Seats and Sofas - Eindhoven Reviews 598

TrustScore 4 uit 5

4,2

Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH Eindhoven, Noord-Brabant, NL

We zijn ontzettend goed geholpen, er werd met ons meegedacht en onze vragen werden goed beantwoord. We hebben een hele mooie bank gekocht. Pieter bedankt voor je hulp hierbij!

We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Seats & Sofas! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, zijn we super goed geholpen. Het personeel was niet alleen vriendelijk, maar dacht ook echt... Toon meer

Wat een brutaliteit in de winkel door de verkoper . Heb nog niet eerder mee gemaakt heel erg dwingent en als hem nu niet mee neem ben ik gek en een bank hoef ik niet schoon te maken ? Volgens hem do... Toon meer

Vandaag zijn wij bij Seat & Sofas geweest voor de aankoop van een nieuwe bank, en we zijn ontzettend goed geholpen door Pieter. Vanaf het eerste moment was hij vriendelijk, geduldig en zeer behulpz... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

• 402461465

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Goed geholpen in wat ik wilde en de mogelijkheden.
Kan niet wachten tot ik de bank binnen heb staan!

8 oktober 2024

Beste Klomp,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent bij het kiezen van de juiste bank en dat u enthousiast bent over de mogelijkheden. Klanttevredenheid is voor ons van groot belang, en we streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden. We kunnen niet wachten tot u uw nieuwe bank in huis heeft!

Seats and Sofas

Vriendelijk personeel en deskundig…

Vriendelijk personeel en deskundig geholpen. Levertijd wordt wel veel langer, maar daar waren we voor op de hoogte gesteld.
Wel erg raar dat een kennis een gelijkwaardige bank in exact gelijke configuratie voor €140,- minder mee kreeg dan wij.
Hopelijk bij ophalen van bank dit te kunnen oplossen.

6 oktober 2024

Beste meneer/mevrouw Banken,

Hartelijk dank voor uw review en voor het delen van uw positieve ervaring met ons personeel. Het is fijn te horen dat u goed bent geïnformeerd en dat u tevreden bent over onze service. Wat betreft het prijsverschil dat u noemt, willen wij dit graag verder onderzoeken.

Neem gerust contact met ons op wanneer u de bank ophaalt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

De verkoper was vriendelijk

De verkoper was vriendelijk, rustig, niet opdringerig en ik heb een mooie bank gekocht voor een goede prijs.

4 oktober 2024

Beste Carolina Kroeke,

Dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met de vriendelijke en rustige service en dat u een mooie bank heeft kunnen vinden voor een goede prijs. Uw positieve ervaring is precies waar we naar streven.

We hopen dat u geniet van uw nieuwe bank en danken u voor het vertrouwen in Seats and Sofas.

Fijne ervaring

Ze dachten mee na over hoe we het financieel konden regelen om toch de zetel die we het liefste hadden te kopen. Heel vriendelijk personeel. Het personeel nam rustig de tijd om je verder te helpen.

28 september 2024

Beste Anke,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We zijn blij te horen dat ons personeel de tijd heeft genomen om met u mee te denken, ook wat betreft de financiële mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden naar huis gaat met de zetel die het beste bij hen past. Uw positieve ervaring motiveert ons om deze service te blijven bieden.

We hopen dat u lang van uw aankoop zult genieten en verwelkomen u graag opnieuw in onze winkel.

Fijn,snel,duidelijk en vriendelijk…

Fijn,snel,duidelijk en vriendelijk geholpen

5 oktober 2024

Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Het is fijn om te horen dat u de service als prettig, snel en duidelijk heeft ervaren. Ons team doet er alles aan om onze klanten op een vriendelijke en efficiënte manier te helpen, en we zijn blij dat dit zo bij u is overgekomen.

We hopen dat u geniet van uw nieuwe aankoop en zien u graag terug in de toekomst.

Seats and Sofas

Geweldige service en zeer attente…

Geweldige service en zeer attente verkopers

26 september 2024

Beste Daniel,

Bedankt voor uw mooie review! Het doet ons plezier te horen dat u zo’n fijne ervaring heeft gehad met onze service en dat onze verkopers attent en behulpzaam waren. Wij streven altijd naar klanttevredenheid en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop.

SEATS EN SOFA EINDHOVEN ZIJN OPLICHTERS

SEATS EN SOFA EINDHOVEN!
KOOP HIER NOOIT NIKS MENSEN!
HET ZIJN DE GROOTSTE OPLICHTERS!

Afgelopen vrijdag 20-09-2024 hebben we een stoel gekocht in de winkel! Bij SEATS EN SOFA IN EINDHOVEN!
Deze stoel was op voorraad in de winkel zelf, dus niet zelf laten samen stellen.
We hebben de stoel de zelfde dag mee mogen nemen.
Helaas paste de stoel niet in onze woonkamer. Dus hebben Seats en sofa terug gebeld op de zelfde dag 4uur later.
De stoel kon niet terug genomen worden?????????

Net nog even telefonisch gebeld. 22-09-2024 Mevrouw aan de telefoon vertelde dat wanneer je alleen online iets koopt je het kosteloos terug kan brengen?
En als je in de winkel besteld ben je 50% van je aankoop bedrag kwijt?

SEATS EN SOFA EINDHOVEN KOOP HIER NOOIT NIKS MENSEN!

20 september 2024

Beste Femke,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw aankoop in Eindhoven. Onze retourvoorwaarden verschillen inderdaad tussen online en winkel aankopen, maar we begrijpen dat dit voor u vervelend kan zijn. We willen graag samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Wilt u ons uw contactgegevens sturen via WhatsApp naar +31 6 53654103? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om dit verder te bespreken.

Beste Broers,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over de service in onze winkel in Eindhoven! Het is altijd ons doel om klanten op een vriendelijke en professionele manier te helpen, en het is fijn om te horen dat dit voor u het geval was. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om deze positieve ervaring met ons te delen.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, Hielpen goed met keuzens maken, gaven je ook de tijd om rond te lopen, gaven ook heel goed informatie weg je word redelijk snel vriendelijk binnen verwelkomt.

20 september 2024

Beste Marcella,

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je de tijd en ruimte hebt gekregen om rustig een keuze te maken en dat onze medewerkers je goed hebben geïnformeerd. We streven er altijd naar om onze klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier te helpen. Mocht je nog vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar.

Fijn geholpen door Floor

We zijn goed en vriendelijk geholpen door Floor. Ze liet ons zelf rustig kijken in de winkel en heeft daarna de bank met ons samengesteld, tijdens een kop koffie. Uiteindelijk nog een flinke korting extra gekregen en zijn de deur uitgelopen met een nieuwe bank. Al met al super geholpen door iedereen.

17 september 2024

Beste Van De Moosijk,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u zo goed bent geholpen door Floor en het team. Het is geweldig om te lezen dat u tijdens een kop koffie samen de perfecte bank heeft kunnen samenstellen en dat u met een glimlach en een mooie korting de deur uit bent gegaan.

Gisteren hoekbank gekocht

Gisteren hoekbank gekocht, netjes geholpen door het vriendelijk personeel en een mooie prijs. Vandaag opgehaald, bank werd door 2 personen naar busje gebracht. Toen dit helaas niet pasten hebben deze personen zels geholpen om deze boven op de imperial te leggen. Fantastische service.

13 september 2024

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u niet alleen netjes bent geholpen, maar dat ons personeel ook heeft geholpen met het laden van de bank toen deze niet paste in uw busje. We streven er altijd naar om een stapje extra te zetten voor onze klanten. We wensen u veel plezier met uw nieuwe hoekbank!

Goed geholpen door Bo

Goed geholpen door Bo
Veel keus
Geen levertijd

13 september 2024

Beste Heer Laarhoven,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn dat Bo u goed heeft kunnen helpen en dat u geen levertijd heeft gehad. We zijn blij dat u tevreden bent met uw ervaring in onze winkel en hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop.

Duidelijke uitleg en mogelijkheden

Duidelijke uitleg en mogelijkheden

12 september 2024

Beste Ad Schrijvers,

Bedankt voor uw review! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met de duidelijke uitleg en de mogelijkheden die we hebben geboden. We streven er altijd naar om onze klanten helder te informeren en te begeleiden bij hun keuze. Mocht u verdere vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

lange levertyd

lange levertyd

9 september 2024

Beste Klant,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat de levertijd langer heeft geduurd dan u had verwacht. We streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te leveren, maar soms kunnen onvoorziene omstandigheden vertraging veroorzaken. Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn en willen dit graag verder onderzoeken om tot een oplossing te komen. Kunt u ons uw contactgegevens sturen via WhatsApp naar +31 6 53654103, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken?

Seats and Sofas

Goede service en veel mogelijkheden

De service en uitleg van het produkt en het zo samen te stellen dat de prijs en mijn wensen van de bank goed was zodat ik overging tot kopen.

9 september 2024

Beste Slikke,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en dat we samen tot een passende keuze hebben kunnen komen voor uw bank. Het is altijd ons doel om onze klanten op de best mogelijke manier te helpen en aan hun wensen te voldoen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Seats and Sofas

We zijn erg tevreden over de medewerker…

We zijn erg tevreden over de medewerker Brent , hij heeft zijn bent gedaan om aan onze wensen te voldoen. We hebben ook mooie deal kunnen maken met Seat and sofaas.

4 augustus 2024

Beste Aazzaoui,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat onze medewerker Brent zo zijn best heeft gedaan om aan uw wensen te voldoen en dat u tevreden bent met de deal die u heeft gesloten. We hopen dat uw nieuwe aankoop helemaal naar wens zal zijn en dat u er veel plezier van zult hebben.

Waardeloos!!

In september 2021 kochten wij onze bank. Mooi bank, niet direct leverbaar maar na 7 weken stond hij in onze huiskamer. Blij mee! Nu, 3 jaar later staat hij in de schuur, volledig doorgezeten en met een afgebroken poot! Omdat de garantie voorbij is maar we er toch nog iets van willen maken, kostte toch €1820,- (bon nog aanwezig) en we zijn behoorlijk geschrokken, de poot zat in karton geschroefd! Foto’s gemaakt, flut! Een laag karton wat je dus zo uit de bank scheurt! Waardeloos en teleurstellend, nooit meer! Laat dit een waarschuwing zijn! Twee doorgezeten kuilen en karton…

7 september 2024

Beste Monique,

Het spijt ons te horen dat u een teleurstellende ervaring heeft gehad met uw bank en de kwaliteit ervan. Wij begrijpen uw frustratie en zouden graag samen met u naar een oplossing kijken. Zou u ons uw contactgegevens kunnen sturen via WhatsApp op +31 6 53654103, zodat we dit verder kunnen oppakken?

We horen graag van u en staan klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Seats and Sofas

Goede prijs in de showroom

Een bank gekocht van de showroom. Het is mogelijk om teruggezonden producten te kopen voor een scherpe prijs. Verder zijn we goed geholpen door Rens! De volgende dag opgehaald en ook daar geen problemen ondervonden.

4 september 2024

Beste Ramon,

Bedankt voor je mooie beoordeling en de complimenten over onze showroom in Eindhoven! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de scherpe prijs van je aankoop en dat het ophalen soepel is verlopen. Fijn dat Rens je goed heeft kunnen helpen. We hopen dat je volop geniet van je nieuwe bank, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij altijd klaar om te helpen.

Goede service!

In filiaal Eindhoven heeft Richard me heel goed geholpen om de een bank uit te kiezen. Hij dacht mee met mijn wensen en mogelijkheden en ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De bank heb ik echter nog niet in mijn bezit maar ik verwacht tevreden te zijn.

4 september 2024

Beste Willem Lenders,

Dank voor je positieve beoordeling over onze vestiging in Eindhoven en de hulp van Richard! We zijn blij dat hij met je heeft meegedacht en dat je ervan overtuigd bent dat je de juiste keuze hebt gemaakt. We hopen dat je binnenkort ook in de praktijk zult genieten van je nieuwe bank. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard altijd voor je klaar.

Prettig geholpen

Prettig geholpen, uitvoerige informatie, niet opdringerig

24 augustus 2024

Beste Esther Lammertink,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u prettig bent geholpen en dat u de uitvoerige informatie heeft gewaardeerd. Het is fijn om te horen dat u de service als niet opdringerig heeft ervaren, want we streven er altijd naar om onze klanten op een comfortabele en informatieve manier te begeleiden.