Roskilde Barbells Aps Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi ledte efter et rack til dumbells, og fandt kun dyre (3.000kr+) på de sædvanlige fitness hjemmesider. Men efter længere scrolling ned på google, fandt vi denne hjemmeside, og et perfekt rack til vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop købt nye dumbbells hos Roskilde Barbells, og som altid leverer Kim og Mie en fremragende service. De er utrolig hjælpsomme og svarer altid hurtigt på ens spørgsmål. Kvaliteten af de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

efter bestilling af min vægtstang og 80kg vægte modtog jeg hurtigt mine vægte. fraktmand havde desværre fået forlagt min stang. Kim fra Roskilde barbells var hele tiden på, og meget hurtigt i dia... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel

Geschreven door het bedrijf

Roskilde Barbells ApS leverer crossfit gear til enhver hjemme-box til Danmarks bedste priser.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God oplevelse

Super venlig vejledning og hurtig levering. Kan anbefales!

3 mei 2026

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Lidt bøvlet kommunikation.

Manglede lidt information i forhold til proceduren i forbindelse med afhentning. Gik og ventede på en ordrebekræftelse, som aldrig kom og samtidig savnede jeg et konkret tidspunkt for afhentning. Der skulle skrives lidt for meget frem og tilbage før vi havde en aftale på plads. Til gengæld er det nogle vildt lækre kettlebells jeg har modtaget og så endda et kanon tilbud.

10 april 2026

Hej Louise
Tusind tak for din anmeldelse – vi sætter virkelig pris på din feedback.

Jeg beklager, at informationen omkring afhentningsproceduren ikke var helt tydelig. Roskilde Barbells er et lille hobbyprojekt, som min kone og jeg driver ved siden af vores arbejde, og derfor foregår meget af kommunikationen manuelt. Det betyder, at der nogle gange kan være lidt ekstra skriveri frem og tilbage, især fordi vi ikke har faste åbningstider.

Vi er glade for, at du er tilfreds med dine kettlebells – og at du fik dem til en rigtig god pris med 40 % rabat. Det håber vi har opvejet den manglende information.

Til andre, der læser med: Da vi ikke har en fysisk butik, vil der altid være lidt koordinering omkring afhentning. Til gengæld gør vi os umage med at levere produkter i topkvalitet til virkelig gode priser.

Mange tak igen, Louise.

Kim Skaaning
Roskilde Barbells

Hurtig afhentning

Hurtig afhentning. God kundeservice. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der :)

21 december 2025

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Tusind tak Majbritt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.
mvh Kim & Mie

Kvalitetsudstyr hos Roskilde Barbells

Kvaliteten af deres produkter er høj, og priserne er virkelig fair.

Klart 5 stjerner og en varm anbefaling herfra!

23 december 2025
Review zonder uitnodiging

TUSIND TAK!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har lige købt barbell og 180 kg…

Vi har lige købt barbell og 180 kg bumperplates til familien.
Høj kvalitet og fremragende service, suppleret med kompetent og kvalificeret rådgivning på et højt fagligt niveau.

Mange tak for en god handel.

12 december 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Tusind, tusind tak for den flotte anmeldelse. Tak!
KH Kim & Mie

God service. Hurtig levering

28 mei 2025

Hej Rikkie
Tusind mange tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen. Den er vi meget glade for. Tak.
Mvh Kim & Mie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og venlig kundekontakt

Kunne hente køb på skævt tidspunkt. Blev mødt af ejeren selv, der var super venlig og hjælpsom. God oplevelse.

22 oktober 2025

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Hej Torben, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Den er vi meget glade for. Tak.
MVH Kim & Mie

Nemt

Nemt og hurtigt svar

18 september 2025

Hej Alexandear,
Tusind tak for din anmeldelse og mange tak fordi du tog dig tid til at skrive den. Mange tak.
mvh Kim & Mie

Lees meer over geverifieerde reviews.