Roskilde Barbells Aps Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi ledte efter et rack til dumbells, og fandt kun dyre (3.000kr+) på de sædvanlige fitness hjemmesider. Men efter længere scrolling ned på google, fandt vi denne hjemmeside, og et perfekt rack til vi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Manglede lidt information i forhold til proceduren i forbindelse med afhentning. Gik og ventede på en ordrebekræftelse, som aldrig kom og samtidig savnede jeg et konkret tidspunkt for afhentning. Der... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop købt nye dumbbells hos Roskilde Barbells, og som altid leverer Kim og Mie en fremragende service. De er utrolig hjælpsomme og svarer altid hurtigt på ens spørgsmål. Kvaliteten af de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

efter bestilling af min vægtstang og 80kg vægte modtog jeg hurtigt mine vægte. fraktmand havde desværre fået forlagt min stang. Kim fra Roskilde barbells var hele tiden på, og meget hurtigt i dia... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitnesswinkel

Geschreven door het bedrijf

Roskilde Barbells ApS leverer crossfit gear til enhver hjemme-box til Danmarks bedste priser.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig nem og hurtig handel

Utrolig nem og hurtig handel, med super service😊💪🏼👍🏼

12 januari 2022

Hej Janette,
Mange tak for din anmeldelse! Den er vi super glade for. :-)

Super god service

Super god service. Jeg talte i telefon med Kim og han er venlig og hjælpsom. Levering er hurtig og der er personlig kommunikation undervejs. Jeg kan kun anbefale Roskilde Barbells.

7 januari 2022

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Tusind tak Emil! Det betyder rigtigt meget for os!

Super god service

Super god service. Fik hurtigt en personlig mail om at mit udstyr var pakket og klar til at blive sendt afsted til mig. Kom som lovet den følgende dag, og både barbell og bumper plates fremstår af høj kvalitet.

3 januari 2022

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Hej Nicklas, Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtigt meget for os. TAK!

Awesome produkt

Awesome produkt. Fantastik service👍

29 december 2021

Hej Adrian,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Tak!

Kvalitet🤩💪🏼

Lækkert udstyr! Hurtig levering og god service👌🏼

26 december 2021

Hej Lucas,
Tusind tak for din fine anmeldelse.... Den er vi MEGA glade for...

Super betjening

Hurtig og høflig betjening samt varerne er god kvalitet (vægtstang og bumper plates) til en lav pris.

23 december 2021

Hej Torben,
Tusind tak for din anbefaling.. Din anbefaling betyder rigtigt meget for en lille butik som vores.
Glædelig jul.

En super oplevelse.

En super oplevelse.

Jeg laver sjældent de her anmeldelser, men kundeservice, pris og kvalitet af Roskildebarbells.dks produkter er i top.
Der er lynhurtigt svar på spørgsmål, superhurtig levering og opfølgning på levering efterfølgende.
Ser frem til at bruge deres vægtudstyr mange år ud i fremtiden.
En stensikker anbefaling herfra.

15 december 2021

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Hej Allan, 1000 tak for din anmeldelse. Den er vi bare super glade for og tak fordi du brugte tiden på at anmelde vores shop.

Lynhurtig ekspedering

Onsdag aften 1849 bestilte jeg via hjemmesiden mine vægtskiver og stang. straks efter modtog jeg en E-mail med Tak for din ordre. 1949 tikker næste E-mail ind med ordre ekspederet og tracking nummer. Fredag middag mine vare er leveret i Silkeborg. Så det må siges at være lyn hurtig ekspedering.

3 december 2021

Hej Thomas,
Mange tak for din anmeldelse. Den er vi super glade for :-) Vi prøver altid af få tingene hurtigt ekspederet. Igen, mange tak.

Kommer helt sikkert igen

Rigtig godt tilfreds med pris kontra kvalitet, utrolig god service, og generelt rigtig god oplevelse!

1 december 2021

Hej Mikkel,
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi super glade for, men vi er mere glade for at du har haft en god oplevelse.... igen tak for din anmeldelse! Det betyder meget for en lille butik som vores.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode vare til fornuftige priser

Gode priser, hurtig ekspedition. Produkterne er gode i forhold til prisen.

28 november 2021

Hej Aksel,
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi bare super glade for. Vi prøver også have de bedste priser og det kan vi have fordi vi køber direkte på fabrikken og sælger direkte til forbrugeren. Derved har vi ikke fordyrende led, som så mange andre, hvilket gør at vi kan sælge billigere uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering

Efter megen søgning på vægtstænger og skiver endte jeg med at bestille hos Roskilde Barbells. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Hurtig levering og rigtig god personlig service via mail. Kan varmt anbefale RB.

25 november 2021

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Tusind tak Martin! Hvor er vi glade for din anmeldelse. TAK!

Super hurtig

21 november 2021

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Hej Kerimbek, Tusind tak for din anmeldelse! Vi prøve også at få tingene afsted hurtigst muligt. Vi ved godt når man køber noget på nettet, så vil man jo gerne have det ASAP... :-)

Verdensklasse service

Vi blev ramt af en Facebook annonce, og derfra tog vi kontakt. Det hele endte med en ordre på over et ton vægte og skiver. Og vi har aldrig været mere tilfreds!
Det var verdensklasse service fra start til slut. Vejledning, service og markedets bedste priser. De bedste anbefalinger herfra!

Nicolaj og Andreas,
Lager Gym

17 november 2021

Kære Nicolaj og Andreas,
TUSIND TAK! for jeres anmeldelse. Vi blev helt rørt! For os handler det om at gøre sig umage - hver gang!

Vi glæder os til at se jeres nye Gym i Nykøbing. Vi kommer på besøg når i åbner.

De bedste hilsner

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition, samt levering.
Flink medarbejder, jeg fik en snak med pga en fejl jeg havde lavet.

16 november 2021

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Tusind tak Jens! :-) Vi er bare glade for at vi kan hjælpe!

Personlig og venlig betjening

Personlig og venlig betjening. Deres produkter er af en god kvalitet, foruden de også har nogle rigtig skarpe priser.
Jeg forventer bestemt at handle ved dem igen når der skal købes dumbells..

15 november 2021

Antwoord van Roskilde Barbells Aps

Hej Michael, Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse. Der skulle meget gerne komme nye dumbbells omkring den 15. december.
KIM & MIE