We zijn ontzettend goed geholpen, er werd met ons meegedacht en onze vragen werden goed beantwoord. We hebben een hele mooie bank gekocht. Pieter bedankt voor je hulp hierbij!
We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Seats & Sofas! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, zijn we super goed geholpen. Het personeel was niet alleen vriendelijk, maar dacht ook echt... Toon meer
Wat een brutaliteit in de winkel door de verkoper . Heb nog niet eerder mee gemaakt heel erg dwingent en als hem nu niet mee neem ben ik gek en een bank hoef ik niet schoon te maken ? Volgens hem do... Toon meer
Vandaag zijn wij bij Seat & Sofas geweest voor de aankoop van een nieuwe bank, en we zijn ontzettend goed geholpen door Pieter. Vanaf het eerste moment was hij vriendelijk, geduldig en zeer behulpz... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Het was voor mij de eerste keer dat ik een bank ging kopen omdat ik recent mijn eerste appartementje gekocht heb. De verkoper was erg vriendelijk en hielp ons enorm met het geven van informatie over de verschillende banken. Door de snelle werkwijze en persoonlijke aandacht ben ik die dag met een mooie bank de deur uitgegaan.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Ik wil graag de heer bedanken die voor ons gezorgd heeft. "ontwierp" een bank voor ons, precies zoals wij hem wilden. Vriendelijk, aardig en absoluut een aanrader. Hij gaf advies, hulp en was altijd geduldig en vrolijk. Nog nooit eerder, in welke winkel dan ook, ben ik een dergelijke benadering van de klant tegengekomen. Hartelijke groeten en bedankt aan het hele winkelteam. Alle winkels hebben zulke verkopers nodig.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Eind 2024 een leren u bank met loungedeel gekocht in Eindhoven. Bijna 6000 euro. Kwamen de kosten van het vervoer ook nog eens bij. Oude banknmeenemen doen ze alleen tegen betaling. Transportbedrijf hoort kennelijk niet bij Seats and sofas. Zelf in elkaar zetten. Was niet zo makkelijk als ze het doen voorkomen. Tot onze verbazing was het loungedeel 20 centimeter te kort. Natuurlijk klacht ingediend. Werden een paar keer teruggebeld door ene Lucas. Na veel vijven en zessen kwamen ze met een oplossing waarvan ze bijvoorbaat al wisten dat we sat niet zouden accepteren. Namelijk dat wij de bank vanuit Venlo weer terugbrengen naar seats and sofas in Eindhoven, a 200 euro vervoerskosten, dan weer 12 weken wachten dat ze een nieuwe wel op maat gemaakt bank maken die dan weer a 200 euro vervoerskosten door ons zelf opgehaald moet worden. Terwijl wij het standpunt hebben dat Seats and sofas een fout heeft gemaakt en die dan ook voor ons als klant, die aan alle contractuele verplichtingen heeft voldaan, het door hem veroorzaakte probleem moet oplossen. Dat weigeren ze. Zijn heel star en die Lucas doet na elk belletje net alsof hij met zijn manager moet overleggen. Na het lezen van alle klachten over dit bedrijf geloof ik dat niet. Waardeloos gewoon. Als consument wordt je alleen als melkkoe gezien door Seats and sofas. Helpen bij problemen die zij veroorzaakt hebben doen ze niet eens. Wij schakelen rechtsbijstand in omdat we niet geloven dat ze van zich zelf dit probleem gaan oplossen. Voelen os gewoon bestolen en voorgelogen. Reactie gekregen via trustpilot dat ik mijn gegevens door moet geven aan het filiaal Eindhoven en dat ze het jammer vinden etc. Etc. Gedaan naar na 4 uiteraard niets gehoord. Had dat ook niet verwacht eigenlijk.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Zeer correct behandeld en rustig alles kunnen bekijken zonder dat de verkoper(s) opdringerig waren.
Zelfs nog een kop koffie gekregen.
Tot nu toe een goede ervaring.
Meubels staan in bestelling,dus nu afwachten wanneer ze binnen zijn.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
In Eindhoven een mooie bank gekocht, super geholpen en fijn vriendelijk personeel. Nog wat korting bedongen kortom helemaal Happy.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Wij zijn uitermate keurig en netjes geholpen door Rens en Kevin. Bij binnenkomst in filiaal Eindhoven zeer vriendelijk ontvangen door Rens. Uitleg gekregen met de mededeling kijk gerust eerst even rond en laat weten als ik wat voor u kan betekenen. Toen wij keuzes hadden gemaakt kwamen er van onze kant wat obstakels op de weg waardoor ook Kevin in beeld kwam. Beide heren hebben hun uiterste best gedaan om toch een nette deal voor ons te realiseren. Komen ook afspraken netjes na. Zou wat nagaan en ons dan bellen ook dit verliep keurig. Tot op heden dus een hele goede ervaring met Seats and Sofas en raad zeker aan.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Ik heb gisteren een bank gekocht in filiaal Eindhoven. Er is een ruim assortiment en de banken kunnen zelf naar wens worden samengesteld: opstelling, afmetingen & kleuren. De verkopers nemen de tijd voor je en spreken graag alles met je door. Complimenten aan Kevin voor de goede onderhandelingen. Zeker een aanrader.

We zijn vandaag goed geholpen in locatie Eindhoven door Jelle

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Niet kopen hier , nadat we de eerste keer zijn geweest en onze keuze viel op een bepaalde bank kregen we een prijs aangeboden van 1600€. We zijn er niet op in gegaan en zijn 4 weken laten terug gekomen omdat we de eerste keer niet exact onze maten van ons huis scherp hadden. Bij terugkomen 2e keer was hun startpositie 5000€ voor een bank en werd verlaagd naar 2400€ en daarna na 1900€ .. is totaal niet serieus wordt maar wat geroepen. Alle banken die daar staan hebben een waarde van max 1500€ . Betaal ook niet meer kwaliteit en afterserice zijn erg slecht , heb met eigen ogen gezien hoe hun banken uitladen als die binnenkomen . Ook vaak kloppen de stofsoorten niet en gebruiken ze voor upsell. Bij oplevering zit alles in dikke plastic kan je niet zien. Ben zo afgeknapt op hun manier van handelen dat je je meteen voelt opgelicht ook al koop je niks. Nooit iets daar halen.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Ben vandaag super geholpen naar alle tevredenheid door Rens in t filiaal in Eindhoven. Snel geholpen . Zeer klantvriendelijk.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Ik ben in Eindhoven heel goed geholpen op een vriendelijke manier. Ze dachten goed mee met het bedrag dat ik bereid was om te betalen en ben daarmee goed geslaagd!

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Gisteren super goed geslaagd voor een prachtige en fijne bank voor ons nieuwbouw appartement. Super goede service in de winkel in Eindhoven gehad! Ze dachten ontzettend met ons mee en wisten veel over de bank te vertellen qua stoffen en materialen. Wij voelden ons echt gehoord. Ook omdat we nog niet goed weten wanneer ons appartement opgeleverd wordt was het erg moeilijk inschatten wanneer we de bank konden komen ophalen. Hier deden ze totaal niet moeilijk om. We konden gewoon contact opnemen als we meer weten over de oplevering en dan kwam dat helemaal goed. Kortom een super ervaring en ontzettend tevreden klanten erbij!

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Bij binnenkomst in de winkel (filiaal Eindhoven) werden we vriendelijk ontvangen en kregen we de ruimte om zelf rond te kijken. Wat we erg prettig vonden, was dat de verkoper ons op een slimme manier hielp om onze gedachten te ordenen. Hierdoor kwamen we uiteindelijk bij een andere opstelling van het bankstel dat we op het oog hadden uit dan we oorspronkelijk in gedachten hadden, maar wel een die beter bij onze wensen paste. Ook werd er meegedacht over de prijs, zodat we tot een deal konden komen die voor beide partijen goed voelde.
Een minpunt was de druk om direct te beslissen, omdat het bod alleen die dag geldig zou zijn. Dit gaf ons het gevoel dat we haast moesten maken met onze keuze. Daarnaast werd ons verteld door de verkoper dat de levertijd 6 a 7 weken zou zijn, maar na het ondertekenen van de verkooporder bleek de schatting op 9 tot 15 weken te zijn. Dit had vooraf met meer zekerheid van de verkoper mogen worden gecommuniceerd.
Al met al een goede ervaring met vriendelijk en meedenkend personeel, maar de verkoopdruk en onduidelijkheid over de levertijd zijn verbeterpunten.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Wilde voor een bepaald budget een bank hebben, en ze bleven dwinged een bank aan smeren van 3 keer mijn budget. Na aan te geven dat niet te willen maakte ze me belachelijk. Zeer onbeschoft personeel

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Geholpen door Bo in filiaal Eindhoven. Meedenkend en begripvol.
Klein budget en door het meebuigen van haar toch goed geslaagd met een mooie bank. Even uit mijn eigen box om gestapt door de goede uitleg van Bo. Dus alsnog tevreden de winkel uit.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Ik kwam bij Seats and Sofas Eindhoven voor de slaapbank Milo voor in mijn studentenkamer. We werden meteen geholpen door een lieve werkneemster en ik had snel mijn keuze voor de stof en kleur gemaakt. Een hele snelle en fijne service! Ook de optie voor het in 2x betalen is erg fijn voor een jonge student zoals ik.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Hadden in 2024 Portland bank gekocht en waren in eerste instantie super tevreden.
Echter na enkele maanden begon aan een zijde een kuil te ontstaan in de bank .
Contact opgenomen met Eindhoven en enkele foto's gestuurd en kregen gelijk een reactie dat we er mee terug konden komen.
Hebben de gehele bamk mee terug genomen en aangegeven dat we toch niet zo lekker zaten op deze bank.
In samen spraak met verkoper (Mario) nieuwe bank uit gezocht die beter bij ons pasten.
Heel vriendelijk en deskundig geholpen door verkoper en probleem naar ons tevredenheid opgelost. Super

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Nog nooit in ons leven zijn wij zo goed en geduldig behandelt tijdens een aankoop.
Verkoper Kevin dacht overal in mee.
Er werdt financieel ook op een eerlijke manier gecommuniceerd.
Dus bij deze een DIKKE 10 voor
Seats en Sofas in Eindhoven

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Werd goed geholpen door het Personeel en heb voor een goede prijs precies de bank kunnen kopen waar ik m'n zinnen op gezet had.