået repareret en cykel, som er blev helt perfekt! Har også haft flere cykler til gratis check, hvor man hurtigt får svar... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har før været glad for Ren Cykels service, men nu er det da gået helt galt!! Efter to gange reparation, tre missede afhentninger, 1700 kr. mindre på kontoen og en cykel med et gear, der stad... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæden røg af og satte sig fast under kædeskærmen på en ladcykel, jeg havde lånt for at transportere et gangbesværet familiemedlem rundt i Ørestaden. Spurgte efter en skruetrækker i den nærliggende Re... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenmaker

Geschreven door het bedrijf

Vi er autoriserede cykelsmede placeret i København med speciale i reparationer og service af næsten alle slags cykler - elcykler, ladcykler og klassiske cykler. Vi reparerer og klargør din cykel i en af vores butikker, på din arbejdsplads eller gennem vores Hent & Bring service! Sådan foregår det: Book nemt ønskede service online → Vi henter/inspicerer cyklen → Du godkender pris og løsning → Vi reparerer og leverer tilbage - klar til at køre. Har du spørgsmål eller en sag, vi skal kigge på, så kontakt os eller book tid via vores hjemmeside. Vi står klar og glæder os til at hjælpe dig videre med din cykel.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super hjælpsomme

Super hjælpsomme, effektive og venlige. Kan absolut anbefales.

15 november 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Du er altid velkommen forbi igen, hvis cyklen trænger til et tjek eller en kærlig hånd 🚲💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

AMlacykel fik den store tur

Havde en AMlacykel der mildest talt trængte til en kærlig hånd. Talte med Christian og fik booket afhentning. Efter den store tur har jeg nu cyklen tilbage og klar igen. Virkelig smart service :)

29 oktober 2025

Hej Daniel,

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for at høre, at din AMladcykel er tilbage i topform efter dit besøg. Jeg giver rosen videre til Christian og teamet – og fedt at afhentning/levering gjorde det nemt.

Vi står klar en anden gang når cyklen har brug for en kærlig hånd 😊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Super oplevelse og knap så heldig oplevelse

Jeg fik bleedet bremsesystem på en ladcykel, skiftet skivebremser (klodser og skiver) på begge forhjul, samt rettet baghjul op og skiftet bremseklodser på fælgbremse bag.
Da jeg bad om at få skiftet fælgbremse bag, blev det påpeget, at det kunne ikke gøres, hvis ikke jeg også købte en opretning af baghjul - derfor en tillagt service. Ordlyden var, at hvis ikke hjulet blev rettet op, ville bremsen komme til at gå på fælgen.

Alt omkring hydraulik og skivebremser spiller 100%, fremragende oplevelse.
Men fælgbremsen bag går nu på fælgen, til trods for informationen om, at det netop var dette, der skulle afhjælpes ved en opretning af hjul.

Jeg har efterfølgende været i dialog med RenCykel, og de har tilbudt uden beregning at justere bremsen som kompensation. Desværre er det ikke altid en mulighed i en travl børnefamilies hverdag, dels at undvære cyklen og dels at skulle lægge en ekstra opgave ind.
Resultatet er, at jeg selv har måttet justere på bagbremsen, og at jeg er efterladt med en følelse af at være påduttet en service, som ikke er udført godt nok.

Jeg er happy med høje priser, så længe arbejdet udføres som forventet, men lige i dette tilfælde, må der siges at være tale om en lille ommer.

Kommunikationen med RenCykel i processen har været super fin 👍

11 november 2025

Hej Thomas,

Tak for din ærlige anmeldelse og for den gode dialog undervejs. Det glæder mig at høre, at hydraulikken og skivebremserne fungerer, men jeg er ked af, at fælgbremsen bag krævede efterjustering, og at du derfor står tilbage med en ærgerlig oplevelse.

Tilbuddet om en gratis udbedring står naturligvis stadig ved magt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service, kan klart anbefales!

12 november 2025

Hej Zara,

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre, at du oplevede både god og hurtig service. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når cyklen trænger til en kærlig hånd 🚲💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service! Kan klart anbefales.

Jeg fik hentet min ladcykel, da jeg ikke kunne finde nøglen til låsen. Jeg oprettede en forespørgsel på rencykel.dk, og allerede dagen efter blev cyklen hentet.

De ringede til mig med forslag til nødvendige udbedringer for at forlænge cyklens levetid. Jeg fik en skarp pris og blev holdt godt i hånden gennem hele processen.

Tusind tak til Kasper fra Rencykel – fantastisk oplevelse!

10 november 2025

Hej Karim

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – og hvor er det dejligt, at Kasper har taget så godt hånd om dig og din ladcykel.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi står selvfølgelig altid klar, når din cykel engang skal have et nyt tjek!

Mvh
Christian, REN CYKEL

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi valgte at købe en ladcykel hos Ren…

Vi valgte at købe en ladcykel hos Ren cykel og fik en super god oplevelse! Rigtig god vejledning, ærlighed og professionel service hele vejen igennem. Man føler sig tryg og godt behandlet – kan klart anbefales Rencykel Nordhavn!

6 november 2025

Antwoord van RenCykel

Tusind tak for den fine anmeldelse 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse med både køb af ladcykel, vejledning og service. Det betyder meget for os!

Vi giver rosen videre til teamet i Nordhavn, og I er altid mere end velkomne forbi, hvis ladcyklen en dag har brug for en kærlig hånd 🚲💙

Tillidsbrud

Starter lige med at sige at jeg har brugt dem mange gange, både til løbende service og diverse reparationer og har altid været meget tilfreds.

Denne gang har dog været en uheldig oplevelse.

Jeg afleverer en cykel til dem der skal have skiftet gearskifterboks. Da jeg får overslag tilbage, skriver de at krankboks også bør skiftes da der er begyndende slør. Jeg skriver tilbage til dem at det er underligt, da de selv har skiftet denne i maj. Resultatet bliver så, at de blot justerer den eksisterende krankboks. Jeg tænker det er problematisk, da jeg formoder at de foreslår den skal skiftes af en årsag og det så derfor på ingen måde giver mening at det blot kan justeres når de bliver gjort opmærksom på at det i så fald er en reklamation. Så en af følgende må så være tilfældet:
1. de skiftede ikke krankboksen i maj, som der ellers blev betalt for, hvilket så forklarer hvorfor samme fejl stadig kunne konstateres.
2. Der har været fejl på krankboksen som blev monteret i maj eller en fejl i monteringen, så det skal laves om på reklamationen.
3. de har uden grund forsøgt at sælge mig en ny krankboks, selvom dette ikke var nødvendigt.

Derudover er der også en fejl på det gear de lige har monteret. Det virker som om det ikke er korrekt justeret og det lette gear derfor ikke er det. Den er derfor middeltung at træde i, i 1. gear og samtidig virker 2. og 3. gear ens. Det tænkte jeg egentlig man tjekkede inden man afleverer cyklen retur.

Nu er det en uge siden jeg skrev til dem om dette og jeg venter stadig på et svar.

29 oktober 2025

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst tak for den gode samtale, vi havde tidligere.

Som vi talte om, er det her bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal stå tilbage med. Vi kan godt forstå, at det føles som et tillidsbrud, når der opstår tvivl om både krankboks og gear, og når du samtidig oplever, at svaret fra os har ladet vente på sig.

I forhold til gennemgangen af cyklerne har vi desværre ikke mulighed for at skille hele cyklen fuldstændigt ad som standard ved hver service. Derfor betyder det rigtig meget for os, når kunderne i kommentarfeltet kort beskriver, hvad de oplever af problemer med cyklen - det hjælper mekanikeren med at kigge ekstra grundigt på de rigtige steder. Det har der ikke været i dit tilfælde, og vi kan godt beklage, hvis noget så er blevet overset i den første gennemgang.

Som vi også nævnte sidst, er du altid velkommen til at sende cyklen ind til os igen. Sker det inden for rimelig tid efter den oprindelige reparation, tager vi den naturligvis ind som en reklamation, så vi kan få rettet op på både krankboks og gear, så cyklen fungerer, som den skal.

Vi vil meget gerne have lov til at gøre det ordentligt, så som vi talte om, må du meget gerne sende cyklen ind til os igen, så sørger vi for at få den kigget igennem og fikset hurtigst muligt.

Ren Cykel Teamet

Aldrig oplevet værre

Jeg indleverede min cykel for at få service og skiftet gearkabel. Blev så solgt op på at få skiftet kranksæt og kæde, det er hvad det er.

Under reparation knækker man en del, så jeg skal betale for en ny forskifter. Det sker vel.

Hvad jeg så får udleveret er en cykel med nye gearkabler, forskifter, kæde og kranksæt. Cyklen skifter nu gear så upålideligt at det er et decideret mirakel hvis den formår at skifte gear uden at jeg hakker kranksættet i stykker - jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Simpelthen spild af penge.

3 november 2025

Antwoord van RenCykel

Tak for din ærlige feedback og først og fremmest beklager jeg virkelig den oplevelse, du har haft. Det er på ingen måde sådan, det skal føles, når man får sin cykel tilbage fra service.

Vi har forsøgt at få fat i dig uden held, fordi vi meget gerne vil forstå forløbet bedre og find en løsning. Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis der bare er det mindste med cyklen, og hvis noget ikke fungerer ordentligt efter en reparation, er det vores klare praksis at tage den ind igen og udbedre det.

I det her tilfælde har du desværre ikke rakt ud til os direkte, og vi har derfor ikke fået muligheden for at kigge på gearskiftet og få det rettet til, som vi plejer at gøre, når noget driller efter en reparation.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på 71 99 60 19, så vi kan finde en løsning.

Ser frem til at høre dig fra dig.

Super god service

Super god service, fik hurtig hjælp med min flade cykel af det venlige personale

31 oktober 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟

Vi er så glade for at høre, at du fik hurtig hjælp med den flade cykel og oplevede vores personale som venlige.

Skulle cyklen drille, er du altid velkommen forbi 😊

Best to Avoid !!!!

Only Pick up and delivery worked fine. Once it is handover to the mechanic, scam begins. I got a flat on my rear tire and booked their service. I had been called next day and told to replace both tires due to their low quality and the offer was twice the price of bike itself. So I turned down and requested to fix only the flat which costs me around 280 DKK. I called them again asking justification for the price and they said that they will replace the tube with new one. Got my bike delivered next day and got a flat next morning even without driving the cycle. Basically they havent fix anything. Wasn't expected this cheap way to make money.

24 oktober 2025

Hi Mohammad,
Thanks for the honest feedback. We're really sorry for your experience.

The suggestion to replace the tires was meant purely as a recommendation because the current ones are low quality; you’re never obligated to accept extras. When something like this happens, especially a flat right after delivery, please reach out to us so we can inspect and make it right.

If you’re open to it, we’d like to take another look at the wheel, to find the root cause and fix it properly. You’re of course still very welcome to contact us so we can arrange this.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange tak til ren cykel i Nordhavn…

Mange tak til ren cykel i Nordhavn speciel tak til Jon og Bjarke for meget fin service og hjælpsomhed med min cykel vi er meget glade for at have jer i nabolaget

27 oktober 2025

Antwoord van RenCykel

Tusind tak for den fine anmeldelse – vi giver rosen direkte videre til Jon og Bjarke 💙 Vi er rigtig glade for at være jeres naboer i Nordhavn, og vi står altid klar til at hjælpe!

De bedste hilsner ,

they were very kind

24 oktober 2025

Hi Flavia,
Thank you so much for the review, it means a lot to us. We're here to help if it's ever needed 🚲💙

The Ren Cykel Team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service. Fik lige skiftet pedalarm uden beregning på 2 min. Altid god service hos RenCykel - også selvom de har travlt - er de hjælpsomme.

20 oktober 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!
Vi er glade for at vi hurtigt kunne hjælpe 😊

Vi står klar når cyklen trænger til en kærlig hånd en anden gang ⭐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft min ladcykel til et…

Jeg har haft min ladcykel til et grundigt tjek hos RenCykel, og jeg er virkelig imponeret over servicen. De lavede et meget detaljeret prisoverslag og tog sig tid til at gennemgå alt på en professionel måde – både i form af et skriftligt overslag og en fyldestgørende telefonisk gennemgang.

Selvom jeg endte med ikke at gå videre med reparationen denne gang, var oplevelsen helt igennem positiv – flinke folk, rar stemning og god kommunikation hele vejen. Jeg kommer helt sikkert retur en anden gang! 🚲

7 oktober 2025

Hej Stephanie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at både det detaljerede prisoverslag og den grundige gennemgang, både skriftligt og pr. telefon, gav dig en god oplevelse. Selvom du valgte ikke at gå videre denne gang, er vi glade for, at du oplevede den gode stemning og klare kommunikation.

Vi står klar til at hjælpe en anden gang 🚲💙

Super god service altid

Super god service altid. Fagligt dygtige medarbejdere der altid går den ekstra mil og sørger for at alt spiller.

6 oktober 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi virkelig pris på! Skulle der være noget med cyklen fremover eller har den blot brug for en kærlig hånd, står vi klar til at hjælpe 🚲💙

Exceptionally friendly customer service

I went for replacement of the tube as my tire was flat but it turned out that I was only missing a valve. They replaced it for free and my bike was as new again. Perfect customer service and super helpful! Highly recommend!

18 oktober 2025

Hi Angela,

Thanks for the review!
We're happy that we could get you rolling again quickly. We really appreciate the kind words about the team and service.

Ride safe, and thanks for the recommendation 🚲💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very kind and helpful staff.

16 oktober 2025

Hi Alessandro,

Thank you so much for the review!
We're happy to help and if it's ever needed in the future you're welcome to stop by 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, altid imødekommende og min cykel er altid helt perfekt når den har været i hænder på RenCykel Nordhavn
Hilsen Henrik

1 oktober 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever super service og et imødekommende team – og at cyklen føles helt perfekt efter et besøg hos Ren Cykel Nordhavn.

Vi står altid klar til at hjælpe når cyklen trænger til det 😊

Fantastisk service 😊

15 oktober 2025

Hej Frank,

Tusind tak for din anmeldelse!
Skulle du have brug for hjælp med cyklen en anden gang, står vi klar til at hjælpe ⭐

Ren Cykel Teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top service med hurtig hjælp

Top service, top kvalitet med hurtig hjælp

15 oktober 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp og have en god oplevelse med vores kvalitet og service.

Vi står klar til at hjælpe når cyklen engang har brug for en kærlig hånd 🚲💙

Ren Cykel / Christina

Lees meer over geverifieerde reviews.