Het is de 1ste x dat ik bij jullie koop. De verkoper youri was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft er alles aan gedaan om onze zetel de dag na de aankoop te kunnen laten leveren bij mij thuis da... Toon meer
Vriendelijk ontvangen, heel veel info gekregen. Te woord gestaan in mijn eigen taal werd heel hard geapprecieerd. Aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een sofa.
Op 31 januari een hele mooie zetel gekocht die op voorraad was. Ze gingen ons mailen en bellen wanneer die binnen was. We zijn nu al 6 maand verder... nog geen zetel. Al enkele keren gebeld. Zelfs een... Toon meer
Vriendelijk onthaal . Inbegin kwamen we aan maar troffen we enkel franstalige medewerkers aan . Geen probleem ze konden Engels . We waren wat aan het rond kijken en aant ont cijferen wat er juist i... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.
Woluwelaan 76, 1831, Machelen, Vlaams-Brabant, België
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Werd vriendelijk en professioneel geholpen bij het maken van de juiste keuze voor de perfecte loungesalon in de gewenste kleur en uitvoering

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
De verkoper (SAID) was heel vriendelijk en heeft ons heel goed geholpen, dankzij hem hebben wij een keuze kunnen maken. Mevrouw aan de kassa was ook zo behulpzaam. Wij raden iedereen Seats and Sofas aan!!!!!!! :D

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Bij binnenkomen een prijslijst gekregen voor andere samenstelling van de hoekzetel, daarna rustig door de winkel kunnen wandelen zonder dat er constant iemand achter je liep met zo van: kan ik je helpen. Pas wanneer je een keuze gemaakt hebt, komt de verkoper die zonder morren meerdere keren een combinatie uitrekend en voldoende uitleg geeft, echt top. En dan vind je wat je zoek, prima gedaan.

Vriendelijke vertegenwoordiger.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
super goed ontvangen wel ingewikkeld dat er zoveel personen aan te pas komen eerst verkoper dan de baas dan het meisje aan de kassa is ingewikkeld systeem laat gewoon verkoper alles afhandelen is eenvoudiger maar iedereen super vriendelijk heel behulpzaam we hebben ook plezier gehad met het vinden van de knopjes en zijn benieuwd en in afwachting van onze nieuwe salon

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
We zijn vriendelijk ontvangen, kregen rustig de tijd om alle modellen te bekijken en te proberen. We kregen voldoende uitleg. Vlot tweetalig personeel. Top!

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Ruim assortiment met veel individuele opties per type aan redelijke prijzen

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
zeer profesionele ontvangst en hulpverschaffing ,adequate verkopers zonder overdreven pouspas hartelijk gefeliciteerd.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Al meer dan 3 maanden aan het wachten op de levering van de zetel. Was voorzien eind september, niemand weet voor wanneer het is. Nooit te bereiken voor verdere info, worden van het kastje naar de muur gestuurd. Nog nooit zo'n slechte opvolging gehad in een winkel! Rap rap beloftes maken bij de verkoop, maar dan laten ze de klanten wachten op hun aankoop

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Zeer goede aangename verkoper!
Top werk.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
We werden snel geholpen. We hebben gevonden wat we nodig hebben. De verkoper was soms wat opdringerig. Als we aangaven dat we rustig willen rondkijken, bleef hij toch in de buurt. De winkel was rommelig. Het stond vol ingepakte zetels in de showroom. Dat maakte het niet zo aangenaam winkelen. Toen we twijfelden, kregen we plots nog een fikse korting. De afhandeling van de bestelling liep vlot.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Veel keuze en vriendelijke verkoper
Eerste bezoek aan S&S en meteen een zetel gekocht, met mooie korting en professioneel advies. Bedankt ook voor de lekkere koffie!

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
een verdere beoordeling kan ik nog niet geven daar ik mijn zetel bed nog niet heb, daarna zal ik een beoordeling geven

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
We gingen een kijkje nemen bij Seats and Sofas. De persoon die ons geholpen heeft was heel vriendelijk, niet te opdringerig maar aan het einde gaf hij ons nog advies en vroeg hij ook of we dieren hadden en stelde ons de stof voor die veel gebruikt wordt bij huisdieren.
Het was een leuke ervaring en we zijn met een nieuwe zetel naar huis gekomen.

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Heel entousiaste verkoper, veel keuze, onmiddellijk leverbaar, lijkt goede kwaliteit,
we hebben gevonden wat we nodig hadden op 1 uur, in plaats van een halve dag kwijt te zijn en verschillende winkels te moeten bezoeken.
Ik zal Seats en Sofas aanraden.
Bedankt voor het vlotte verloop van de aankoop
Mr. Verbinnen

Antwoord van Seats and Sofas - Machelen
Moest eerst 4 maanden wachten op een zetel, na 2 dagen was die kapot en ik moest weeral 4 maanden wachten op herstelling, toen die eindelijk geleverd werd bleek die beschadigd ik mocht een andere stock model kiezen die pas na een maand werd geleverd en het kliksysteem van de nieuwe zetel bleikt niet in orde te zijn. Nu heb ik nog altijd geen zetel

Vriendelijke, vlotte service.
Wij vinden het echter absurd dat de levertermijn van 2 eenzitsbanken 20 WEKEN bedraagt en betreuren nu dat we daar niet langer over nagedacht hebben.
Die zetels moeten immers de Paloma zitbank vervangen die tijdens de overstroming volledig vernietigd werd.