Vorige week gebeld vanwege stank overlast in de spouw muur. Mijn angst was dat er misschien ratten in zaten vanwege de vele poepuitwerpselen die achter het doosjes van Electra zaten. Binnen een paar... Toon meer
Het grootste ongedierte werkt bij Rentokil, een samenwerking opzeggen in ogenschijnlijk goede overeenstemming met mooie beloftes maar dan worden ze plots heel vervelend en komen de afspraken niet na e... Toon meer
Wij hebben last van muizen. Onze huurbaas heeft renttokill ingeschakeld maar, de medewerkers die langskwamen waren vriendelijke maar de oplossingen waren eigenlijk altijd nutteloos. Ze zetten altijd... Toon meer
Doen vrijwel niets voor heel veel geld! Alle mooi beloftes van de vertegenwoordiger bleken hele dure extra's te zijn. Tijdens de pandemie niet langs geweest maar wel rekening gestuurd. Zouden contact... Toon meer
Ongediertebestrijding door Rentokil. Wij bestrijden ongedierte in uw regio bij bedrijven en bij u thuis, door lokale ongediertebestrijders.
Ravenswade 54S, 3439 LD, Nieuwegein, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Als je ze zelf niet belt komen ze niet, alhoewel dat wel de afspraak was! Muizenvallen gekoppeld aan gsm module die sms stuurt naar rentokil bij het afgaan heeft nog nooit gewerkt of de techniekers reageren hier niet op??? Al 4 keer gehad dat de muis lag te rotten in jullie high tech valletje. Contract loopt pas binnen anderhalf jaar af maar heb gemeld dat ze dit niet hoeven te verlengen. Veel te duur voor zulke service

Antwoord van Rentokil Pest Control Nederland
top bedrijf goede service professioneel personeel weten waar ze over praten.
fijne medewerkers en contacten.
Afspraken worden niet nagekomen, geen terugkoppeling overall slechte communicatie.

Antwoord van Rentokil Pest Control Nederland
Heb begin oktober 2019 Rentokil gevraagd om bij mij op korte termijn klustervliegen te komen bestrijden. Vriendelijke dame vroeg of ik foto’s kon sturen van de lokatie en een beschrijving. Dan zou ik binnen een paar dagen benaderd worden voor het maken van een offerte. Heb dezelfde dag uitgebreide foto rapportage gestuurd.
Na een week geen reactie. Heb 2 herhaal mails gestuurd. 2 x gebeld.
Telefoon wordt niet opgenomen of eindeloos in de wacht. Geen beste beurt. Heb een bedrijf in Den Haag gebeld. Zijn binnen een dag gekomen en prima werk geleverd.

Antwoord van Rentokil Pest Control Nederland
Ik heb Rentokil ingeschakeld voor het bestrijden van bedwantsen. Allemaal mooie beloftes. Eerst 2x een stoombehanding € 1600,- Als dit niet voldoende zijn zouden ze nog een keer komen maar er is nooit een 3e behandeling geweest. Na herhaaldelijk bellen en appen werd er een spuitbusje gebracht wat mijn contactpersoon waarschijnlijk nog in de kast had staan. Rentokil gaf geen verder garantie of hulp. Toch maar een dure entotherm heat treatment behandeling laten doen want ik wilde er echt vanaf. Met deze behandeling zou ik er dan gegarandeerd van af zijn. Als ik binnen twee weken na de behandeling nog een levende bed wants zou zien zouden ze kosteloos de behandeling opnieuw doen. Binnen een week na de behandeling zag ik ze weer lopen en dit dus direct gemeld. Mijn contactpersoon is bij mij thuis komen kijken en bevestigde dat het niet goed was uitgevoerd. Er zou direct iemand komen maar ik heb na heel vaak vragen nooit iemand gezien. Iedere keer werd er weer beloofd dat het geregeld zou worden. Ik zou gebeld worden maar ik ben nooit gebeld. Na echt op een oplossing aan te dringen omdat mijn kinderen weer werden gestoken kreeg ik een appje dat ze hun werk goed hadden gedaan en ik dus pech had en ze dus ook niet meer zouden komen. Nu dus € 3600,- verder en nog steeds bedwantsen. Rentokil geeft niet thuis en wil van niks weten.
Prima service , goede informatie , duidelijke terugkoppeling , vriendelijk en zelfstandig werken
Sinds anderhalve maand wordt ons appartementencompex bezocht door muizen. We hebben Rentokil Pest Control ingeschakeld.
Tot nu toe zijn al 15 muizen gevangen in de kastjes die gebuikt worden. Ook is er gegeten van gif dat, in goed afgesloten containers waar muizen wel uit kunnen eten, maar kinderen of huisdieren niet in kunnen komen, is neergezet in enkele centrale ruimten.
Er wordt regelmatig gecontroleerd door een medewerker. Als er tussen de controles in een muis in een kastje zit geeft een controle lampje een signaal af. Na een telefoontje wordt dan dezelfde dag de gevangen muis verwijderd en het kastje weer opnieuw ingesteld.
Uitermate blij met professionele afhandeling, waren alle bedrijven maar van dit niveau, mijn complimenten.
Niet meer service dan een gemiddelde webshop.

Enorm vervelend bedrijf eigenlijk
Heel ouderwetse toko die denkt weg te komen met vooral stilzwijgende doorlopende contracten op te leggen. Zelfs als je hier uitvoerig over correspondeert met ze en heel duidelijk andere afspraken maakt blijven ze dit stelselmatig proberen. Klantvriendelijkheid en service niveau van ca. midden vorige eeuw.
Snel en professioneel opgepakt.
Van eerste contact tot behandeling is alles in overleg gegaan en waren de medewerkers erg flexibel met de planning.
Klein verbeterpunt is het aangeven dat er bijvoorbeeld controle komt om te kijken of de lamp het goed deed. De medewerker was er opeens.
Verder helemaal top!
Plezierig contact. goed geïnformeerd en geholpen.
De dienstverlening is over het algemeen goed! Communicatie kan soms beter.

Antwoord van Rentokil Pest Control Nederland
Geen last meer van muizen in huis, hoewel ik ze soms nog wel hoor op de zolderruimte..
Zijn overgestapt naar andere leverancier.
Communicatie en aandacht voor werk zijn niet in orde bij Rentokil

Antwoord van Rentokil Pest Control Nederland
Ze hebben goede kennis van zaken. Staan open voor vragen en opmerkingen en zijn bereid de wensen van de klant te respecteren.
Ze zijn oplossingsgericht en denken graag met de klant mee.
Werkt netjes en correct. Comunicatie is goed