Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når jeg ikke svarer på første eller anden mail om at "anmelde" mit køb, er det jo nok fordi jeg ikke gider bruge min tid på at fylde data i Jeres CRM-systemer. Men I bliver VED med at sende dette "hus... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har længe ønsket mig et rigtigt vækkeur i stedet for, at bruge min mobil til det... Samt få min mobil ud af mit soveværelse... Og så med det beroligende lys, samt lyden på vækkeuret er fantastisk.. o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god i vintermørket! Restlys solopgangs-vækkeur har gjort det meget nemmere at stå op i de mørke måneder. Det bløde lys vækker mig stille og roligt, og jeg føler mig langt mere frisk om m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har prøvet flere - også dyrere- wake up lamps fra bl.a. Phillips, men Restlys , sunRise wake up lamp er den bedste, jeg har haft. Virkelig eksklusiv og smuk og vigtigst af alt, intuitiv og let at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Restly – dit univers for bedre søvn, dybere velvære og et sundere liv. Vi tror på, at ro, hvile og balance er nøglen til et stærkt og sundt sind. Derfor har vi samlet de bedste produkter inden for søvnoptimering, stresshåndtering og holistisk velvære. Fra luksuriøse puder og beroligende dufte til innovative søvnteknologier – alt er nøje udvalgt til at give dig den bedste oplevelse. Vores mission? At hjælpe dig med at finde ro i en travl verden. Vores filosofi? Kvalitet, innovation og naturlig balance. Vores løfte? Produkter, du kan stole på – fordi din sundhed fortjener det bedste. Tag en dyb indånding. Slap af. Du er i gode hænder. Restly - BRIGHTER NIGHTS - BETTER DAYS.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har ikke modtaget noget endnu

Jeg har ikke modtaget noget endnu. Så at bede om en anmeldelse synes præmaturt. Bestilte for en uge siden, så ikke ligefrem ekspedit levering.
Opdatering. Jeg har nu modtaget uret. Jeg har fået god kundeservice og har derfor opgraderet min anmeldelse.

26 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et godt produkt jeg har købt

Det er et godt produkt jeg har købt. Det lever op til forventningerne, selvom jeg dogvhavde ønsket at der var flere lyde som kunne bruges til alarmen, eller at man o det mindste selv kunne vælge hvilken af de 30 lyder der skal være alarm. Ellers er jeg rigtig glad for den, og jeg vågner nu når solen står op, hvilket føles en meget mere behagelig og rolig måde at vågne på.

18 oktober 2025

Super fint

Super fint - jeg er meget glad for at vågne til et blidt lys og rolige toner nu hvor man går en mørk vinter i møde.

20 oktober 2025

Endelig

Endelig! Min nye Restly har indfriet alle mine forventninger. Jeg har længe været på jagt efter et ur, der kan vække mig med en kombination af lys og fuglesang, og det kan den præstere. Jeg er desuden imponeret over, hvor brugervenligt interfacet er; det var hurtigt at vænne sig til.

1 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god i vintermørket!

Virkelig god i vintermørket!

Restlys solopgangs-vækkeur har gjort det meget nemmere at stå op i de mørke måneder. Det bløde lys vækker mig stille og roligt, og jeg føler mig langt mere frisk om morgenen. En lille ting, der gør en stor forskel i hverdagen!

Derudover var kundeservicen virkelig god – hurtig og hjælpsom, da jeg havde et lille spørgsmål.

14 april 2025

Super god produkt

Har købt en White Noise maskine til min datter. Den er til stor hjælp når jeg putter hende og holder hende i søvnen i længere tid, end hvis vi ikke bruger den.

17 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.