Bardzo dziękuję wydawnictwu Ridero za współpracę ,Pani Ilonie Staszewskiej,oraz szczególnie Katarzynie Annie Koziorowskiej ,która udzieliła mi rad i potrzebnych informacji . Wydałam tam swój pi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Niesamowite , jakie można dostać wsparcie i pomoc. Dla debiutanta , który chce się pochwalić swoją twórczością. Jest to niesamowite przeżycie. Z góry dziękuję
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Rideró is a smart self-publishing platform for independent writers. Rideró allows authors to convert any manuscript in popular text formats into a ready-made e-book and printed book in a few minutes, absolutely free. The author can then publish the book in major online stores or order printed copies.
Contactgegevens
ul. Św. Filipa 23/4, 31-150, Krakow, Polen
- support@ridero.pl
- ridero.eu
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Niesamowite
Serdecznie dziękuję Ridero
Serdecznie dziękuję za wsparcie przy realizacji projektu "Wiersze Marii". Było to bardzo wartościowe i pozytywne doświadczenie. Na każdym etapie mogłam liczyć na profesjonalne, cenne wskazówki.
Z pełnym przekonaniem polecam Ridero wszystkim, którzy szukają rzetelnego partnera wydawniczego.
I highly recommend this platform.
Ridero na 'tak'
Wydałam tam swój pierwszy tomik poezji 'Twarda jesteś '.
Jestem bardzo szczęśliwa i zadowolona z efektu .
Mam nadzieję że treść będzie się podobała czytelnikom .
Dziękuję serdecznie .
Polecam Ridero 💗
Współpraca z redakcja Ridero to czysta…
Współpraca z redakcja Ridero to czysta przyjemność. Profesjonalna,szybka obsługa, kultura i dokładność. Wydaje juz trzecią książkę w Ridero. Druk piękny, ilustracje i kolory wspaniałe. Oferta reklamowa dostępna cenowo.
Bardzo dziękuję całemu zespołowi za miłą współpracę.
Asystent osobisty
Na szczególne wyróżnienie zasługuje jako asystent pani Ilona Staszewska. Zawsze pomocna i dbająca o szczegóły.
Niesamowite jak łatwo wydać swoją…
Niesamowite jak łatwo wydać swoją książkę z pomocą Ridero. Pomoc na każdym etapie, szybka i profesjonalna obsługa! Polecam wszystkim a zwłaszcza tym, którzy boją się skomplikowanych procedur. Z Rdero wszystko jest proste!!!
Bardzo profesjonalna obsługa- szybko i…
Bardzo profesjonalna obsługa- szybko i profesjonalnie opracowali wydnaie mojej książki. Dziękuję
They are very helpful and patient they…
They are very helpful and patient they help with everything if you have zero knowledge about printing also the quality is perfect for me !
Wydawnictwo spełniające marzenia
Ridero umożliwiło mi zrealizowanie marzeń, które przez lata nie mogły stać się rzeczywistością. Nareszcie trafiłem na Zespół, który w sposób prosty, życzliwy i profesjonalny poprowadził mnie przez proces wydania moich wierszy. Za niewielkie pieniądze wydałem w tym Wydawnictwie cztery tomy wierszy. Otrzymane książki są wysokiej jakości. Dzięki Ridero jestem szczęśliwy. Sprawili mi wielką radość. Krzysztof
Współpraca na najwyższym poziomie
Ridero to rewelacyjna platforma dla każdego autora, który marzy o wydaniu swojej książki.Wspaniała współpraca.Polecam z całego serca.
" Bajki do snu"
" Bajki do snu", są pierwszą moją wydaną książką, którą napisałam oraz wydałam w Ridero. Zostałam mile zaskoczona obługą. Dziękuję całemu zespołowi, za pomoc w wydaniu książki, za cierpliwość udzielania odpowiedzi na moje, czasem błache pytania.
Książka dotarła do mnie według podanych zasad w Ridero. Jestem zachwycona współpracą. Oczywiście, że będę korzystać z tegoż wydawnictwa. Dziękuję.
Great impression
The books arrived without any problems. Their craftsmanship and final result made a great impression on us.
Bardzo fachowe doradztwo
Bardzo fachowe doradztwo. Wszystko bardzo czytelne . Bardzo pomocni ludzie pracują . Jest zainteresowana dalsza współpraca z tak wspaniałymi ludźmi w Ridero. Dziękuję że jesteście i wspieracie autorów

Antwoord van Ridero
A lifetime in business and I have dealt…
A lifetime in business and I have dealt with many companies, large and small.
Ridero can be compared to the very best with an exceptional customer's service.
I wouldn’t hesitate to recommend this company to anyone, like me, who is taking their first steps into the publishing world..

Super współpraca
Super współpraca. Druki świetnej jakości. Konkretne i rzetelne odpowiedzi. Świetny kontakt. Ridero daje możliwości , pozwala na samorealizacje. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Na swoim koncie juz pięć publikacji...w końcu pisze, a zawsze tylko o tym marzyłam....dzięki nim stało się to realne. POLECAM z całego serca.

Antwoord van Ridero
They are Russian company and this is all you need to know when you work with them
I wanted to print a small quantity of my book not for sale, but as a gift to my friends. They assumed that it would be printed in Europe. I paid 150€ for PDF and then they told me that my book wasn’t accepted by moderators because of homosexual relationships in text. Because moderators located in Russia and that’s against the Russian law. Wow…They shouldn’t work in Europe if they are Russians with their homophobia. But the most annoying thing is that they refused to return my money back. I’ve opened a case in PayPal, let’s see

Antwoord van Ridero
Wydałem już pierwszą książkę dzięki…
Wydałem już pierwszą książkę dzięki Ridero. Większość wydawnictw stacjonarnych nie było entuzjastycznie nastawionych do mojej książki. Nie było problemu z zalogowaniem się na stronę wydawnictwa. Także tekst można wprowadzać bez problemu. Wszystko szło w dobrym kierunku do chwili kiedy przyszło mi wprowadzić zmianę w tytule książki. Tu zauważyłem że raz nadany tytuł ciężko zmienić. Pomogła interwencja w wydawnictwie.

Bardzo słaby kontakt
Bardzo słaby kontakt. Owszem, na pierwsze dwa maile otrzymałem szybką odpowiedź, jednak na tym się skończyło. Brak również reakcji na wygenerowana wycenę. Lepiej poszukać innego miejsca.

Dobra współpraca
W Riderò wydałem monumentalną (1060 stron) księgę "Wielka Księga Wed Sławiańsko-Aryjskich. Tom I", której z powodu kosztów druku nie mogłem wydać w innym wydawnictwie. Dzięki instrukcjom na stronie, sam złożyłem tekst, umieściłem grafiki i zrobiłem okładkę. Wszystko tak jak chciałem. Zamówiłem druk 4 egzemplarzy i były na dobrym papierze, a kolorowe ilustracje wspaniałe. Po finalnej korekcie opublikowałem książkę. Miłym zaskoczeniem było, że proces publikacji był o wiele szybszy niż wynikało z zapowiedzi. Riderò opublikowało wywiad ze mną i post na socjalmedia. Doradcy, z którymi kontaktowałem się mailowo byli bardzo mili, uprzejmi i pomocni. Kolejne książki również będę wydawał w Riderò.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.