Het is de 1ste x dat ik bij jullie koop. De verkoper youri was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft er alles aan gedaan om onze zetel de dag na de aankoop te kunnen laten leveren bij mij thuis da... Toon meer
Vriendelijk ontvangen, heel veel info gekregen. Te woord gestaan in mijn eigen taal werd heel hard geapprecieerd. Aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een sofa.
Vriendelijke ontvangst met uitleg over de mogelijkheden. Rustig kunnen rondkijken en uittesten. Zetels/ sofa's aanpasbaar met diverse mogelijkheden. Veel keuze en goed zitcomfort. Heel goed geho... Toon meer
Vriendelijk onthaal . Inbegin kwamen we aan maar troffen we enkel franstalige medewerkers aan . Geen probleem ze konden Engels . We waren wat aan het rond kijken en aant ont cijferen wat er juist i... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.
Woluwelaan 76, 1831, Machelen, Vlaams-Brabant, België
- 22620221
Vraagt klanten om een review
Heel vriendelijk personeel (Machelen)
Heel vriendelijk personeel (Machelen). Bij de aankoop van onze zetel heeft de verkoper (Said) ons zeer professioneel en warm ontvangen. We hebben correcte informatie gekregen en goede tips. Tegelijkertijd hebben we ruimte en tijd gekregen om onze keuze te maken.
Toen de zetel geleverd was konden we zetel oorspronkelijk niet meteen afhalen, personeel was begripvol en vriendelijk.
Goede prijs kwaliteit en keuze voor alle budgetten en smaken.

Top bediening
We zijn super tevreden. We zijn geholpen geweest door Said.Was een zeer rustige en beleefde persoon die voldoende uitleg gaf en rustig zijn tijd nam.Een aanrader.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Goede Service van verkoper Olivier bij…
Goede Service van verkoper Olivier bij Seats and Sofas Machelen

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Men was er vriendelijk en behulpzaam
Men was er vriendelijk en behulpzaam. We mochten alles vragen en kregen de nodige informatie. We zijn zeer tevreden over Matthias, de verantwoordelijke en de Franstalige medewerkster die extra moeite deed om Nederlands te spreken. Proficiat daar in Machelen. Vriendelijke groetjes van Sabrina.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Goede ontvangst aan de balie (in het…
Goede ontvangst aan de balie (in het Nederlands!). Professionele uitleg van het artikel. Goede conversatie. Behulpzaam bij inladen.

Aanbevolen.
Goed onthaal met uitleg over de werking van de winkel. Hulp gekrgegen bij het inladen. Efficiente en beleefde verkoper.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Wij hebben inmiddels 4 jaar geleden een…
Wij hebben inmiddels 4 jaar geleden een salon gekocht en nog steeds als nieuw .wordt dagelijks gebruikt .
Is bij ons vanwege huisdieren wel beschermd met dekens .
Ik zou er opnieuw kopen .en hangt idd af van het leder en prijs wat jezelf wil .
Dus geef iets meer uit .jaren winst en plezier
Grten Anita

Zeer goede service en kwaliteit vol
Zeer goede service en kwaliteit vol

Wat een valse verkoper/rommel materiaal
Wat een valse verkoper/rommel materiaal
Leren zetel gekocht, echter na 3-4j, begint die massaal op te pellen, bij gewoon gebruik... blijkt ecoleer te zijn, wat geen leer is??? en buiten de garantie natuurlijk
slechtset aankoop ooit.. in de zak laten zetten..
oh, en als je klantendienst contacteert, bieden ze je een lopende promo aan.. duh

Veel uitleg gekregen
Veel uitleg gekregen, oneindig veel keuze in zetels, stoffen en modellen. Ik en mijn vriendin hadden een foutje gemaakt met het meten van de maten en we zijn nog steeds goed geholpen geweest deze fout op te lossen.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Heel aangename ontvangst en uitstekend…
Heel aangename ontvangst en uitstekend geholpen bij onze keuze door Olivier, *****

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Bij het binnentreden van de winkel…
Bij het binnentreden van de winkel werden we geholpen door een vriendelijke jongeman die duidelijk veel wist van de winkel en daardoor onze vragen goed kon beantwoorden.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
de keuze is enorm , alle zetels staan zonder prijs
de keuze is enorm , spijtig da je nergens prijs vind en dit het moeilijk maakt voor de keuze te bepalen van aankoop
de verkoper geeft je wel duidelijk prijzen , bij elke keuze kan je niet vergelijken

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Zeer vriendelijk ontvangst in het…
Zeer vriendelijk ontvangst in het nederlands. Duidelijke uitleg. De nodige tijd om rond te kijken. De verkoper Yaniek zeer attentvol bracht ons een tasje koffie. Zeer correcte afhadeling bij de aankoop van een nieuw salon

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Aankoop zetel in aangename sfeer uit ruime keuze
Wij houden er van om in alle rust een weloverwogen keuze te maken. Deze kans kregen we van de verkoper. Als we vragen hadden werden we op onze wenken bedient. Maar als we geen vragen hadden liet hij ons rustig een keuze maken. Dat vonden we fijn deze niet-Amerikaanse agressieve manier van verkopen, bedankt daarvoor.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Heel goed geholpen geweest door vriendelijke verkoper Mathias
Propere grote winkel,overzichtelijk en op je gemak winkelen zonder opdringere verkopers.Top

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Wij werden heel vriendelijk en…
Wij werden heel vriendelijk en aangenaam geholpen. Er werd naar onze wensen geluisterd en tegemoet gekomen.

Vriendelijke bediening
Vriendelijke bediening. Duidelijke uitleg. Heldere afspraken m.b.t. levering/ophaling.