Vi ledte efter et rack til dumbells, og fandt kun dyre (3.000kr+) på de sædvanlige fitness hjemmesider. Men efter længere scrolling ned på google, fandt vi denne hjemmeside, og et perfekt rack til vi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Manglede lidt information i forhold til proceduren i forbindelse med afhentning. Gik og ventede på en ordrebekræftelse, som aldrig kom og samtidig savnede jeg et konkret tidspunkt for afhentning. Der... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har netop købt nye dumbbells hos Roskilde Barbells, og som altid leverer Kim og Mie en fremragende service. De er utrolig hjælpsomme og svarer altid hurtigt på ens spørgsmål. Kvaliteten af de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
efter bestilling af min vægtstang og 80kg vægte modtog jeg hurtigt mine vægte. fraktmand havde desværre fået forlagt min stang. Kim fra Roskilde barbells var hele tiden på, og meget hurtigt i dia... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Roskilde Barbells ApS leverer crossfit gear til enhver hjemme-box til Danmarks bedste priser.
Teglværksvej 27A, 4000, Roskilde, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Virkelig en god oplevelse. Hurtig ekspedition og god kommunikation fra sælger omkring afsendelse af pakken, samt tracking nummer m.m.
Køber helt sikkert derfra igen ☺️

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
God kvalitet af udstyret til en god pris. Herudover hurtig levering.👍

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Superflink betjening og service. Fin kvaliet. Jeg kan kun anbefale Roskilde Barbells

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Super oplevelse at handle med træningsentusiaster.. som har både viden og håndplukket udstyr i virkelig god kvalitet - og til konkurrencedygtige priser👍.
Det kan varmt anbefales, at tage en snak med Kim, hvis du er i markedet efter vægttrænings/CrossFit udstyr🏋️♀️

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
God service, og tak for hjælpen med at pakke bilen. Meget tilfreds med skivernes kvalitet.

Købte sættet med 170 kg.
Fik det dagen efter, super hurtig levering. Vægtskiverne er flotte trykket på dem er meget tydeligt og flot, virkelig kvalitet. Selve vægtstangen også flot og virker lækker at have i hænderne.
Alt i alt super kvalitet til halvdelen af prisen hvad man skal give andre steder. Klokkeklar anbefaling.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Jeg bestilte et sær vægtskiver og en vægtstang som blev modtaget få dage efter. Der var en lille fejl i leveringen som efter hurtig kommunikation blev rettet op på.
Alt i alt en god oplevelse at handle ved dem, og vil ikke have nogle problemer med at handle med dem igen.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Jeg fik mine vægtskiver dagen efter jeg bestilte dem.
Jeg er meget tilfreds.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
efter bestilling af min vægtstang og 80kg vægte modtog jeg hurtigt mine vægte.
fraktmand havde desværre fået forlagt min stang.
Kim fra Roskilde barbells var hele tiden på, og meget hurtigt i dialog og beslutning, og fik eftersendt en opgraderet, vægtstang.
virkelig behagelig og god service.
kæmpe anbefaling herfra.
Anders Erbs

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Fleksibel afhentning, gode priser og venligt personale.
Det er god service, tak

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Min klare anbefaling. Bestilte på nettet og varerne kom super hurtigt. Varerne er lige som jeg regnede med.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
jeg bestilte mine ting på nettet ved middagstid. og hentede dem kl 19 samme dag på deres lager. ved ankomst blev jeg modtaget super behageligt af ejeren.
kan anbefales her fra.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Super hurtig levering, lige til døren. Imødekommende kundeservice - alt i alt en super kundeoplevelse :-)

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Fantastisk kvalitet, god service og hurtig levering, kan anbefales at handle hos Roskilde Barbells.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Så overskriften siger - Gode priser, hurtige levering og venlig betjening.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der og vil helt sikkert anbefale Roskilde barbells til andre 👍

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Fine produkter, ærlig og højlig kundeservice og hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Produkterne har den forventede kvalitet og levering bliver sendt afsted dag til dag. Ekstremt høj serviceniveau.

Antwoord van Roskilde Barbells Aps
Lees meer over geverifieerde reviews.